کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ضمن احترام به نظر تمام كاربران
تجربه چندين ساله بنده اينو ميگه كه وقتي همه افراد ازبازار نا اميد شدن تو بخر
الان چندروزه تو هرتاپيكي ميرم همه فاز منفي ميدن
به نظرم استارت بازار ازشنبه گذشته زده شده دوستان چشاتونو باز كنين حقوقيها روان شناس دارن وتا همه نا اميد نشن......... الان همه از نظر رواني به بازار بدبينن وقتي قيمتها چندين برابر شد تازه..................
نميدونم چرا اكثر دوستان رو قنديها يا ارز و سكه سرمايه گذاري ميكنن باشه شما اونا رو بخرين يا نقد......
اما من از هفته گذشته ح فارك رو3/25 و پترو اصفهان رو 850 و كاذر رو 105 و شكربن رو 80 وپترو رو 61 ووملت رو 39 وحفاري 191خريدم ومقداري هم پلوله از قبل دارم كه حالا حالا ها فروشنده نسيتم ببينيم كي موفق تر خواهد بود
والان تو سود خوبي هم هستم
زمان مشخص ميكنه كه ............دوماه ديگه اينو ميارم بالا تا ببينم اين سهمهاي من گين بيشتري ميده يا قنديها و سكه كه همه روش تعصبم دارن
ديگه دوست ندارم بعثو ادامه بدم فقط ميدونم هرسهمي فصلي داره و فصل قنديها پاييز و زمستون هستش
تابستون فصل سهمهاي بزرگ و ليدر
باشه مشكلي نيست شايد من اشتباه ميكنم
يه مثال ميزنم تا دوستان بگيرن مطلبو
فقط كافيه يه فلش بك به سال گذشته مهرماه بزنيد
وقتي كه قنيشا از200يه كله تا 120پايين اومد و همه نا اميد شدن بعد استارتشو زد تا 800تازه بازار ازخواب بيدارشد
يا قثابت رو150استارت زد تا 500بازار خواب بود وقتي 500شد تازه بازار بيدارشد
يا قشكر از 130تا 700اومد تازه بازار اينو ديد
وخيلي از سهمهاي ديگه
هميشه همينطور بوده وهست خواهد بوداينجا بازار بورسه وهركسي بازي خونيش قوي باشه برنده است نه كسي كه اسير شايعات ميشه
هميشه وقتي كه همه خواب هستن و رو چيزهاي ديگه تعصب دارن واصلا فكرشو نميكنن يه گروه ديگه استارت ميزنه
كي فكرشو ميكرد سال گذشته قنديها 10برابر بشه
ضمن احترام به نظر تمام كاربران
تجربه چندين ساله بنده اينو ميگه كه وقتي همه افراد ازبازار نا اميد شدن تو بخر
الان چندروزه تو هرتاپيكي ميرم همه فاز منفي ميدن
به نظرم استارت بازار ازشنبه گذشته زده شده دوستان چشاتونو باز كنين حقوقيها روان شناس دارن وتا همه نا اميد نشن......... الان همه از نظر رواني به بازار بدبينن وقتي قيمتها چندين برابر شد تازه..................
نميدونم چرا اكثر دوستان رو قنديها يا ارز و سكه سرمايه گذاري ميكنن باشه شما اونا رو بخرين يا نقد......
اما من از هفته گذشته ح فارك رو3/25 و پترو اصفهان رو 850 و كاذر رو 105 و شكربن رو 80 وپترو رو 61 ووملت رو 39 وحفاري 191خريدم ومقداري هم پلوله از قبل دارم كه حالا حالا ها فروشنده نسيتم ببينيم كي موفق تر خواهد بود
والان تو سود خوبي هم هستم
زمان مشخص ميكنه كه ............دوماه ديگه اينو ميارم بالا تا ببينم اين سهمهاي من گين بيشتري ميده يا قنديها و سكه كه همه روش تعصبم دارن
ديگه دوست ندارم بعثو ادامه بدم فقط ميدونم هرسهمي فصلي داره و فصل قنديها پاييز و زمستون هستش
تابستون فصل سهمهاي بزرگ و ليدر
باشه مشكلي نيست شايد من اشتباه ميكنم
با احترام به نظر شما...
ببخشید اینجا کسی به شما چیزی گفته ...یعنی چی شما اونا رو بخرین...طلبکارین از کسی...
دوست عزیز این روانشا دقیقا هفته قبل فهمیدن همه ناامید شدن ...دوست عزیز اولا کسی نگفت در این قیمتها کسی سهامش رو بفروشه ..ما خیلی وقت قبل اخطار خروج دادیم ..همون موقع که این حقوقیها روانشناسهاشون خواب تشریف داشتن وداشتن تو بازار سهام میخرین ..
الانم چند روزه با توجه به تکنیکال سهمها دونه دونه هر سهمی سیگنال خرید میده پیشنهاد خرید میدیم با حد ضرر..نه کاری با روانشناس داریم نه حقوقی نه کاری به حرفهای شاخص ابادی وبهمنی و...با تحلیل خودمون میخریم فردا کسی رو مقصر ندونیم...
در ضمن کسی نگفته دو ماه دیگه قندی وسکه وارز منفجر میشه ...الان تو قندیها از مرز ناایمدی گذشتن دارن به مرز سکته وخودکشی میرسن ولی نمی دونم چرا سهام اینها بر نمی گرده البته با روش شما..
ولی تکنیکالی فعلا روند صعود نگرفتن...در مورد ارز وطلا هم گفتیم سودهای بورس رو میبریم اونجا برا کاهش ریسک ..همین ..
با این همه هر کی ریسک بیشتر کنه سود بیشتر والبته شایدم ضرر بیشتر....
ما از سود کردن شما وهمه دوستان خوشحال میشیم....هر وقت دوست داشتید پستتون رو بالا بیارید...کسی با شما مشکلی نداره وبا نظر شما وسهام شما...
يه مثال ميزنم تا دوستان بگيرن مطلبو
فقط كافيه يه فلش بك به سال گذشته مهرماه بزنيد
وقتي كه قنيشا از200يه كله تا 120پايين اومد و همه نا اميد شدن بعد استارتشو زد تا 800تازه بازار ازخواب بيدارشد
يا قثابت رو150استارت زد تا 500بازار خواب بود وقتي 500شد تازه بازار بيدارشد
يا قشكر از 130تا 700اومد تازه بازار اينو ديد
وخيلي از سهمهاي ديگه
هميشه همينطور بوده وهست خواهد بوداينجا بازار بورسه وهركسي بازي خونيش قوي باشه برنده است نه كسي كه اسير شايعات ميشه
هميشه وقتي كه همه خواب هستن و رو چيزهاي ديگه تعصب دارن واصلا فكرشو نميكنن يه گروه ديگه استارت ميزنه
كي فكرشو ميكرد سال گذشته قنديها 10برابر بشه
بازار خواب بود ولی دوستان ماوافرادی که با ما در اراد بودن همگی بیدار بودن ...این رو دیگه مطمئن هستم ...
جناب پرريسك ضمن احترام به شما نميخوام بعث كنم چون ميدونم هرچي بگم شما يه جوابي ميدين وتوجيه ميكنيد
اگه بريد نوشتهاتونو بياريد بالا خيلي ضد ونقيصه
يه سهامدار جزء مخصوصا تازه وارد گيج ميشه
يروز مياي ميگي قزوين بعد فرداش تا ميبيني صف فروش شد ميگي تا 270افت وبعد تا صف ميشه ميگي بخريد
يا همين هفته گذشته چهارشنبه نوشتي هيچي نخريد نقد بمونيد
اما همين حق فاراك از چهارشنبه گذشته 30درصد رشد كردايا قزوين شما رشد كرده؟
من ميگم چهارتا سهم معرفي كن مثل بنده كه تا دوماه ديگه 50درصد گين بده؟همين
نه كه هر روز يه سهم معرفي كني
مگه سهامدار چقدر پول داره؟
اينجوري بيشتر گيج ميشه
جناب پرريسك ضمن احترام به شما نميخوام بعث كنم چون ميدونم هرچي بگم شما يه جوابي ميدين وتوجيه ميكنيد
اگه بريد نوشتهاتونو بياريد بالا خيلي ضد ونقيصه
يه سهامدار جزء مخصوصا تازه وارد گيج ميشه
يروز مياي ميگي قزوين بعد فرداش تا ميبيني صف فروش شد ميگي تا 270افت وبعد تا صف ميشه ميگي بخريد
يا همين هفته گذشته چهارشنبه نوشتي هيچي نخريد نقد بمونيد
اما همين حق فاراك از چهارشنبه گذشته 30درصد رشد كردايا قزوين شما رشد كرده؟
من ميگم چهارتا سهم معرفي كن مثل بنده كه تا دوماه ديگه 50درصد گين بده؟همين
نه كه هر روز يه سهم معرفي كني
مگه سهامدار چقدر پول داره؟
اينجوري بيشتر گيج ميشه
افرین به شما ...
موقع خریدتون ما رو هم خبر کنید مام مثل شما سود کنیم ...
در ضمن اون پستهایی که بنده فرمودم قزوین روند صعودی داره بیارید بالا ؟
در ضمن اون پستهایی که بنده فرمودم نقد بمونید نخرید بیارید بالا ؟
شما پستها رو سرسری میخونی تقصیر من نیست ...
سهامی که بنده معرفی کردم 30 درصد 50 درصد سود نمیدن بالای 100 درصد ..کافیه ...
اونایی هم که سود نمیدن حد ضرر دارن با کمترین ضرر خارج میشن دوستان..
چند تاش رو نام میبرم برید تو اراد سرمایه بگردید پیدا می کنید کی گفتم ..
قزوین زیر 400 تا 800 رفت...قثابت زیر 200 ورو 480 تا 700 رفت ..شیران 1200 الان 2000 صف هست ..پترو اصفهان 360 فکر کنم بود...کرمانشاه زیر 350 حتی با جناب ارمغان رو این جر وبحث کردیم..وخیلی سهام دیگر..
این قزوین هم گفتیم 340 پله ای وارد بشید و رو 270 و200 در صورت افت بخرید ..بارها هم گفتم روند نزولی داره..حالا چند درصد میده صبر کنید ...عجله نکنید..
الان باید منتظر بشیم ببینم سهام کی میرن به گره منفی 12 درصد چون خریداری دیگه نیست...
خدایا خودت به این مردم رحم کن...(اونایی که تو بورس نیستن کیف نکنن وخوشحال نباشن ...وقتی بورس این باشه بقیه کسور هم کم کم اثارش دیده میشه..مثل خودروییها اول تو بورس قیمتشون سقوط کرد وسودشون کم شد والان دارن به مرز ورشگستگی رسیدن وبعضا شدن -همه ما در یک کشتی هستیم...)
اينو ازصفحه 252اين تاپيك بالا اوردم
به نظرتون با اين نوشته هاي نااميد كنندتون كسي هست كه سهمشو در روزهاي اخر منفي نفروحته باشه؟
اما موفق كسي است كه خريده
اينو ازصفحه 252اين تاپيك بالا اوردم
به نظرتون با اين نوشته هاي نااميد كنندتون كسي هست كه سهمشو در روزهاي اخر منفي نفروحته باشه؟
اما موفق كسي است كه خريده
هر کی فروخته ضررش نوش جانش...چرا...
چون هر کی با حرف من خرید فروش می کنه می دونه کی من گفتیم بفروشه.....
ذوب 200 بود مپنا 230 بود وساخت 230 بود مداران 340 بود فاذر 250 بود وبیمه 140 بود وپترو 83 بود کربن 94 بود بازم بگم....
فراور 730 بود..پارسان 730 بود ...
اینها تازه قیمتهای بود که اخطار خروج دادم وحد ضرر های بود که برا سهام گذاشته بودم ...شما تازه هفته قبل یادت افتاده خروج کنی ...
هر کی هفته قبل خروج کرده هر چی ضرر کرده نوش جونش گوشت بشه به تنش....
امیدوارم بره دیگه دنبال بورس هم نیاد .....کسی که در این قیمتها با حرف من نفروخته ...در ضمن در پست بالا به احدی پیشنهاد فروش ندادم ..این نظرم بود معناش یعنی بازار منفی هست ..
مرسی از پرریسک عزیز و تحلیلگر قدر که به رایگان داشته هاشو رو با همه در میون میزاره
پرریسک خان!
به نظرتون این سبزی بازار پایدار خواهد ماند
اون 11 تیرماه هم فرداست بعدش به نظرت قندیا چطور میشن
دوست من این مثبت بازار زمانی میشه گفت مثبت واقعی هست که سهم ها بتونن بر روند نزولی خودشون غلبه کنن..اگر نتونن غلبه کنن فقط یه جالی به نوسانگیرها دادن همین...
بارها گفتم بازم میگم این به معنی این نیست بازار سهام باز هم پایین خواهد رفت بلکه بازار بالایی نداره ...مثال الان مپنا صف خرید هست .برا اینکه بیاد تو روند صعود بالای 211 تومن باید تثبیت بشه ...
ببینم میتونه تا اونجا بیاد یا نه..وخیلی سهام دیگه..
در مورد گروه قند هم تنهای گروهی هست که لیاقت لیدری بازار رو داره در کنار گروه پترو ..اگر گروه پترو تحریم مشکلی براش ایجاد نکنه....
منتظر می مانیم تا ببینم چی پیش میاد...
بازم میگم بازار روند نوزلی داره اگر میخرید بداندی در روند نوزلی میخرید ...پله ای بخرید ..
یا هم صبر کنید چند درصد بالاتر در روند صعود بخری.....
نگران جاماندن وطغنه وکنایه های بعضی ها نباشید ...فاذر تا 183 دفعه پیش اومد ولی ما به دوستان گفتیم هر موقع بالای 193 تثبیت شد بخید یعنی حدود 7 تا 8 درصد بالاتر ..فاذر کلی فرصت خرید داد واز اونجا تا 280 رفت ...
بازار بارها فرصت ورود میده ولی اگر وارد نشدید صبر کنید روند صعود بگیره...این بازار همون بازار هست که سهام روز چهارشنبه صف فروش بودن الان صف خرید اونم به فاصله یک دور زبه تحریم ها...اگر فردا صف فروش شد یا یک ساعت دیگه تعجب نکنید...
دوست من بنده کاری به ریزش بازار ندارم ..
بازار کافیه نرمال بشه برا ما کافیه ..بلدیم چجوری از این بازار سود بکشیم بیرون...
کاملا طبیعی هست بازار روزی متعادل میشد...حتی اگر حمایت نمیشد..دیگه سهام داشتن پی برای یک میگرفتن..الان سازمان میاد یک منت هم مذاره رو سهامدارها که ببیند چه حمایتی کردیم...
ولی طرف حرفم اونایی بودن که وقتی ذوب 180 بود دم از رشد بازار میزدن ...فاسمین رو 520 صف خرید شد سر از پا نمی شناختن ..فولاز رو 310 صف بود دم از تارگت 500 زدن ....ودر رقم های بالاتر تشویق به خرید ونگهداری سهام کردن...
الان سهمها فعلا یک 20 درصدی مثبت بخورن تا برسن به نقطه صفر بعضی دوستان....واقعا این تالارها مکان های بسیار خوبی هست تا فرق افراد با هم مشخص بشه.....
با این همه ارزوی ما مثبت شدن بازار سهام هست...این بحث های این چند روزه هم بیشتر مربطو به شرایط کشور بود وگرنه شاخص 100 هزار هم بشه از نظر من اوضاع فرقی نکرده...
نظر