چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
    یا سلام خدمت پرریسک خان
    میشه نظرتون را درباره ی سکه و طلا تا چند ماهه دیگه بفرمایید؟
    با سلام/.

روند صعودی هست وانتظار داریم در 6 ماهه اینده رشد بالای 50 درصد بکنه ..

حالا در هر بازاری از بورس تا مسکن گرفته کسی تونست بالای این رقم کسب کنه بره تو اون حوزه نمی تونه این سود رو به دست بیاره پس خودش رو خسته نکنه دارایی رو سرکه کنه وبشینه وتماشا کنه تا از تورم عقب نمونه وحداقل قدرت خریدش حفظ بشه...

نظر

• bours
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 259

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
      جناب پرریسگ گرامی ، سلام
      سوالی که دارم اینه که ، باتوجه به بحث تعدیل قیمت خوراک شرکتهای شیمیایی به نرخ مبادله ای ، ریسک این شرکتها بالا نخواهد رفت ؟
      .................................................. ....

در اصل توسط kiana پست شده است View Post
      در مورد پتروشیمی ها باسلام خدمت دوستان وپرریسک گرامی

1- نحوه قيمت گذاري خوراك: در پتروشيمي 3 جور خوراك داريم: خوراك گاز، خوراك مايع پالايشگاهي و خوراك هاي بين پتروشيمي. تكليف دو تاي آخري معلوم شده كه از مهر ماه با نرخ اتاق مبادلاتي محاسبه ميشوند. يعني شك نكنيد قيمت خوراك شاراك و شكبير و شيران از مهر ماه با نرخ مبادلاته. اما خوراك گازي هم خودش دو جوره! اوليش گاز ترش و اتان كه مبناي قيمت گذاريشون دلاريه و قرار شده از مهر ماه با نرخ مبادلات حساب بشه يعني مارون، شخارك و شپترو هم تكليفشون معلومه. اما گاز طبيعي اين وسط استثناء است. چون مبناي قيمت گذاريش ريالي بوده و هنوز نحوه گرون كردنش تو وزارت نفت در حال بررسيه. براي همين وضعيت شفن، زاگرس، كرماشا، پرديس و شيراز هنوز دقيقاً معلوم نيست. خصوصاً اينكه گاز طبيعي جزو موارد مرتبط با هدفمندي يارانه هاست و مجلس تصويب كرده تا آخر سال نبايد گرون بشه.

2- تاثير گرون شدن خوراك: اگر خيلي ساده تو صورت هاي مالي پتروشيمي ها قيمت خوراك پارسال رو ضربدر 1.5 كنيد، ميتونيد ميزان گرون شدن خوراك براي امسال و تاثيرش رو سود نهايي حساب كنيد. بطور خلاصه كمترين اثر مربوط به همين پتروشيمي هاي خوراك گاز طبيعيه. مگر اينكه وزارت نفت بخواد قيمت گاز طبيعي رو بيشتر از دو برابر گرون كنه كه اونم از نظر قانوني بعيده...

3- گرون شدن قيمت فروش محصولات: موضوعي كه خيلي ها بهش توجه نميكنند اينه كه 1- بعضي از پتروشيمي ها خودشون فروشنده خوراك هستند (مثل مارون يا شفن) كه قيمتش تا حالا با ارز مرجع محاسبه ميشده و از الان با نرخ مبادلاتيه و از اين طريق از گرون شدن خوراك منتفع ميشوند و 2- محصولاتي رو به قيمت مصوب دولت ميفروختند كه ديگه با گرون شدن خوراكشون راضي به فروش با اون قيمت ها نخواهند بود. بطور مشخص فروشنده هاي اوره (شپديس، كرماشا و شيراز) از اين دسته هستند كه اگر خوراكشون گرون بشه، اونوقت اوره داخلي هم بجاي كيلويي 350 تومن بايد حداقل 900 تومن قيمت بخوره. در اين مورد كرمانشاه چون بيشتر اوره توليدي رو به بازار داخلي ميده، بشدت از گرون شدن خوراك منتفع ميشه.

4- ويژگي هاي منحصر به فرد پتروشيمي:در اين مورد بعداً بطور جداگانه مطلب خواهم زد. ولي بطور مختصر پتروشيمي در ايران از معدود صنايعي است كه مزيت رقابتي و در حال حاضر (بعد از صنعت نفت) بيشترين درآمد ارزي رو براي اين مملكت داره. طبيعيه كه دولت براي ادامه رشد اين صنعت ناچاره سودآوري زيادي توش ايجاد كنه تا سرمايه گذار داخلي و خارجي همچنان رغبت به سرمايه گذاري داشته باشه. به دوستان توصيه ميكنم بريد رگ و ريشه سهامداري عمده پتروشيمي هاي گازي رو پيدا كنيد. به اسامي بزرگي چون شستا، ساتا، صندوق نفت و غيره ميرسيد كه روابط گسترده اي با دولت دارند. به نظرتون در بلندمدت دولت و نهادهاي تصميم گير بيشتر هواي غول هايي چون شستا و ساتا رو دارند يا سرمايه گذاران حاشيه اي امثال نور همدانيان رو؟؟؟!!!!! يكبار در اين اتاق نوشتم اگر بلد نيستيد سهم بخريد، ببينيد غدير چي ميخره، هرچي خريد خوبه، به همين راحتي! براي اينكه امثال غدير با دولت هزار و يكجور بده بستون دارند...

5- باز هم داستان نرخ ارز: به نظر من شاه كليد ارزنده بودن يا نبودن پتروشيمي ها در قيمت هاي فعلي به اين بستگي داره كه قادر به تبديل ارز صادراتيشون با نرخ آزاد باشند يا خير؟؟؟ اينطور كه بنده شنيدم از همه پتروشيمي ها تعهدات سفت و سخت گرفته شده كه بايد ارزشون رو به اتاق بيارن و با نرخ مبادلات تبديل كنند. ولي يادمون نره كه پارسال (زماني كه تازه قيمت ارز شروع به جهش كرد) هم از اين تعهدات گرفته شده بود و اوايل پتروشيمي جرات نشون دادن سود حاصل از تسعير ارز با نرخ بازار آزاد رو در صورت هاي مالي نداشتند، ولي كم كم همه چيز آزاد شد...
      به نقل از سایت (استادحمید)وکارآموزان

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

سلام پرریسک عزیز
        بین پتروشیمی ها شپترو چندم شده؟

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط hey پست شده است View Post
          سلام پرریسک عزیز
          بین پتروشیمی ها شپترو چندم شده؟
          سلام..در اخر لیست که گفتم..

هر چند سرمایش خیلی کمه وتغییرات قیمتی ارز وغیره خیلی رو این سهم اثر میزاره ..میتونه شگفتی ساز بشه میتونه هم برعکس بشه ..گفتم چون سرمایش خیلی کمه تغییرات نرخ روش تاثیر بسیار بالایی داره..

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20670

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            فروش 30 درصد سبد سرکه ای جهت سرماهی گذاری در ملک ..

سرکه هم توان رقابت خود رو فعلا از دست داده هر چند به روند رشد معتقدم ...

ملک 32 تومنی دو هفته قبل امروز 40 رو رد کرد ...30 درصد در دو هفته ...

ملک 45 تومنی 65 رو رد کرد ..........از حرکت هفته قبل وخارج کردن سرمایه از بورس اشنایان بسیار راضی وخرسندیم ..

اگر سازمان بورس سر عقل نیاد این خروج همچنان ادامه پیدا خواهد کرد باشد که اصلاح شوند وگرنه گفتیم سر سوزنی نیاز به این سازمان با این عملکرد گندش وجود نداره...

- - - updated - - -

سلام..

دلبر 5000 تومنی جبران می کند نگران نباشید ..
            دلار امروز محدودی 3300 تومنه ...... ..یکی از میلیارد های شهر ما که جوانی بیش نبود .....چند شب داشت حلیم هم میزد ....میگفت هیچی ملک و زمین نمیشه (-: ناکس ولی ساعت 3 صبح به بعد مارو پیچوند ...گفت من برم قلیون بیارم .....رفت که دیگه بیاد .........:d ولی خوب این حرکتش فراموش نمیشه ......:D

جدا هم هیچی ملک و زمین نمیشه .....(- : با خیال راحت حالشو میبری ........هر روز یه قیمتی میزاری براش !!!!!! ولی خوب بورس هم برای سرمایه های کمتر از 100 میلیون و حتی یه میلیارد بدک نیست ......و

برای سرمایه های کم بهتره ........که اسن سرمایه کم رو تو بورس زیادش کنی ....بعد بری تو کار ملک و زمین (-: وکلا ملک و زمین داشتن یه حال دیگه ای داره ........
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/10, 13:13.
            ///

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

میتونه هم برعکس بشه ببخشید سید جعفر برعکس شدن را میشه یکم توضیح بدهید

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                دلار امروز محدودی 3300 تومنه ...... ..یکی از میلیارد های شهر ما که جوانی بیش نبود .....چند شب داشت حلیم هم میزد ....میگفت هیچی ملک و زمین نمیشه (-: ناکس ولی ساعت 3 صبح به بعد مارو پیچوند ...گفت من برم قلیون بیارم .....رفت که دیگه بیاد .........:d ولی خوب این حرکتش فراموش نمیشه ......:D

جدا هم هیچی ملک و زمین نمیشه .....(- : با خیال راحت حالشو میبری ........هر روز یه قیمتی میزاری براش !!!!!! ولی خوب بورس هم برای سرمایه های کمتر از 100 میلیون و حتی یه میلیارد بدک نیست ......و

برای سرمایه های کم بهتره ........که اسن سرمایه کم رو تو بورس زیادش کنی ....بعد بری تو کار ملک و زمین (-: وکلا ملک و زمین داشتن یه حال دیگه ای داره ........
                سرما یه ی کم ..

از 5 تومن هم کمتر ..

ملک 5 تومنی قولنا مه ای شده 20 تومن ..من خودم دود از کلم بلند شد ..حالا هی تو بورس ما زور بزنیم ..400 درصد در دو ماه ...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                  میتونه هم برعکس بشه ببخشید سید جعفر برعکس شدن را میشه یکم توضیح بدهید
                  چون سرمایه کم هست در صورت ریز دلبر که البته بعیده محاله وغییر ممکنه .....
                  در کنار افزایش حامل ها وتحریم عدم صادارت و....میتونه رو سودش اثر بالایی بزاره وپایین بیاره..

هر چند من حالت اول رو بیشتر مد نظرم هست وشاید شیرانی در راه باشه با توجه به سرمایه ی بسیار کمش..

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20670

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    سرما یه ی کم ..

از 5 تومن هم کمتر ..

ملک 5 تومنی قولنا مه ای شده 20 تومن ..من خودم دود از کلم بلند شد ..حالا هی تو بورس ما زور بزنیم ..400 درصد در دو ماه ...
                    پس ما ول معطلیم ....... و در مقابل این بازدهی حرفی برای گفتن نداریم ....:d
                    ///

نظر

• محمود گرگانی
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 972

سلام سید جان لینک سکه اتی رو میذاری
                      بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• Godfathers
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 256

جعفر جان خیلی مخلصیم نظر شما در مورد قشکر چیه.
                        تکنیکالی چی میبینی توش مرسی.

نظر

• محمد حسن
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 423

پرز : اوباما می داند چه زمانی ضربه آخر را به ایران بزند
                          آنها نمی خواهند با شلیک شروع کنند و ابتدا گزینه های دیگر از جمله تحریم های اقتصادی ، مذاکرات و فشارهای سیاسی و.. را می آزمایند .اما در پایان اگر از اینها جواب نگرفتند آن موقع اوباما از گزینه نظامی علیه ایران استفاده خواهد کرد . من از این مساله مطمئن هستم.
                          شیمون پرز رییس جمهور اسراییل معتقد است که در صورت جواب نگرفتن اوباما از اعمال سیاست هایش در قبال ایران، رییس جمهور آمریکا به ایران حمله خواهد کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه جروزالم پست اسراییل ، پرز در مصاحبه ای که در جولای سال گذشته میلادی ( تیر ماه 1391) با " رونن برگمن " خبرنگار روزنامه یدیوت آحرونوت اسراییل انجام داده و روزنامه نیویورک تایمز روز چهارشنبه آن را منتشر کرده است، در این باره گفته است :" آمریکا خود می داند چه زمانی باید ضربه نهایی را به ایران بزند."

پرز می افزاید : " آنها نمی خواهند با شلیک شروع کنند و ابتدا گزینه های دیگر از جمله تحریم های اقتصادی ، مذاکرات و فشارهای سیاسی و.. را می آزمایند .اما در پایان اگر از اینها جواب نگرفتند آن موقع اوباما از گزینه نظامی علیه ایران استفاده خواهد کرد . من از این مساله مطمئن هستم."

پرز همچنین در این مصاحبه که در زمان اوج اختلافات او با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی انجام گرفته درباره اظهار نظرش علیه حمله نظامی به ایران بر خلاف اظهارات نخست وزیر گفت:"من نظرات خودم را بیان می کنم و این وظیفه من است."

گفتنی است در ماه آگوست سال گذشته بنیامین نتانیاهو در واکنش به اظهارات پرز در مخالفت با حمله نظامی به ایران گفته بود : آقای پرز نباید فراموش کند که وظیفه رییس جمهوری چیست!" اشاره نتانیاهو به این مساله بود که اظهار نظر مغایر با سیاست های او در حیطه وظایف و اختیارات پرزنیست.

پرز و نتیانیاهو بر سر این مساله حتی نزدیک به یک ماه هیچ جلسه ای با یکدیگر نداشتند و رسانه های اسراییلی از قهر این دو مقام ارشد رژیم صهیونیستی خبر داده بودند.

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

جناب پرريسک
                            ملک و ساختمان خيلي خوبه.
                            تا الان هم تو تهران از زماني که دلار را از 1000تومان بردند 3300تومان قيمت اپارتمان از متري 1800شده است 5200 تقريبا 3برابر
                            البته الان چون شايعه شده است خونه تا خرداد خيلي گرون ميشه هر روز 5درصد فروشندگان ميزارند رو قيمت خونه.احتمالا تا خرداد همون خونه 5200بشه متري 7ميليون تومان.
                            ................................................
                            ولي من ديگه خونه نميخرم
                            چرا؟
                            چون
                            1- اگه غرب با ايران به توافق برسه انوقت ظرف مدت کمتر از دو هفته دلار 3300ميشه 1500
                            لذا قيمت خونه 7ميليون توماني ميشه متري 3ميليون تومان.
                            2-خونه در موج اخر خودش هست و خريد در موج اخر اشتباه هست مگر اينکه فوري پس از سود فروخته بشه
                            3-احتمال داره اين افزايش نرخ کاذب و حبابي خونه کار همان کساني باشه که قرار هست املاک خود را به خلق الله بياندازند و سرمايه را ببرند جاي ديگه
                            4-افزايش قيمت خونه داره اشباه ميشه وانجا ممکنه همون بلايي که افزايش خونه سر اقتصاد امريکا و اروپا اورد رو ايران هم بياره طوري که اخرش همه بمونند حالا کي قرار هست اون خونه گران را از ما بخره و کسي گير نياد و......
                            الان در کشور بيش از 1200000خونه خاي وجود داره که فقط 400هزارتاش تو تهران هست و خالي هست و فقط براي سرمايه گذاري خريده شده است.اخرش چي؟موقع عرضه ان خونه ها بدون مشتري مي مونه.
                            5-به تصورم بهترين موقع خريد خونه تو سال 1393هست.سالي که ميشه خونه را بقيمت خونه هاي سال 1389خريد .چون در سال 1392عرضه خونه خيلي زياد خواهد شد بخاطر ساخت و سازهاي در دست و بحران ترکيدن حباب خونه در ايران.

نظر

• khosro74
                              عضو جدید
                              • Oct 2012
                              • 19

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                              پرز : اوباما می داند چه زمانی ضربه آخر را به ایران بزند
                              آنها نمی خواهند با شلیک شروع کنند و ابتدا گزینه های دیگر از جمله تحریم های اقتصادی ، مذاکرات و فشارهای سیاسی و.. را می آزمایند .اما در پایان اگر از اینها جواب نگرفتند آن موقع اوباما از گزینه نظامی علیه ایران استفاده خواهد کرد . من از این مساله مطمئن هستم.
                              شیمون پرز رییس جمهور اسراییل معتقد است که در صورت جواب نگرفتن اوباما از اعمال سیاست هایش در قبال ایران، رییس جمهور آمریکا به ایران حمله خواهد کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه جروزالم پست اسراییل ، پرز در مصاحبه ای که در جولای سال گذشته میلادی ( تیر ماه 1391) با " رونن برگمن " خبرنگار روزنامه یدیوت آحرونوت اسراییل انجام داده و روزنامه نیویورک تایمز روز چهارشنبه آن را منتشر کرده است، در این باره گفته است :" آمریکا خود می داند چه زمانی باید ضربه نهایی را به ایران بزند."

پرز می افزاید : " آنها نمی خواهند با شلیک شروع کنند و ابتدا گزینه های دیگر از جمله تحریم های اقتصادی ، مذاکرات و فشارهای سیاسی و.. را می آزمایند .اما در پایان اگر از اینها جواب نگرفتند آن موقع اوباما از گزینه نظامی علیه ایران استفاده خواهد کرد . من از این مساله مطمئن هستم."

پرز همچنین در این مصاحبه که در زمان اوج اختلافات او با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی انجام گرفته درباره اظهار نظرش علیه حمله نظامی به ایران بر خلاف اظهارات نخست وزیر گفت:"من نظرات خودم را بیان می کنم و این وظیفه من است."

گفتنی است در ماه آگوست سال گذشته بنیامین نتانیاهو در واکنش به اظهارات پرز در مخالفت با حمله نظامی به ایران گفته بود : آقای پرز نباید فراموش کند که وظیفه رییس جمهوری چیست!" اشاره نتانیاهو به این مساله بود که اظهار نظر مغایر با سیاست های او در حیطه وظایف و اختیارات پرزنیست.

پرز و نتیانیاهو بر سر این مساله حتی نزدیک به یک ماه هیچ جلسه ای با یکدیگر نداشتند و رسانه های اسراییلی از قهر این دو مقام ارشد رژیم صهیونیستی خبر داده بودند.
                              بله!!!! سی و اندی سال است که می داند!!!:-?

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

شفارس گزارش داد ..

سود از 52 تومان به 80 تومان ..تعدیل مثبت حدود 60 درصدی ..مبارک باشه ..از 250 داد زدیم ..بیخود داد نزدیم وسهم بنیادی ثابت کرد که به درستی در لیست ما بوده ..

انتظار سود 120 دارم ..150 تومان هم انباشته داره ..این سهم 800 تومان فعلا حقش هست تا بعد ..

نظر

در حال کار...
                                X