چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • misha
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 62

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
    این چه وضعشه؟ آخه چرا باید قزوین اینجوری باز بشه؟ مگه اینایی که میفروشن چند خریدن؟ خاک تو سر سهام دار عمده این قزوین! من الان شوکه ام یه سر رفته بودم بیرون رفتنی محض احتیاط رو 600 اوردر فروش گذاشتم! نگو که ای دل غافل! من که تا خرخره رفتم تو ضرر
    آیا فریاد رسی هست؟
    خدا به شما وما وكل سهامداراي قندي صبر جزيل عنايت كنه

نظر

• بابي چارلتون
      عضو فعال
      • May 2011
      • 993

با اجازه صاحب خانه آقا جعفر گل

اين ناظر ديگه زده سيم آخر ، آخرت بي شرفي و بي ناموسي هست

مگه ملت پولشون رو از توي باغ پيدا کردن ، که دارن با سرمايه هاي مردم اينجوري بازي مي کنند

خدا کنه فعالان اين صنعت ، روز 24 همين ماه ، خر صالح آبادي رو بگيرن و نزارن قسر در بره توي مجلس (البته بعيد ميدونم ، ولي آرزو بر جوانان عيب نيست)

خدا رو شکر بازارشون هم رو به منفي هست و نمي تونن روي رشد شاخص مانور بدن و حرف هاي پامنقلي که اون دو تا مونگول در شبکه 2 ميزدن رو دوباره تکرار کنند

بازار در حال اصلاح هست و فقط و فقط دنبال بهونه ميگرده ::::::

يک روز نشست 5+1،يک روز تحريم نفتي امريکا ، يک روز تحريم بانک مرکزي ، يک روز نا آرامي در سوريه ، يک روز تغيير و تحول در وزرا ، يک روز استيضاح وزير ، يک روز قهر ا.ن ، يک روز پرونده اختلاس هاي مالي ، يک روز پرونده اختلاس بيمه ، يک روز نا آرامي در افغانستان و عراق ، يک روز جريان انحرافي ، يک روز جريان اصلاح طلب ، يک روز انتخابات ، يک روز تعرفه 70 درصدي سنگ آهني ها ، يک روز مرگ پادشاه عربستان =)) ، يک روز تعديل منفي سهم مذکور ، يک روز گير دادن ناظر به سهم مذکور ، يک روز خرابي سرور معاملات ، يک روز عرضه اوليه سهام هاي درپيت و زيان ده ،يک روز هدفمندي يارانه ، يک روز ماليات بر ارزش افزوده ، و ......................... همچنان ادامه دارد !!!!!!!!!!!!!!!!

به خدا اين قدر مجهول اين بازار بورس زياد هست که واقعا دل شير مي خواد سرمايه گذاري در اين جنگل وحشي

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

رفقا خريد شرکتهاي صادراتي را مد نظر داشته باشيد.در سال 91 مي بايست شرکتهاي بورسي را با توجه به ميزان درامد ارزيشون تحليل کرد.
        هر شرکتي که از محل فروش ارز صادراتيش تعديل بيشتري بدهد در اولويت هست.در گزارش امروز فباهنر اعلام شده است شرکتها مي بايست دلار صادراتيشون را با نرخ توافقي در حسابها بگنجانند نه با نرخ مرجع.
        لذا حتما شبندر-شصفها-فباهنر-بکام-شيران-شپترو-شفن-شاراک-کاشيها-و....... را در خريدهاتون مد نظر قرار دهيد.
        4 سهم اول بيشترين تعديل را خواهند داشت .لطفا بررسي و تحقيق کنيد تا سود کنيد.

نظر

• AVIN 8861
          عضو عادی
          • May 2012
          • 210

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          هی میخوام حرف نزم ...هی میخوام سکوت کنم...نمیشه..

اونایی که می گفتین همه چی خوبه ..اونایی که دم از رشد می زدین ..اونایی که می گفتین جو منفی نده ..

تحویل بگیرد ...شاخص 100 هزار هم بشه بازم میگم با این راهی که در پیش گرفتیم دقیقه به دقیقه بر بدبختی هامون اضافه میشه ...

اینم بازار .....هر قدر ما میخواهیم از این بازار دفاع کنیم نمیشه که نمیشه...

اخه از چیش دفاع کنم ...از این گزارش صدراش یا از این باز کردن قزوین...یا از این حممایتشون از بازار...سهمها دوباره برگشتن خونه اول مجدد منفی شدن ...خاک بر سر اینها با این حمایت کردنشون...
          براي پر ريسك عزيز كه امروز خسته و كمي عصبي است....

دوست ناديده مگه چه اتفاق عجيبي افتاده ؟ مگه انتظار يه حركت منطقي و معقول داشتي ؟
          همين است كه هست. خودمان هستيم. عينا. همه آنچه مي بينيم و مي شويم بازتاب كاملي از پريشاني و هرج و مرج و بي نظمي هايمان است. مگه اون مثل معروف (كه فكر كنم ساخته همين روزهاست نه قديم) رو همه آويزه گوشمون نكرديم كه همه چيمون به همه چيمون بايد بياد . و چقدرم قشنگ مياد.
          مگه همه چي بي نظم و قاعده نيست؟ مگه استاد افراط و تفريط نيستيم؟ مگه تو همين بازار سهام جلو چشممون قجام بازگشايي نشد وقتي تو گزارشش تعديل منفي هفت لا انداخته بود ،مگه يادمون نيست قيمت بازگشاييش از 500 اومد رو 700 ؟ اون موقع بود كه بايد همه داد و هوار راه مينداختيم كه به نظرم نطفه اعدام گروه قند همان روز بسته شد.
          حالا ميان ديگه علني و روز روشن شمشير بر مي دارن و گردنمو نو مي زنن و يه دفعه اي 30 درصد سهمو مي كشن پايين. والله بايد تشكر كرد كه 70% كم نكردن!. همينه. طبيعيه.

پر ريسك عزيز. هر روز و هر دقيقه بيا اينجا. برا تك تك آدما جداگونه وقت بگذار. همه گزارشا رو تا ته بخون. ته تاريخچه شركتارو دربيار . هي زحمت بكش و تكنيكال به اون قشنگي رو برامون نشون بده. .... سهم رو منفيه. 340 صفش جمع ميشه . مي بنده برا مجمع. چهار روز بعد باز ميشه. به سادگي آب خوردن .بي هيچ دليلي 30 درصد پولت مي پره. باز ميگم ، خدا پدرشونو بيامرزه كه 70درصد منفي نكردن. وقتي هر كي هر كيه 70 درصدم از سهم ميزدن اتفاقي نمي افتاد....خلاصه 30% رفت. به همين راحتي. والله غير طبيعي نيست. همه چي مون به همه چي مون ، چي؟ بايد بياد . داره مياد ديگه. ...

پر ريسك عزيز ميدونم كه شايدم الان نگران و ناراحتي با بت اونايي كه توصيه قزوين رو از تو گوش كردن و خريدن. من كه خودم صد دفعه اش رو شاهد بودم كه تاكيد هزار باره به روند نزولي داشتي و حتي بارها به افت سهم تا محدوده 200 اشاره داشتي.....حالا بي جهت و با جهت ميگم... ما دوستت داريم. به عنوان يه معتاد فرومهاي بورسي كه سالهاست دارم تو اين فرومها پرسه مي زنم بايد اعتراف كنم كه يكي اگه باشه كه صادقانه بياد و حرف حساب و حسابي بزنه خودت هستي... اين نظر شخصي منه.
          گفتي صدرا ... سهمي كه روانشناسيشو مثل كف دست مي شناسم. انتظار ديگه اي نبود. تقريبا مطمئن بودم همچين افتضاحي رو رو مي كنه . به نظرم بره تا 100 و پايين تر و متاسفانه فاذر و فاراك رو هم كه حتما (و باقي بازار رو هم احتمالا) قرباني مي كنه ... شايد فاذر با p به e سه رو هم ببينيم.....(اينو شما استادي ) ... بعدم ادامه سناريو.. يه خواب نما بازي حسابي و يه رشد بي ربط الكي ديگه مثلا شايد تا 200 و بالاتر.... اينم همون داستانه همه چي مون....

اما بازار به نظرم كلا الفاتحه. با احترام زياد به نظراتت اما فكر كنم قند و پترو هم خيلي نداره ...راه چاره .نقد و الفرار. اين وسط هر از گاهي هم مثلا يه شبندري شايد پيدابشه كه يه 20درصدي تو دامنمون بذاره ولي اونم هزينه فايده كني مي بيني به استرس و داغونيش نمي ارزه كه نمي ارزه...
          حالا يه چيزي مي دوني كه يه دليل موندن من و امثال من تو بازار چيه؟ ما زيان داديم. مثلا دلمون خوشه كه باز همين جا جبرانش مي كنيم. البته زهي خيال باطل. دوستي جايي گفت پولتو جايي پيداكن كه گم كردي... به نظرم غلط اندر غلط بود. هر روز نسبت به قبل ،زيان افزون تر....

دوست عزيزم كه البته استاد مني و اين بازارهارو بيش از من حتما ديدي... همين است كه هست...دريك كلام " خانه از.........."

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
            با اجازه صاحب خانه آقا جعفر گل

اين ناظر ديگه زده سيم آخر ، آخرت بي شرفي و بي ناموسي هست

مگه ملت پولشون رو از توي باغ پيدا کردن ، که دارن با سرمايه هاي مردم اينجوري بازي مي کنند

خدا کنه فعالان اين صنعت ، روز 24 همين ماه ، خر صالح آبادي رو بگيرن و نزارن قسر در بره توي مجلس (البته بعيد ميدونم ، ولي آرزو بر جوانان عيب نيست)

خدا رو شکر بازارشون هم رو به منفي هست و نمي تونن روي رشد شاخص مانور بدن و حرف هاي پامنقلي که اون دو تا مونگول در شبکه 2 ميزدن رو دوباره تکرار کنند

بازار در حال اصلاح هست و فقط و فقط دنبال بهونه ميگرده ::::::

يک روز نشست 5+1،يک روز تحريم نفتي امريکا ، يک روز تحريم بانک مرکزي ، يک روز نا آرامي در سوريه ، يک روز تغيير و تحول در وزرا ، يک روز استيضاح وزير ، يک روز قهر ا.ن ، يک روز پرونده اختلاس هاي مالي ، يک روز پرونده اختلاس بيمه ، يک روز نا آرامي در افغانستان و عراق ، يک روز جريان انحرافي ، يک روز جريان اصلاح طلب ، يک روز انتخابات ، يک روز تعرفه 70 درصدي سنگ آهني ها ، يک روز مرگ پادشاه عربستان =)) ، يک روز تعديل منفي سهم مذکور ، يک روز گير دادن ناظر به سهم مذکور ، يک روز خرابي سرور معاملات ، يک روز عرضه اوليه سهام هاي درپيت و زيان ده ،يک روز هدفمندي يارانه ، يک روز ماليات بر ارزش افزوده ، و ......................... همچنان ادامه دارد !!!!!!!!!!!!!!!!

به خدا اين قدر مجهول اين بازار بورس زياد هست که واقعا دل شير مي خواد سرمايه گذاري در اين جنگل وحشي
            سلام..
            بابی جون این حرفا رو نزن الان میان میگن از اسرائیل پول گرفته واز این مزخرفات ....

در سته ما هم مثل هممه در یک کشتی هستیم واز این افت ها اصلا خوشحال نیستیم چون برا ما هم ضرره ...

امروز قزوین به بنده 30 درصد ضرر زد ..هر چند خودم رو برا هر قیمتی در این سهم اماده کردم وقبلا اشاره به 200 هم کردم ...

ولی فرق ما ودوستان ما با عضیها در اینه که دوستان ما دارن می بینن این کشی سوراخ شده ودارن هی هشدار میدن بابا تعمیرش کنید ...

ولی یه عده با این که این سوراخ کشتی رو می بینن ولی خودشون رو زدن به کوچه علی چپ ومیگن بیخیال فعلا یه چند دصد سود ناقابل رو بچسب ..ولی نمی دونن این سود چنان از حلقومشون دربیاد که خودشون حال کنن...

یکیش صدرا بود...گلوی ما الان چند ساله پاره شد گفتیم این سهم اشغالدونی بیش نیست ...این سهم غیر خاکبازی تو پارس جنوبی هیچ کار نکدره ولی خوب کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد...

خدای ما هم بزرگه....شکر انگاری امروز 1350 تومن معامله شده ...منتظر می مانیم..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
              براي پر ريسك عزيز كه امروز خسته و كمي عصبي است....

دوست ناديده مگه چه اتفاق عجيبي افتاده ؟ مگه انتظار يه حركت منطقي و معقول داشتي ؟
              همين است كه هست. خودمان هستيم. عينا. همه آنچه مي بينيم و مي شويم بازتاب كاملي از پريشاني و هرج و مرج و بي نظمي هايمان است. مگه اون مثل معروف (كه فكر كنم ساخته همين روزهاست نه قديم) رو همه آويزه گوشمون نكرديم كه همه چيمون به همه چيمون بايد بياد . و چقدرم قشنگ مياد.
              مگه همه چي بي نظم و قاعده نيست؟ مگه استاد افراط و تفريط نيستيم؟ مگه تو همين بازار سهام جلو چشممون قجام بازگشايي نشد وقتي تو گزارشش تعديل منفي هفت لا انداخته بود ،مگه يادمون نيست قيمت بازگشاييش از 500 اومد رو 700 ؟ اون موقع بود كه بايد همه داد و هوار راه مينداختيم كه به نظرم نطفه اعدام گروه قند همان روز بسته شد.
              حالا ميان ديگه علني و روز روشن شمشير بر مي دارن و گردنمو نو مي زنن و يه دفعه اي 30 درصد سهمو مي كشن پايين. والله بايد تشكر كرد كه 70% كم نكردن!. همينه. طبيعيه.

پر ريسك عزيز. هر روز و هر دقيقه بيا اينجا. برا تك تك آدما جداگونه وقت بگذار. همه گزارشا رو تا ته بخون. ته تاريخچه شركتارو دربيار . هي زحمت بكش و تكنيكال به اون قشنگي رو برامون نشون بده. .... سهم رو منفيه. 340 صفش جمع ميشه . مي بنده برا مجمع. چهار روز بعد باز ميشه. به سادگي آب خوردن .بي هيچ دليلي 30 درصد پولت مي پره. باز ميگم ، خدا پدرشونو بيامرزه كه 70درصد منفي نكردن. وقتي هر كي هر كيه 70 درصدم از سهم ميزدن اتفاقي نمي افتاد....خلاصه 30% رفت. به همين راحتي. والله غير طبيعي نيست. همه چي مون به همه چي مون ، چي؟ بايد بياد . داره مياد ديگه. ...

پر ريسك عزيز ميدونم كه شايدم الان نگران و ناراحتي با بت اونايي كه توصيه قزوين رو از تو گوش كردن و خريدن. من كه خودم صد دفعه اش رو شاهد بودم كه تاكيد هزار باره به روند نزولي داشتي و حتي بارها به افت سهم تا محدوده 200 اشاره داشتي.....حالا بي جهت و با جهت ميگم... ما دوستت داريم. به عنوان يه معتاد فرومهاي بورسي كه سالهاست دارم تو اين فرومها پرسه مي زنم بايد اعتراف كنم كه يكي اگه باشه كه صادقانه بياد و حرف حساب و حسابي بزنه خودت هستي... اين نظر شخصي منه.
              گفتي صدرا ... سهمي كه روانشناسيشو مثل كف دست مي شناسم. انتظار ديگه اي نبود. تقريبا مطمئن بودم همچين افتضاحي رو رو مي كنه . به نظرم بره تا 100 و پايين تر و متاسفانه فاذر و فاراك رو هم كه حتما (و باقي بازار رو هم احتمالا) قرباني مي كنه ... شايد فاذر با p به e سه رو هم ببينيم.....(اينو شما استادي ) ... بعدم ادامه سناريو.. يه خواب نما بازي حسابي و يه رشد بي ربط الكي ديگه مثلا شايد تا 200 و بالاتر.... اينم همون داستانه همه چي مون....

اما بازار به نظرم كلا الفاتحه. با احترام زياد به نظراتت اما فكر كنم قند و پترو هم خيلي نداره ...راه چاره .نقد و الفرار. اين وسط هر از گاهي هم مثلا يه شبندري شايد پيدابشه كه يه 20درصدي تو دامنمون بذاره ولي اونم هزينه فايده كني مي بيني به استرس و داغونيش نمي ارزه كه نمي ارزه...
              حالا يه چيزي مي دوني كه يه دليل موندن من و امثال من تو بازار چيه؟ ما زيان داديم. مثلا دلمون خوشه كه باز همين جا جبرانش مي كنيم. البته زهي خيال باطل. دوستي جايي گفت پولتو جايي پيداكن كه گم كردي... به نظرم غلط اندر غلط بود. هر روز نسبت به قبل ،زيان افزون تر....

دوست عزيزم كه البته استاد مني و اين بازارهارو بيش از من حتما ديدي... همين است كه هست...دريك كلام " خانه از.........."
              با سلام ..
              شما لطف داری دوست من ..

خدایی دیگه دارم شرمنده دوستان میشم..با اینکه افت تا 200 رو می دیدم ولی نه به اینصورت نامردی..

با شما موافقم که فعلا اوضاع خراب هست ...

امیدوارم مسئولین تا دیر نشده عاقلانه فکر کنند ...

نظر

• AVIN 8861
                عضو عادی
                • May 2012
                • 210

نمي دونم اين گروه قند تا كجا ميخاد بره....

اول قزوين... دلم برا اون بنده خدايي مي سوزه كه روز بستن سهم صف فروش رو جمع كرد و با 640000 سهم اومد بالاي يك درصد. فكر كنم ركورد بيشترين زيان تو بورس در كمترين زمان رو مي تونيم به نامش تو گينس ثبت كنيم...اينو جدي ميگما....

دوم قزوين.... دوستي گفت اين بازگشايي قزوين برا گروه فرصته و... از فردا صف خريد قزوين بقيه گروه رو ميكشونه و....
                اما نه. ....... بازگشايي اصفهان هم همين حرفارو زدندو زديم. يه مسكن دو سه روزه مثبت بود و... الان اصفهان كجاست و گروه كجاست؟....

سوم قزوين.... بازگشايي قزوين اونم اين شكلي به نظرم بعضي معادلات رو تو گروه پيچيده تر هم كرد ... نگاه كنيد الان قزوين با قيمت 223 تومن با اين سود.... حالا حساب بكن چرا و چرا بايد قجام با اون گزارش ناجور و اون زيان و... رو 248 تومن جمع بشه ... يا چرا بايد شيرين با قيمت به درآمد 19 و قيمت 364 تومن باشه؟؟؟؟ اين يعني متاسفانه تازه با مثبت شدن احتمالي قزوين هم گروه باز گيج خواهد زد و صفهاي فروش شيرين و تربت جام باز ادامه دار خواهد بود و اين يعني وضع كلي گروه بازهم نابسامان......

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                  نمي دونم اين گروه قند تا كجا ميخاد بره....

اول قزوين... دلم برا اون بنده خدايي مي سوزه كه روز بستن سهم صف فروش رو جمع كرد و با 640000 سهم اومد بالاي يك درصد. فكر كنم ركورد بيشترين زيان تو بورس در كمترين زمان رو مي تونيم به نامش تو گينس ثبت كنيم...اينو جدي ميگما....

دوم قزوين.... دوستي گفت اين بازگشايي قزوين برا گروه فرصته و... از فردا صف خريد قزوين بقيه گروه رو ميكشونه و....
                  اما نه. ....... بازگشايي اصفهان هم همين حرفارو زدندو زديم. يه مسكن دو سه روزه مثبت بود و... الان اصفهان كجاست و گروه كجاست؟....

سوم قزوين.... بازگشايي قزوين اونم اين شكلي به نظرم بعضي معادلات رو تو گروه پيچيده تر هم كرد ... نگاه كنيد الان قزوين با قيمت 223 تومن با اين سود.... حالا حساب بكن چرا و چرا بايد قجام با اون گزارش ناجور و اون زيان و... رو 248 تومن جمع بشه ... يا چرا بايد شيرين با قيمت به درآمد 19 و قيمت 364 تومن باشه؟؟؟؟ اين يعني متاسفانه تازه با مثبت شدن احتمالي قزوين هم گروه باز گيج خواهد زد و صفهاي فروش شيرين و تربت جام باز ادامه دار خواهد بود و اين يعني وضع كلي گروه بازهم نابسامان......
                  جالبتر اینجاست قزوین باموجودی شکر سال قبل وتولید امسال راحت حدود 100 میسازه اونم با همین شکر 1170 تومن یعین پی برای حدود 2...
                  حالا بقیه قندیها پی برای زیر 3 بگیرن چه شود...

قبلا هم اشاره شد قزوین بخواد بشه 200 بقیه قندیها عمرا رشد کنن وباید راحت 20-30 درصد دیگه بیان بالا ..مگراینکه قزوین بیاد بالای 300..ببینم کدوم رخ میده...

نظر

• تاران
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 958

سلام..
                    بابی جون این حرفا رو نزن الان میان میگن از اسرائیل پول گرفته واز این مزخرفات ....

در سته ما هم مثل هممه در یک کشتی هستیم واز این افت ها اصلا خوشحال نیستیم چون برا ما هم ضرره ...

امروز قزوین به بنده 30 درصد ضرر زد ..هر چند خودم رو برا هر قیمتی در این سهم اماده کردم وقبلا اشاره به 200 هم کردم ...

ولی فرق ما ودوستان ما با عضیها در اینه که دوستان ما دارن می بینن این کشی سوراخ شده ودارن هی هشدار میدن بابا تعمیرش کنید ...

ولی یه عده با این که این سوراخ کشتی رو می بینن ولی خودشون رو زدن به کوچه علی چپ ومیگن بیخیال فعلا یه چند دصد سود ناقابل رو بچسب ..ولی نمی دونن این سود چنان از حلقومشون دربیاد که خودشون حال کنن...

یکیش صدرا بود...گلوی ما الان چند ساله پاره شد گفتیم این سهم اشغالدونی بیش نیست ...این سهم غیر خاکبازی تو پارس جنوبی هیچ کار نکدره ولی خوب کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد...

خدای ما هم بزرگه....شکر انگاری امروز 1350 تومن معامله شده ...منتظر می مانیم..
                    پرریسک جان
                    با اینکه من با خواندن تحلیلهای شما قثابت رو با 13 درصد ضرر رد کردم و قزوین رو گرفتم(376 تومن) و الانم 43 درصد دیگه تو ضررم
                    ولی بخدا قسم حتی یک ذره هم از شما دلگیر و نارحت نیستم
                    راحت بگم خیلی قبولتون دارم برخلاف بعضیها که به بعضی از سهام تعصب دارند و تحلیلشون هم بر پایه همون تعصبشون هست ولی شما هرکس سوالی میپرسد جوابش رو میدهید بدون تعارفات و ... واقعا از اینکه دیر و خیلی دیر با شما آشنا شدم عمیقا متاثرم شاید اگر زودتر این آشنایی اتفاق میافتاد وضع به گونه ای دیگر بود
                    من و دیگر کاربران این تالار از شما صمیمانه تشکر و قدردانی میکنیم علی یارت

نظر

• m2075
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 53

جعفرآقا سلام من امروز10000سهم وايران در1210ريال در منفي كامل و5000سهم وساپا1030ريال هر دو سهم براي نوسان بر داشتم به نظر جناب عالي اشتباه نكرده ام؟ ممنونم
                      خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                        پرریسک جان
                        با اینکه من با خواندن تحلیلهای شما قثابت رو با 13 درصد ضرر رد کردم و قزوین رو گرفتم(376 تومن) و الانم 43 درصد دیگه تو ضررم
                        ولی بخدا قسم حتی یک ذره هم از شما دلگیر و نارحت نیستم
                        راحت بگم خیلی قبولتون دارم برخلاف بعضیها که به بعضی از سهام تعصب دارند و تحلیلشون هم بر پایه همون تعصبشون هست ولی شما هرکس سوالی میپرسد جوابش رو میدهید بدون تعارفات و ... واقعا از اینکه دیر و خیلی دیر با شما آشنا شدم عمیقا متاثرم شاید اگر زودتر این آشنایی اتفاق میافتاد وضع به گونه ای دیگر بود
                        من و دیگر کاربران این تالار از شما صمیمانه تشکر و قدردانی میکنیم علی یارت
                        واقعا متاسف شرمنده شما دوست عزیز وسایر دوستان هستم..

خدایی دیگر روی نوشتن هم نیست ولی اگر ننویسم میگویند امد انداخت ورفت...این اوج نامردی هست..من هم با شما امروز در این زیان شریک بودم..

هیچ اتفاق خاصی در این سهم رخ نداده از نظر بنیادیوحتی تکنیکالی..ولی دیگر این قسمت را نخواهند بودم که سازمان ویا هر کسی وگروهی بعد این همه افت باز هم بیاید اینگونه ناجوانمردانه خنجر از پشت فرو کند ...

احدی هم انتظار چنین بازگشایی رو نداشت وهمه حیران ..هر کس میگوید انتظار این افت رو داشته یاوه میگوید...

امیدواریم حداقل دوستان به حرفهای قبل خوب دقت کرده باشن واینکه بارها اشاره شد روند سهم نزولی هست وروند نزولی کف قیمتی حالیش نیست ...پس پله ای بخرید ....اگر بورسی باقی بمانید هنوز به این سهم اعتقاد دارم وبه سود حدود 100 ان ...فقط باید صضبر کرد ومیانگین اورد پایین ..چاره دیگری نیست..

دارم فکر می کنم با ماندن ونوشته هایم دارم ضررهای ناخواسته وخارج از کنترل به دوستان میزنم....شاید تصمیم به دوری بگیرم...ضرر خودم به جهنم ولی تحمل حق الناس وضرر دیگران و لعن ونفرین رو ندارم....ببینم چه میشود..باید کمی فکر کنم..

نظر

• محمدرضا 87
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1522

سلام
                          دوستان کسی راجع به سهم وملت میدونه؟ آیا این قیمتا برا خرید مناسبه؟

کسی از نظر تکنیکال سهمو برررسی کرده؟
                          مرسی.

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

جالبتر اینجاست قزوین باموجودی شکر سال قبل وتولید امسال راحت حدود 100 میسازه اونم با همین شکر 1170 تومن یعین پی برای حدود 2...
                            حالا بقیه قندیها پی برای زیر 3 بگیرن چه شود...

قبلا هم اشاره شد قزوین بخواد بشه 200 بقیه قندیها عمرا رشد کنن وباید راحت 20-30 درصد دیگه بیان بالا ..مگراینکه قزوین بیاد بالای 300..ببینم کدوم رخ میده...
                            سهم های بنیاد رسیدن به سطوح قیمتی رکود قندی ها ... زمان مرگشون ...با این همه پتانسیل دیگه چیزی برای از دست دادن ندارن ..

قصفها ..قشیر و قزوین ...

فردا من تو صف قزوینم
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• کیان
                              کاربر فعال
                              • May 2012
                              • 634

با سلام ..
                              شما لطف داری دوست من ..

خدایی دیگه دارم شرمنده دوستان میشم..با اینکه افت تا 200 رو می دیدم ولی نه به اینصورت نامردی..

با شما موافقم که فعلا اوضاع خراب هست ...

امیدوارم مسئولین تا دیر نشده عاقلانه فکر کنند ...

پرریسک جان تو چرا؟؟؟

بدخواهان تو وامثال تو باید شرمنده باشند

بدخواهان این مرز وبوم باید شرمنده باشند

گرگانی که لباس میش چه عرض کنم لباس بز پوشیده اند باید شرمنده باشند

دریاچه ارومیه هامون جنگل ابر.....مقبره کورش چاههای مشترک نفتی... غرامت هشت سال جنگ ترکمانچای ارزی. ... دین وایمون مردم اعتماد ملی احساس امنیت وووووو هزاران گند دیگه بار اوردن، 30% قزوین و 200% صدرا که چیزی نیست.

تو سربلندی برادر
                              علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• AVIN 8861
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 210

........

دارم فکر می کنم با ماندن ونوشته هایم دارم ضررهای ناخواسته وخارج از کنترل به دوستان میزنم....شاید تصمیم به دوری بگیرم...ضرر خودم به جهنم ولی تحمل حق الناس وضرر دیگران و لعن ونفرین رو ندارم....ببینم چه میشود..باید کمی فکر کنم..
                                پر ريسك عزيز
                                سلام و احترام

همان داستاني كه از صبح ترس آن را داشتم درباره شما در حال رخ دادن است. البته كه نمي گذاريم. با خواهش و خواهش.
                                باور كنيد از اين اتفاقهاي عجيب و حيرت آور و زيان ساز بازار امروز كمتر ناراحتم تا از حرفهايي از جنس اين حرفها.
                                از شما دوست عزيز صميمانه خواهش مي كنم نه حرف اين مسائل را بزنيد و نه حتي فكرش را كنيد....

در اين نامرد بازار كه به عقل هيچ بني بشري در كل تاريخ ، اين همه رذالتي كه امروز رخ داد ، خطور نمي كند كه بي هيچ دليل و منطقي سهمي را اين همه پايين بكشند چرا و چرا و چرا و چرا شما شرمنده باشيد ؟؟؟؟؟ شرمنده بايد كساني باشند كه با حقيقت و راستي و انسانيت همواره بيگانه اند و مسبب چنين اتفاقاتي هستند.....

پس
                                لطفا
                                خواهش اكيد دارم
                                بدون اينكه نمايندگي به من داده باشند
                                اما به نمايندگي همه دوستان
                                كه
                                هرگز و هرگز
                                حتي فكر دوري و... را نكنيد.
                                ما شما را تازه پيدا كرده ايم.............

نظر

در حال کار...
                                X