چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Cerwin
    عضو عادی
    • May 2012
    • 55

پرریسک عزیز روند ثاژن رو با توجه به معملات چند روز اخیر و حجم بالایی که امروز زد رو چطور میبینید فکر میکنید باز هم 135 رو ببینه ؟

نظر

• yousef
      عضو فعال
      • May 2011
      • 808

پرریسک عزیزورودت به قپیراروتبریک میگم وامیدوارم قپیربتونه به قیمتی که حقش هست برسه...

متاسفانه خریدهای به نظرم غیرحرفه ای بعضی دوستان درروزهای اخیرباعث نوعی هرج ومرج در

گروه قندی شده گرچه حرکتهای ابتدایی این دوستان قابل تقدیره...اعتقادکامل دارم سهم خوب راه خودش رودیروزود

پیدامیکنه وحمایت مصنوعی وباتزریق پول زیادبه یک سهم نهایتاحتی باعث ضررخودخریداراینچنینی میشه...

چون ایشونی که قزوین روبه تعدادزیاددراین قیمت خریده وبه نوعی هرروزمیانگین قیمت خریدش روبالامیبره

مطمئناهم درحفظ قیمت وهم درخروج دچارمشکل زیادی میشن...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
        پرریسک عزیزورودت به قپیراروتبریک میگم وامیدوارم قپیربتونه به قیمتی که حقش هست برسه...

متاسفانه خریدهای به نظرم غیرحرفه ای بعضی دوستان درروزهای اخیرباعث نوعی هرج ومرج در

گروه قندی شده گرچه حرکتهای ابتدایی این دوستان قابل تقدیره...اعتقادکامل دارم سهم خوب راه خودش رودیروزود

پیدامیکنه وحمایت مصنوعی وباتزریق پول زیادبه یک سهم نهایتاحتی باعث ضررخودخریداراینچنینی میشه...

چون ایشونی که قزوین روبه تعدادزیاددراین قیمت خریده وبه نوعی هرروزمیانگین قیمت خریدش روبالامیبره

مطمئناهم درحفظ قیمت وهم درخروج دچارمشکل زیادی میشن...
        دوست من بنده در مورد معاملات هیچ عزیزی روی هیچ سهمی نظری نمی دم چون نمیخوام باعث دلگیری عزیزی بشه ..

ولی خوب انتظار نداشتم قزوین واصفهان با این شدت ودر حالی که سهام خوب گروه شناور که چه عرض کنم منفی هم شدن باز به رشد خود ادامه بدن نداشتم ..همینجا با صداقت میگم ودلیل این رشد این دو سهم رو خود حامی ها این سهام گفتن.و....ما فقط تشکر می کنیم ..دستشون درد نکنه ..در پست قبل هم گفتم امیدوارم همینطور ادامه دار باشه ودر اینده مشکلی برا گروه ایجاد نشه ...

در مورد قپیرا نهایت افت رو 870 می دیدم ولی شناور زیاد کار دست سهم داد ومتاسفانه سهم تا حمایت دوم یعنی 830 هم اومد ..مدتی زمان لازمه تا بازار مجدد به این سهم روی خوش نشون بده ولی خوب اگر رشدی باشه رشد پایدار ومنطقی برا گروه قند از این به بعد در سایه قپیرا خواهد بود وبا لیدری اون ...در غیر اینصورت هر رشدی محکوم به شکست خواهد شد ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط Cerwin پست شده است View Post
          پرریسک عزیز روند ثاژن رو با توجه به معملات چند روز اخیر و حجم بالایی که امروز زد رو چطور میبینید فکر میکنید باز هم 135 رو ببینه ؟
          ثاژن بالای 110 روند صعود گرفته ..حد ضرر 110 بزارید ...بتونه بالای این قیمت بمونه می تونه تا سقف قبلی بره ..

چند روز قبل هم گفتم اکثر سهام گروه ساختمان در اغاز ورود به روند صعود هستن ..ببینم می تونن وارد روند صعود بشن یا نه ..امروز در ثنوسا سهامدار عمده 400 هزرا تا خرید داشته ..شناور این سهم الان حدود 30 میل هست 90 درصد دست حقوقی هست ..

از این گروه ثتران بهترین نمودار رو داره در کنار ثشرق وثامان..

نظر

• هادی129
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 296

پرریسک جان نظرت در مورد غدام چیه ؟

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
              پرریسک جان نظرت در مورد غدام چیه ؟
              سهم یک گپی رو 670 داشت که اومد واون گپ رو پر کرد..برا اینکه روند صعود به هم نخوره بالای 620 باید تثبیت بشه وگرنه تا 570 در مرحله اول افت می کنه ...

بنیادی هم بنده جای زیادی برا تعدیل نمی بینم ولی خوب چون سهم غذایی هست وشناور کم داره شاید تحت جو گروه بیاد بالا ...در صورت عبور از 670 تا 720 هم جا داره..

نظر

• mobin
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 590

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                ثاژن بالای 110 روند صعود گرفته ..حد ضرر 110 بزارید ...بتونه بالای این قیمت بمونه می تونه تا سقف قبلی بره ..

چند روز قبل هم گفتم اکثر سهام گروه ساختمان در اغاز ورود به روند صعود هستن ..ببینم می تونن وارد روند صعود بشن یا نه ..امروز در ثنوسا سهامدار عمده 400 هزرا تا خرید داشته ..شناور این سهم الان حدود 30 میل هست 90 درصد دست حقوقی هست ..

از این گروه ثتران بهترین نمودار رو داره در کنار ثشرق وثامان..
                پرریسک جان

فکر کنم نمودار ثتران و ثشرق باید مثل هم باشه چون عرضه اولیشون تقریباً به فاصله کمی از هم انجام شد و افت وخیز قیمتی بسیار مشابهی داشتند

نظر

• جواد مهرابی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 543

استاد پرریسک

گزارش سه ماهه کنور نسبت به پیش بینی ش 13% افت داشته با احتساب تسعیر ارز!!!!!!!!!
                  ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                    استاد پرریسک

گزارش سه ماهه کنور نسبت به پیش بینی ش 13% افت داشته با احتساب تسعیر ارز!!!!!!!!!
                    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    تکنیکالی زیبایی داره ..حد ضرر رو بچسبید ...

در ذوب هم می گفتن زیان داره ورشکست شده وازین حرفا اونم رو 130 ولی دیدم تا 170 اومد به زیبایی تمام..

نظر

• masome
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 186

سلام جعفرجان اینطور که شنیدم دلار تا 3000 تومن میره بالا اخبار خوبی بیرون نمیاد. همین خبر اومدن رهبر کره شمالی هم قوزه بالا قوز میشه ببین غربیها حضور این کشور را در ایران چطور علم کنن و از رابطه عمیق بین دو کشور برای دستیابی به سلاح هسته ای سخن بگن. بگذریم اگه شرایط اینطور پیش بره فکر میکنی سهام بورس به چه سمتی حرکت کنن. درضمن روند قندیها رو تو این شرایط چطور میبینی؟

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                        سلام جعفرجان اینطور که شنیدم دلار تا 3000 تومن میره بالا اخبار خوبی بیرون نمیاد. همین خبر اومدن رهبر کره شمالی هم قوزه بالا قوز میشه ببین غربیها حضور این کشور را در ایران چطور علم کنن و از رابطه عمیق بین دو کشور برای دستیابی به سلاح هسته ای سخن بگن. بگذریم اگه شرایط اینطور پیش بره فکر میکنی سهام بورس به چه سمتی حرکت کنن. درضمن روند قندیها رو تو این شرایط چطور میبینی؟
                        سلام..
                        شاخص دو صنعت روند صعود داره ..گروه قند ورگوه کاشی ...

من نظرم بیشتر ور این گروه هست وبقیه سهام از بقیه گروهها برا نوسان ..

در گروه قند فعلا یک سهم رویایی داریم به اسم قپیرا با بازدهی بالای 50 درصد ....فعلا این سهم در لیست واولویت خرید بنده هست بعد قشیر وقزوین رفته در رده سوم خرید ...ببنیم خدا چی میخواد ...منتظر قپیرا حداقل 1200 هستم اگر شرایط به همین صورت پیش بره ....

منتظر توافق هستم ولی فعلا چند ماهیی زمان میبره پس حالتون رو بکنید با گروه قند ...

نظر

• masome
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 186

جعفر جان با اجازه از تالار همسایه اینجا میزارم

نقل قول نوشته شده توسط پرریسک مشاهده گفتگو
                          حمایت مهم شاخص قند وشکر 2940 هست ..امروز اخرین مقدار شخص گروه قند وشکر 2987 بود...

فعلا این حمایت شکسته نشده تا به حمایت بعدی فکر کنیم...

در ضمن اون سهمهایی که جای اصلاح داشتن اصلاح شدن وسهام خوب این گروه بهر اه خود ادامه دادن ..

به نظرم از 2940 باید منتظر برگشت گروه قند باشیم با لیدری قپیرا...

البته قزوین قند اصفهان قشیر چون راه خود رو تا حدودی جدا کردن کاری نداریم ولی قپیرا لیدر قندیها جا مانده از رشد هست و...

فردا ونهایت شنبه اخرین منفی قندیها خواهد بود .....از فرصت به دست امده استفاده کنید که رالی خوبی در پیش است....

پرریسک عزیز یا یکی دیگه از دوستان میتونند این تحلیل روز 3 شنبه رو آ پدیت کنند؟

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            سلام..
                            شاخص دو صنعت روند صعود داره ..گروه قند ورگوه کاشی ...

من نظرم بیشتر ور این گروه هست وبقیه سهام از بقیه گروهها برا نوسان ..

در گروه قند فعلا یک سهم رویایی داریم به اسم قپیرا با بازدهی بالای 50 درصد ....فعلا این سهم در لیست واولویت خرید بنده هست بعد قشیر وقزوین رفته در رده سوم خرید ...ببنیم خدا چی میخواد ...منتظر قپیرا حداقل 1200 هستم اگر شرایط به همین صورت پیش بره ....

منتظر توافق هستم ولی فعلا چند ماهیی زمان میبره پس حالتون رو بکنید با گروه قند ...

هر چند از توافق خبری نیست !
                            اما مهمترین حمایت و نقطه خرید طلایی قپیرا رو کجا میبینید پر ریسک جان ؟؟
                            قپیرا تکنولوژی های جدیدی وارد کرده و مجمع هم نرفته ...یه افزایش سرمایه دیگه هم داره ... تقریبا با برنامه تر از بقیه داره کار میکنه البته در کنار قصفها !
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• amir5151
                              ستاره‌دار (2)
                              • Dec 2011
                              • 166

سلام
                              جعفر جان نظرتون در مورد پیش بینی 92 سیمان کردستان چیه؟
                              جالبه تقریبا معادل درامد دلاریش هزینه در نظر گرفته که جای تامل داره
                              در ضمن دلار رو هم 2020 تومان گرفته

نظر

• جواد مهرابی
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 543

با کسب اجازه از استاد پرریسک عزیزl-)l-)

چی؟ پیشنهاد من کرماشا

چرا؟ 1- پوشش 59% در سه ماهه! اونم با دلار 14810ریال

2- وابستگی کشاورزی جهان به کود اوره (کالای تقریبا اساسی بدون کشش)

شاید از لحاظ من وشما اوره کالای مهمی نباشه ولی برا کشاورزی مهمترین کوده

و عمده تولید کرماشا اوره است.

3- عمده صادرات به کشور عراق که پایبند به تحریم نیست.

4-فروش صادراتی و با بالا رفتن دلار ارزش این شرکتم بالاتر میره و تمام مواد اولیه داخلی .

5_ علت پایین بودن سهم دلیلی بر کم ارزش بودنش نیست علتش بالا بودن تعداد سهامش

1/764/000/000 است و از این تعداد ،سهم شناور بالایی حدود (32%)

داره، که سهامدار وقتی میبنه سهم رشد نکرد بصورت احساسی عمل میکنه و دست به

فروش میزنه قیمت بالا نمیره ، قپیرا هم همین حالت رو داره.

6- به نظرتون چرا اومدن اولین سهم را تو بورس بین حدود 430 شرکت کرماشا را بیمه کردن!!!!

چون میدونن عمرا این سهم تو این قیمتا بمونه و ارزشش خیلی بیشتر از ایناست.

7-تنها نکته منفیش اینه که هیئت مدیره پیشنهاد تقسیم 10% سود را داده و میدونید که هیئت مدیره

فقط پیشنهاد میکنه و نیاز به تصویب سهامدار هم دارن ، که من احساس میکنم علت 10% این بود

که هیئت مدیره میخواست بدهی ارزیش رو بده و از اونجایی که بدهی ارزی به ریالی تبدیل شد و

سود شرکتم بیشتر شده احتمال تقسیم 30تا 50 درصد سود را هم من میدم.

موفق پرسود باشد. :)
                                آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/08/23, 13:37.
                                بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

در حال کار...
                                X