کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان
افزایش نرخ چغندر قند در هر تن 45000 تومان توسط جهاد کشاورزی داده شد که قبلا 105000 تومان بوده و به 150000 توام افزایش یافته درنتیجه بزودی منتظر اعلام نرخ شکر باشید
جناب پر ریسک همانطور که مستحضر هستید در روند صعودی سهم باید با حجم بالا معامله شود تا بیانگر ادامه روند صعود باشد.
نظر شما در رابطه با معاملات پر حجم قندی ها چه می باشد و ایا معاملات انجام شده تصدیق تو ضیحات بالا هست؟
مثلا قشیر بالای 2 mil , قپیرا بالای 1mil
برا من تایم هفتگی اهمیت بسیاری داره وسهمی بتونه در این تایم روند صعود بگیره یا گروهیی به اون گروه میشه امید رشد خوبی داشت ...
الان در گروه قند اینها بعد این همه رشد این تقاضای بالا خود گویای این هست که هنوز بازار به اینده وسوداوری این گروه بیش از اینها دل بسته وحق هم داره ..
وقتی میاگرد شده 2000 تومان ..ماشین های در پیت شدن چند برابر 100-200 تومن بالا رفتن شکر به جایی بر نمی خروه ولی سود قنیدها رو منفجر می کنه ..
جعفر جون سلام خسته نباشی
آقا نظرت رو مگسا چطوره ؟
باز هم مثل قبل خوشبین هستی به آینده و سود آوریش؟
ممنونتم یاشا
سلام..
اتا جان سوالا می پرسی ...
می خوای داغ دل من رو تازه کنی ..داری با سهم حال می کن ..
حالشو ببر..بالای 1100 روند صعود پرقدرت تر میشه ..بدون هیچ ریزشی شکست ..
سلام..
اتا جان سوالا می پرسی ...
می خوای داغ دل من رو تازه کنی ..داری با سهم حال می کن ..
حالشو ببر..بالای 1100 روند صعود پرقدرت تر میشه ..بدون هیچ ریزشی شکست ..
قربونت جعفر جون تمام مگسال های من تقدیم شما دوست عزیز که با راهنمایی های شما عزیزانه
ولی 2 روز بود که فرصت خرید میداد
نظر