چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

سیمان کردستان هم گزارش خوبی داده و 110 تومان سود ساخته 9 ماه، نکته اینجاست که در صورت های مالی اومده 31/3/91 رو با 31/6/91 مقایسه کرده حالا نمی دونم سال مالیش تغییر کرده؟! یا 9ماهه امسال نسبت به 12 ماهه پارسال 10 درصد بیشتر ساخته! شایدم سوتی داده باز کدال!:d
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• paiezan
      عضو فعال
      • May 2012
      • 317

سلام پرریسک عزیز
      لطفا در مورد بوعلی نظر خودتون رو بگین.
      امروز رنج منفی خورد.به نظرتون شنبه به چه صورت باز میشه و روندش چه جوریه؟

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        دومین سهم سیمانی کولاک کرد..

سیمان ارومیه سال قبل به مشکل در تولید خورد وتعدیل منفی داد ..ولی مشکل رفع شده انگاری...تولیدر سه ماهه امسال نسبت به سه ما قبل 50 درصد افزایش داشته ..

38 درصد از سود رو پوشش داده ولی تعدیل رو اعلام نکرده ...در سالهای قبل تعدیل رو در گزارش جسابرسی شده اعلام می کرد ..ببینم اینبار هم همین کار رو می کنه..

36 درصد صادرات داره ونرخ ارز رو 1230 تومن دیده ....یارانه وافزایش سوخت هم فعلا تا اینجا منتفی شده ..ببینم سیمانیها چه می کنن....
        جعفر خان صادرات ساروم به ترکیه هست؟

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

در ضمن جعفر جون با اینکه 2 روز پیش در مورد روند شازند بحث کردید
          با توجه به پیش بینی خوبش که امروز منتشر شد روندش را چطور ارزیابی میکنید
          ممنون

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

دوستان تبریک تبریک..

پترو پردیس گزارش شش ماهه داد ..سود 789 تومان با حدود 480 تومن پوشش....

حالا پی برای چند بدیم خدا رو خوش بیاد ..5 بدیم 4000...ناو پارسان می ترکه ...شنبه ببینم پارسان اصلا در 670 گیر میاد ....فکر کنم رفت برا بالای 700حداقل ....

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
              در ضمن جعفر جون با اینکه 2 روز پیش در مورد روند شازند بحث کردید
              با توجه به پیش بینی خوبش که امروز منتشر شد روندش را چطور ارزیابی میکنید
              ممنون
              این سهم یمان مدت بالای 800 رو نشانه گرفته وکوتاه مدت بالای 720 ...شنبه کم کم اینم پواز می کنه با گزارش خوب خودش وشپدیس وپارسان ..روندش هم صعودی هست....

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                جعفر خان صادرات ساروم به ترکیه هست؟
                با یان که تو شهر خودمون هست ولی در جریان نیستم ..فکر کنم ترکیه وعراق باشه بیشتر ...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در پارسان سهامدار عمده فروش نداشته با خرید 50 هزراتا فلش سبز هم زده واین یعنی فعلا برو بالا ...

شنبه بازار بدود دنبال پارسان ..خیلی ها امروز فروختن انگاری....

نظر

• jafar
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 87

فولاد پله ای اضافه کردم
                    نظر دوستان چیه ؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                      سلام پرریسک عزیز
                      لطفا در مورد بوعلی نظر خودتون رو بگین.
                      امروز رنج منفی خورد.به نظرتون شنبه به چه صورت باز میشه و روندش چه جوریه؟
                      با سلام..

یک حمایت رو 75 داره ..باید دی چه میکنه..بالای 78 تومن روند صعودی میگیره ..روند ش نزولی هست..

سیمان دورود بالای 380 تومن دوام بیاره روند صعود میگیره ...حد ضرر 375 خوبه ..هدف بالای 440 ...پی برای هم 3 یعنی مفت..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط jafar پست شده است View Post
                        فولاد پله ای اضافه کردم
                        نظر دوستان چیه ؟
                        روندش نزولی هست ..ولی پله ای تا 210 خرید خوبیه ..مجمع هم نرفته ...

بالای 260 روند صعود میگیره ...باید دید چی میشه ..اندیکاتورهاش به کف دیگ خوردن ..

نظر

• ژولیده
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 62

پرریسک عزیز خسته نباشی. من سه شنبه کمی شفارس برداشتم، امروز هم +4 خورد و صف خرید شد. روند سهم رو چطور میبینی؟
                          با تشکر

نظر

• bolinger
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 459

نقل قول:

چرا بازار امروز پارسان را خوب میخرید؟
                            بازار بعد از اقبالی که به گروه پتروشیمی ها داشت
                            از دیروز رویه خود را نسبت به پارسان نیز تغییر داد
                            چرا که در پرتفوی این شرکت چند پتروشیمی صاحب نام به چشم میخورند
                            اول شپدیس
                            جدای از قیمت بازار هر یک از انها که بی شک صعودی است و ان ا وی پارسان را متاثر از خود میکنند
                            سودی که از هر یک از اینها در صورت های مالی پارسان به چشم میخورد
                            نکته قابل تاملی است

شپدیس را در صورتهای مالی با ای پی اس 6400 در نظر گرفته در حالی که شپدیس در گزارش اخیر سود خود را 7893 ریال اعلام کرده که بی شک با روند فعلی در محقق کردن ان مشکلی دیده نمی شود

زاگرس را با ای پی اس 2917 ریال دیده و جالب اینجاست الان یکی از شرکتهایی که هنوز نرخ دلار خود را 12260 در صورتهای مالی در نظر گرفته زاگرس است
                            البته تولیدات این شرکت متانول است و بازار فروش این محصول کمی با مشکل روبرو شدهکه اگر بر طرف گردد تعدیل مثبت زاگرس را هم شاهد خواهیم بود
                            البته زاگرس هنوز گزارش سه ماهه خود را نداده باید کمی صبر کنیم

ای پی اس کرمانشا را 497 ریال در نظر گرفته که با پوشش سه ماهه این شرکت انحراف این سود با سود واقعی بسیار جای تامل دارد

البته پتروشیمی شیراز و شبریز نیز باید کم کم خود را به جمع صعود کننده ها باز گردانند

مارون و شفن و شکبیر
                            همه و همه نشان از ان دارد پارسان بزودی باید برای تعدیلی بالای 20 درصد متوقف شود
                            سود این سهم را برای امسال میتوان رقمی بین 200 تا 250 در نظر گرفت که قیمت بازار 750 تا 900 را اینده برایش به ارمغان خواهد اورد
                            به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                            چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• ebi1352
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 151

جعفر عزیز.نمی دونم چه طوری ازت بابت راهنماییهایی که با حوصله و بدون هیچ چشمداشتی میکنی تشکر کنم .جعفر جان من قبلا وپترو خریدم تو 101 تومن که الان نزدیک سیصدهزار تومن تو ضررم.حساب کردم با احتساب سهمی 71 تومن باید حدود هشت میلیون تومن خرید کنم تا میانگین رو به همون 71-72 تومن برسونم و ضررم رو صفر کنم به نظرت برای شنبه چنین کاری درسته؟اگه نه میشه راهنماییم کنی .ممنونم ازت

نظر

• انزلیچی
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 55

سلام جناب پرریسک... تشکر میکنم از زحماتتون و همه ی لطفی که به ما دارید... نظرتون در مورد سهمهای شیران_ مپنا_ غبهشهر در حال حاضر چیست؟ ممنونم

نظر

در حال کار...
                                X