در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
بله این سهم شاید در بدترین حالت تا 780 هم بیاد ولی بنده ریسک نمی کنم از سهمی که نهایت افتش 10 تا 15 درصد هست وحداقل رشدش 50 درصد خرید نکنم ..به همین خاطر از 870 خریدها رو اغاز کردم وبه دوستان هم گفتم وارد بشن ...
این سهم با رشد 100 تومنی شکر تا 250 جای رشد سود داره یا همین ظرفیت تولید حالا بالاتر بره چه بهتر ..با پی بریا 5 قیمت سهم 1250 تومن خواهد بود ..تازه مجمع هم نرفته ....
پس از نظر من این روزها فرصتهای خرید رویایی در این سهم هست استفاده کنید که بعدا پشیمان نشوید...در کنار قپیرا قشیر مد نظرم هست ..این سهم طبق گزارش تا 250 درصد افزایش سرمایه در دستور کار داره ..از محل اورده وتجدید دارایی ..100 درصد اورده و150 درصد تجدید دارایی...
خلاصه قپیرا با قیمتهای امروز قندیها تنها قندی هست که رشد خود رو پیشخور نکرده .حتی قزوین که انتظار سود 150 دارم ازش با پی بریا 5 داره به هدف 750 میرسه ولی قپیرا عقب مونده..پس ارزش خرید داره وریسک خیلی خیلی کم ..
با این قیمت های ارز وتروم وگرانی وعدم رشدشد منتظر واکنش بازار هستم ..بازار شنارو این سهم رو جارو می کنه .اگر جای حقوقی ها بودم بلوک وتوصا رو رو هوا میخریدم ..ولی خوب....
نظر