چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    هر چند از توافق خبری نیست !
    اما مهمترین حمایت و نقطه خرید طلایی قپیرا رو کجا میبینید پر ریسک جان ؟؟
    قپیرا تکنولوژی های جدیدی وارد کرده و مجمع هم نرفته ...یه افزایش سرمایه دیگه هم داره ... تقریبا با برنامه تر از بقیه داره کار میکنه البته در کنار قصفها !
    اریو جان در مورد قپیرا من انتظار داشتم از 870 مثبت بشه که البته سهم برگست بالا ی 870 ولی خوب یک تعداد سهامدار احساسی وشناور بالا باعث شد سهم بیاد زیر 870 وبره روی حمایت دوم یعنی 830 ودیدم هر قدر هم عرضه میشد رو هوا سهم جمع میشد ..
    بله این سهم شاید در بدترین حالت تا 780 هم بیاد ولی بنده ریسک نمی کنم از سهمی که نهایت افتش 10 تا 15 درصد هست وحداقل رشدش 50 درصد خرید نکنم ..به همین خاطر از 870 خریدها رو اغاز کردم وبه دوستان هم گفتم وارد بشن ...

این سهم با رشد 100 تومنی شکر تا 250 جای رشد سود داره یا همین ظرفیت تولید حالا بالاتر بره چه بهتر ..با پی بریا 5 قیمت سهم 1250 تومن خواهد بود ..تازه مجمع هم نرفته ....

پس از نظر من این روزها فرصتهای خرید رویایی در این سهم هست استفاده کنید که بعدا پشیمان نشوید...در کنار قپیرا قشیر مد نظرم هست ..این سهم طبق گزارش تا 250 درصد افزایش سرمایه در دستور کار داره ..از محل اورده وتجدید دارایی ..100 درصد اورده و150 درصد تجدید دارایی...

خلاصه قپیرا با قیمتهای امروز قندیها تنها قندی هست که رشد خود رو پیشخور نکرده .حتی قزوین که انتظار سود 150 دارم ازش با پی بریا 5 داره به هدف 750 میرسه ولی قپیرا عقب مونده..پس ارزش خرید داره وریسک خیلی خیلی کم ..

با این قیمت های ارز وتروم وگرانی وعدم رشدشد منتظر واکنش بازار هستم ..بازار شنارو این سهم رو جارو می کنه .اگر جای حقوقی ها بودم بلوک وتوصا رو رو هوا میخریدم ..ولی خوب....

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
      جعفر جان با اجازه از تالار همسایه اینجا میزارم

نقل قول نوشته شده توسط پرریسک مشاهده گفتگو
      حمایت مهم شاخص قند وشکر 2940 هست ..امروز اخرین مقدار شخص گروه قند وشکر 2987 بود...

فعلا این حمایت شکسته نشده تا به حمایت بعدی فکر کنیم...

در ضمن اون سهمهایی که جای اصلاح داشتن اصلاح شدن وسهام خوب این گروه بهر اه خود ادامه دادن ..

به نظرم از 2940 باید منتظر برگشت گروه قند باشیم با لیدری قپیرا...

البته قزوین قند اصفهان قشیر چون راه خود رو تا حدودی جدا کردن کاری نداریم ولی قپیرا لیدر قندیها جا مانده از رشد هست و...

فردا ونهایت شنبه اخرین منفی قندیها خواهد بود .....از فرصت به دست امده استفاده کنید که رالی خوبی در پیش است....

پرریسک عزیز یا یکی دیگه از دوستان میتونند این تحلیل روز 3 شنبه رو آ پدیت کنند؟
      شاخص قند الان رو 2959 هست ..
      هنوز حمایت 2940 سر جاش هست وهمچنان منتظر برگشت گروه هستم والبته در این برگشت باز هم مثل همیشه سهام خوب این گروه در لیست ما هستن ..

از این گروه برا بار چندم قپیرا در صدر لیست خرید بعد قشیر بعد قزوین ....تصمیم با دوستان ..با قیمتهای امروز..

نظر

• جواد مهرابی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 543

من تو اسکله شهید رجایی حسابدار شرکتی هستم که بخشی از فعالیتش

پیمانکار تایدواتر(حتاید) هستش و عملیات سوپروایزری و بارشماری کشتی های

اسکله شهید رجایی را انجام میدیم. در ضمن 88% واردات و صادرات کانتینری ایران

از اسکله شهید رجایی صورت میگره.

میخوام اطلاعاتی درباره واردات و صادرات بدم . قبل از تحریم ماهیانه 320000کانتینر

از اسکله وارد یا خارج میشد که بعد از اعمال تحریم به 260000تا کاهش پیدا کرد

تقریبا 20% افت و الان 10 ماهه این عدد ثابت بوده و حتی رشد جزئی هم کرده.

من خودم ابتدا معتقد بودم تحریم ها کار خودش رو میکنه و کشور رو فلج میکنه

ولی الان معتقدم تحریم ها کارساز نیستن. پای پول وسطه همه خارجی ها

یه جورایی دوست دارن به تجارت با ایران ادامه بدن.

همین امروز از محوطه شرکت ما داشت اوره صادر میشد که برا اولین باره این اتفاق

داره تو شرکت ما میفته!

یه مثال ساده !!!

تو کشور خودمون خرید فروش ماهواره، تریاک (مواد مخدر) و مشروب جرمه و

مجازات سنگینی هم داره!!!!!!

آیا شما نمیتونید ماهواره یا مشروب یا مواد مخدر تهیه کنید!!!!!

یه مثاله که میگه کالا و آب رو زمین نمیمونن بالاخره راهشون را پیدا میکنن.

این استنباط من از وضع موجود ایران و جهان بود. که به نظرم بعد یه مدت تحریم ها

مثل مجازات خرید وفروش ماهواره بی تاثیر بشه.

با تشکر

آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/08/23, 14:04.
        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• هادی129
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 296

پرریسک جان شاخص گروه قند الان رو چه عددی است ؟
          نظرت در مورد تحلیل زیر چیه ؟
          انتظار حمایت در شاخص گروه قندی در سطح 2600-2700 و رالی صعودی بعدی پس از اصلاح گروه

حد ضرر:2450-2500 واحد

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط javad پست شده است View Post

داره تو شرکت ما میفته!

یه مثال ساده !!!

با تشکر

شايد بخاطر برداشتن 45 روزه تحريمها باشه.
            قيمت متوسط اوره در خاورميانه در 20 اگوست 2012 يعني 3 روز پيش شده است 435دلار که ميشه با دلار 2170تومان امروز کيلويي 943تومان
            قيمت متوسط امونياک در خاورميانه در 20 اکوست 2012 يعني 3 روز پيش شده است 690دلار که ميشه بادلار 2170 تومان امروز کيلويي 14900 تومان
            بودجه کرمانشا اوره کيلويي 500 تومان و امونياک فکر کنم 600 تومان باشه.
            اوره در داخل ايران کيلويي 530الي 590 تومان
            امونياک در داخل ايران کيلويي 670 تومان هست.
            هنوز افزايش قيمت نفت رو اوره و امونياک تاثيرش را نگذاشته است.
            در ضمن الان با اين نرخها انگيزه براي قاچاق حمل اوره و امونياک بيشتر از هرويين و اسلحه هست

نظر

• Cerwin
              عضو عادی
              • May 2012
              • 55

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              شايد بخاطر برداشتن 45 روزه تحريمها باشه.
              قيمت متوسط اوره در خاورميانه در 20 اگوست 2012 يعني 3 روز پيش شده است 435دلار که ميشه با دلار 2170تومان امروز کيلويي 943تومان
              قيمت متوسط امونياک در خاورميانه در 20 اکوست 2012 يعني 3 روز پيش شده است 690دلار که ميشه بادلار 2170 تومان امروز کيلويي 14900 تومان
              بودجه کرمانشا اوره کيلويي 500 تومان و امونياک فکر کنم 600 تومان باشه.
              اوره در داخل ايران کيلويي 530الي 590 تومان
              امونياک در داخل ايران کيلويي 670 تومان هست.
              هنوز افزايش قيمت نفت رو اوره و امونياک تاثيرش را نگذاشته است.
              در ضمن الان با اين نرخها انگيزه براي قاچاق حمل اوره و امونياک بيشتر از هرويين و اسلحه هست
              دوست عزیز آمریکا کدام تحریم رو برداشته ؟!
              این بی تمدن ها فقط اجازه دادن برای 45 روز تا سقف سیصد هزار دلار برای بازسازی مناطق زلزله زده پول ارسال بشه آن هم توسط انجمن های خیریه حالا این دخلش به صادرات اوره از ایران چیه من نمیفهم اگر لطف کنید توضیح بدید در موردش ممنون میشم .
              باور کنید انقدر که ما اینجا داریم برای تحریم و اثر آنها با حرفها مون ناخواسته تبلیغ میکنیم آمریکا و رسانه هاش نمیکنن فقط خدا میدونه تو همین بورس چنتا از هموطنان مون سرمایشون رو از ترس لو لوی تحریم تو صفهای فروش آتش زدن .

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post

داره تو شرکت ما میفته!

یه مثال ساده !!!

با تشکر

دوست من تحریم ها اثر داره خوبم داره ..

ولی به این معنی نیست که شما هیچی نمی تونی صادر کنی یا وارد کنی ..

فقط کالایی که قبل تحریم مثال می خریدی 1000 تومن الان میخری 3000 تومن ..فرقش در اینه وهر قدر این تحریمها ادامه داشته باشه برای اینکه دورش بزنی باید هزینه بیشتر بدی شاید چند وقت دیگه همیون کالا رو بخری 5000 تومن ...

هدف غرب از تحریم ها همینه بالا بردن هزینه ها برا ایران تا یا جایی که توان پرداخت این هزینه ها رو نداشته باشه ..

گفتم به بقالی سر محل سر بزنید تا اثرات تحریم رو ببیند ..فعلا هنوز چند ماه نشده تحریم ها اغاز شده ..تو این سی سال تحریم نبودیم .اون تحریمها کشک بود ..تحریم اصلی اینه ..ببینم چه مدت دوام میارن وبازم شعار تحرمی اثر نداره سر میدن وتا چه مدت ...فقط صبر کنید ..میلگرد شده 2000 تومان ..ادم دردش رو به کی بگه..تازه این تولید ومصرف داخله ..لوازم وارداتی که سر به فلک گذاشته قیمتش ...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط Cerwin پست شده است View Post
                  دوست عزیز آمریکا کدام تحریم رو برداشته ؟!
                  این بی تمدن ها فقط اجازه دادن برای 45 روز تا سقف سیصد هزار دلار برای بازسازی مناطق زلزله زده پول ارسال بشه آن هم توسط انجمن های خیریه حالا این دخلش به صادرات اوره از ایران چیه من نمیفهم اگر لطف کنید توضیح بدید در موردش ممنون میشم .
                  باور کنید انقدر که ما اینجا داریم برای تحریم و اثر آنها با حرفها مون ناخواسته تبلیغ میکنیم آمریکا و رسانه هاش نمیکنن فقط خدا میدونه تو همین بورس چنتا از هموطنان مون سرمایشون رو از ترس لو لوی تحریم تو صفهای فروش آتش زدن .

لولوی تحریم کدومه ..اثش تو گزارش شرکتها هست ..اثر میزاره که سهامدار مجبور میشه بفروشه ..تحریم نبود الان سهام خودرویی این بود وضعشش...پشت سر هم تعدیل منفی بودن ..اینا همه از اثرات دلار 2000 تومنی وتحریم هست ...

بقیه شکرتها هم به لطف تحریمها بالا موندن یعنی تحرمیها براشون خوب بوده تا بد ..وگرنه تو خواب هم نمی تونستن میلگرد 2000 تومنی بفرشون یا مس 15000 هزرا تومنی وکلی اجناس دیگه با قیمت چند برابر فقط در سایه دلار 2000 تومنی ...

تحریم ها برداشته بشه دلار بشه 1000 اونوقت با این بحران جهانی افت فلزات مس روی سهام مرتبط دیدن خواهند داشت ...

فعلا این گروهها برن به جون تحریم دعا کنن..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط پرستو پست شده است
                    تحریمها اگر برداشته بشه دیگه از دلار 1000 تومنی خبری نیست
                    نهایت افت دلار میشه 1700 تومن
                    در ضمن همین امروز تا به الان دلار کشیده بالا و به نرخ 2170 رسیده تازه میگن امریکا به خاطر زلزله 45 روز برخی از تحریمات رو معلق کرده و خبره مذاکره اژانس با ایران هم اومده
                    پس دیگه به فکر دلار 1000 تومنی نباشید بالاتر نره پایین تر پیش کش
                    وقتی تحریمها برداشته شد اونوقت باید دید به اون قیمت میرسه یا نه ..

در مورد قسمت دوم بله توافق نباشه معلومه که افتی در کار نخواهد بود ..ولی خوب وقتی چاره ای جز این نیست ومجبور به توافق باشی دیر یا زود تن به این کار میدی...فقط کمی زمان میبره ..

فعلا بالای 10 سال هست دارن مذاکره می کنن والان بدترین تحریم ها رو زدن ومنتظر واکنش ایران....مثل جنگ ایرن وعراق که چند سال طول کشید وکلی قطعنامه صادر شد ودر قطعنامه 598 ایران رو مجبور به پذیرش کردن ...

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط حبیب پست شده است
                      نظرتان را در مورد گروه روی از جمله فاسمین - کروی - فرآور هم در صورت امکان بفرمایید
                      فاسمین بالای 420 ..کروی بالای 200...روند صعود میگیرن ..

فراور هم نباید زیر 490 بیاد ورگنه تا 420 افت قیمت می کنه ....فعلا در شکست مقاومت 540 ناکام بوده وبه نظر توان شکست نداره وبیشتر تمایل داره به سمت 420 بره ...

نظر

• بنان
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 840

[quote=پرریسک;196957]در کنار نقدینگی در کل این سالها با تحریم مواجه بودیم ...
                        اگر تحریم نبودم اونوقت باید میدیدم ایا باز هم دلار توان این همه رشد رو داشت در کنار رشد اقتصادی کشور وایا همگام با رشد اقتصادی ارزش پول ملی هم بالاتر می رفت ..همون اتفاقی که در ترکیه وعراق رخ داد وداره میده وروز به روز ارزش پول ملیشون داره میاد بالا ..

اگر توافق باشه همه جانبه ومجدد کشور در مدار رشد قرار بگیره در کمتر از 5 سال ارزش پول ملی می تونه برگرده وبه سن ماهم کفاف میده ...[/qu te]
                        من فکر نمیکنم توافق واقعی در این دوره از ریاست جمهوری اتفاق بیوفته چون با توجه به تفکراتی که احمدی نژاد داره بعیده این اتفاق بیوفته کما اینکه امریکاییها هم عنوان کردن
                        که امیدوارن در دوره ریاست جمهوری بعدی ایران بتونن به توافق برسند فعلا که شایعاتی از حضور دوباره هاشمی رفسنجانی در دوره بعدی ریاست جمهوری بگوش میزسه که اگه اینطور باشه با توجه به سخنان اخیر هاشمی رفسنجانی مبنی بر رابطه با امریکاییها بنظر میاد در دوره بعد این توافقات انجام بشه فقط خدا کنه این تفکرات فسیل شده احمدی نژاد تو این مدت کار دست ایران نده .کسی که تو این دوره زمانه مثلا حرف از ازدیاد جمعیت برای آماده سازی لشگر امام زمان میزنه هر آن ممکنه با تصمیماتش کاری دست کشورمون بده که خارج کردنش در توان کسی نباشه برای همینه که 2تا از وزرای سابق خودش صحبت از تشکیل یک گروهی شامل روسای قوا برای اداره مملکت در این مدت باقی مانده از دوره احمدی نژاد را کردن چون همه نگران افکار پوسیده و غیرقابل تحمل این مرد هستند

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

[quote=بنان;196983]
                          در اصل توسط پرریسک پست شده است
                          در کنار نقدینگی در کل این سالها با تحریم مواجه بودیم ...
                          اگر تحریم نبودم اونوقت باید میدیدم ایا باز هم دلار توان این همه رشد رو داشت در کنار رشد اقتصادی کشور وایا همگام با رشد اقتصادی ارزش پول ملی هم بالاتر می رفت ..همون اتفاقی که در ترکیه وعراق رخ داد وداره میده وروز به روز ارزش پول ملیشون داره میاد بالا ..

اگر توافق باشه همه جانبه ومجدد کشور در مدار رشد قرار بگیره در کمتر از 5 سال ارزش پول ملی می تونه برگرده وبه سن ماهم کفاف میده ...[/qu te]
                          من فکر نمیکنم توافق واقعی در این دوره از ریاست جمهوری اتفاق بیوفته چون با توجه به تفکراتی که احمدی نژاد داره بعیده این اتفاق بیوفته کما اینکه امریکاییها هم عنوان کردن
                          که امیدوارن در دوره ریاست جمهوری بعدی ایران بتونن به توافق برسند فعلا که شایعاتی از حضور دوباره هاشمی رفسنجانی در دوره بعدی ریاست جمهوری بگوش میزسه که اگه اینطور باشه با توجه به سخنان اخیر هاشمی رفسنجانی مبنی بر رابطه با امریکاییها بنظر میاد در دوره بعد این توافقات انجام بشه فقط خدا کنه این تفکرات فسیل شده احمدی نژاد تو این مدت کار دست ایران نده .کسی که تو این دوره زمانه مثلا حرف از ازدیاد جمعیت برای آماده سازی لشگر امام زمان میزنه هر آن ممکنه با تصمیماتش کاری دست کشورمون بده که خارج کردنش در توان کسی نباشه برای همینه که 2تا از وزرای سابق خودش صحبت از تشکیل یک گروهی شامل روسای قوا برای اداره مملکت در این مدت باقی مانده از دوره احمدی نژاد را کردن چون همه نگران افکار پوسیده و غیرقابل تحمل این مرد هستند
                          قبلا هم گفتم در بعضی مسائل رئیس جمهور کاره ای نیست ..حالا هر کی میخواد باشه ..

پس اگر بخوان همین حالا هم می تونن به توافق برسن...فعلا تا اخرین لحظه میخوان بازی رو ادامه بدن ...ولی خوب اقتصاد درب داغون میگه تا اخر بازی زمان زیادی نمونده ..

نظر

• حسینی
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 137

[quote=بنان;196983]

دوست عزیز؛رییس جمهور در این کشور جز یک رییس دفتردر حالت ایده آلش نیست خواه آن شخص خاتمی باشد خواه ا.ن. و یا هرکس دیگری

نظر

• حسینی
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 137

اگر توافق باشه همه جانبه ومجدد کشور در مدار رشد قرار بگیره در کمتر از 5 سال ارزش پول ملی می تونه برگرده وبه سن ماهم کفاف میده ...
                              بنده هم عرض کردم تا زمانی که تحریمها برقرار باشد؛روابط ایران با جهان توسعه یافته حسنه نشود؛سرمایه گذار خارجی با آسایش خاطر در این کشور سرمایه گذاری نکند(ورود ارز خرجی)و...نباید انتظار هیچ بهبود اقتصادی منجمله تعدیل قیمت ارز؛کم شدن نرخ تورم؛کم شدن نرخ بیکاری؛رشد اقتصادی و....را داشت و به باور من این بهبود هم جز با تغییر بنیادین ساختار سیاسی ممکن نخواهد شد

نظر

• آواچی
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 337

مذاکرات وین؛ اختلافات اساسی همچنان 'پابرجاست'

هرمان ناکارتس: اختلافات اساسی همچنان پابرجاست که مانع رسیدن به توافق شده است

تازه ترین دور مذاکرات ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز، جمعه، ۲۴ اوت (سوم شهریور) در وین پایان یافت.
                                به گزارش رعنا رحیم پور، خبرنگار اعزامی بی بی سی فارسی، هرمان ناکارتس، رئیس هیات مذاکرهکننده با ایران در پایان این مذاکرات به خبرنگاران گفت: "اختلافات اساسی همچنان پابرجاست که مانع رسیدن به توافق شده است."آقای ناکارتس پیش از آغاز مذاکرات به خبرنگاران گفته بود که این هیات به دنبال "رسیدن به توافقی بر سر رویکردی سازمانیافته به منظور مرتفع کردن تمام موضوعاتی است که تاکنون حلنشده ماندهاند."
                                او که معاون دبیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی است، اضافه کرده بود که در این نشست درباره موضع ایران در قبال درخواست آژانس برای دسترسی به سایت پارچین هم گفتوگو خواهد شد.
                                آقای ناکارتس گفته است که قرار است او جزئیات مذاکرات را به یوکیانو آمانو، دبیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی منتقل کند و سپس گزارش نهایی آژانس منتشر می شود.

نظر

در حال کار...
                                X