پرریسک جان همه رو نگران کردی. لطفا یک اعلام حضور کوچک بفرمایید
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبادرود
کیانوش جان بابت توضیحاتتون ممنونم
تمام ترسم اینه که قانون عوارض بر صادرات مس که فقط فملی رو مستثنی کردن رو فباهنر زیاد تاثیر منفی بذاره ؟ نمیدونید درصد عوارض قبلی صادرات مس چند بوده؟
بنظر من بکام خطرش بیشتره چون کلی مواد اولیه اش خارجیه که امکان داره با شرایط تحریم تو تهیه مواد اولیه دچار مشکل بشه که بنظرم درصدی ازخط تولیدش متوقف میشه نه همه خط تولید ولی بازم ارزش داره به نظرم
جالب اينکه توليدات فباهنر کمي گرانتر از مشابه کارخانجات ديگه هست ولي همه از فباهنر مي خرند و از سايرين نمي خرند.چون محصولات فباهنر با کيفيت تر هست و مشريان پروپاقرصي دارد.در گزارشش امده است.
شرکت اعلام کرده است بازارهاي جديدي را در خارج بدست اورده است.
بابا تو 3 ماهه اخر سال 15 ميليارد تومان سود عملياتي داشته است در صورتي که تو 9 ماهه اول سال 18 ميليارد سود عملياتي داشته.
البته با توليد کمتر از پارسال 75 تومان سود عملياتي براي هر سهم ساخته است.
نظر
-
در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Postعرضه عمده سهام شركت ذوب آهن در بازار دوم فرابورس ايران 91/4/21 11:22
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ سازمان خصوصي سازي در نظر دارد، تعداد 1،180،260،900 سهم معادل 15 درصد از سهام شرکت ذوب آهن اصفهان (سهامي عام) را بطور يکجا و به صورت نقد يا نقد و اقساط (25 درصد نقد مابقي اقساط 3 ساله با نرخ 15 درصد مطابق با شرايط اعلامي) از طريق عرضه در بازار فرابورس ايران به فروش برساند. قيمت پايه هر سهم معادل قيمت بسته شدن سهام در روز قبل از عرضه به اضافه 20 درصد به شرط آنكه از 1،500 ريال كمتر نباشد و تاريخ عرضه يكشنبه مورخ 1391/04/25 تعيين شده است. مديريت بازار فرابورس ايران
پس فردا براحتی معامله خواهد شد فکر کنم رو 150 معاملش کنن بره خیالشون راحت بشه.. ذوب همچنان روندش صعودیه و تازه بعد از این معامله این خریدار محترم اجازه رشد به سهم میده
نظر
-
سلام جناب پریسک
یه سهم خوب که بشه باهاش مجمع رفت ؟
بنیادیش خوب باشه
تکنیکالش هم مناسب باشه
سودش و رو هم زود واریز کنه
بعد مجمع هم گپ ایجاد شده رو سریع پر کنه
---------------------------------------------------
یکی دو مورد هست نمی دونم اینا موارد بالا رو شامل میشن یا نه ولی فک می کنم گزینه های بدی نباشند
ولساپا
آ س پ
نظر شما چیه جناب پریسک
با تشکر.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postمحصولات فباهنر جز اون دسته از صادراتيهاست که جوايز صادراتي بهش تعلق مي گيرد.و اصلا کارش صادرات مس نيست بلکه مس و روي و نيکل را تبديل به محصولات ديگه براي صنايع مي کند.
جالب اينکه توليدات فباهنر کمي گرانتر از مشابه کارخانجات ديگه هست ولي همه از فباهنر مي خرند و از سايرين نمي خرند.چون محصولات فباهنر با کيفيت تر هست و مشريان پروپاقرصي دارد.در گزارشش امده است.
شرکت اعلام کرده است بازارهاي جديدي را در خارج بدست اورده است.
بابا تو 3 ماهه اخر سال 15 ميليارد تومان سود عملياتي داشته است در صورتي که تو 9 ماهه اول سال 18 ميليارد سود عملياتي داشته.
البته با توليد کمتر از پارسال 75 تومان سود عملياتي براي هر سهم ساخته است.
جالب اینه که ارزش دفتری هر سهمش بالاتر از ارزش بازارشه من احساس میکنم این سهم طلاست در عرض چند ماه رشد 4برابری میکنه؟ راستی صورتهای مالی حسابرسی شده و گزارش حسابرسی و جزئیات دیگه فباهنر رو از کجا میتونم گیر بیارم؟بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postاین جمله ای که می نویسم حسنیکالیه:
حس خوبی در مورد فباهنر ندارم. یه خبراییه:-/إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postجالب اینه که ارزش دفتری هر سهمش بالاتر از ارزش بازارشه من احساس میکنم این سهم طلاست در عرض چند ماه رشد 4برابری میکنه؟ راستی صورتهای مالی حسابرسی شده و گزارش حسابرسی و جزئیات دیگه فباهنر رو از کجا میتونم گیر بیارم؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط atashgah پست شده است View Postپرریسک جان همه رو نگران کردی. لطفا یک اعلام حضور کوچک بفرماییدهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postاحتمالا" رفتن یه جای خوش آب وهوا بهشون خوش گذشت گفتن بزار بیشتر بمونیم تا از شر این بچه های بورسی خلاص شیم:)]:)]
نظر
-
-
دوستان کسی شماره ای از جناب پرریسک داره ؟ اول هفته بی خبر کم کم داره نگران کننده میشه
نظر
نظر