چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    بله حق با شماست ....

اگر دلار 1800-1900 نبود با این افت قیمتهای جهانی مس روی فولاد نفت عمرا اینها میتونستن الان مس رو حدود قیمتهای بالای 10000 هزار دلار به مردم قالب کنن یا میلکرد رو 1500 تومن به این مردم بدبخت قالب کنن یا خیلی محصولات دیگرشون..الان میلگرد باید 600-700 تومن باشه نه 1500 تومن .و...ولی خوب چه میشه کرد ....سهامدارها از اینکه چند درصد سود ناقابل می کنن به خاطر این دلار 1700-1800 تومنی خوشحال هستن واز بالا رفتن دلار استقبال می کنن...

در حالی که بیشترین ضربه رو از همین محل میخوریم ....تورم هر چی سود هست رو میبلعه البته اگر سودی باشه ..
    ببنید چطوری دارن بالاتر از قیمتهای جهانی فلزات رو قالب می کنن طوری شده که واردت با ارز ازاد هم به صرفتر از خرید محصول داخلی شده ...گرانی ببینید تا چه حد در سایه دلار 1800 تومنی..

عرضه فلزات با قيمت بالاتر از ارز
    عضو هيات مديره سنديكاي صنعت برق از عرضه فلزات به كابلسازان با قيمت بالاتر از ارز آزاد خبر داد و گفت: واردات با دلار صرافي با صرفه تر از خريد فلزات مورد نياز واحدهاي توليدي از معادن کشور است.
    به گزارش بی باک به نقل از ايسنا، عليرضا کلاهي، مديرعامل يک شرکت توليد سيم و کابل در جمع خبرنگاران اظهار كرد: در حال حاضر عمده فلزات کشور در انحصار دولت بوده و اين بخش نيز به شدت قيمتها را افزايش داده است.

وي با اشاره به اينكه دولت فلزات را با قيمتهاي دلار آزاد و حتي گرانتر به توليدکنندگان عرضه ميکند، تاكيد كرد: وزارت نيرو به دليل افزايش قيمت فلزات سالانه ۴۵۰ ميليارد تومان اضافه هزينه پرداخت ميکند.

وي اضافه کرد: در حال حاضر قيمت جهاني آلومنيم ۱۹۰۰ دلار است اما دولت قيمت اين فلز را با دلار ۲۶۰۰ تومان محاسبه کرده و به قيمت ۴۶۰۰ تومان به فروش ميرسد.

عضو هيات مديره سنديكاي صنعت برق در پاسخ به اينکه آيا دولت ممنوعيتي براي واردات آلومينيم بوسيله شرکت هاي توليدکننده سيم و کابل وضع کرده گفت: براي واردات بايد ۱۰ درصد حق گمرک پرداخت کرد و به دليل مسايل سياسي واردات اندکي مشکل شده اما حتي با دلار صرافي نيز واردات به صرفه است.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

دوست من چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است...

در مورد چیه گزارش نظر بدم..گزارش خوبی بوده با پوشش مناسب نه ماهه..همین..
      داداش گل متاسفانه خیلی ها تنها 10 درصد تعدیل منفی این سهم رو علم کردن برا خراب کردن جو بازار قشکر.
      ولی برای من نظر شما مهمه.
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• hamid_farahy
        عضو فعال
        • May 2012
        • 463

پر ریسک عزیز من آذراب را در 185 خرید کردم . خریدم خوب بود یانه ؟ یک بررسی بر روی فاذر انجام میدین ؟ نظر تون در مورد افزایش سرمایش چطوره ؟ با تشکر فراوان

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
          داداش گل متاسفانه خیلی ها تنها 10 درصد تعدیل منفی این سهم رو علم کردن برا خراب کردن جو بازار قشکر.
          ولی برای من نظر شما مهمه.
          دوست من برای من حرف ونظر همه قابل احترام هست ولی در خرید فروش هام حرف اول رو نظر خودم میزنه ...چون اگر ضرر کردم نمیخوام فردا بیام یقه یکی دیگه رو بگیرم...

باید مسئولیت پذیر باشیم ومسئولیت تمام ضررها وسودها رو بپذیریم ...

دوست من بارها گفته شد اول بنیادی بررسی کنید بعد تکنیکالی بخرید حد ضرر بزارید....تا نشکسته نگران نشید وبا سهم بمانید..

اگر شما بنیادی بررسی داشتی تکنیکالی هم حد ضرر گذاشتی ودرصد هم در سبد رعایت شده پس دیگر نگران چه هستی....

قشکر تکنیکالی همچنان روند نزولی داره ..بنیادی هم هر قدر بی ارزش باشه دیگه از قنیشا وئقثابت قشرین که بی ارزش تر نیست ...با اون ارزش بازار مسخره قشکر ...

پس اول بنیادی بعد تکنیکال بعد حد ضرر...

الان بندذه سغرب دارم با حد ضرر 254 تومن....حالا یه روز یکی میاد میگه سیامنی ورشکست شد..سوخت 10 برابر شد..مازوت 200 تومن شد ..اصلا مهم نیست برام ..مهم برام اینه سهم 254 رو بشکنه میفروشم با کارمزد 5 درصد ضرر می کنم نشکنه می مونم باهاش واگر بازی چیزی درنیارن 20-30 درصد میریم تو سود ....به همین راحتی ...شبام راحت میخوابم وهیچ چیز هم برام مهم نیست جز حد ضررم...بنیادی هم که حرف نداره ..

در همه خریدها قبل خرید بنیادی بررسی تکنیکالی حد ضرر بعد با ارامش کامل سهامداری ..تمام

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
            پر ریسک عزیز من آذراب را در 185 خرید کردم . خریدم خوب بود یانه ؟ یک بررسی بر روی فاذر انجام میدین ؟ نظر تون در مورد افزایش سرمایش چطوره ؟ با تشکر فراوان
            با سلام نهایت افت سهم 170 هست ..نگران نباشید وحد ضرر بزارید همین عدد ودر صورت افت تا اونجا یک پله دیگر بخرید ..بالای 205 دوام بیاره صعودی میشه ..واگرایی مثبت هم زده ..بنیادی هم وضع خوبی داره .

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

دوست من برای من حرف ونظر همه قابل احترام هست ولی در خرید فروش هام حرف اول رو نظر خودم میزنه ...چون اگر ضرر کردم نمیخوام فردا بیام یقه یکی دیگه رو بگیرم...

دوست من بارها گفته شد اول بنیادی بررسی کنید بعد تکنیکالی بخرید حد ضرر بزارید....تا نشکسته نگران نشید وبا سهم بمانید..

اگر شما بنیادی بررسی داشتی تکنیکالی هم حد ضرر گذاشتی ودرصد هم در سبد رعایت شده پس دیگر نگران چه هستی....

قشکر تکنیکالی همچنان روند نزولی داره ..بنیادی هم هر قدر بی ارزش باشه دیگه از قنیشا وئقثابت قشرین که بی ارزش تر نیست ...با اون ارزش بازار مسخره قشکر ...

الان بندذه سغرب دارم با حد ضرر 254 تومن....حالا یه روز یکی میاد میگه سیامنی ورشکست شد..سوخت 10 برابر شد..مازوت 200 تومن شد ..اصلا مهم نیست برام ..مهم برام اینه سهم 254 رو بشکنه میفروشم با کارمزد 5 درصد ضرر می کنم نشکنه می مونم باهاش واگر بازی چیزی درنیارن 20-30 درصد میریم تو سود ....به همین راحتی ...شبام راحت میخوابم وهیچ چیز هم برام مهم نیست جز حد ضررم...بنیادی هم که حرف نداره ..

در همه خریدها قبل خرید بنیادی بررسی تکنیکالی حد ضرر بعد با ارامش کامل سهامداری ..تمام
              تشکر. به این می گن یاد دادن ماهیگیری
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• arioman
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 64

سيمان غرب به نظر اگر بالاي 270 تثبيت بشه هدف بعديش 310 ميشه اگر چه قانون من دراوردي تغيير سوخت رو رشدش تاثير گذاشت .
                جناب پرريسك نظرتون چيه ؟

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  عمو مخبر من فکر میکنم گزارش پتروشیمی ها با نرخ دلار 1700 و 1800 تومن و همینطور پشت بندش مصاحبه های پشت سر هم مدیران این شرکت ها در سایت های مختلف نشان از یک سناریو داره...

من فکر میکنم وزن بیشتر با تولید و فروش شرکته نه نرخ دلار 1700 تا 1900 تومن ..

البته بازار هم نشون داد که همین نظر رو داره !
                  آریو عزیز
                  همه کارهای این دولت نمایشی است....وهرقدر از از زمان دولت میگذرد...چون اساس کار محتوا نداره....مردم بیشتر در فشارند.
                  برای نجات خودشان و ارایه آمار و ارقام کاذب ...میبینیم که قیمت ارز را بالا بردند و پدر مردم را درآوردند....
                  منتهی در بوق میکنند که شرکتهای صادراتی سودده شده اند!!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ایرانی
                    ستاره دار(1)
                    • Jun 2011
                    • 2577

جناب پر ریسک با سلام
                    نظر شما درباره حتاید چیست؟
                    لطفا یک بررسی درباره سهم بفرمایید.

نظر

• dashti
                      عضو جدید
                      • Dec 2011
                      • 15

پر ریسک عزیز
                      به نظرت شصفها کی باز میشه؟فکر میکنی با این وضعیت به کسایی که روز آخر خریدن ضرر بزنه؟
                      ممنونم

نظر

• arioman
                        عضو عادی
                        • Jul 2012
                        • 64

ممنون پررسيك عزيز بابت ياددادن ماهيگيري ( به قول كهنه سوار )
                        البته اگر جواب سوال هاي زير را در حد امكان بدهيد اين ياددادن ماهيگيري تقريبا كامل ميشه :
                        1- در تحليل بنيادي به چه مسائلي بيش از همه توجه مي كنيد ؟
                        2- در تحليل تكنيكال غير از خط روند و مقاومت و حمايت و واگرايي و rsi از روشهاي ديگري استفاده مي كنيد ؟
                        3- حدضرر هميشه با كارمزد 5 درصد است ؟
                        4- حد ضرر را ثابت نگه مي داريد يا با توجه به روند بالا پايين مي بريد ؟
                        5- حد سود داريد ؟ اگر داريد ثابت است يا متغير ؟
                        6- الگوي سبد شما چگونه است ؟ تعداد سهام ؟ تنوع گروه ها ؟ درصد تخصيص سبد به هر سهم ؟ آيا درصدي از سرمايه بورسي را هميشه بصورت نقدينگي نگه مي داريد ؟
                        ببخشيد كه سوالها زياده ولي حيفه كه از دانش شما استفاده نكرد جناب پرريسك عزيز

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط arioman پست شده است View Post
                          ممنون پررسيك عزيز بابت ياددادن ماهيگيري ( به قول كهنه سوار )
                          البته اگر جواب سوال هاي زير را در حد امكان بدهيد اين ياددادن ماهيگيري تقريبا كامل ميشه :
                          1- در تحليل بنيادي به چه مسائلي بيش از همه توجه مي كنيد ؟
                          2- در تحليل تكنيكال غير از خط روند و مقاومت و حمايت و واگرايي و rsi از روشهاي ديگري استفاده مي كنيد ؟
                          3- حدضرر هميشه با كارمزد 5 درصد است ؟
                          4- حد ضرر را ثابت نگه مي داريد يا با توجه به روند بالا پايين مي بريد ؟
                          5- حد سود داريد ؟ اگر داريد ثابت است يا متغير ؟
                          6- الگوي سبد شما چگونه است ؟ تعداد سهام ؟ تنوع گروه ها ؟ درصد تخصيص سبد به هر سهم ؟ آيا درصدي از سرمايه بورسي را هميشه بصورت نقدينگي نگه مي داريد ؟
                          ببخشيد كه سوالها زياده ولي حيفه كه از دانش شما استفاده نكرد جناب پرريسك عزيز
                          با تشکر ...البته اینها روش منه ...نمی دونم شاید به درد دوستان هم خورد..

1-در بنیادی علاوه بر میران فروش تولید وهمچینی درصد پوشش ..شریاط اتی کشور رو لحاظ می کنم واثر اون بر سهم مورد نظرم رو..مثل تحریم .نرخ ارز.هدفمندی.بحث عوارض..تعرفه.قیمتگذاری دولتی و.....

2-بله ...نمودارهایی که اینجا میزارم فقط قسمتی از روش خرید فروشم بر مبنای تکنیکال هست وگرنه بنده روشهای خاص خود برا پدا کردن حد ضرر وهمیچنین اغاز روند صعود ونزول رو دارم..

3-حد ضرر با کارمزد برا بنده نهایت نهایت 6 تا 7 درصد میشه ..چون بیشتر از اون دیگه هر چی در بیاریم باید ضرر کنیم...سهامی که در نظر می گیرم نهایت 6 تا 7 درصد ضرر در برار بالای 20 درصد رشد که به نظرم منطقی هست این ریسک..

4-خیر حد ضرر با بالا رفتن قیمت سهم مسلما بالا میاد ..نمیشه که حد ضرر بنده در سهمی 150 باشه سهم بشه 200 توم باز حد ضرر همون 150 باشه..

5-در مورد حد سود تا وقتی سیگنال فروش نگیرم سهامداری می کنم...البته یک روش دیگر هم دارم اونم هم به ازاری هر 10 درصد رشد در صورت ریزش سهم وکم اورد 20 درصد خروج می کنم ..یعنی 10 درصد 20 درصد خروج ..20 درصد رشد 40 درصد خروج..30 درصد رشد 60 درصد خروج والی اخر.....البته گفتم اگر سهم کم بیاره وتقاضا براش کم بشه ..وگرنه تا وقتی بالا میره کاری بهش ندارم ..

6-در مورد سبد ...نهایت تعداد سهم 5 سهم....در مورد تنوع سبد ..همیشه بهترین گروهها رو انتخاب می کنم واز گروههای درپیت دوری می کنم..الان گروه سیمان پترو قند فلزات (مس روی فولاد)وگروه ای تی در لیست هستن ...چند تا تک سهم از بعضی گروهها برا نوسان مثل گروه تجهیزات یا گروه حمل ونقل......هر سهم 20 درصد ...........در مورد نقد موندن بیرون از بورس نقدینگی هست ودر صورت لزوم ونیاز وصلاحدید وارد بورس میشود...

در اخر از بین گروهها اشاره شده بهترین سهام اونها گلچین شده واز بین اونها هم اونهایی خرید میشن که زودتر سیگنال خرید داده وارد روند صعود شده باشن ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط dashti پست شده است View Post
                            پر ریسک عزیز
                            به نظرت شصفها کی باز میشه؟فکر میکنی با این وضعیت به کسایی که روز آخر خریدن ضرر بزنه؟
                            ممنونم
                            خبر ندارم ..سهم عالی کار کرده عالی سود داد گزارش سه ماهه بیاد ببینم چه کرده وقضیه دعوا با شپنا به کجا رسید ...اینها دیگه از دست ما خارج بود..همه برا سود 40 تومن رفته بودن 300 داد..دیگه از این بهتر نمیشد..امیدواریم خوب باز بشه..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                              جناب پر ریسک با سلام
                              نظر شما درباره حتاید چیست؟
                              لطفا یک بررسی درباره سهم بفرمایید.
                              با سلام..
                              یه مقاومت رو 273 ویه مقاومت رو 287 داره ..سهم بالای 287 تثبیت بشه صعودی میشه....

بازار این سهم رو به چشم یک سهم پرریسک می بینه وسهمی که تحریمها روش اثر داره .

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط arioman پست شده است View Post
                                سيمان غرب به نظر اگر بالاي 270 تثبيت بشه هدف بعديش 310 ميشه اگر چه قانون من دراوردي تغيير سوخت رو رشدش تاثير گذاشت .
                                جناب پرريسك نظرتون چيه ؟
                                بالای 262 روند صعود داره ببینم چی میشه ...

نظر

در حال کار...
                                X