چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

اینم سیگنال خرید اخیر غبشهر که هنوز معتبره.....

سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• آذرآبادگان
      کاربر فعال
      • Dec 2012
      • 1140

با سلام خدمت دوستان گرامی، با توجه به خبر زیر و اینکه کلیه بانکها در روز شنبه تعطیل بوده و فقط شعب کشیک باز خواهند بود به نظرتون بورس نیز تعطیل خواهد بود ؟؟
      جلسه کارگروه ملی و کمیته هماهنگی مواقع اضطرار استان تهران که در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، تصویب کرد، شنبه 16 دی 91 تمامی مراکز آموزشی -از جمله مقاطع مختلف تحصیلی و دانشگاهها-، ادارات، وزارتخانهها، بانکهای سراسر استان تهران، غیر از مراکز درمانی (مانند اورژانس) و آتش نشانی تعطیل است. همچنین بانکها موظف هستند، نسبت به ایجاد شعب کشیک در روز شنبه اقدام کنند.

این جلسه با حضور محمدی زاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، مرتضی تمدن استاندار تهران، رئیس سازمان هواشناسی، نماینده وزارت بهداشت، نماینده اورژانس و سایر اعضای کارگروه در محل سازمان محیط زیست برگزار شد و یکی از تصمیمات آن با توجه به پایداری آلودگی در 72 ساعت گذشته، استفاده از گاز تا اطلاع ثانوی در نیروگاهها و کارخانههای اطراف تهران بود که در حال حاضر از سوخت مازوت استفاده میکنند.

بر اساس این گزارش، فعالیت کارگاههای شنوماسه و همچنین تولید آسفالت هم در تهران، جنوبغرب و غرب تهران تا دوشنبه ممنوع اعلام شد و علاوه بر آن از تردد کامیونها به صورت شبانهروزی، تردد خودروهای دودزا حتی از نوع حملونقل عمومی و اتوبوسهای برونشهری که در پایانهها درجا کار میکنند، جلوگیری خواهد شد.
      در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

شنبه بورس تعطیل شد

کلیه مدارس و ادارات استان تهران شنبه تعطیل شد

به گزارش خبرنگار اجتماعیخبرگزاری فارس، جلسه کارگروه ملی و کمیته هماهنگی مواقع اضطرار استان تهران که هماکنون در محل سازمان حفاظت محیط زیست در حال برگزاری است، تصویب کرد، شنبه 16دی 91 کلیه مدارس و اداراتاستان تهران تعطیل است.

این جلسهبا حضور محمدی زاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، مرتضی تمدن استاندار تهران، رئیس سازمان هواشناسی، نماینده وزارت بهداشت، نماینده ارژانس و سایر اعضای کارگروه در محل سازمان محیط زیست در حال برگزاری است.

در این جلسه تصویب شد، اولا اجرای محدودیت طرح زوج و فرد از درب منازل از روز شنبه تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

همچنین ممنوعیت فروش طرح روزانه ترافیک از شنبه تا اطلاع ثانوی ادامه دارد .

همچنین تصویب شد، کلیه نیروگاهها و کارخانههایی که از سوخت مازوت استفاده میکنند، تا اطلاع ثانوی باید از گاز استفاده کنند.

مصوبه دیگر این کارگروه اذعان دارد: کلیه تمرینات ورزشی و مسابقات ورزشی استان تهران از روز جمعه تا دوشنبه 18 دی لغو شده است.

در این جلسه که به خاطر آلودگی هوا در محل سازمان حفاظت محیط زیست تشکیل شده، همچنین تصویب شد، کلیه مراکز آموزش عالی، دانشگاهها،وزارتخانهها، نهادها و موسسات دولتی و عمومی و بانکها در روز شنبه 16 دی 91 تعطیل است.

در این جلسه مصوب شد ، همچنین بانکها موظف هستند، نسبت به ایجاد شعب کشیک در روز شنبه اقدام کنند، کلیه مراکز درمانی، اورژانس و آتش نشانی فعال و دایر خواهند بود.

نظر

• sourena
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 1080

من که تعطیلی پنج شنبه و جمعه رو به زور تحمل میکردم شنبه را چه کنم؟ خداییش خیلی سخته
          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• آذرآبادگان
            کاربر فعال
            • Dec 2012
            • 1140

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
            من که تعطیلی پنج شنبه و جمعه رو به زور تحمل میکردم شنبه را چه کنم؟ خداییش خیلی سخته
            حالا که دیگه کار خودشونو کردند لااقل یکشنبه را هم تعطیل کنند تا بازگشایی بورس ما با بازارهای استکبار همزمان باشه تا بلکه برای یکبار هم که شده تاثیرات منفی ناشی از تعطیلات اونا را ما تحمل نکنیم:-?
            در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• abtinsalari
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 306

نظر استید راجب این سبد چیه؟1-فاسمین؟2-فرآوری3- شاراک 4-شفن 5- غمارگ؟ شفن ها رو تبدیل به شاراک بکنم؟نقدینگیم صفر دلبر بفروشم؟شاراک میانگین کم کنم؟دوستان یه لطفی کنن به من پیشنهاد بدن چه کنم؟
              ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                نظر استید راجب این سبد چیه؟1-فاسمین؟2-فرآوری3- شاراک 4-شفن 5- غمارگ؟ شفن ها رو تبدیل به شاراک بکنم؟نقدینگیم صفر دلبر بفروشم؟شاراک میانگین کم کنم؟دوستان یه لطفی کنن به من پیشنهاد بدن چه کنم؟
                از بهترین سبدهاست اگه نیاز به پول داری بین شاراک وشفن یکی رو ده بیست سی چهل کن بفروش.......

نظر

• abtinsalari
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 306

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                  از بهترین سبدهاست اگه نیاز به پول داری بین شاراک وشفن یکی رو ده بیست سی چهل کن بفروش.......
                  پول برا خودم نمیخوام سعید جان یه حرصی گرفتم تو این بازار منفی میانگین کم کنم
                  ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• cyrus
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 34

سلام
                    جناب پوراحمدی میخواستم نظرتون رو در مورد شاراک بدونم روندش چطوره؟نقاط حمایتش رو چند میدونید؟

نظر

• راهکار جدید
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 139

بورس، روز شنبه تعطیل شد. http://bourse24.ir/news/48720/

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

با سلام..

30 درصد از کل واصل سرمایه بیرون کشیده شد ...

البته به تمام دوستان اشنایان وفعالین در بازار سرمایه توصیه شد تا 30 درصد از اصل سرماهی رو از بورس بکشن بیرون ..

البته دوستان به حرف ما گوش نکرده واکثرا 100 درصد از اصل سرمایه رو بیرون کشیدن ..

تنها دلیل هم مسخره بازی بود که بورس هفته قبل راه انداخت وروند بازار رو عوض کرد البته با بی اعتمادی که ایجاد کرد ...

زمین در عرض کمتر از یک ماه 20 درصد رشد کرده وهمچنان در حال صعود هست ..حال اقای مالمیر بره سهام ببنده ...

اگر این روند ادامه پیدا کنه باز هم میزان سرمایه کاهش خواهد یافت ..چون این بورس با این بگیر ببندهای مسخره توان رقابت با تورم رو نداره ...

باز هم به همه دوستان همین جا توصیه می کنم 30 درصد از اصل سرمایه رو مجدد بکشن بیرون ..

نظر

• راهکار جدید
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 139

جعفر جون سلام بی صبرانه منتظر اومدنت بودم میشه نظرتونو راجب گزارش فلامی که روی کدال اومده بفرمایید.

نظر

• bours
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 259

پر ریسک جان در مورد شاراک توصیه ای نداری؟

میانگین خریدم 870 تومن هست

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط bours پست شده است View Post
                              پر ریسک جان در مورد شاراک توصیه ای نداری؟

میانگین خریدم 870 تومن هست
                              دوست عزیز این سهم در صدر لیست خرید هست ..

شما میتوانستی با 50 درصد ر قیمت 970 نوسان بگیری ..

از نظر من ارزش سهم 1500 هست وبه این قیمت خواهد رسید ولی وقتی سازمان بورس با این مسخره بازی ها زمان رسیدن به هدف قیمتی رو درا مدت تر می کنه اون وقت هست که همین بورس از تورم عقب میمونه ..

سهم باید خیلی سریعتر از تورم حر کت کنه نه عقب تر از اون ..وقتی میان میگن سهام با پی برای 4-5 حبابه ومیان سهم رو میبندن اونم نه یک روز نه دو روز یک ماه دو ماه وبیشتر ..باید در این بورس رو گل گرفت ..

یک ماه قبل زمین فروختم 50 میل اوردیم در بورس همون زمین الان 60 میل طرف حاضر به فروش نیست ...20 درصد با خیال راحت ..بعد اینجا تا اومدیم ما سود کنیم گرفتن سهام رو بستن وبازار رو هم منفی کرد ..تا اون سهام بنده بیاد باز بشه وبازار هم مثبت بشه این زمین 70-80 رو هم رد کرده ..

این سود دیگه به چه درد بنده میخوره ..

ولی خوب گفتم اهداف سهم پابرجاست ..روند صعودی هست ..فقط دارن زمان رسیدن رو عقب میندازن ..خدا از اینها نگذره که سهام پی برای زیر 4 با سود مجمع رو حباب می دونن اونم با این تورم بی سابقه..

- - - Updated - - -

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
                              جعفر جون سلام بی صبرانه منتظر اومدنت بودم میشه نظرتونو راجب گزارش فلامی که روی کدال اومده بفرمایید.
                              سلام..

60 گفته بود حدود 62 ساخته ..گزارش همان بود ..سال بعد هم انتظار سود خوبی دارم ازش ..

تکنیکالی بالای 220 بیاد کار تمامه .اهداف سهم همچنان سر جاش هست..

نظر

• AVIN 8861
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 210

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                با سلام..

30 درصد از کل واصل سرمایه بیرون کشیده شد ...

البته به تمام دوستان اشنایان وفعالین در بازار سرمایه توصیه شد تا 30 درصد از اصل سرماهی رو از بورس بکشن بیرون ..

البته دوستان به حرف ما گوش نکرده واکثرا 100 درصد از اصل سرمایه رو بیرون کشیدن ..

تنها دلیل هم مسخره بازی بود که بورس هفته قبل راه انداخت وروند بازار رو عوض کرد البته با بی اعتمادی که ایجاد کرد ...

زمین در عرض کمتر از یک ماه 20 درصد رشد کرده وهمچنان در حال صعود هست ..حال اقای مالمیر بره سهام ببنده ...

اگر این روند ادامه پیدا کنه باز هم میزان سرمایه کاهش خواهد یافت ..چون این بورس با این بگیر ببندهای مسخره توان رقابت با تورم رو نداره ...

باز هم به همه دوستان همین جا توصیه می کنم 30 درصد از اصل سرمایه رو مجدد بکشن بیرون ..
                                پرریسک عزیز
                                سلام و احترام
                                پس از یک هفته انتظار
                                با چه پست ناامیدکننده ای...

نظر

در حال کار...
                                X