پرریسک جان یه مرور مجددی رو ثامان می کنی؟ اگر برنگرده فردا احتمالا حد ضرر رو فعال می کنه.ممنون
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سایپا رو دارن بد جوری حقوقیها هاپولی می کنندهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط mohsen mehrvarz پست شده است View Postیه جمله بگم :حرف نداره;)
پوشش 103 از 301 تومن در سه ماهه (34% پوشش سه ماهه)
تعدیل 91% برای سال 91
"پیش بینی عملکرد سال منتهی به 91/12/30 در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی 91 : در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي 90 به ترتيب فروش 27 درصد افزايش ، بهاي تمام شده کالي فروش رفته 18 درصد افزايش ،سود عملياتي 57 درصد افزايش و سود خالص پس از کسر ماليات 66 درصد افزايش نشان ميدهد. "
البته بحث p/e هم هست . الآن اگه باز بشه 5 میگیره که اگر بخواد 6 بگیره 1800 میشه و با همگروهیهاش تو یه رنج میفتهتحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط atashgah پست شده است View Postپرریسک جان ثامان را چه کنیم؟
حد ضرر 140 شکست دوستان خروج کنن چوئن احتمال دیدن قیمت 120 هست ..دوستانی هم که میان مدتی هستن میتونن در صورت شکست 140 در قیمت 120 میانگین بیارن پایین چون اینده خوبی داره ...
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاستاد پرريسک خسته نباشيد.
اين بکام بلحاظ بنيادي يه چيزي فراتر از کرمانشا شاه پتروشيميهاست.
ممنون ميشم اگه تکنيکالش را رسم کنيد.تا ببينيم کجا بايد وارد سهم شد.و اضافه کرد.
بکام امسال حداقل بيش از 100 تومان خواهد ساخت.
سپاسگزارم
کيانوش
بکام حجم عظیمی از مواد اولیه اش باید از خارج وارد کنه و تو این آشفته بازار سهامداره میترسه من پیشنهاد میکنم فباهنر را دریابید من صورتهای مالیش رو مطالعه کردم عالیه حداقل رشد 200%را داره نمیدونم چرا سودش را پنهان میکنن و نکته مهمتر اینه که مواد اولیه اش را از فملی میگیره یعنی کل مواد اولیه اش داخلیه.بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
نظر