کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قزوین یه حقیقی خریده 640 تا...
والا مفت خریده سهم با پی برای زیر 4 ..دیگه از خدا چی مخواد یا تو قشیر..تازه اونم با شکر 1170 ..شکر تا پایان سال چه شود...
تو قثابت چون به بنیادی اینکی مطمئن نیستم فقط تکنیکالی ...
با دیتای امروز بالای 354 روند صعود میگیره هروقت اومد در خدمتیم ....
با سلام..
در بالا در تاریخ 12 تیر گفته شد قثابت بالای 350 روند صعود میگره سهم رفت ولی دوام نیاورد ولی دوباره تونست بالای 350 بیاد ..قثابت وقنیشا در روند صعود هستن ...
قزوین پیشنهاد خرید ما از 340 بود پله ای تا ..گفتیم حمایت بعدی 270 هست که جمع شد..سه ماهه کولاک کرد ..انتظار سود 100 دارم ازش با این قیمت شکر بالا بره شاید 150-200 نمی دونم ...
خلاصه مواظب باشید از حول خلیم تو دیگ نیفتید ..ما خرید قزوین قشکر قند اصفهان وقلر رو گفتیم بقیه با دوستان....این سهام قیمت شکر بالا بره پایین بره ارزشمند هستن وبقیه حرفها کشک...
در ضمن به نظرم منتظر باشید قزوین فرصت خرید بده بهتره ..قزوین بالای 370 روند صعود میگره....در ضمن انتظار صعود سال قبل از قندیها رو نداشته باشید ..این نظر منه ..مگر اینکه مجدد سازمان بیخیال اینها بشه وسفته بازی دراینها به اوج برسه...
وگرنه با این پی برای بازار نهایت پی برای گروه قند 5 بدیم ..یعنی قزوین 100 بسازه قیمت 500 و150 بسازه قیمت 750 ....حالا من نمی دونم قشرین قراره چقدر سود بسازه یا قثابت یا قجام که اینطور صف خرید شدن ...ولی خوب تکنیکالی بخرید ولی مواظب باشید گیر نکنید ..قشرین از 440 یه کله اومد رو 320 ..از ما گفتن....
قندی هم گیرتون نیومد کلی سهام مفت تو بازار هست ...امسال با سال قبل فرق داره ...
سلام جناب پرريسك عزيز درباره حق وساپا نظري نداري با اين حجم بالاي خريدو فروش تا كجا قيمتش بالا ميره ممنون از راهنماييتون
سلام..
وساپا قبلا هم گفته شد بالای 100 بمونهه روند صعود میگره ..فعلا که در روند صعود هست ...حالا تا کجا بره خود سهم رو من 115-120 می بینم ...حق سهم فعلا داره میره شاید تا 30 رفت ..
ولصنم ثامان ونفت ذوب فاسمین اینها اگر یکی دورز دیگه مقثبت بمونن روند صعود میگیرن وبازدهی بالای 15 دتا 20 درصد میدن....جواستون باشه ..
روند صعود همچنان نشون داده که میشه بهش اعتما کرد ....
اکثر سهامی که وارد روند صعود شدن بازدهی خوبی دادن واونهایی هم که رشد نکردن به دلیلی بودن در کف قیمتی یا نزدیک روند صعود با کمترین ضرر میشد خارج شد یا با کمی صبر اینها هم روند صعود رو اغاز می کنن....
جعفر جان دو تا خبر ديدم ، گفتم بزارمش خالي از لطف نيست
اولويت بندي گروه هاي کالايي جهت دريافت ارز از سيستم بانکي
بخشی از مطالب یادداشت روز سایت دنیای بورس.با سپاس از جناب پارسا
... با این اوصاف این گونه برآورد می شود که شرکت های صنعت پتروشیمی در آینده با کاهش تولید و کاهش درآمد مواجه خواهند شد که بنده هم با توجه به منطقی بودن این تحلیل، در همین جا نسبت به سهام پتروشیمی مجبورم هشدار دهم
بایستی هوشیارانه و زیرکانه به این موضوع بیندیشیم که ایران از تاریخ 12 تیر ماه که گذشت، مشمول تحریم کامل نفتی اتحادیه اروپا گردید. حالا این تحریم نفتی عوارضی دارد که کارشناسان صنعت نفت می گویند تحریم ها باعث کاهش تولید نفت ایران شده که به همراه کاهش تولید نفت، کاهش استخراج گاز را به همراه داشته است و کاهش استخراج گاز به منزله کاهش خوراک پتروشیمی ها است. با این اوصاف این گونه برآورد می شود که شرکت های صنعت پتروشیمی در آینده با کاهش تولید و کاهش درآمد مواجه خواهند شد که بنده هم با توجه به منطقی بودن این تحلیل در همین جا نسبت به سهام پتروشیمی مجبورم هشدار دهم.بنده شخصا اعتقاد دارم پس از مدت کوتاهی دیگر، تبلیغات عدم تاثیر تحریم ها بر صنعت نفت و شعارهای مبنی بر اینکه دنیا برای نفت ایران به صف ایستاده اند!!!، بر ملا شده و تنها صنعتی که می تواند عصای دست ایران در تحریم صنعت نفت گردد، صنعت پالایشگاه می باشد. البته همه شما از دیدگاه بنده بر ارزشمندی صنعت پالایشگاه واقف هستید. تا کنون هیچ کارشناسی نتوانسته نظر مرا نسبت به ارزشمندی صنعت پالایشگاه برگرداند اما من توانستم نظر کارشناسان بسیاری را به صنعت پالایشگاه جلب کنم و آنها خریدار نمادهای پالایشگاهی شدند.تقسیم سود 50 تومانی توسط شبریز که در خبر ویژه آورده شد و پوشش 204 تومانی شپنا را شما شاهد هستید. تعدیل منفی شبندر برای سال 90 را یک سناریوی جدید می دانم که اندکی از موضوع را در خبر ویژه آوردم و بعدا این سناریو را برای شما گرامیان بیشتر باز خواهم کرد و شخصا توصیه می کنم از نمادهای پالایشگاهی خود بیشتر حفاظت کنید چون آینده بسیار درخشانی را برای کلیه نمادهای این صنعت انتظار دارم.
با سلام..
در بالا در تاریخ 12 تیر گفته شد قثابت بالای 350 روند صعود میگره سهم رفت ولی دوام نیاورد ولی دوباره تونست بالای 350 بیاد ..قثابت وقنیشا در روند صعود هستن ...
قزوین پیشنهاد خرید ما از 340 بود پله ای تا ..گفتیم حمایت بعدی 270 هست که جمع شد..سه ماهه کولاک کرد ..انتظار سود 100 دارم ازش با این قیمت شکر بالا بره شاید 150-200 نمی دونم ...
خلاصه مواظب باشید از حول خلیم تو دیگ نیفتید ..ما خرید قزوین قشکر قند اصفهان وقلر رو گفتیم بقیه با دوستان....این سهام قیمت شکر بالا بره پایین بره ارزشمند هستن وبقیه حرفها کشک...
در ضمن به نظرم منتظر باشید قزوین فرصت خرید بده بهتره ..قزوین بالای 370 روند صعود میگره....در ضمن انتظار صعود سال قبل از قندیها رو نداشته باشید ..این نظر منه ..مگر اینکه مجدد سازمان بیخیال اینها بشه وسفته بازی دراینها به اوج برسه...
وگرنه با این پی برای بازار نهایت پی برای گروه قند 5 بدیم ..یعنی قزوین 100 بسازه قیمت 500 و150 بسازه قیمت 750 ....حالا من نمی دونم قشرین قراره چقدر سود بسازه یا قثابت یا قجام که اینطور صف خرید شدن ...ولی خوب تکنیکالی بخرید ولی مواظب باشید گیر نکنید ..قشرین از 440 یه کله اومد رو 320 ..از ما گفتن....
قندی هم گیرتون نیومد کلی سهام مفت تو بازار هست ...امسال با سال قبل فرق داره ...
بازی ثاژن خطری شد
گمان میکردم خریدهای امروز سهم توسط سهامداران عمده انجام شده
آمار که اومد دیدم همشو خودشون فروختن:
دلیران 1میلیون
شركت پيشگامان توسعه شهري ايرانيان :1.3میلیون
شركت سرمايه گذاري توسعه وعمران استان مركزي :1.8 میلیون
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: جزئیات مصوبه مالیات بر خانه های خالی پایهای در حقیقت 200 هزار تومان به ازای هر 50 متر خواهد بود و پس از تصویب در مجلس در هفته پیش رو به دولت ابلاغ و مسئولان امور مالیاتی موظف به اجرای آن هستند.
ارسلان فتحی پور در گفتگو با مهر، افزود: جزئیات طرح مالیات پایه ای 200 هزار تومان بر هر خانه خالی به ازای هر 50 متر خواهد بود. به طورمثال، کسی که علاوه بر نیاز اساسی خود، یک خانه خالی 150 متری در هر جای کشور داشته باشد، از او 600 هزار تومان مالیات در هر ماه دریافت می شود که پس از هر فصل یعنی سه ماه با نرخ 5 درصد تصاعدی ، این مالیات اضافه خواهد شد.
لینک خبر: http://www.tabnak.ir/fa/news/259440
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
جعفر جان دو تا خبر ديدم ، گفتم بزارمش خالي از لطف نيست
اولويت بندي گروه هاي کالايي جهت دريافت ارز از سيستم بانکي
بخشی از مطالب یادداشت روز سایت دنیای بورس.با سپاس از جناب پارسا
... با این اوصاف این گونه برآورد می شود که شرکت های صنعت پتروشیمی در آینده با کاهش تولید و کاهش درآمد مواجه خواهند شد که بنده هم با توجه به منطقی بودن این تحلیل، در همین جا نسبت به سهام پتروشیمی مجبورم هشدار دهم
بایستی هوشیارانه و زیرکانه به این موضوع بیندیشیم که ایران از تاریخ 12 تیر ماه که گذشت، مشمول تحریم کامل نفتی اتحادیه اروپا گردید. حالا این تحریم نفتی عوارضی دارد که کارشناسان صنعت نفت می گویند تحریم ها باعث کاهش تولید نفت ایران شده که به همراه کاهش تولید نفت، کاهش استخراج گاز را به همراه داشته است و کاهش استخراج گاز به منزله کاهش خوراک پتروشیمی ها است. با این اوصاف این گونه برآورد می شود که شرکت های صنعت پتروشیمی در آینده با کاهش تولید و کاهش درآمد مواجه خواهند شد که بنده هم با توجه به منطقی بودن این تحلیل در همین جا نسبت به سهام پتروشیمی مجبورم هشدار دهم.بنده شخصا اعتقاد دارم پس از مدت کوتاهی دیگر، تبلیغات عدم تاثیر تحریم ها بر صنعت نفت و شعارهای مبنی بر اینکه دنیا برای نفت ایران به صف ایستاده اند!!!، بر ملا شده و تنها صنعتی که می تواند عصای دست ایران در تحریم صنعت نفت گردد، صنعت پالایشگاه می باشد. البته همه شما از دیدگاه بنده بر ارزشمندی صنعت پالایشگاه واقف هستید. تا کنون هیچ کارشناسی نتوانسته نظر مرا نسبت به ارزشمندی صنعت پالایشگاه برگرداند اما من توانستم نظر کارشناسان بسیاری را به صنعت پالایشگاه جلب کنم و آنها خریدار نمادهای پالایشگاهی شدند.تقسیم سود 50 تومانی توسط شبریز که در خبر ویژه آورده شد و پوشش 204 تومانی شپنا را شما شاهد هستید. تعدیل منفی شبندر برای سال 90 را یک سناریوی جدید می دانم که اندکی از موضوع را در خبر ویژه آوردم و بعدا این سناریو را برای شما گرامیان بیشتر باز خواهم کرد و شخصا توصیه می کنم از نمادهای پالایشگاهی خود بیشتر حفاظت کنید چون آینده بسیار درخشانی را برای کلیه نمادهای این صنعت انتظار دارم.
دودانگه گفت: کالاهای وارداتی به 10 اولویت تقسیمبندی شدهاند که 3 اولویت اول آن مواد غذایی، دارو و محصولات کشاورزی است و بانک مرکزی بر اساس بخشنامهای که با هماهنگی وزارت صنعت صادر کرده است فقط نسبت به 5 گروه اول تعهد ارز 1226 تومانی دارد و 5 گروه بعدی باید از ارز متقاضی استفاده کنند.
کد خبر: ۲۵۹۵۶۴
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۵
مشاور ارشد وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت فقط برای 5 گروه اول اولویتبندی کالاها متعهد به پرداخت ارز 1226 تومانی است و ارز صادرات هم نرخ دولتی ندارد.
محمود دودانگه در گفتوگو با فارس، در پاسخ به این سؤال که یکی از نمایندگان مجلس اعلام کرده است که ارز 3 نرخ در حال حاضر اجرا میشود، گفت: تمام تلاش دولت این است تا ارز تک نرخی باشد چرا که ما معتقدیم ارز دو نرخی و سه نرخی ایجاد رانت کرده و مشکلات متعددی برای دولت ایجاد میکند.
وی در واکنش به اینکه رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرده است ارز سه قسمتی 1226، 1500 و 1910 تومانی در حال اجرا و بر اساس اولویتبندی ارزی است، گفت: بعضی از دوستان اندیشههای خودشان را اعلام میکنند،دولت عملا به دنبال ارز تک نرخی است.
مشاور ارشد وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اولویتبندی ارزی با ارز سه نرخی تفاوت دارد معنای اولویتبندی این است که اگر بانک مرکزی ارز 1226 تومانی داشته باشد به ترتیب اولویت پرداخت کند و این به معنای ارز دو نرخی یا سه نرخی نیست.
دودانگه گفت: کالاهای وارداتی به 10 اولویت تقسیمبندی شدهاند که 3 اولویت اول آن مواد غذایی، دارو و محصولات کشاورزی است و بانک مرکزی بر اساس بخشنامهای که با هماهنگی وزارت صنعت صادر کرده است فقط نسبت به 5 گروه اول تعهد ارز 1226 تومانی دارد و 5 گروه بعدی باید از ارز متقاضی استفاده کنند.
وی در واکنش به این سؤال که تعریف ارز متقاضی چیست؟ گفت: ارز متقاضی ارزی است که متقاضی واردات کالا باید بیاورد و دولت در ازای آن هیچگونه مسئولیت و تعهدی ندارد.
وی در خصوص قیمت تعیین شده برای ارز حاصل از صادرات گفت: ارز حاصل از صادرات هیچگونه قیمتی ندارد و صادرکننده میتواند با توافقی که دارد ارز خود را در بازار عرضه کند و دولت برای آن نرخگذاری نکرده است.
عضو هیئت عامل صندوق توسعه ملی همچنین گفت: آخرین قراردادی که این صندوق منعقد کرده است با بانک پاسارگاد به مبلغ 2.5 میلیارد دلار و در همه بخشها و با رعایت شرایط قابل پرداخت است.
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر