چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
    پرریسک جان سلام
    تو از جون این بشار جون! جی میخوای؟ اگه کله پا بشه میدونی چی میشه؟ بعدش نوبت ایرانه
    بدتر از این وضعیت میشه این که سیاست خارجی ما عوض بشه این امکان پذیر نیست آخه چه جوری این همه سال گفتند ما رو حرفمون ایستادیم یهو بیاین بگن ببخشید اشتباه شده .... دست ها رو ببرن بالا ! این نمیشه
    بخاطر داشته باشیم این جمله کلید امام خمینی رو: حفظ نظام اوجب واجبات است " خوب با این استراتژی دیگه تکلیف همه چی معلومه ... مردم از گرانی و تورم زیر شرمندگی برای تهیه حداقلهای مورد نیاز له بشن خوب بشن نظام که حفظ میشه
    نه عزیزم من دیگه امیدمو از دست دادم .....
    سلام...من از جونش چیزی نمی خوام ..مردمش باهاش مشکل دارن..

در ضمن بشار نره فکر می کنی وضع ما خوب میشه...مطمئن باش بازم بد میشه...
    در ضمن به دوست قبلی هم گفتم هر انچه برا خود نمی پسندی برا دیگران هم نپسند ...این نظر منه ...

برا حفظ نظام اگر مجبور بشن دستا میره بالا ...جفظ نظلم واجب تره تا هسته ودونه وبادوم زمینی...

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      سکه 721 هزار تومان...دلار 1925 تومان..

سکه تمام همچنان داره میره تا حباب منفی رو پر کنه...جالبه ربع 185 بود تمام 670 والان ربع باز 185 هست وتمام 721.....
      پر ریسک جان من ربع خرید کردم ...این چرا بالا نمیره ...هر چند دوست ندارم بالا بره تا اضافه کنم همچنان ...
      ولی خیلی برام جالبه که چرا ربع علی رغم نقد شوندگی خوب تکون نمیخوره !!!
      گرمی هم قشنگ تر از ربع حرکت میکنه
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        پر ریسک جان من ربع خرید کردم ...این چرا بالا نمیره ...هر چند دوست ندارم بالا بره تا اضافه کنم همچنان ...
        ولی خیلی برام جالبه که چرا ربع علی رغم نقد شوندگی خوب تکون نمیخوره !!!
        گرمی هم قشنگ تر از ربع حرکت میکنه
        دلیلش اینه که موقع پایین اومدن ربع اصلاح لازمه رو نکرد...

یعنی سکه تمام وبقیه خیلی خوب با دلار هماهنگ شدن اومدن پایین واین با روند در افتاد ..هر چند هر کی ربع داشت در عوض ضرر کمتری کرد ولی خوب الان تو بالا اومدن اونقدر صبر می کنه تا اون یکی ها بهش برسن بعد رشد رو اغاز میکنه ..امروز تکون خورد..کم کم داره با بقیه همراه میشه....

نظر

• ققنوس14
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1544

اونم درسته چند روز مونده به تحریم نفتی ...اونم با قبول اینکه صادرات نفتی 20 تا 30 درصد افت کرده البته گفتن تعمیرات می کنیم مام باور کردیم..

دل وجرات داری محسن جان...830 بشکنه شاید بشه 700 هم خرید ...
          جعفر جان
          تحريم نفتي ربطي به اين سهم نداره.قيمت نفت هم كه داره مياد پايين.پس متريال را داره ارزون ميخره.
          محصولات اين پتروشيمي فقط به عراق و افغانستان صادر ميشه با دلار.و مشهور به صادرات با فرغونه.(نميدونم فرقونه يا فرغونه)
          ما در مجموع كوچيكتيم.
          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
            جعفر جان
            تحريم نفتي ربطي به اين سهم نداره.قيمت نفت هم كه داره مياد پايين.پس متريال را داره ارزون ميخره.
            محصولات اين پتروشيمي فقط به عراق و افغانستان صادر ميشه با دلار.و مشهور به صادرات با فرغونه.(نميدونم فرقونه يا فرغونه)
            ما در مجموع كوچيكتيم.
            دوست من از قدیم گفتن احتیاط خوبه اونم در این شرایط...

تکنیکالی هم جای بسیار حساسی قرار گرفته ...فعلا خوب داره حمایت میشه...

در ضمن به نظر شما این خبر واین تعرفه که درست قراره از زمان تحریم نفتی اجرا بشه تصادفی هست....من که فکر نمی کنم..این برادران عراقی فعلا خوب دارن ما رو دور می زنن مثل این برادر اردوغان ولی زمان میبره تا مسئولای ما به هوش بیان.....

با این همه سهم خوبیه ولی مراقب هم باشید ....

اقدام غیر منتظره عراق؛ تعرفه واردات کالا 50 درصد شد
            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
            دولت عراق در اقدامي غيرمنتظره تعرفه كليه كالاهاي وارداتي به اين كشور را 50 درصد تعيين كرد كه اين تعرفه از ابتداي ماه جولاي امسال (11 تير ماه) اجرايي ميشود.

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

دلیلش اینه که موقع پایین اومدن ربع اصلاح لازمه رو نکرد...

یعنی سکه تمام وبقیه خیلی خوب با دلار هماهنگ شدن اومدن پایین واین با روند در افتاد ..هر چند هر کی ربع داشت در عوض ضرر کمتری کرد ولی خوب الان تو بالا اومدن اونقدر صبر می کنه تا اون یکی ها بهش برسن بعد رشد رو اغاز میکنه ..امروز تکون خورد..کم کم داره با بقیه همراه میشه....
              دقیقا با شما موافقم ...آخه گرمی قشنگتر داره حرکت میکنه...تو پایین اومدن فقط دو تا سه هزار تومن پایین اومد و تو بالا رفتن ماشالا پا به پای سکه حرکت میکنه ...
              ربع خرید 196 داشتم و تو 182 هم اضافه کردم ....
              ولی از اینجا به بعد تقریبا همه همگرا شدن ...
              ممنونم ..ماشالا حواستون به اونطرف (طلا و سکه) هم هست :)
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

بزرگ ترین سهامدار بورس از بین ما رفت !
                این روزها کسب تجربه قدیمی های بورس و آنهایی که سرد و گرم چشیده این بازار پرنوسان هستند، بهترین مرجع برای بررسی شرایط دیروز و امروز بازار سرمایه می باشد.

از میان این کارشناس با تجربه، چراغعلی هاردان قلی زاده را می توان مثال زد که آوازه و شهرت او میان عام و خاص نظیر نداشته و این روزها با بزرگان و صاحب منصبان مملکتی حشر و نشر می کند.

او یک سرمایه گذار قدیمی و یا بهتر بگویم یک بورس باز حرفه ای است که طی چهار دهه فعالیت بورس، شاهد آشوب ها و التهاب های فراوان و البته روزهای خوشی در این بازار پر فراز و نشیب بوده است.

در شرایطی که بخاطر شدت گرفتن نوسان بی مهابای نرخ دلار و تنگ تر شدن حلقه تحریم های بین المللی در زیر سایه تورم تنومند اقتصاد کشور همه چیز از بند کفش و دستمال توالت گرفته تا شورت مامان دوز رو به جاده بی انتهای گرانی نهاده، چراغعلی معتقد است که اتفاقاً در این زمینه باید از همه دست اندر کاران، متولیان، حقوقی ها و نهادهای عمومی بازار سرمایه تشکر کرد که در بازار سرمایه قیمت سهام شرکت ها و صنایع رو به ارزانی نهاده است.

او می گوید در شرایط اقتصادی بلبشوی فعلی باید دست کسانی که در راستای حمایت از خریداران بر افت بیشتر قیمت سهام در بورس تأکید دارند بوسید و تشکر کرد.

البته چراغعلی از متولیان حمایت از فروشندگان سهام نیز کمال قدردانی و تشکر را دارد اما چون فعلاً کارمندهای خستگی ناپذیر و متعهد این بخش به مرخصی دسته جمعی رفته اند نمی تواند این ابراز علاقه خود را به آنها نشان دهد.

در هر صورت این کارشناس چروک خورده دوران سختی و انتظار بورس با سوء استفاده از موقعیت ایجاد شده ای که خبرنگار ما برای او فراهم می کند فهرستی از تشکر و سلام و درود بی ریا و خالی از ادعای خود را نثار کسانی می کند که به نوعی در تحقق آرمان های مورد نظر او در بازار سرمایه نقش داشته اند.

او می گوید: اینجانب چراغعلی هاردان قلی زاده، سرمایه گذار جان بر کف و متعصب بورس تهران بوده که قصد دارد از این فرصت استفاده و تشکر خود را از همه کسانی که اجازه نمی دهند در شرایط تورمی امروز قیمت سهام افزایش یابد و همچنان تا مفتی کردن آن میان عموم به تلاش شبانه روزی ادامه می دهند، تشکر می کنم.

من از رسانه ها هم بابت اینکه در پوشش اخبار کاهلی نمی کنند و شرایط اقتصاد و بورس را گل و بلبل نشان می دهند، تشکر می کنم.

من از کارگزارم اما بیشتر تشکر دارم که در چند روز گذشته خیلی به من لطف داشت و تأکید می کرد که در عرضه سهام پالایش نفت بندر عباس حاضر شوم و حتماً یک کمی از این سهم واقعاً ارزنده را بخرم.

البته من از سهامداران عزیز تشکر ویژه دارم که هر روز جلوی تالار شیشه ای بورس جمع می شوند و حکایت و اندرزهای پندآموز را در غالب سخنان نغز و کارشناسی برای دیگر سهامداران ارایه می دهند و اصلاً حرف های رکیک و نسبت دادن آن به بچه های بالا را نمی زنند.

من از تابلوی جیگری معاملات بورس تشکر می کنم که همش از ارزان تر شدن هر چی سهام در بازار هست خبر می ده و خیال من رو از سرایت گرانی ها به بازار سهام راحت می کنه.

منتها من قصد تشکر از حس آقا بقال سر کوچه خودمان را هم داشتم اما چون پولم نمی رسه یک قوطی شیر خشک ازش بخرم، چند وقتیه چوب خط نسیه هام پیش اون پر شده و بنابراین بعداً ازش تشکر می کنم.

من تشکر می کنم که این روزها اگر سهام ماشین سازی اراکم رو بفروشم می تونم با اون یک قطره شیر یارانه ای برای بچه ام بخرم و یا مثلاً با فروش سه تا سهم از سرمایه گذاری بوعلی و یا گاز لوله یک دانه نان لواش برای خانه بخرم.

برای حسنعلی پسر کوچیکم هم با فروش صد تا سهم سرمایه گذاری ملت می تونم یک جفت دمپایی شیر نشان بخرم.

در اینجا از بچه ام هم که معدل کارنامه اش 20 شده اما من نمی توانم براش چیزی به عنوان جایزه بخرم تشکر می کنم.

من از عیالم بتول خانم هم تشکر می کنم که به من گفته "احمق برای چی رفتی تو بورس" ولی من می دونم که اون برای رفع چشم زخم دیگران این حرف ها رو میزنه.

من از عزیز دلم آقای (م. الف) تشکر ویژه دارم که این روزها در ولایت یا فرنگستون با همه عکس یادگاری می اندازه. کی میشه یک روزی با من و بقیه بچه ها تو تالار حافظ با اون آب و هوای توپش، پشت شیشه های طبقه دوم هم یک عکس یادگاری بندازه.

چراغعلی به ورزشکاران هم التفات دارد و می گوید: من از پرسپولیس و آقای رویانیان که اومد مدیر عامل این تیم شد هم تشکر می کنم چون باعث شد تمامی نمادهای معاملاتی بازار سهام با علاقه وافری که به عملکرد این تیم دوست داشتنی در لیگ برتر دارد به منظور حمایت و تشویق تا ابد الدهر یک دست قرمز پوش شوند.

من از طرح حجاب و عفاف نیروی انتظامی تشکر می کنم که من رو یاد دستور العمل توقف و گشایش نماد معاملاتی می اندازه که چه زحمات بی شائبه ای در این زمینه کشیده می شود.

من از آقا رضا میکانیکی هم تشکر دارم که شل کن سفت کن آچار قفلی اون زحمات بی حد و اندازه ناظر بازار در اجرای دستورالعمل های مقرراتی را برام زنده می کنه.

من از مجامع و دست اندر کاران آن هم تشکر می کنم که خاطرات خدمت سربازی هنگام دریافت جیره و یغلوی های نشسته را برام زنده کنه کاش می شد وقتش رو زیاد می کردند.

من از اوس محمود میوه فروش محل هم تشکر می کنم که اجازه می ده هر روز من و عیال جلوی میوه هاش با چشم های حدقه زده رژه بریم.

در این لحظه چراغعلی مکثی می کند اما دوباره سیل تشکرهای خود را نثار می کند و می گوید:

من از شرکت های سرمایه گذاری تشکر لازم را قبلاً کرده ام که مثل کشتی سوراخ در حال غرق کردن خودشون و سهامداران هستند تا دیگه هیچ کس باقی نمونه و زجر دنیای فانی رو نکشه.

من از مذاکرات هسته ای تشکر می کنم که برای دلخوشی ما در شرایط فعلی سریال های 90 قسمتی سرگرم کننده با جلوه های ویژه خارجی می سازه.

من از مملکت تشکر می کنم که در این شرایط گرانی، معرفت در آن حراج شده و ارزونی، شرافت، انسانیت، غیرت، همدردی، رحم و گذشت بیداد می کنه.

من از مرغ های همسایه تشکر می کنم که با ابراز همدردی با خروس خونه ما، جلوی خواسته های مختلف خودشون رو در این شرایط می گیرند.

البته از گاو و گوسفندهای توی دهاتمون هم تشکر می کنم که در راستای همکاری با هدفمندی یارانه ها، الان سنگ به شکم هاشون بستن و علوفه خودشون را به سازمان های حمایتی اهدا کردند.

من از خبرگزاری "روده بر شدن" تشکر فراوان دارم که هر روز و هر شب با مصاحبه های خیالی و تکذیبیه های رنگارنگ، به ما هیچ وقت دروغ نمی گه. من از خبرنگارهای یاغی هم تشکر می کنم که خبرنگارهای عاصی رو کنار زدند و خودشون این حوزه خطیر رو به دست گرفتن.

من از خانم هشتم در 2-8 تشکر دارم که زبان آدم حسابی ها رو نمی فهمه.

من از هوای چرب و چیلی پایتخت هم تشکر می کنم که معلوم نیست هر روز چی توش قاطی میشه که آدم انگار یک پرس جقول بقول با یک قوطی واکس کفش مجانی رو خورده.

من از حضور پررنگ بخش خصوصی در عرصه اقتصادی کشور یک جور دیگه تشکر دارم چون اجازه حضور هیچ نهاد دیگری رو کنار خودش نداده و دو دستی شلوار خودشو رو نگه داشته تا باد نبردش.

من از افرادی که پول سهامدارها رو برمی دارن و با خرید سهام یکسری شرکت ها وارد هیأت مدیره و سمت های مختلف مدیریتی آنها می شوند تشکر دارم چون حداقل برای خودشون اشتغال زایی می کنن.

من از بورس هم تشکر دارم که با عرضه "شبندر" در وضعیت خراب بورس باعث شدند تا عده ای با گیر افتادن تو این سهم عرضه اولیه تا مدت ها رقص بندری بزنن.

من از کتاب علوم بچه ام تشکر می کنم که با نشان دادن فرمول ذوب شدن برف در گرما به من یاد داد که سهام هم می تونه جلوی چشم آدم آب بشه.....

من از لبخند تشکر می کنم که تنها دلخوشی من توی این روزهای بی سر و سامونه........!

در این لحظه چراغعلی برای ترکردن لب های خود همین که قند شیرینی را کنار لپ اش گذاشت و اولین جرعه چایی رو فورت کشید، حبه قند در گلویش پرید و متأسفانه به دلیل کهولت سن و ناتوانی در بالا و پریدن، ریق رحمت را سر کشید و وسط تالار ولو شد.

ضمن تسلیت به اهالی بازار سرمایه بابت از دست دادن بزرگترین سهامدار تاریخ بورس، مطالبی که عنوان شد به عنوان یادگار این عزیز از دست رفته بزودی تحت یک کتیبه بر سر تالار حافظ نصب خواهد شد تا برای آیندگان پند و نصیحتی باشد در خور و آموزنده....

بورس نیوز

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

دلار 1952 تومان ...سکه 737 هزار تومان...

ببینم بازار کی به قندیها برمی گرده ....

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

قیمت دلار 1964 تومن....سکه 745 هزار تومان ..

فعلا تحریم ها عملی نشده وچند روزی مونده ...

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

امیدوارم اونایی که تحلیل های سیاسی ما میگن به درد نمی خوره بدون تعصب این حرف رو زده باشن ...

تا دیروز خیلی ها از سقوط قیمت ارز وسکه می گفتن واز مذاکرات مثبت ....حالا تحویل بگیرن...

نظر

• تاران
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 958

قیمت دلار 1964 تومن....سکه 745 هزار تومان ..

فعلا تحریم ها عملی نشده وچند روزی مونده ...
                        پرریسک عزیز
                        تو این نوشته های شما اثری از خبرهای مربوط به روند جهانی قیمت شکر که الیته صعودی است نمی بینم علتش چیه؟
                        آیا تاثیری تو رشد این گروه نداره؟ پارسال که یادتون نرفته رشد انفجاری این گروه با رشد انفجاری قیمت شکر جهانی همراه شد
                        همین الان تو سایت Livedata زده 20.97
                        من فکر میکنم رشد این گروه خیلی تاثیر پذیری داره از قیمت شکر

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                          پرریسک عزیز
                          تو این نوشته های شما اثری از خبرهای مربوط به روند جهانی قیمت شکر که الیته صعودی است نمی بینم علتش چیه؟
                          آیا تاثیری تو رشد این گروه نداره؟ پارسال که یادتون نرفته رشد انفجاری این گروه با رشد انفجاری قیمت شکر جهانی همراه شد
                          همین الان تو سایت Livedata زده 20.97
                          من فکر میکنم رشد این گروه خیلی تاثیر پذیری داره از قیمت شکر
                          قیمت شکر در حال برگشت هست ..در قندیها بنده دارم حدود 4 ماه دیکه رو می بینم ..قیمت الان شکر مهم نیست ..سال قبل همین موقع شکر زیر 1000 بود در نیمه دوم سال قیمت کف رسید به 1175 ...

فقط صبر قندیها 6 ماهه دوم ودم عید اقدام به فروش موجودی می کنن...قیمت شکر اون موقع مهمه....

تا 4 ماه بعد ببینم شکر چند میشه 1250یا 1300 و.....تازه روز به روز تحریم ها داره شدت میگیره واردات سخت تر...قیمت جهانی هم تا اون موقع میاد بالا ...

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

ترکوند ....عجب چیزی بوده این موزیلا ...خاک تو سر این اینترنت اکسپلور کنن با اون سرعتش...منو باش هی به مخابرات فحش میدادم ....باید ازشون حلالیت بخوام..
                            با سلام و احترام

شما از

Google Chrome استفاده کن که سرعتش چند برابر
                            mozilla هستش و ضمنا" تو mozilla اسامی افراد رنگی دیده نمیشه ولی تو chrom دیده میشه

مقایسه مرورگرهای کروم و فایرفاکس

گوگل کروم موفق شد موزیلا فایر فاکس را به زانو در آورد

کمپانی گوگل هفته گذشته نسخه ویندوز ی مرورگر Chrome خود را عرضه کرد. این مرورگر بصورت کد باز و بر مبنای موتور مرورگر WebKit ساخته شده است.
                            هدف از طراحی این مرورگر که در جهت رقابت با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس منتشر شده ، بارگزاری صفحات وب با سرعت بالا و اشغال حداقل حافظه سیستم میباشد. همچنین گوگل میخواهد مرورگری را معرفی کند که حریف نسل آینده برنامههای تحت وب جهت اجرای فایلهای صوتی، تصویری و گرافیکی باشد.
                            سال گذشته رقابت سر سخت میان مرورگرهای وب باعث شده است که هر کدام نوآوری و بهینه سازی ممتازی را برای کاربران به ارمغان آورند. بهینه سازیهای محسوس در کارکرد جاوا اسکریپت، ابزارهای امنیتی و ترکیب بهتری برای رابط کاربری همهگی ثمره این رقابت بودهاند.در این مقاله میخواهیم به مقایسه موتور جدید جاوا اسکریپت در فایرفاکس و موتور V8 گوگل کروم بپردازیم.
                            مقایسه
                            یکی از چشمگیرترین قابلیتها در مرورگر کد باز گوگل کروم، موتور شبیهساز مجازی کدهای جاوا اسکریپت V8 میباشد که توسط گروهی از متخصصان در دانمارک برنامه نویسی و توسعه یافته است.
                            هرچند که هم اکنون کروم به واسطه برخورداری از موتور V8 به آسانی نسخه پایدار مرورگر موزیلا فایرفاکس را پشت سر میگذارد، اما نتایج آخرین آزمایشها نشان میدهد موتور جاوایی که قرار است به زودی در نگارش آتی فایرفاکس استفاده شود، واقعاً از V8 سریعتر میباشد.
                            برنامه نویسان موزیلا با استفاده از تکنیکهای پیشرفته بهینهسازی و فناوری کد باز "Nanojit" که کمپانی ادوبی از آن در محصولات خود استفاده میکند، توانسته است سرعت اجرای دستورات توسط "SpiderMonkey" را به طرز خارق العادهای افزایش دهد. (میمون کاوشگر یا SpiderMonkey همان موتوری است که در مرورگر فایرفاکس وظیفه اجرای کدهای جاوا را بر عهده دارد.)

این قابلیت هم اکنون به نسخه آزمایشی فایرفاکس (Nightly build) افزوده شده است اما برای فعالشدن باید بصورت دستی عمل شود. پیش بینی میشود، نگارش 3.1 از مرورگر فایرفاکس بصورت پیش فرض مجهز به این توانایی باشد.
                            در آزمایشی که اخیراً توسط یک تیم از سازندگان کدهای جاوا و چند نفر از متخصصان کمپانی موزیلا از جمله مهندس "Brendan Eich" صورت گرفته، مقایسهای بین موتور V8 در گوگل کروم و موتور SpiderMonkey در نسخه آزمایشی مرورگر فایرفاکس انجام شده است. نتایج این آزمایشها بیانگر آن است که TraceMonkey بدون هیچ جای سوالی سریعتر از V8 گوگل است.
                            متخصصان موزیلا میگوید با وجود این نتایج همچنان میتوان با استفاده از روشهای بهینه سازی، قدرت TraceMonkey را بیشتر هم افزایش داد.
                            مهندس "Erich" در وبلاگ شخصی خود ضمن تقدیر از نحوه برنامه نویسی V8 در کروم نوشته است: "ما همچنان در حال بررسی کدها و دستور العملهایی هستیم که نیاز به ارتقاء دارند و هرچه به جلو پیش میرویم سریعتر میشویم."
                            به عقیده کارشناسان، رقابت پیش آمده بین گوگل و موزیلا بخصوص در زمینه موتور شبیه ساز مجازی (VM) پایانی نخواهد داشت و هیچکدام در نقطهای متوقف نخواهند شد

Chrome is the official web browser from Google, built to be fast, secure, and customizable. Download now and make it yours.

موفق باشی
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• تاران
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 958

ایول منم فقط کروم استفاده میکنم

نظر

• تاران
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 958

قیمت شکر در حال برگشت هست ..در قندیها بنده دارم حدود 4 ماه دیکه رو می بینم ..قیمت الان شکر مهم نیست ..سال قبل همین موقع شکر زیر 1000 بود در نیمه دوم سال قیمت کف رسید به 1175 ...

فقط صبر قندیها 6 ماهه دوم ودم عید اقدام به فروش موجودی می کنن...قیمت شکر اون موقع مهمه....

تا 4 ماه بعد ببینم شکر چند میشه 1250یا 1300 و.....تازه روز به روز تحریم ها داره شدت میگیره واردات سخت تر...قیمت جهانی هم تا اون موقع میاد بالا ...
                                پس پرریسک جون
                                این وسط تحریمهای جهانی ..کاهش صادرات نفت ایران.... کاهش ارزش پول.... و هزار بدبختی دیگه تو قیمت سهام مخصوصا قندی اثر نداره
                                من خیلی ناامیدم ... چون شرایط بنظرم عادی نیست ... همه از 11 تیرماه حرف میزنن

نظر

در حال کار...
                                X