چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • soheila f
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 31

سلام جناب پرریسک زاگرس رو برا خرید مناسب میدونید ؟متاسفانه کرمانشا وابادان و نتونستم بخرم صفش سنگین شد فکر نکنم بدن مارون یا زاگرس بخریم؟ ممنون میشم از راهنماییتان

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

نوشته اصلی توسط abedinejad
      گزارش بورس نیوز با قالیباف و مدیر مالی شبندر:

محمد قالیباف اصل، مدیر عامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران در ارتباط با رویه در پیش گرفته شده برای شرکت های پالایشی فعال در بازار سهام در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: شرکت های پذیرفته شده در بازار سرمایه، پیش از ورود شرایط دستورالعمل پذیرش را احراز می کنند و حضور آنها در بورس برای شفاف شدن هر چه بیشتر آنها کمک کننده است.

اما اینکه یک شرکت پس از پذیرش تغییراتی عمده در اطلاعات مالی خود اعمال می کند، مسئولیت آن بر عهده خود شرکت است.

چرا که این اطلاعات مورد بررسی حسابرس و بازرس قانونی قرار می گیرد. اما پالایشگاه ها به دلیل آنکه پیش از پذیرش در بازار سهام ماهیتی دولتی داشته و همچنان خوراک خود را از دولت تأمین می کنند، دچار چنین تغییراتی می شوند.

وی در خصوص "شبندر" نیز گفت: سازمان خصوصی سازی براساس امیدنامه مصوب این شرکت و اطلاعات افشا شده آن اقدام به عرضه این سهم در بازار سرمایه کرد و در ابتدا مشکلی برای ورود آن به بازار سهاهم وجود نداشت.

بطوریکه طبق اطلاعات ارایه شده شرکت پالایش نفت بندرعباس، مواردی همچون تأمین خوراک مصرفی از سوی دولت و یا سهم 23 درصدی صندوق توسعه ملی از درآمد صادراتی این شرکت در ارایه بودجه برآوردی سال مالی 91 آن لحاظ شده بود و برمبنای این مفروضات پذیرش انجام شد.

مدیر عامل شرکت بورس در ارتباط با فروش صادرات این شرکت براساس نرخ مرجع دلار برخلاف امکان فروش بر مبنای نرخ توافقی طبق مجوز سازمان حسابرسی کل کشور اذعان داشت: در بودجه پیشنهادی "شبندر" برای سال 91، درآمد حاصل از فروش صادراتی برمبنای نرخ رسمی دلار برآورد شده، ولی در صورت تغییر این فرض این شرکت می تواند تعدیل عایدی هر سهم خود را به بازار اعلام کند.

قالیباف اصل در خاتمه سخنان خود گفت: مدیریت این شرکت باید تمام تلاش خود را در روشن شدن بحث هزینه ها، سهم صندوق توسعه ملی از درآمدهای صادرات آن و مواردی را که می تواند در ایجاد ابهام اثرگذار بوده و سرمایه سهامداران و سرمایه گذاران "شبندر" را به خطر بیاندازد، به کار گرفته و نتایج آن را هر چه سریع تر به بازار اعلام کند. پس از ارایه این اطلاعات نیز مجمع صاحبان سهام آن دوباره برگزار خواهد شد. چرا که در صورت عدم شفاف سازی لازم و احتمال تخلف از قانون مراتب جهت پیگیری های بیشتر به کمیته تخلفات ارایه می شود. همانند موردی که برای شرکت حمل و نقل خلیج فارس در نماد "حفارس" افتاده و پس از ارایه تعدیل های پی در پی موضوع برای بررسی های بیشتر به کمیته تخلفات سازمان بورس و اوراق بهادار ارسال شده تا چنانچه قصور و یا عمدی در ارایه اطلاعات ناقص صورت گرفته، رسیدگی شده و رأی نهایی صادر شود.

در همین رابطه صدری، مدیر مالی شرکت پالایش نفت بندرعباس به بیان دلایل تحقق 446 ریال زیان و تعدیل منفی قابل توجه این شرکت در بودجه برآوردی سال مالی 90 مدتی پس از عرضه سهم در بورس به خبرنگار ما گفت: طبق فرضیات شرکت با توجه به خصوصی شدن "شبندر" سهم 20 درصدی صندوق توسعه ملی در بودجه سال مالی اخیر لحاظ نشده بود و تعدیل درآمد هر سهم از این محل علت اصلی کاهش سود و در نتیجه تحقق زیان 446 ریالی به ازای هر سهم بود.

وی افزود: افزایش قیمت نفت خام نیز دیگر دلیل عمده این تغییرات درآمدی می باشد.

مدیر مالی شرکت پالایش نفت بندرعباس تصریح کرد: نکته مهم برای سال مالی جاری این است که پیش بینی سود 143 ریالی هر سهم "شبندر" با در نظر گرفتن اثرات سهم 23 درصدی صندوق توسعه ملی از محل صادرات شرکت می باشد. اما مدیریت شرکت پیگیر موضوع است تا با توجه به اینکه شرکت مشمول اصل 44 قانون اساسی بوده و از سوی سازمان خصوصی سازی عرضه شده، این مورد هر چه سریع تر برطرف شود.

وی در ارتباط با هزینه اضافی حمل و نقل تحمیل شده بر پالایشگاه ها بابت هزینه حمل نفت خام گفت: محل تحویل نفت خام درب پالایشگاه است، اما هنوز وزارت نفت زیر بار این قضیه نرفته و ما مجبور به تحمل هزینه اضافی برای حمل نفت خام مصرفی هستیم. اما شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی به عنوان شرکت اصلی در این راستا اقدام کرده و قرار است وزارت نفت مابه التفاوت این هزینه ها را به شرکت ها پرداخت کند.

البته این هزینه ها که در سال گذشته 95 میلیارد تومان بوده، در سال جاری درصدی افزایش خواهد داشت که رقم نهایی در قراردادهای شرکت آن با نفتکش ها هنوز تعیین نشده است.

صدری به در نظر گرفتن نرخ رسمی دلار در بودجه سال مالی جاری برای فروش صادراتی اشاره کرد و اذعان داشت: مشکل اصلی در خصوص فروش صادراتی "شبندر" این است که پیش از این وجه حاصل از فروش فرآورده های صادر شده به حساب خزانه واریز و براساس نرخ مرجع به ریال تسعیر می شد. اما نامه سازمان حسابرسی مبنی بر امکان فروش صادراتی بر مبنای نرخ توافقی و آزاد ارز از سوی شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی اعلام نشده است. اما چنانچه این مورد به صورت رسمی اعلام شود، در بودجه برآوردی بازنگری شده و به بازار اطلاع داده می شود.

وی در خاتمه سخنان خود با اذعان به اینکه نگاه دولتی همچنان بر بدنه شرکت احاطه دارد، در خصوص عملکرد سه ماهه اول سال مالی جاری گفت: عملکرد این دوره مالی طبق برنامه ها در حال پیشروی بوده و برای سال جاری طرح بهبود کیفیت فرآورده های تولیدی در نظر گرفته شده است.
      .........................................
      دوستان.......
      رفقا......
      کم کم داريم به داستانهايي که کيانوش سرايده بود مي رسيم.
      لطفا حتما اگه امروز شبندر باز شد اين طلاي ناب را به پرتفوي خود اضافه کند
      تو تايپيک شبندر گفتم شبندر زير ابي زده است و بزودي گندش در مي ايد.
      9 ماهه اول سال 55 ميليارد تومان سود ساخته است و 3 ماهه اخر سال 550 ميليارد تومان سود ساخته است.احتمالا فروش ارز ازاد داشته است که تو گزارشات خودش اين موضوع را پيچونده است
      .

نظر

• hogo_wave
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 380

چرا این وپترو تکون نمیخوره؟

نظر

• mehdi2000
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 115

در اصل توسط jahrami پست شده است View Post
          پرریسک جان
          تکنیکالی، پسهند رو چطور می بینید
          با اجازه اقا جعفر
          پسهند يه مقاومتي تو قيمت 188تومن داره اگه اونو رد كنه تا 200 ميره

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1683

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
            سلام محسن خان. روی 280 ت هم فکر کن این عدد حد اصلاح سهمه. الان فولاژ توی اشباعه.
            http://img4up.com/up2/08415536864067972834.png
            بنظرم شما از چارت تعدیل نشده استفاده کردی
            بحث ورود به منطقه اشباع فروش درسته
            اما همیشه وقتی سهمی به این منطقه میرسه ، الزاما نزول نمیکنه .
            تو تکنیکال باید جمیع عوامل نزول رو بررسی کرد . مثلا تو چارت زیر ، من احتمال وقوع واگرایی منفی رو هم در نظر گرفتم . اما حد ضرر 300 رو باید رعایت کرد . لذا اگر سهم زیر 300 نره ، درواقع اگه بتونه به رشدش ادامه بده ، واگرایی منتفیه . اتفاقا این چند روز استراحت برای سهم ، سهم رو از منطقه اشباع فروش در میاره . به همین خاطر من عجله ای برای استارت سهم ندارم.
            در شکل زیر میبینیم که سهم فعلا با میدلاین چنگال و فیبوی 78% درگیره . مهمترین منطقه مقاومتی سهم همینجاست. لذا انتظار سریع رد شدن رو نداشتم .

نظر

• حسینی
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 137

در اصل توسط babake پست شده است View Post
              سلام ووقت بخیر برجعفر خان
              قزوین تاآخروقت حجمشو ندن خودم حجمشو میدم نگرانش نباشین:x
              سلام؛بابک خان گویا امروز هم باید منتظر یاری شما باشیم>:d<

نظر

• babake
                عضو عادی
                • Jun 2012
                • 60

در اصل توسط حسینی پست شده است View Post
                سلام؛بابک خان گویا امروز هم باید منتظر یاری شما باشیم>:d<
                چشم امروز هم یه کاری میکنم که قزوین دارا حال کنن چون لیاقتشو دارن;)
                اگه حجمش پر نشه خودم میدم
                [SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]

نظر

• nik
                  عضو عادی
                  • Aug 2011
                  • 207

ای کاش یکی بود حجم قپیرا رو میداد

نظر

• mehdipour2000
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 406

در اصل توسط mohsen mehrvarz پست شده است View Post
                    بنظرم شما از چارت تعدیل نشده استفاده کردی
                    بحث ورود به منطقه اشباع فروش درسته
                    اما همیشه وقتی سهمی به این منطقه میرسه ، الزاما نزول نمیکنه .
                    تو تکنیکال باید جمیع عوامل نزول رو بررسی کرد . مثلا تو چارت زیر ، من احتمال وقوع واگرایی منفی رو هم در نظر گرفتم . اما حد ضرر 300 رو باید رعایت کرد . لذا اگر سهم زیر 300 نره ، درواقع اگه بتونه به رشدش ادامه بده ، واگرایی منتفیه . اتفاقا این چند روز استراحت برای سهم ، سهم رو از منطقه اشباع فروش در میاره . به همین خاطر من عجله ای برای استارت سهم ندارم.
                    در شکل زیر میبینیم که سهم فعلا با میدلاین چنگال و فیبوی 78% درگیره . مهمترین منطقه مقاومتی سهم همینجاست. لذا انتظار سریع رد شدن رو نداشتم .
                    نمودار سهم رو بذار روی مد خطی... نهایت 306 بتونه بره بالا. Adx رو نگاه کن روی همین 306 ت قبلی چه بلایی سر سهم اومد. رعد و برقای ایچی رو هم روی همین مد adx پیاده کن ملاحظه میکنی که رعد قرمز شل کرده واسه افتادن.... چارت من تعدیل شده س. حتی تعدیل نشده ش هم همینو میگه.
                    تحلیل رایگان
                    اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                    توییتر: m_mehdipour

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

نمودار سهم رو بذار روی مد خطی... نهایت 306 بتونه بره بالا. Adx رو نگاه کن روی همین 306 ت قبلی چه بلایی سر سهم اومد. رعد و برقای ایچی رو هم روی همین مد adx پیاده کن ملاحظه میکنی که رعد قرمز شل کرده واسه افتادن.... چارت من تعدیل شده س. حتی تعدیل نشده ش هم همینو میگه.
                      مطمئنی چارتت تعدیل شدست !بنظرم سود مجمع رو لحاظ نکردی(11-18 تیرماه :قسمتی که قیمت از سقف کانال اومده به کف کانال.)
                      منم حدضرر 300 رو برای همین گفتم .
                      فعلا اجازه بده ببینم فخوز با خودش و فولاژ چیکار میکنه . فوکوسم اونجاست . اگر همین محدوده 1550 باز بشه ، میرم رو این یکی
                      آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/07/23, 10:42.

نظر

• mehdipour2000
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 406

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                        فعلا اجازه بده ببینم فخوز با خودش و فولاژ چیکار میکنه . فوکوسم اونجاست . اگر همین محدوده 1550 باز بشه ، میرم رو این یکی
                        از بنیادی فخوز خبری داری؟ من 1780 ت دارم ازش 1000 تایی. راستش گزارشش رو نخوندم. نظرت چیه؟
                        تحلیل رایگان

نظر

• mehdipour2000
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 406

شاخص
                          25,039.20 (%0.1728)
                          ایشالا بالا بره
                          تحلیل رایگان

نظر

• misha
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 62

در اصل توسط misha پست شده است View Post
                            سلام به نظرتون ديشب كه وساپا گزارششو داد امروز بازميشه؟؟؟؟؟ببخشيد من عجولم ميخواستم بفروشم برم كرماشا بخرم;)
                            :(:-<:-<

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط mohsen mehrvarz پست شده است View Post
                              مطمئنی چارتت تعدیل شدست !چارتت نشون میده سود مجمع رو لحاظ نکردی(11-18 تیرماه :قسمتی که قیمت از سقف کانال اومده به کف کانال.)
                              محسن فروشنده ها همراهی نمیکنن:d
                              منم خیلی دلم میخواد خاطرات شیرینم با فخوز تکرار بشه
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

از بنیادی فخوز خبری داری؟ من 1780 ت دارم ازش 1000 تایی. راستش گزارشش رو نخوندم. نظرت چیه؟
                                یه جمله بگم :حرف نداره;)
                                پوشش 103 از 301 تومن در سه ماهه (34% پوشش سه ماهه)
                                تعدیل 91% برای سال 91
                                "پیش بینی عملکرد سال منتهی به 91/12/30 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي 90 به ترتيب فروش 27 درصد افزايش ، بهاي تمام شده کالي فروش رفته 18 درصد افزايش ،سود عملياتي 57 درصد افزايش و سود خالص پس از کسر ماليات 66 درصد افزايش نشان ميدهد. "
                                البته بحث p/e هم هست . الآن اگه باز بشه 5 میگیره که اگر بخواد 6 بگیره 1800 میشه و با همگروهیهاش تو یه رنج میفته

اینم از قشکر امروز. گند بزنن سهامداران عمدشوX-( . گدا بازی در این حد . تا امروز 8% عقب افتاده از گروه
                                آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/07/23, 11:05.

نظر

در حال کار...
                                X