چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    بحث حمایت به کنار .
    جمایت از بازار سرمایه رو به نظرم برای این انجام دادن یا قراره بدن که طرف دلار و ارز کمتر برن ملت. چون میدونن اگه ملت برن طرف دلار دلار 2500 تومن رو هم میبینه. دلار 2500 تومنی یعنی فاجعهههههههههه.
    همین چند روز پیش که بازار ریزش داشت ...........من خودم میخواستم برم طرف بازار ارز و سکه............. یعنی اگه حمایت نمیکردن الان این دلار و سکه بودن که هر روز بالا میرفتن .............پس خیلی هم دلشون برای سهامدارا نسوخته......
    البته دیر یا زود دلار دوباره رشد میکنه...........چون تحریم ها اثرش رو میزاره ..........

میثم جون دستشون درد نکنه ...
    الان دارن دو سر سود به ما میدن ..
    هم دارن بازار بورس رو بالا میارن هم از اون طرف سکه و ارز رو میارن پایین ...

یعنی هر سودی تو بورس بکنیم می بریم می کنیم سکه وارز اونم در قیمت پایین...

دولت به این خوبی تو دنیا کی دیده ...بعد دوباره بازار بورس چون حمایت بالا رفته وهمه هم می دونن با این تحریمها اینده تاریکه دوباره با مخ میاد پایین وسکه وارز میره بالا ..دوباره بازی تکرار میشه ....

این بار هم مجبور شدن حمایت کنن ورگنه الان دلار چه قیمتها که ندیده بود وتورم چه ها که نمی کرد ....ولی صبر می کنیم امیدوارم سازش کنن.....

نظر

• hasa
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 724

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      میثم جون دستشون درد نکنه ...
      الان دارن دو سر سود به ما میدن ..
      هم دارن بازار بورس رو بالا میارن هم از اون طرف سکه و ارز رو میارن پایین ...

یعنی هر سودی تو بورس بکنیم می بریم می کنیم سکه وارز اونم در قیمت پایین...

دولت به این خوبی تو دنیا کی دیده ...بعد دوباره بازار بورس چون حمایت بالا رفته وهمه هم می دونن با این تحریمها اینده تاریکه دوباره با مخ میاد پایین وسکه وارز میره بالا ..دوباره بازی تکرار میشه ....

این بار هم مجبور شدن حمایت کنن ورگنه الان دلار چه قیمتها که ندیده بود وتورم چه ها که نمی کرد ....ولی صبر می کنیم امیدوارم سازش کنن.....
      دوست عزیزدلار را میبرن 1600 این کار را خوب هم بلدن با دلار تقلبی ملت را سر کار میزارن وکسی جرات نداره بره به طرفش سکه هم که نزول سنگین خواهد داشت .با پیشبینی که کارشناسان جهانی روی طلا که گفتند سقوط تا 1100 امکان دارد.
      قانون ماندن همیشگی در بورس:
      1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
      2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
      3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
      4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
      5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
      6- صبور بودن.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط hasa پست شده است View Post
        دوست عزیزدلار را میبرن 1600 این کار را خوب هم بلدن با دلار تقلبی ملت را سر کار میزارن وکسی جرات نداره بره به طرفش سکه هم که نزول سنگین خواهد داشت .با پیشبینی که کارشناسان جهانی روی طلا که گفتند سقوط تا 1100 امکان دارد.
        دوست من اصلا شما بگو دلار 1000 تومن..

بنده قصد خرید دلار ندارم ..چون اوضاع خراب بشه بگیر ببند رخ میده ..
        ولی ازز مان قدیم هر سودی که تو بورس می کنم میکشم بیرون ...یعنی یک ریال هم سودها رو رواد این بازار نمی کنم ...تمام سودها تبدل به سکه میشه ..حالا میخواد تا هرکجا بره پایین بره...طلا همیشه طلاست ..

پشتوانه ما هم طلاست ..به دوستان هم بارها گفته شده سودهاشون رو بکشن بیرون از بورس وسکه بخرن ...در ضمن بورس مثبت شده ولی هیچ چیز فرق نکرده که هیچ اوضاع بدتر هم شده ...شما در این که شک ندارید ...

نظر

• سهم دوست
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 161

ایول این دلار 1600 تومانی و تقلبی خیلی بامزه بود!
          فیلم علمی تخیلی زیاد می بینی؟
          دنیا صاحب نداره که ایران دلار تقلبی چاپ کنه؟!!!!!!!!!!
          فکر کردی ایران کره شمالی است؟؟؟؟؟؟
          [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• hasa
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 724

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            دوست من اصلا شما بگو دلار 1000 تومن..

بنده قصد خرید دلار ندارم ..چون اوضاع خراب بشه بگیر ببند رخ میده ..
            ولی ازز مان قدیم هر سودی که تو بورس می کنم میکشم بیرون ...یعنی یک ریال هم سودها رو رواد این بازار نمی کنم ...تمام سودها تبدل به سکه میشه ..حالا میخواد تا هرکجا بره پایین بره...طلا همیشه طلاست ..

پشتوانه ما هم طلاست ..به دوستان هم بارها گفته شده سودهاشون رو بکشن بیرون از بورس وسکه بخرن ...در ضمن بورس مثبت شده ولی هیچ چیز فرق نکرده که هیچ اوضاع بدتر هم شده ...شما در این که شک ندارید ...
            ولی من نظرم چیز دیگری است بازدهی بورس از الان تا اخر سال کمتر از 100درصد نخواهد بود کاری به اوضاع ندارم سکه طلا زیر 580 خواهد بود این روال کاره هم از نظر تکنیکال هم از نظر قابلیت سوددهی حالا من گفتم هر کس صلاح خویش خود داند...
            2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
            3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
            6- صبور بودن.

نظر

• hasa
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 724

در اصل توسط سهم دوست پست شده است View Post
              ایول این دلار 1600 تومانی و تقلبی خیلی بامزه بود!
              فیلم علمی تخیلی زیاد می بینی؟
              دنیا صاحب نداره که ایران دلار تقلبی چاپ کنه؟!!!!!!!!!!
              فکر کردی ایران کره شمالی است؟؟؟؟؟؟
              دوست عزیز لزومی نداره چاپ بشه کافیه فقط یک چو بشه و غیره در ضمن این فروم بحث نظر خواهی هستش نه چیز دیگر و شما میتونی نظر خودت را داشته باشی .
              6- صبور بودن.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

ولی من نظرم چیز دیگری است بازدهی بورس از الان تا اخر سال کمتر از 100درصد نخواهد بود کاری به اوضاع ندارم سکه طلا زیر 580 خواهد بود این روال کاره هم از نظر تکنیکال هم از نظر قابلیت سوددهی حالا من گفتم هر کس صلاح خویش خود داند...
                ما که از بورس خارج نشدیم ..

فقط پول جدید وارد این بازار نمی کنیم ..سودهامون رو هم وارد این بازار نمی کنیم...چون اینده رو روش نمی بینم ..

تا حالا هم در سایر حوزه ها در بازدهی شایدبه پای بعضی سهام بورس نرسن ولی با ریسک بیار کم واسوده بازدهی خوبی دادن..

همین سکه پیش خرید بازدهی خوبی داده ..مسکن بازدهی خوبی داده .ارز بازدهی خوبی داده....اوراق هم که سود بی دردسر هست ..

بورس هم جای خود دارد ..شرایط کشور به گونه ای هست که پول جدید اوردن تو بازار کاملا ریسک بزرگ واشتباهی هست از نظر من ...حالا شرایط چگونه هست ..کافیه به اطرف بنگریم متوجه میشیم...

با این همه هر کی ریسک بیشتر کنه یا سود بیشتر می کنه یا ضرر بیشتر..

نظر

• امید1386
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 126

دوست گلم بورس با واقعیت ها سر و کار داره نه با آمال و آرزوهای من و شما
                  رشد بورس هم در بستر مناسب اقتصادی و آرامش سیاسی محقق می شه
                  که متاسفانه تحقق هر دو مورد حالا حالا ها دور از انتظار خواهد بود.
                  حمایت از بازار هم نسخه من درآوردی ما ایرانی هاست وگرنه کجای دنیا همچین قصه ای دارند
                  این حمایت هم مدتی می تونه ادامه داشته باشه و در نهایت واقعیت ها همه را تسلیم خواهد کرد
                  همانطور که اصول علم اقتصادی که به سخره گرفته می شدند عینا عمل کرده و دست آقایون رو توی گردو گذاشته (تورم بیکاری نرخ دلار و ...)
                  شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

فعلا این دلار داره میاد بالا ..یکی اینها رو خبر کنه ..
                    حوصلمون سر رفت ...افت دلار وسکه 10 درصد هم نشده که اونم داره برمیگرده..

نظر

• hasa
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 724

در اصل توسط امید1386 پست شده است View Post
                      دوست گلم بورس با واقعیت ها سر و کار داره نه با آمال و آرزوهای من و شما
                      رشد بورس هم در بستر مناسب اقتصادی و آرامش سیاسی محقق می شه
                      که متاسفانه تحقق هر دو مورد حالا حالا ها دور از انتظار خواهد بود.
                      حمایت از بازار هم نسخه من درآوردی ما ایرانی هاست وگرنه کجای دنیا همچین قصه ای دارند
                      این حمایت هم مدتی می تونه ادامه داشته باشه و در نهایت واقعیت ها همه را تسلیم خواهد کرد
                      همانطور که اصول علم اقتصادی که به سخره گرفته می شدند عینا عمل کرده و دست آقایون رو توی گردو گذاشته (تورم بیکاری نرخ دلار و ...)
                      اما جنابعالی گفتی که کجای دنیا به بورس حمایت میکنن اتفاقا بیشتر جهان این کار را میکنن و حتی اونجا هم یک عده هستند که میدونن در چه مواقع بازار را حمایت و یا چه مواقع به پایین سوق دهند. در حالی که ایران کمتر اینکار میشه بحث را پایان میبرم و موفقیت همه دوستان
                      6- صبور بودن.

نظر

• تاران
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 958

خیلی تابلو تو این دو روز دلار و سکه رو عرضه کردند تا نشون بدن تحرمها برما کارگر نیست!! اون از بورس دستوری که شاخصها رو میربن بالا با پول بیت المال که بعدش بیان توصدا و سیمای میلی خودشون و به میل خودشون گفتگوی ویژه خبری بزارن و از همه تشکر کنن که بورس مامثبته و هیچ تاثیری هم از تحریمها نداره
                        ولی این کاراشون انگشت کردن تو سوراخ سد بزرگی که داره از اون آب میاد و پشتش پرشده و فشار این آب داره ترکهای زیادی رو ایجاد میکنه
                        آخه علمای قوم ما روسای ما رهبران ما عقل کلای ما شما تا کجا میتونین این سوراخا را با با انگشتاتون نگه دارید
                        داره طوفان میشه اونم به چه بزرگی و ما هنوز هم داریم میگیم انرژی هسته ای حق مسلم ماست

نظر

• هادی129
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 296

پرریسک جان اولین حمایت شمواد کجاست ؟ فکر کنم در مقابله با 125 کم اورد

نظر

• انزلیچی
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 55

عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت همه ی دوستان.نویسندگان و خوانندگان... و تشکر از جناب پرریسک به خاطر تحلیلهای زیبا یشان... میخواستم واسه خودم پیراهن بخرم وارد یک پاساژ شدم ... از یک مدل خوشم اومد که قیمتش 30000 تومان بود... مغازه روبرو همان جنس و مدل و رنگ را زده بود 29990 تومان... ناخوداگاه رفتم مغازه روبرو (29990) و خرید کردم و چون فروشنده پول خرد نداشت به ناچار 30000 تومان تقدیمش کردم... با خودم کمی فکر کردم که چرا از اولی خرید نکردم؟ من که همون 30000 را دادم؟ دیدم نسبت به عدد رند حساسم... و 29990 را در رنج 20000 دیدم... حالا... میخواستم بگم دلار که شد بالای 20000 مردم حساس شدند ... اما بزودی عادت میکنیم... 2200...2500...2700..3000...رند شد یک کم میاد پایین... عادت که کردیم...3200...3500...5000... نمیگم فردا میشه نه...دلار در بازار ازاد در یکسال گذشته بیش از 100% رشد داشته و به نظر این رشد ادامه دار باشد... درسته که طبق نظر کارشناسان انس جهانی شاید تا 1100 دلار هم ریزش کنه ولی طلای ایران( انس جهانی * قیمت روز دلار در بازار ازاد محاسبه میشه) که به نظر نمیاد زیاد پایینی داشته باشه...( بعیده زیر 680 بیاد)... دلارم همین حوالی(1900-1920) به نظر واسه خرید عالی باشه... خدا را چی دیدی ؟ شاید 1ماه دیگه شد 3000... و سکه شد 1 میلیون...

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                              پرریسک جان اولین حمایت شمواد کجاست ؟ فکر کنم در مقابله با 125 کم اورد
                              116..تا وقتی زیر 112 نره خطری نداره روند صعودی هست ...باید دید امروز حامی دید خالی کرده یا مجددحمایت کرده....

نظر

• بنان
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 840

جناب پرریسک تمام ساختمانیها الان 2 روزه که تقریبا صف خریدن الا ثاخت ضمن اینکه پایینترین پی بر ای را هم تو گروه داره خبری توش هست ما نمیدونیم یا مخصوصا پایین نگهش داشتن تا جمعش کنن.

نظر

در حال کار...
                                X