چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
    سلام جناب پرريسك واقعا خسته نباشي من 35000حق رايان با ميان گين 200تومن دارم وتا25 تير بيشتر وقت نداره ونميخواهم پول حق را به حساب بريزم خواهشمندم من را راهنمايي بفر ماييد ميخواهم آنرا با يك سهم كه روند صعودي دارد عوض كنم .آيا با توجه به ضرر هنگفت صلاح است ؟يانه؟اگر تعويض صلاح است با چه سهمي؟لطفا من را دلداري دهيد وراهنمايي كنيد تا از ضرر بيرون بيام ازاين به بعد هر كاري شما بگوييد فقط همان كار را ميكنم.لطفا كامل پاسخ دهيد با تشكر ناشي زيانديده
    با سلام..

دوست من چی بگم...سهم نزدیک 100 درصد به شما ضرر زده...اخه حد ضرری چیزی ..الان دیگه وقت سرزنش نیست ..ولی حق تقدم بازیش خیلی خطرناکه..اگر وارد نیستید وارد نشید..

به شخصه سعی می کنم از حق تقدم دوری کنم هر قدرم سود توش باشه ..

والا چی بگم...اگر قصد خروج دارید با این بلایی که سر این سهم اوردن فکر نکنم بالایی داشته باشه ..یه راه اینه حق ها بمونه خود شکرت بفروشه اونم معلوم نیست اون زمان بالا بفروشه یا بکشن پایین ..

خدایی اخه من چی بگم...

در مورد این سهم نظری ندارم ..ولی در مورد سهام دیگر هر سهمی روند صعود میگیره ما اینجا اعلام می کنیم..20 درصد سبد رو بخرید وحد ضرر بزارید ..بارها گفتم بیشت از 20 درصد سبد رو به یک سهم ندید..

جبران این ضرر سخته ولی ببینم چی میشه..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط atashgah پست شده است View Post
      پر ریسک جان نظرتون راجع به واتی و ولصنم چیه؟ صعودی هستند؟
      هر دو سهم روند صعودی دارن ...

دوستی در مورد وصنعت پرسید بالای 100 تومن تثبیت بشه روند صعود میگیره ...ولی سعی کنید همیشه لیدرها رو بخرید مثل واتی ..یا از گروه پترو ...خلاصه اونهایی که در بالا رفتن خوشنام هستن ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
        ﺟﻌﻔﺮ ﮔﻠﻢ ﺳﻼﻡ .ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺭﺍﺿﯽ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ .ﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ ﻣﻦ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﭘﯿﺶ ﮐﭽﯿﻨﯽ ﺧﺮﯾﺪﻡ ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﺭﻭﺯﻩ ﺭﻭﻧﺪﺵ ﻣﻨﻔﯽ ﺷﺪﻩ .ﻣﯿﺸﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯽ ؟ﺻﻌﻮﺩﯾﻪ ﯾﺎ ﺑﺎ ﺿﺮﺭ ﺭﺩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮﻫﻢ.ﻣﺮﺳﯽ
        سلام..

گروه کاشی کلهم اجمعین روند نوزلی دارن ...

ولی میشه گفت به کف قیمت رسیدن ولی تا اینها وارد روند صعود بشن شما از بازدهی بقیه سهام جا میمونی....

صبر کن روند صعود بگیره چند درصد بالاتر بخر ولی صعود شدید باشه...این گروه حداقل باید 10 تا 15 درصد مثبت بخوره تازه روند مثبت بشه ...

فعلا خبری نیست تو این گروه..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          پر ریسک جان قصفها رو یه نگاه میندازین .. اگه مهمترین سطوح حمایتی و مقاومتی رو بگید ممنون میشم ...
          با تشکر از تحلیل های خوبتون
          رو 1200 حمایت داره بشکنه امکان دیدن زیر 1000 هست که دیگه به نظر بعیده ولی غیر ممکن نیست ...مقاومتها 1500 و1750 ..بالای 1750 روند صعود میگیره..

ببینم این قندیها کی از خواب بیدار میشن..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
            کسی در مور فملی نظری نداره؟
            فملی رو 380 حمایت داره بشکنه 360 هم می بینه ..حالا بنیادی نمی دونم این قیمتها رو می تونه ببینه ...با این دلار افت قیمتهای جهانی برا بازار ما بی معنی هست مگر اینکه دلار هم بیاد پایین.

فعلا تا وقتی زیر 380 نیومده نگرانی نداره ..روند هم نزولی هست..

نظر

• m2075
              عضو عادی
              • May 2012
              • 53

آقا جعفر پس با اجازه شما من فردا وشنبه در بالاترين قيمت حق رايان را بفروشم و گوش به فرمان شما باشم براي جبران ضرر .براي فر دا چه سهمي را ميشود خريد ؟در چه قيمتي وبا چه تار گت وحد ضرري؟ممنون
              خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• eshtriki
                کاربر فعال
                • Mar 2012
                • 146

استاد
                عرضه عمده سهام شركت ذوب آهن در بازار دوم فرابورس به نظرتون رو مثبت امروز ذوب چه تاثیری داشت؟
                با تشکر
                [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• alirezasa
                  عضو فعال
                  • Jun 2012
                  • 508

سبب بحران

مردان قبیله سرخ پوست از رییس جدید می پرسن:

«آیا زمستان سختی در پیش است؟»

رییس جوان قبیله که هیچ تجربه ای در این زمینه نداشت، جواب میده «براي
                  احتياط برید هیزم تهیه کنید» بعد میره به سازمان هواشناسی کشور زنگ
                  میزنه: «آقا امسال زمستون سردی در پیشه؟»

پاسخ: «اینطور به نظر میاد»، پس رییس به مردان قبیله دستور میده که بیشتر
                  هیزم جمع کنند و برای اینکه مطمئن بشه یه بار دیگه به سازمان هواشناسی
                  زنگ میزنه: «شما نظر قبلی تون رو تایید می کنید؟»

پاسخ: «صد در صد»، رییس به همه افراد قبیله دستور میده که تمام توانشون
                  رو برای جمع آوری هیزم بیشتر صرف کنند. بعد دوباره به سازمان هواشناسی
                  زنگ میزنه: «آقا شما مطمئنید که امسال زمستان سردی در پیشه؟»

پاسخ: بگذار اینطوری بگم؛ سردترین زمستان در تاریخ معاصر!!!

رییس: «از کجا می دونید؟»

>> پاسخ: «چون سرخ پوست ها دیوانه وار دارن هیزم جمع می کنن!!

خیلی وقتها ما خودمان مسبب وقایع اطرافمان هستیم!

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
                    آقا جعفر پس با اجازه شما من فردا وشنبه در بالاترين قيمت حق رايان را بفروشم و گوش به فرمان شما باشم براي جبران ضرر .براي فر دا چه سهمي را ميشود خريد ؟در چه قيمتي وبا چه تار گت وحد ضرري؟ممنون
                    بازم میگم در مورد فروش ونگهداری حق رایان نظری ندارم ...

ولی سهامی که میشه خرید ورشد چندانی نکردن..
                    پارسان با حد ضرر 640 ..ثامان با حد ضرر 145..ثتران با حد ضرر 185....ومعادن با حد ضرر 325...شپترو با حد ضرر 517 ...ذوب با حد ضرر 145...

اینها فردا هر کدوم فرصت خرید داد وهر کدوم تونست با صف خرید به کار خودش پایان بده بخرید وحد ضرر بزارید وصبر کنید ...اینها بتونن دوام بیارن روند صعودی میگیرن ونگرانی خاصی ندارن ..رشد چندانی هم نکردن ...20 درصد سبد از هر کدوم...اونهایی که دیدی تقاضا براشون بیشتره اولویت خرید اونها رو بگذارید ..

بقیه بازار فعلا مونده روند صعود بگیره یا گرفتن ورشد خوبی کردن وخرید کمی خطرناک وباسود خوبی برا شما همراه نخواهد بود ....

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط eshtriki پست شده است View Post
                      استاد
                      عرضه عمده سهام شركت ذوب آهن در بازار دوم فرابورس به نظرتون رو مثبت امروز ذوب چه تاثیری داشت؟
                      با تشکر
                      در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      خوب دوستان ذوب به هدف مورد نظر یعنی 130 رسید ..

در زیر سهم بالای 152 روند صعود می گرفت ...سهم نفوذ کرد ولی طاقت نیاورد اومد پایین ...در ار اس ای روند نوزل شکسته شده ..
                      از نظر من این افت دوم فقط فرصت خرید می بینم ..در کثر سهام اینکونه هست ..حالا با این همه دوستان برا احتیاط بیشتر می تونن منتظر بشن تا روند کامل صعود بشه خرید کنن ..ولی خرید در این قیمتها هم به نظرم ریسکی نداره وخرید پله ای چه در این سهم وچه در سهامی که یکبار تونستن خود رو بالا بکشن مشکلی نداره ..مثل ثامان ...فقط در کف های قبلی خرید دوم رو بکنید یعنی ذوب در 130 رسید ..در صورت خرید در روند نوزلی ..
                      ذوب ..دیروز گفته شد خرید در منفی خرید خوبی هست ..ولی باز هم دیر نشده ....به نظرم این سهم باز قیمتهای بالایی ببینه ..فقط تکنیکالی ....

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

شپترو اگه بشه ..چی میشه...به الگوها وارد نیستم ولی روند سهم همچنان صعودی هست ....یعنی دوباره 800 رو می بینه...باید دید خدا چی میخواد....

اين سهم که امسال 250 تومان را مي سازه و پي به اي 5 ان ميشه1250 تومان گويا شرکت بيمه معين امده روش و تا الان بيش از1600000سهم خريده است احتمالا امروز هم اضافه کرد اصلا اجاز نميده سهم روان بشه ما هم اضافه کنيم.
                        جاموندم.رفتم تو صف.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

دوستان منتظر صف های بزرگ برا ذوب وثامان هستیم ..هر دو سهم روند صعود گرفتن ..کافیه بالای 145 دوام بیارن ..حد ضرر هر دو 145 هست اینجاش جالبه ...ببینم ذوب بالای 200 رو می بینه یکبار دیگه وثامان ..

نظر

• ققنوس14
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1544

وپترو را دریابید.در حال صف شدنه.
                            آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

گروه معدنی گروه مظلوم بورس داره از خواب بیدار میشه ..

کچاد کگل ومعاد ن و.....

نظر

• shahmir
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 368

گروه معدنی گروه مظلوم بورس داره از خواب بیدار میشه ..

کچاد کگل ومعاد ن و.....
                                جعفر جون

كگل رو مناسب ميبيني براي خريد ؟

نظر

در حال کار...
                                X