چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • خرداد ۱۳۹۰
    • ۴۹۴۴

سیمان کردستان هم گزارش خوبی داده و ۱۱۰ تومان سود ساخته ۹ ماه، نکته اینجاست که در صورت های مالی اومده ۳۱/۳/۹۱ رو با ۳۱/۶/۹۱ مقایسه کرده حالا نمی دونم سال مالیش تغییر کرده؟! یا ۹ماهه امسال نسبت به ۱۲ ماهه پارسال ۱۰ درصد بیشتر ساخته! شایدم سوتی داده باز کدال!:d
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• paiezan
      عضو فعال
      • اردیبهشت ۱۳۹۱
      • ۳۱۷

سلام پرریسک عزیز
      لطفا در مورد بوعلی نظر خودتون رو بگین.
      امروز رنج منفی خورد.به نظرتون شنبه به چه صورت باز میشه و روندش چه جوریه؟

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • آبان ۱۳۹۰
        • ۶۲۹۱

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
        دومین سهم سیمانی کولاک کرد..

سیمان ارومیه سال قبل به مشکل در تولید خورد وتعدیل منفی داد ..ولی مشکل رفع شده انگاری...تولیدر سه ماهه امسال نسبت به سه ما قبل ۵۰ درصد افزایش داشته ..

۳۸ درصد از سود رو پوشش داده ولی تعدیل رو اعلام نکرده ...در سالهای قبل تعدیل رو در گزارش جسابرسی شده اعلام می کرد ..ببینم اینبار هم همین کار رو می کنه..

۳۶ درصد صادرات داره ونرخ ارز رو ۱۲۳۰ تومن دیده ....یارانه وافزایش سوخت هم فعلا تا اینجا منتفی شده ..ببینم سیمانیها چه می کنن....
        جعفر خان صادرات ساروم به ترکیه هست؟

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • آبان ۱۳۹۰
          • ۶۲۹۱

در ضمن جعفر جون با اینکه ۲ روز پیش در مورد روند شازند بحث کردید
          با توجه به پیش بینی خوبش که امروز منتشر شد روندش را چطور ارزیابی میکنید
          ممنون

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۶۷۹۷

دوستان تبریک تبریک..

پترو پردیس گزارش شش ماهه داد ..سود ۷۸۹ تومان با حدود ۴۸۰ تومن پوشش....

حالا پی برای چند بدیم خدا رو خوش بیاد ..۵ بدیم ۴۰۰۰...ناو پارسان می ترکه ...شنبه ببینم پارسان اصلا در ۶۷۰ گیر میاد ....فکر کنم رفت برا بالای ۷۰۰حداقل ....

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۹۰
              • ۶۷۹۷

در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پست
              در ضمن جعفر جون با اینکه ۲ روز پیش در مورد روند شازند بحث کردید
              با توجه به پیش بینی خوبش که امروز منتشر شد روندش را چطور ارزیابی میکنید
              ممنون
              این سهم یمان مدت بالای ۸۰۰ رو نشانه گرفته وکوتاه مدت بالای ۷۲۰ ...شنبه کم کم اینم پواز می کنه با گزارش خوب خودش وشپدیس وپارسان ..روندش هم صعودی هست....

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۹۰
                • ۶۷۹۷

در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پست
                جعفر خان صادرات ساروم به ترکیه هست؟
                با یان که تو شهر خودمون هست ولی در جریان نیستم ..فکر کنم ترکیه وعراق باشه بیشتر ...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

در پارسان سهامدار عمده فروش نداشته با خرید ۵۰ هزراتا فلش سبز هم زده واین یعنی فعلا برو بالا ...

شنبه بازار بدود دنبال پارسان ..خیلی ها امروز فروختن انگاری....

نظر

• jafar
                    عضو عادی
                    • دی ۱۳۹۰
                    • ۸۷

فولاد پله ای اضافه کردم
                    نظر دوستان چیه ؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۶۷۹۷

در اصل توسط paiezan پست شده است مشاهده پست
                      سلام پرریسک عزیز
                      لطفا در مورد بوعلی نظر خودتون رو بگین.
                      امروز رنج منفی خورد.به نظرتون شنبه به چه صورت باز میشه و روندش چه جوریه؟
                      با سلام..

یک حمایت رو ۷۵ داره ..باید دی چه میکنه..بالای ۷۸ تومن روند صعودی میگیره ..روند ش نزولی هست..

سیمان دورود بالای ۳۸۰ تومن دوام بیاره روند صعود میگیره ...حد ضرر ۳۷۵ خوبه ..هدف بالای ۴۴۰ ...پی برای هم ۳ یعنی مفت..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۹۰
                        • ۶۷۹۷

در اصل توسط jafar پست شده است مشاهده پست
                        فولاد پله ای اضافه کردم
                        نظر دوستان چیه ؟
                        روندش نزولی هست ..ولی پله ای تا ۲۱۰ خرید خوبیه ..مجمع هم نرفته ...

بالای ۲۶۰ روند صعود میگیره ...باید دید چی میشه ..اندیکاتورهاش به کف دیگ خوردن ..

نظر

• ژولیده
                          عضو عادی
                          • اسفند ۱۳۹۰
                          • ۶۲

پرریسک عزیز خسته نباشی. من سه شنبه کمی شفارس برداشتم، امروز هم +۴ خورد و صف خرید شد. روند سهم رو چطور میبینی؟
                          با تشکر

نظر

• bolinger
                            عضو فعال
                            • آذر ۱۳۹۰
                            • ۴۵۹

نقل قول:

چرا بازار امروز پارسان را خوب میخرید؟
                            بازار بعد از اقبالی که به گروه پتروشیمی ها داشت
                            از دیروز رویه خود را نسبت به پارسان نیز تغییر داد
                            چرا که در پرتفوی این شرکت چند پتروشیمی صاحب نام به چشم میخورند
                            اول شپدیس
                            جدای از قیمت بازار هر یک از انها که بی شک صعودی است و ان ا وی پارسان را متاثر از خود میکنند
                            سودی که از هر یک از اینها در صورت های مالی پارسان به چشم میخورد
                            نکته قابل تاملی است

شپدیس را در صورتهای مالی با ای پی اس ۶۴۰۰ در نظر گرفته در حالی که شپدیس در گزارش اخیر سود خود را ۷۸۹۳ ریال اعلام کرده که بی شک با روند فعلی در محقق کردن ان مشکلی دیده نمی شود

زاگرس را با ای پی اس ۲۹۱۷ ریال دیده و جالب اینجاست الان یکی از شرکتهایی که هنوز نرخ دلار خود را ۱۲۲۶۰ در صورتهای مالی در نظر گرفته زاگرس است
                            البته تولیدات این شرکت متانول است و بازار فروش این محصول کمی با مشکل روبرو شدهکه اگر بر طرف گردد تعدیل مثبت زاگرس را هم شاهد خواهیم بود
                            البته زاگرس هنوز گزارش سه ماهه خود را نداده باید کمی صبر کنیم

ای پی اس کرمانشا را ۴۹۷ ریال در نظر گرفته که با پوشش سه ماهه این شرکت انحراف این سود با سود واقعی بسیار جای تامل دارد

البته پتروشیمی شیراز و شبریز نیز باید کم کم خود را به جمع صعود کننده ها باز گردانند

مارون و شفن و شکبیر
                            همه و همه نشان از ان دارد پارسان بزودی باید برای تعدیلی بالای ۲۰ درصد متوقف شود
                            سود این سهم را برای امسال میتوان رقمی بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ در نظر گرفت که قیمت بازار ۷۵۰ تا ۹۰۰ را اینده برایش به ارمغان خواهد اورد
                            به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                            چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• ebi1352
                              عضو عادی
                              • اسفند ۱۳۹۰
                              • ۱۵۱

جعفر عزیز.نمی دونم چه طوری ازت بابت راهنماییهایی که با حوصله و بدون هیچ چشمداشتی میکنی تشکر کنم .جعفر جان من قبلا وپترو خریدم تو ۱۰۱ تومن که الان نزدیک سیصدهزار تومن تو ضررم.حساب کردم با احتساب سهمی ۷۱ تومن باید حدود هشت میلیون تومن خرید کنم تا میانگین رو به همون ۷۱-۷۲ تومن برسونم و ضررم رو صفر کنم به نظرت برای شنبه چنین کاری درسته؟اگه نه میشه راهنماییم کنی .ممنونم ازت

نظر

• انزلیچی
                                عضو عادی
                                • آذر ۱۳۹۰
                                • ۵۵

سلام جناب پرریسک... تشکر میکنم از زحماتتون و همه ی لطفی که به ما دارید... نظرتون در مورد سهمهای شیران_ مپنا_ غبهشهر در حال حاضر چیست؟ ممنونم

نظر

در حال کار...