پرریسک جان لطفا پیام خصوصی را چک کنید ؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
ثاژن قیمت پایانی اش خیلی پایین آمد.آیا شنبه هم همین روند نزولی را خواهد دید؟فروشنده سمجی داره .دوستان با توجه پایان بازار چه نظزی دارند.ممنون
نظر
-
در اصل توسط atashgah پست شده است View Postسهم مشکوک به سر و شانه کف هم هست کسانیکه امروز میخرن یه درصدی احتمال بذارن واسه خرید در شانه راست (در صورت عدم عبور از مقاومت 671)
امروز منم نصف خریدم رو در پارسان انجام دادم. (نقل قول از پانی عزیز)..........
جعفر جان یعنی پارسان امکان نزول داره؟؟
فوقش میاد رو 650..اونم شاید بیاد یعنی فقط میتونید چند تومن پایین تر خرید رو بکنید هم
هر چند پارسان دیروز در زیر 650 به دوستان پیشنهاد خرید شد ....به همین سادگی ...
روند تایید بشه باید بازار دنبال سهم بدو...هر چند پارسان سهم خوبیه وسهامدار عمده با شناور سهم رو میاره بالا وزیاد به صف مف علاقه نداره ...
نظر
-
در اصل توسط Nilper پست شده است View Postکارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع می رساند؛ سازمان خصوصی سازی در نظر دارد، تعداد 1،180،260،900 سهم معادل 15 درصد از سهام شرکت ذوب آهن اصفهان (سهامی عام) را بطور یکجا و به صورت نقد یا نقد و اقساط (25 درصد نقد مابقی اقساط 3 ساله با نرخ 15 درصد مطابق با شرایط اعلامی) از طریق عرضه در بازار فرابورس ایران به فروش برساند. قیمت پایه هر سهم معادل قیمت بسته شدن سهام در روز قبل از عرضه به اضافه 20 درصد به شرط آنکه از 1،500 ریال کمتر نباشد و تاریخ عرضه یکشنبه مورخ 1391/04/25 تعیین شده است. مدیریت بازار فرابورس ایراندر اصل توسط h1978 پست شده است View Postپرریسک جان
این خبر به نظرت برای ذوب خوبه؟
فعلا خوب بوده ...شاید شنبه پول بکی به 145 بزنه ..ببینم چی میخواد ..ثمل ثامان وبعد پرواز..در ضمن یادتون باشه سهم روند صعود بگیره فوقش یکی دو روز فرصت خرید میده ..فاراک بالای 130 رو ببیند ...روند صعود چه کرد باهاش..
نظر
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postجعفرجان؛با عرض سلام و سپاس به دلیل تلاشهای بی منتت سوالی دارم:آیا این تعداد حجم بالا در معاملات پارسان علامت خوبی است یا بد؟
اول بنیادی سهم بعد تکنیکال ..باقی قضایا باد هواست ..
سهم تمام زیرمجموعه ها تک تک دارن برا تعدیل مثبت میبندن ..حالا یه عده میخوان بفروشن خارج بشن مهم نیست ..قرار نیست هر کی هر کاری کرد ما هم بکنیم..
با تحلیل خود پیش برید ...این سهم بنیادی عالی داره ..چند روز دیگه تعدیل شپدیس هم میاد بعد زاگرس بعد کرمانشاه وهمشون هم دارن فرت فرت بالا میرن وناو پارسان میاد بالا ..خوب این سهم هم بیاد بیاد بالا یا نه..
دلیل فروش هم خوب سهامدار عمده این حجم بالا رو که نمیتونه نگنه داره در 750 بفروشه ..باید وقتی بفروشه که سهم خواهان داره ..هم به بازار حال میده هم خودش حالشو میبره...
مشکلی مبینم فوقش میاد زیر 640 حد ضرر میشکنه خارج میشیم ولی وقتی روند صعود داره نگرانی چرا...
در شپترو هم یک میل یک میل میفروشن ..خوب بفروشن ...از اونور یکی میل یک میل هم میخرن...همیشه خریدار رو هم لحاظ کنید ...فعلا تا اینجا در شپترو فروشندها بازنده بودن ودر اکثر بازار ...
نظر
-
خدا قوت برادر
من وقتي كه جعفر جان اومد با خودم گفتم نهايت يكماه دوام بياره چون فروم نويسي خيلي سخته خيلي ولي شكست خوردم فعلا 3 - 0 به نفع پرريسك:x
واقعا به جرات مي گم اين فروم يكي از بهترينهاست
اميدوارم چند نفر ديگه از جمله سينا عزيز هم اضافه بشهwww.mahak-charity.org
نظر
-
به نظر من هم یکی از بهترین هاست
ممنون از پرریسک
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postمن وقتي كه جعفر جان اومد با خودم گفتم نهايت يكماه دوام بياره چون فروم نويسي خيلي سخته خيلي ولي شكست خوردم فعلا 3 - 0 به نفع پرريسك:x
واقعا به جرات مي گم اين فروم يكي از بهترينهاست
اميدوارم چند نفر ديگه از جمله سينا عزيز هم اضافه بشه
نظر
نظر