چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • پرریسک
    عضو فعال
    • بهمن ۱۳۹۰
    • ۶۷۹۷

در اصل توسط nik پست شده است مشاهده پست
    جعفرآقا سلام
    باتوجه به گزارشی که قمروداده
    قیمت بازگشایی رو چندپیش بینی میکنی
    ممنون
    با سلام ..
    سهم موجودی بسایر خوبی زا شکر داره ..وافعا عالی موجودی رو حفظ کرده ..بالای ۱۵۰۰ باز میشه وبعد کم کم به سمت ۲۰۰۰ این نظر منه ..به دلیل گزارش خوبی که داده وحفظ موجودی بسیار عالی ...

نظر

• negar
      ستاره دار(۲)
      • مرداد ۱۴۰۵
      • ۵۳۶

قشیر کف جدید ۷۰۰ تومنی ساخت البته اگر دلار ۱۰۰۰ تومن بشه این کف از بین میرود

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۶۷۹۷

در اصل توسط negar پست شده است مشاهده پست
        قشیر کف جدید ۷۰۰ تومنی ساخت البته اگر دلار ۱۰۰۰ تومن بشه این کف از بین میرود
        تا وقتی زیر ۶۵۰ تثبیت نشه روند صعود داره ..

قپیرا هم تا وقتی زیر ۸۳۰ تثبیت نشه روند صعود کوتاه مدت پابرجاست ..امروز نفوذ کرد ..ببینم شنبه میاد بالای ۸۳۰ ..فعلا که از الان صف خرید بسته شده ..هر چند این صفها اعتباری ندارن ولی خوب بر می گرده ...

خوب نیست اصفهان بالای ۲۰۰۰ باشه قلر بالای ۲۰۰۰ قشهدی که زمانی از قپیرا عقب تر بود بالای ۱۴۰۰ باشه قمرو بالای ۱۵۰۰ باشه اونوقت قپیرا زیر ۸۵۰ اونم با این بنیادی وخبرهای خوب مجمع نرفته ..

صبر می کنم....

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۹۰
          • ۶۷۹۷

کنور بالای ۱۵۰۰ وارد روند صعود شده .و.یک مقاومت کوچیک رو ۱۵۴۰ داره با شکست اون روند صعود قدرت بیشتر میگیره ..حواستون باشه ..میگن کگل چند سال پیشه ..یعنی کلی باید افزایش سرمایه بده تا بشه کگل امروز ...ببنید تا مجا باید بره ..

نظر

• alibaghdadi2010
            عضو فعال
            • تیر ۱۳۹۰
            • ۳۷۸

سلام
            جناب پر ریسک از بین سهم های قندی کدوم رسیک کمتری داره؟؟؟ قیمت ورودشون حدودا چند مناسبه؟
            تاحالا وارد سهم های قندی نشدم
            بالاخره باید از یه جایی شروع کرد:d
            ممنون

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۹۰
              • ۶۷۹۷

در اصل توسط alibaghdadi۲۰۱۰ پست شده است مشاهده پست
              سلام
              جناب پر ریسک از بین سهم های قندی کدوم رسیک کمتری داره؟؟؟ قیمت ورودشون حدودا چند مناسبه؟
              تاحالا وارد سهم های قندی نشدم
              بالاخره باید از یه جایی شروع کرد:d
              ممنون
              با سلام..

با قیمتهای امروز قندی بنده دو سهم رو پیشنها د خرید می دم کم ریسک ./.در صورت مثبت ماندن گروه وشرایط این دو بازدهی خوب وممطئن میدن بی دردسر..

اولی قشیر هست ..دلایل هم سرمایه کم سهامدار خوب شناور کم بنیادی مناسب تولید فروش مناسب وتوانایی سودسازی خوب حداقل ۱۴۰ وتقسیم سود بالای ۶۰ درصد واز همه مهمتر تکنیکال خوب واصلاح خوب ..حد ضرر ۶۵۰ تومن ...

دومین سهم قپیرا ..اصلاح مناسب بنیاید خوب تولی فروش مناسب وتوانایی سود سازی تا ۲۵۰ وحد ضرر هم برا این سهم ۸۲۰ بزارید ..منظرو قیمت پایانی هست ..امرزو قیمت پایاین سهم از ۸۳۰ پایین تر نرفت .قیمتی که انتظار برگشت داشتم ودارم ..

هر دو سهم بازدهی بالای ۴۰ درصد می بینم ...

برا افرا با ریسک قزوین پیشنها د میشه ...هدف این سهم حدودای ۷۸۰ هست فعلا ..

نظر

• یوگی
                عضو عادی
                • خرداد ۱۳۹۰
                • ۳۵

ایکاش قبلا هماهنگی میشد......سهام وتوصا رو بلوکی یه خریدار ور میداشت

مثلا یه حقوقی باشعور مثل پانیذ.......اونوقت این گروه بیمه میشد.... نیاز به این همه پشت وارو نبود..........
                [COLOR="darkgreen"][B]رفیق بی کلک مادر[/B][/COLOR]

نظر

• تاران
                  عضو فعال
                  • دی ۱۳۹۰
                  • ۹۶۴

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                  با سلام..

با قیمتهای امروز قندی بنده دو سهم رو پیشنها د خرید می دم کم ریسک ./.در صورت مثبت ماندن گروه وشرایط این دو بازدهی خوب وممطئن میدن بی دردسر..

اولی قشیر هست ..دلایل هم سرمایه کم سهامدار خوب شناور کم بنیادی مناسب تولید فروش مناسب وتوانایی سودسازی خوب حداقل ۱۴۰ وتقسیم سود بالای ۶۰ درصد واز همه مهمتر تکنیکال خوب واصلاح خوب ..حد ضرر ۶۵۰ تومن ...

دومین سهم قپیرا ..اصلاح مناسب بنیاید خوب تولی فروش مناسب وتوانایی سود سازی تا ۲۵۰ وحد ضرر هم برا این سهم ۸۲۰ بزارید ..منظرو قیمت پایانی هست ..امرزو قیمت پایاین سهم از ۸۳۰ پایین تر نرفت .قیمتی که انتظار برگشت داشتم ودارم ..

هر دو سهم بازدهی بالای ۴۰ درصد می بینم ...

برا افرا با ریسک قزوین پیشنها د میشه ...هدف این سهم حدودای ۷۸۰ هست فعلا ..
                  پرریسک جان
                  به نظرشما اگر آقای ولیخانی و دوستانشان از قزوین و قصفها حمایت نمیکردن این سهام این قیمتها رو میدیدن؟
                  نوشته اصلی توسط mahdi valikhani
                  با سلام چه پستي رو جواب بدهم من عرض كردم تالار هر سؤالي داريد بفرماييد فعلا از دست شخصي نارا حتم به گفته من ٣٠٠٠٠٠قزوين خريده ميگم بيا نصف حجم مبنا رو بده زورش مياد حقمونه هر چي سرمون بياد شيطونه ميگه صف فروشش كنيم تا يه كم حالشون عوض شه بابا چقدر طمع كاريد ١٠٢٪ سود كرديد نصف حجم مبنا در خواست زياده؟

نوشته بالا حکایت از چی داره؟ اینکه یه سرمایه دار یه سهم رو از ۲۷۰ تومن تا ۶۴۰ تومن آورده(هرچند من گله گذاری نمیکنم ...خودم من هم ۴۰ درصد با هاش گرفتم و خدائیش حسودیم هم نمیشه که چرا تو ۵۲۰ تومن فروختمش اینا به کنار) این به این شکل چه چیزی رو تو بازار نشون میده؟
                  پرریبسک عزیز
                  نوشته من اصلا و ابدا در رد و یا تایید عملکرد آقای ولیخانی نیست ولی به نظرم شکل رفتار ایشان و همینطور گفتارشان -هرچند مملو از صداقت هست-ولی برای من سهام دار چزء قابل هضم نیست ... همان کاری که نور با قنیشا انجام داد-هرچند به نفع سهام داراش بود-ولی شنا بر خلاف روند محسوب میشه
                  امیدوارم با اخبار بینادی خوبی که توراهه این گروه حداقل برای کسایی که هنوز ضرراشون رو جبران نکرده اند مثمر ثمر بشه

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

در اصل توسط تاران پست شده است مشاهده پست
                    پرریسک جان
                    به نظرشما اگر آقای ولیخانی و دوستانشان از قزوین و قصفها حمایت نمیکردن این سهام این قیمتها رو میدیدن؟
                    نوشته اصلی توسط mahdi valikhani
                    با سلام چه پستي رو جواب بدهم من عرض كردم تالار هر سؤالي داريد بفرماييد فعلا از دست شخصي نارا حتم به گفته من ٣٠٠٠٠٠قزوين خريده ميگم بيا نصف حجم مبنا رو بده زورش مياد حقمونه هر چي سرمون بياد شيطونه ميگه صف فروشش كنيم تا يه كم حالشون عوض شه بابا چقدر طمع كاريد ١٠٢٪ سود كرديد نصف حجم مبنا در خواست زياده؟

نوشته بالا حکایت از چی داره؟ اینکه یه سرمایه دار یه سهم رو از ۲۷۰ تومن تا ۶۴۰ تومن آورده(هرچند من گله گذاری نمیکنم ...خودم من هم ۴۰ درصد با هاش گرفتم و خدائیش حسودیم هم نمیشه که چرا تو ۵۲۰ تومن فروختمش اینا به کنار) این به این شکل چه چیزی رو تو بازار نشون میده؟
                    پرریبسک عزیز
                    نوشته من اصلا و ابدا در رد و یا تایید عملکرد آقای ولیخانی نیست ولی به نظرم شکل رفتار ایشان و همینطور گفتارشان -هرچند مملو از صداقت هست-ولی برای من سهام دار چزء قابل هضم نیست ... همان کاری که نور با قنیشا انجام داد-هرچند به نفع سهام داراش بود-ولی شنا بر خلاف روند محسوب میشه
                    امیدوارم با اخبار بینادی خوبی که توراهه این گروه حداقل برای کسایی که هنوز ضرراشون رو جبران نکرده اند مثمر ثمر بشه
                    دوست من..

ایشان زحمت کشیدن مانع شدن سهم اصلاح بشه ..وگرنه قزوین رو ۶۰۰ مقاومت داشت با بقیه گروه تا ۵۰۰ جای اصلاح داشت وهمچنین اصفهان ولی خوب با پول هر کاری میشه کرد..

ولی خوب دوست من اگر می بیند الان بنده در این قیمتها قپیرا قشیر رو ترجیح میدم حتما دلایلی دارم ...گفتم ۵۰-۵۰ دوستان می تونند هم از قزوین اضاف کنند هم از قپیرت تا ریسک کمی بیاد پایین..

ولی خوب وقتی سهام بنیادی خوب گروه همینطور بخواد در جا بزنه وبالا نیاد مطمئن باشید برا گل گروه گران تمام خواهد شد حالا هر قدر هم دوستان میخوان به سهم پول تزریق کنند تا مقطعی می تونند بالا ببرند وبعد یا باید مثل همدانیان فقط بخرن وسهم رو در یک قیمتی نگه دارن یا مقل فدک در یک قیمت فروش کنند وسهم رو ول کنند تا اون اصلاح رو بکنه بعد ومجدد روز از نو روز از نو ..

وگرنه کم کم دیگر کسی نمیاد قپیرا رو ول کنه بره اصفهان ۲۵۰۰ تومنی بخره..همون اتفاقی که در قزوین زیر ۴۰۰ افتاد ودیدیم خریدارن قزوین زیر ۴۰۰ سود خیلی بیشتری بردن تا خریدارن قنیشا ۱۲۰۰ که با پول حفظ شده بود یا قثابت ۴۰۰ تومنی ..

باز هم صبر می کنیم ..با بالا اومدن مجدد قپیرا وقشیر به امید خدا قزوین با قدرت هر چه بیشتر به راه خود ادامه میده وگرنه باز هم میگم گروه قند به مشکل برخواهد خورد ..چون قپیرا سهام با بنیادی قوی ودر قیمت مناسب هست ..قشرین نیست که منفی هم خورد بگم به جهنم سهام بد منفی حقشه ..

امروز که معاملات خوب بوده وبه مرور شاهد برگشت اینها خواهیم بود ..هر قدر قزوین واصفهان بیشتر بالا برن اقبل خرید به قپیرا وقشیر بیشتر شده واینها هم بالا میان ..در واقع اقای ولیخانی با این کار غیر مستقیم دارن از گل گروه حمایت می کنن ..امیدوارم همچنان ادامه داشته باشه .

نظر

• جواد مهرابی
                      عضو فعال
                      • اردیبهشت ۱۳۹۱
                      • ۵۴۳

پرریسک عزیز من هرچه فکر میکنم نمیدونم چرا پی بر ای قندی ها این قدر بالاس؟

و بعضی دیگه مث قشیر و قپیرا پایین( البته همینام نسبت به بقیه مث پتروشیمی ها بالاس)

مگه اگه شکر کیلویی ۱۰۰ تومن بره بالا چه اتفاقی میفته ؟ سودشون دو یا سه برابر میشه؟

نمیدونم .... بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم استاد عزیز
                      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۹۰
                        • ۶۷۹۷

در اصل توسط javad پست شده است مشاهده پست
                        پرریسک عزیز من هرچه فکر میکنم نمیدونم چرا پی بر ای قندی ها این قدر بالاس؟

و بعضی دیگه مث قشیر و قپیرا پایین( البته همینام نسبت به بقیه مث پتروشیمی ها بالاس)

مگه اگه شکر کیلویی ۱۰۰ تومن بره بالا چه اتفاقی میفته ؟ سودشون دو یا سه برابر میشه؟

نمیدونم .... بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم استاد عزیز
                        قمرو سودش اول سال ۸۰ تومن بود الان ۱۷۰ تومن تو نه ماهه ....به چنین سهمی باید پی برای ۵ داد به نظرتون ...یعین اگه با سود ۷۰ تومن میخواستیم پی بریا ۵ بدیم باید قمرو ۳۵۰ تومن میشد ولی خوب دیدم سود ۷۰ یک سود کذایی بود وسود واقعی این سهم فراتر از این رقم هاست ...

دلیل پی بریا بالا این هست ...اکثر قندیها دارن با ظرفیت پایین کار می کنن وبه دلیل اینکه در چند سال اخیر فروش شکر به صرفه شده سطح زیر کشت بالا رفته وتولید بالا رفته وسوداوری اینها به شدت به صورت تصاعدی بالا رفته ..
                        در کنار اینها گروهیی هستن که تحریم ارز دلار و....کلی مسائل دیگر رو اینها اثر منفی داره ..از اون طرف هم با این تورم شدید تو کشور همه اماده کردن خودشون رو برا افزایش نرخ شکر تنها کالایی که رشد قیمت نداشته واین با این تورم که موجوده منطقی نیست ومطمئن باشید باعث ایجاد فساد میشه ...

قپیرا که سال قبل زیر ۴۰ هزرا تن تولید شکر داشت سال قبل کرد بالای ۵۶ هزرا تن ...قزوین واکثر قنیدها همین گونه بودن ..

کدام گروهیی اینگونه تولیدش در یکسال دو برابر شده ...این افزایش تولید همینطور ادامه داره ..ما فقط داریم رو افزایش نرخ شکر سود قنیدها رو حساب می کنیم افزایش تولید رو فعلا در نظر نگرفتیم ..
                        اونم لحاظ کنیم که چه شود ..

نظر

• جواد مهرابی
                          عضو فعال
                          • اردیبهشت ۱۳۹۱
                          • ۵۴۳

ممنون بابت توضیحاتتون در باره گروه قندی ها

استاد عزیز

نظرتون درباره کنور چیه ؟ الان که همه سنگ آهنی ها دارن مثبت میخورن

کنور شرکتیه که سال اولشه خیلی ها نمیشناسنش، سالانه ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰دلار

صادرات داره ، و تو گزارش اولیه با دلار ۱۲۲۶تومن که اگه سود همین تسعیر ارز

رو در نظر بگیریم بابت هرسهم میشه ۳۰۰تومن !!!!

که اگه بیایم بالا رفتن قیمت آهنم توش دخیل کنیم که نور علی نور میشه ؟

استاد لطف میکنید یه بررسی بفرمایید؟
                          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۹۰
                            • ۶۷۹۷

در اصل توسط javad پست شده است مشاهده پست
                            ممنون بابت توضیحاتتون در باره گروه قندی ها

استاد عزیز

نظرتون درباره کنور چیه ؟ الان که همه سنگ آهنی ها دارن مثبت میخورن

کنور شرکتیه که سال اولشه خیلی ها نمیشناسنش، سالانه ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰دلار

صادرات داره ، و تو گزارش اولیه با دلار ۱۲۲۶تومن که اگه سود همین تسعیر ارز

رو در نظر بگیریم بابت هرسهم میشه ۳۰۰تومن !!!!

که اگه بیایم بالا رفتن قیمت آهنم توش دخیل کنیم که نور علی نور میشه ؟

استاد لطف میکنید یه بررسی بفرمایید؟
                            در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                            کنور بالای ۱۵۰۰ وارد روند صعود شده .و.یک مقاومت کوچیک رو ۱۵۴۰ داره با شکست اون روند صعود قدرت بیشتر میگیره ..حواستون باشه ..میگن کگل چند سال پیشه ..یعنی کلی باید افزایش سرمایه بده تا بشه کگل امروز ...ببنید تا مجا باید بره ..

حد ضرر ۱۵۰۰ تومن..در صورت اغاز رالی هدف بالای ۱۷۰۰ کوتاه مدت ومیان مدت ۱۹۰۰و.....

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • شهریور ۱۳۹۱
                              • ۲۶۷۶

سلام بر همه عزیزان سهامدار
                              در صورت امکان نظر تکنیکال خود در مورد سهم بشهاب را بیان فرمایید.
                              با تشکر ار وقتی که میگذارید
                              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                              کانال تلگرامی: STOCKMARKET۱۰۰@

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۹۰
                                • ۶۷۹۷

در اصل توسط ".احسان." پست شده است مشاهده پست
                                سلام بر همه عزیزان سهامدار
                                در صورت امکان نظر تکنیکال خود در مورد سهم بشهاب را بیان فرمایید.
                                با تشکر ار وقتی که میگذارید
                                با سلام..
                                بشهاب فعلا نشانه های برگشت داده شده ..اگر بتونه بالای ۲۵۶ تو.من تثبیت بشه روند صعود اغاز میشه ..امروز یک کندل زد ولی ضعیف بود واحتمال اینکه مجدد قیمتهای ۲۳۰ رو ببینه هست ولی اگر دو کندل دیگه بالای ۲۵۶ بزنه خوب میشه ...مقاومت اصلی سهم ۲۸۰ هست که با شکست اون رالی اصلی صعود اغاز میشه ....

در گروه برقی بموتو از همهی سهام این گروه بهتر بوده وهست ....در لیستم بود چون تازه بموتو میخواست روند صعود بگیره که امروز سهم بست برا تعدیل ...

نظر

در حال کار...