چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • mane1659
    كاربر فعال
    • آذر ۱۳۹۰
    • ۲۳۵

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
    معمولی ..

گفتم اینها تعدیل ندارن ..
    حمایت کچینی را کجا می بینی ؟ ممنون

نظر

• shadi
      کاربر فعال
      • تیر ۱۳۹۰
      • ۹۱۷

جناب پر ریسک قشیرین از لحاظ تکنیکالی چه وضیعتی دارد آیا برای خرید توصیه می شود مرسی

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (۲۷)
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۱۷۰۲۹

سلام..

بابک جان بازار به استقبال میرود ..

با این رویه سال بعد ۴۰۰ میسازد ..۵ بدهیم میشود ۲۰۰۰..۲۰۰ تومن مجمع میشود ۲۲۰۰..

حالا جو گروه هم مثبت که چه بهتر..

حالا اگر قرار هست منتظر باشیم تا اول سود برسه به ۴۰۰ بعد بخریم اونوقت که دیگه هیچ سهمی رو نباید خرید ..همین ذوب نه به باره نه به داره سحبت از سود ۱۰۰ هست وبازار برا همین داره این رو میبره رو ۳۰۰ تومن ..تازه این ۱۰۰ سال ۹۲ میخواد بیاد ..تا اون موقع کی مرده کی زنده ..بازار به اینده پی برای میده ..

در قیندها قزوین شده ۱۴۰۰....

غبشهر سهم خوبه اگر غذایی بخواهم بخریم غبشهر واگر بخوایهم دور گروه غذایی رو خط بکشیم واز نظر شما گروه غذایی اخر خط هستن هیچ کدام ارزش خردی ندران به جز غبشهر ..
        با سلام و احترام

من در خصوص اینکه غبهشهر رشد نخواهد کم چیزی نگفتم و این حرف جنابعالی که غبهشهر در گروه غذایی ، یکی از بهترینهاست رو قبول دارم

ولی به نظرم فعلا" رشد خودشو کرده و زیر ۱۰۰۰ دوستان باید می خریدند

همانطور که جنابعالی بارها و بارها در قیمتهای زیر ۱۰۰۰ تاکید داشتید

من فقط گفتم که بیشتر راهو اومده و وارد شدن در این قیمتها زیاد سود ده نیست

به نظر من گروه غذایی رشدشون رو کردند و لیدریشون دیگه تمومه

به نظر من که لیدر همون کروه فلزات و پتروشیمیها خواهند بود

موفق باشی جعفر جان

تمامی سهمهایی که معرفی کردی بینظیرند و همه بچه های بورسی قدردان شما هستند و خواهند بود

خداوند یار و نگهدار شما و خانواده محترمتان باشد
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• saeedte
          عضو فعال
          • اردیبهشت ۱۳۹۱
          • ۴۷۸

در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پست
          با سلام

اولا" کسی که زیر ۱۰۰۰ خریده ، خب چرا شناسایی سود نکنه

دوما" : شما خودت میگه ۱۲ ماهه حدود ۲۰۰۰ تومان می ارزه یعنی لزومی نداره از الان به این قیمتها برسه

به نظر من در قیمتهای فعلی وارد شدن اشتباهه ، یعنی سهمهای بهتر جهت ورود هست که سریعتر بازدهی بیشتری بدهند

قیمت الان ۱۶۰۰ تومنه و جای زیادی برای رشد سریع نداره و بازده شش ماهه ( تا ۶ ماه ديگر) در حدود ۲۰ الی ۲۵ درصد خواهد بود

شما فکر میکنید حتما" باید سهمی تا ۶ ماه مانده به مجمع ، p بر e خود را باید پر کند؟؟

فعلا" جا برای افت دارد و به نظر من که خرید در قیمتهای فعلی در مقایسه با بعضی سهمها اشتباه است

ششماهه ۲۴۹۰ ساخته که در مقایسه با پارسال ۳۴۵۰ خواهد ساخت

p بر e معادل ۵.۵ هم بدهید میشه ۱۸۹۷۶ ریال
          اولا : خب شناسایی کنن ما حرفی نداریم که ، نوش جونشون :)
          ثانیا : سال مالی شرکت آذر ماه هست نه اسفندماه ، پس ۶ ماه تا ۱۲ ماه اش نمونده و این هم گزارش ۹ ماه اش بوده
          ثالثا : در مورد p بر e که فرمودین ، دوست عزیز پی بر ای بازار و سهام شاخص ساز داره به ۷ و ۸ رو هم رد میکنه
          پی بر ای گروه غذایی هم بالای ۱۰ هست ، اونوقت پی بر ای ۵.۵ دادن به این سهم بی انصافی نیست ؟
          این سهم آذرماه ۱۲ ماهه باید اعلام کنه ما همین ۳۴۵ که شما فرمودین رو در نظر میگیریم پی بر ای ۶ هم بیشتر نمیدیم میشه ۲۰۷۰ میشه ۳۰% رشد تا اون زمان
          فک نمیکنم ۳۰% سود در ۲ماه (تا پایان آذر) سود بدی باشه تو این مملکت
          تازه ما همه شرایط رو بدبینانه و حداقلی در نظر گرفتیم
          افزایش نرخ رو در نظر نگرفتیم در حالیکه سهم در همین ۳ ماه اخیر ۱۰۰ تومن سود ساخته تقریبا ، کدال رو مطالعه بفرمایید شاهد ادعاست

نظر

• mobina
            عضو فعال
            • مرداد ۱۳۹۱
            • ۳۳۳

جناب پر ریسک واقعا خسته نباشيد
            لطفا نظرتون را راجع به قنديها هم بفرماييد مخصوصا قبيرا و قزوين و قشير
            با تشكر
            وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (۲۷)
              • اسفند ۱۳۸۹
              • ۱۷۰۲۹

در اصل توسط saeedte پست شده است مشاهده پست
              اولا : خب شناسایی کنن ما حرفی نداریم که ، نوش جونشون :)
              ثانیا : سال مالی شرکت آذر ماه هست نه اسفندماه ، پس ۶ ماه تا ۱۲ ماه اش نمونده و این هم گزارش ۹ ماه اش بوده
              ثالثا : در مورد p بر e که فرمودین ، دوست عزیز پی بر ای بازار و سهام شاخص ساز داره به ۷ و ۸ رو هم رد میکنه
              پی بر ای گروه غذایی هم بالای ۱۰ هست ، اونوقت پی بر ای ۵.۵ دادن به این سهم بی انصافی نیست ؟
              این سهم آذرماه ۱۲ ماهه باید اعلام کنه ما همین ۳۴۵ که شما فرمودین رو در نظر میگیریم پی بر ای ۶ هم بیشتر نمیدیم میشه ۲۰۷۰ میشه ۳۰% رشد تا اون زمان
              فک نمیکنم ۳۰% سود در ۲ماه (تا پایان آذر) سود بدی باشه تو این مملکت
              تازه ما همه شرایط رو بدبینانه و حداقلی در نظر گرفتیم
              افزایش نرخ رو در نظر نگرفتیم در حالیکه سهم در همین ۳ ماه اخیر ۱۰۰ تومن سود ساخته تقریبا ، کدال رو مطالعه بفرمایید شاهد ادعاست
              به نظر من با این تجربه چند ساله ای که دارم ترغیب به ورود در این قیمتهای فعلی اشتباه است

در هر صورت غبهشر عالیه ولی رشد خودشو کرده

به نظر من که همین p بر e براش خوبه و مطمئن باشید که بی انصافی نیست

غبهشهر رشد خودشو کرده و بازار فعلا" رشدی برایش متصور نخواهد بود

غذایی ها دیگر لیدر نخواهند بود

غبهشهر سهم خوبیه ولی نه برای کسانی که میخواهند در قیمتهای فعلی وارد شوند.

زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد دوست من ....................
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• 13661366
                عضو عادی
                • شهریور ۱۳۹۰
                • ۲۴۳

با سلام
                جناب پرریسک نظرتون در مورد تکنیکال شاراک ممنون میشم بفرمایید؟ چون امروز از یکی از دوستان شنیدم امسال تا ۶۰۰ تومن سود رو میسازه.....

نظر

• rajoo
                  عضو عادی
                  • آبان ۱۳۹۰
                  • ۱۰۲

به نظر من با این تجربه چند ساله ای که دارم ترغیب به ورود در این قیمتهای فعلی اشتباه است

ضمن احترام به سابقه شما در بازار باید عرض کنم
                  زمان همه چیز رو نشون خواهد داد آقا بابک

نظر

• madio
                    عضو فعال
                    • مهر ۱۳۹۱
                    • ۳۹۰

فردا خدای ناکرده جنگم بشه شرکت های صنایع غذائی کارشون رو ادامه میدین
                    به نظرم من کم ریسکترین سهام های بازارن و گلشون هم غبشهره

نظر

• majid abd
                      عضو عادی
                      • مرداد ۱۴۰۵
                      • ۵۸

سلام خدمت دوستان عزیز:پرریسک جان نظرشما راجع به قلرستان ورفتن به مجمع ماه آینده و صورتهای مالی سدرود که ۲ -۳ ساعت پیش منتشر شده چیه؟ تشکر فراوان>:d<

نظر

• شاهپور
                        عضو عادی
                        • آذر ۱۳۸۹
                        • ۱۷۳

سلام اگر امکان داره از کروی بگید درجه قیمتی روند رشد میگیره آیا امکان رشد برایش هست وحد ضررآن راهم بگید ممنون میشم

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (۲)
                          • تیر ۱۳۹۱
                          • ۱۲۸۱

با اجازه از جناب پرریسک
                          بابک عزیز با تمام احترامی که برای نظرات شما قایل هستم اما به عنوان یه برادر فقط از شما خواهشمندم "حقوق صاحبان سهام "رو در گزارش امروز(۹ ماهه) با گزارش قبلی( ۶ ماهه) مقایسه کنید، آیا تفاوتی بین عدد۱,۷۷۵,۶۷۰ و ۱,۴۵۷,۵۶۱ مشاهده نمی کنید؟
                          آیا افزایش ۵۰ درصدی حقوق صاحبان سهام و افزایش ۱۰۳ درصدی سود ، کم است؟
                          ...آیا در گزارش ۶ ماهه همین حقوق صاحبان سهام ۲۳ درصد و سود سهام ۷۸ درصد افزایش نداشت؟
                          ... آیا انتظار رشد قیمت داشتن از سهمی که رشدش از رشد حقوق صاحبان سهام عقبه اشتباهه؟
                          ...شک نکنین که این سهم بیش از اینها(تا ۲ برابر قیمت فعلی)می ارزه... حالا اگه بازار داره اشتباه می کنه و دنبال یه مشت سهام غذایی که حتی نمی دونه کارش چیه راه می افته تقصیر بنده و شما نیس...
                          ...البته بنده و شما هیچ تقصیری نداریم. سهام دارانی که به طور مثال برای گرفتن سود فملی به شرکت فباهنر مراجعه می کنن و ... نشون دهنده ی چی هستن؟ غیر از عدم دانش نسبت به سهم خریداری شده هم می شه چیز دیگه ای گفت؟
                          ...بله با فرهنگی که در میان سهام دارها حاکمه این قیمت فعلی هم برای این سهم زیاده... واسه همین بنده ی خداها با تردید و تنها چند تا ۴ درصد مونده به قیمت ۲۵۰۰ وارد سهم خواهند شد.
                          آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ ۱۳۹۱/۰۷/۳۰، ۱۷:۳۵.
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• majid abd
                            عضو عادی
                            • مرداد ۱۴۰۵
                            • ۵۸

سلام خدمت دوستان عزیز:پرریسک جان نظرشما راجع به قلرستان ورفتن با این سهم به مجمع ماه آینده و صورتهای مالی سدرود که ۲ -۳ ساعت پیش منتشر شده چیه :-?؟ تشکر فراوان

نظر

• bourse
                              عضو فعال
                              • شهریور ۱۳۹۰
                              • ۱۳۴۹

در اصل توسط bourse پست شده است مشاهده پست
                              اکثر زیر مجموعه های وتوشه رشد قابل توجهی داشتن به نظرم تو این قیمت ها فرصت خرید باشه . سعی میکنم تا امشب نمودارشو بزارم

http://forums.boursy.com/showthread....۴۱۲#post۲۲۳۴۱۲

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۹۰
                                • ۶۷۹۷

در قیمت ۱۸۸۰ با حد ضرر ۱۸۸۰ پیشنهاد خرید شد با هدف ۲۴۰۰ تومن ...

خبری ندارم ولی به نظرم امسال مثل اب خورن ۴۰۰ بسازه وحتی ۵۰۰ ..وحتی بالاتر..
                                خوشم میاد با یک نگاه کوچیک به گزارش کف سود سهم دقیق شناسایی میشه ..

سهم فخوز سود از ۳۰۰ به بالیا ۴۵۰ تومن تعدیل مثبت داد با پوشش ۲۰۰ تومن در ۶ ماهه ..

فردا ذوب دیدن داره ...چه فرصت خرید داد امروز ...تو خواب هم نمیشد دید ...

نظر

در حال کار...