چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2121

جناب پرریسک سلام من ازقپیرا با سیمان غرب همراه شما هستم ایا شایعه هدفمندی روی غرب اثر کرد یا .... و همگرویی با بازار . بااین گزارش 3ماه خوب مالی روی چه اروم شده ؟؟؟تشکر ازراهنمایی شما

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
      تعویض با غمارگ یا غبشهر صلاحه(خرید با در نظر گرفتن سود مجمع 180 است)
      دوست من بنده گفتین ها رو گفتم ..میزان رشد وبشهر رو هم گفتم تا 200 ..
      میزان رشد غمارگ غبشهر رو هم 40 تا 50 درصد ...حد ضررهاشون 240 ..890...

حالا شما باید ببیند این تعویض درسته یا غلط...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
        جناب پرریسک سلام من ازقپیرا با سیمان غرب همراه شما هستم ایا شایعه هدفمندی روی غرب اثر کرد یا .... و همگرویی با بازار . بااین گزارش 3ماه خوب مالی روی چه اروم شده ؟؟؟تشکر ازراهنمایی شما
        هدفمندی در کار نیست ....همینجوری صدای همه در امده ...

در ضمن حد ض سیمان غرب310 هست ..حد ضرر رو بچسب ..بقیه حرفها باد هواست ...

نظر

• bolinger
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 459

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          دوست من بنده گفتین ها رو گفتم ..میزان رشد وبشهر رو هم گفتم تا 200 ..
          میزان رشد غمارگ غبشهر رو هم 40 تا 50 درصد ...حد ضررهاشون 240 ..890...

حالا شما باید ببیند این تعویض درسته یا غلط...

برای عاقل یک اشارت کافی است=d>
          به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
          چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
            درباره سود 120 شراز میشه کمی توضیح بدید چون فاند من بسیار افتضاح است. این سود چگونه محاسبه می شود تو گزارش 586 دیدم. یا محاسبه سد شپترو؟
            دوست من طبق گزراش سه ماهه بنده به این سود رسیدم ..حالا 12 ماهه بیاد معلوم میشه درست پیش رفتم یا اشتباه ......

بنده با روش خود به این سود رسیدم ..اونم مقایسه گزارش سه ماهه این سهم با سال قبل ومیزان تولید فروش و...زیاد در بحر نمی روم ....با این همه اکثرا سودهای براوردی درست در میاد ...
            در خیلی از سهام بررسی کردم درست در اومده نگران باشید ..

نظر

• بنان
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 840

جعفرجان تو گروه غذایی نظرت روی غشصفها با پی بر ای 2/9 یا غشان با پی بر ای 3/2 چیه .ممنون میشم نظرتو بدونم

نظر

• bolinger
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 459

دوست من طبق گزراش سه ماهه بنده به این سود رسیدم ..حالا 12 ماهه بیاد معلوم میشه درست پیش رفتم یا اشتباه ......

بنده با روش خود به این سود رسیدم ..اونم مقایسه گزارش سه ماهه این سهم با سال قبل ومیزان تولید فروش و...زیاد در بحر نمی روم ....با این همه اکثرا سودهای براوردی درست در میاد ...
                در خیلی از سهام بررسی کردم درست در اومده نگران باشید ..

ما در قندی ها(قپیرا و قشیر)، شراز و ذوب(رو 1750 فروختم) با شما هستیم و شک وشبهه ای خدای نکرده نداریم جهت یاد گیری خودمان خواهش میکنم کمی بیشتر توضیح دهید. اگر زحمتی نیست کمی ریزتر تا کمی ماهی گیری یاد بگیریم. ممنون از لطفت و حوصله و وقت زیادی که برای تاپیک اختصاص می دهی. شاید باورتان نشود من به محض ورود به ایترنت ین تاپیکو باز میکنم.
                به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                  جعفرجان تو گروه غذایی نظرت روی غشصفها با پی بر ای 2/9 یا غشان با پی بر ای 3/2 چیه .ممنون میشم نظرتو بدونم

گزراش سه ماهه اینها ضعیف بوده نظری ندارم رو اینها بنیادی ..
                  تیکنیکالی ولی هر دو دارن رواد روند صعود میشن ...اصفهان بالای 192 وخراشان بالای 198 تثبیت بشن روند صعود میگیرن ...شاید بشه 10 تا 15 درصدی گرفت ازشون ...

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2121

سلام برپرریسک : تاریخ مجمع قپیرا مهرماه است وسود پیش بینی و9ماه باهمین قیمت شکر 1337 میباشد پس باپی 10 تاقیمت شما بالا میرود ؟ وسود مجمع ایا تغییری میکند چون عملیات سال مالی 30تیراست .

نظر

• hamid_farahy
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 463

پر ریسک عزیز قندی ها که صادرات ندارن پس دلار چه تاثیری روی قندی ها داره؟ نکنه بخاطر واردات شکر هست؟ یک زحمتی بکشین مینو را بررسی کنین ممنون میشم . با تشکر

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

سلام برپرریسک : تاریخ مجمع قپیرا مهرماه است وسود پیش بینی و9ماه باهمین قیمت شکر 1337 میباشد پس باپی 10 تاقیمت شما بالا میرود ؟ وسود مجمع ایا تغییری میکند چون عملیات سال مالی 30تیراست .
                        با سلام..
                        گزراش 12 ماهه داده فکر کنم134 ساخته ....

حالا حسابرسی شده بیاد شاید بالاتر هم بره این سود ...

در مورد میزان رشد قپیرا دوست من برا امسال انتظار 250 سود دارم با پی بریا 5 میشه 1250 کف قیمتی قپیرا وظرفیت تولید بره بالا یا شکر بیشتر بیاد بالاتر انتظار سود 300 وبالاتر پی بریا 5 میشه 1500...

ولی مشکل اینجاست سایر قندیها با تعدیل ها دارن پی برای 7-8 می گیرن اگر بخوام اون پی برای رو به قپیرا بدم قیمت سهم بالای 1800 در میاد ...ولی همیشه عادت دارم بدترین حالت رو در نظر بگیرم ...به همین خاطر همیشه بهترنی سهم رو انتخاب می کنم..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                          پر ریسک عزیز قندی ها که صادرات ندارن پس دلار چه تاثیری روی قندی ها داره؟ نکنه بخاطر واردات شکر هست؟ یک زحمتی بکشین مینو را بررسی کنین ممنون میشم . با تشکر
                          دوست من دلار واردت گران در میاد باعث میشه قیمت محصول اینها بره بالا ..

در مورد مینو هم مقاومت قدر 190 هست باید دی چه می کنه ..فعلا حد ضرر برا دوستان سهامدار بره رو 160 ...بنیادی نظری ندارم ..

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2121

با سلام..
                            گزراش 12 ماهه داده فکر کنم134 ساخته ....

حالا حسابرسی شده بیاد شاید بالاتر هم بره این سود ...

در مورد میزان رشد قپیرا دوست من برا امسال انتظار 250 سود دارم با پی بریا 5 میشه 1250 کف قیمتی قپیرا وظرفیت تولید بره بالا یا شکر بیشتر بیاد بالاتر انتظار سود 300 وبالاتر پی بریا 5 میشه 1500...

ولی مشکل اینجاست سایر قندیها با تعدیل ها دارن پی برای 7-8 می گیرن اگر بخوام اون پی برای رو به قپیرا بدم قیمت سهم بالای 1800 در میاد ...ولی همیشه عادت دارم بدترین حالت رو در نظر بگیرم ...به همین خاطر همیشه بهترنی سهم رو انتخاب می کنم..
                            تشکر ازپاسختان . پیش بینی شمابرای سال 92 میباشد ؟ پس باید بااین سهم مجمع رفت وماندگاری (بلندمدت ) بود . درست است ؟

نظر

• alibaghdadi2010
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 378

جناب پر ریسک شاخص گروه کاشی برای پول بک تا چند تا منفی دیگه جا داره؟
                              وملت هم نتونست 39روبشکنه حمایت 38 هم شکست درسته؟حمایت بعدی چیه؟
                              خسته نباشید

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

تشکر ازپاسختان . پیش بینی شمابرای سال 92 میباشد ؟ پس باید بااین سهم مجمع رفت وماندگاری (بلندمدت ) بود . درست است ؟
                                بله این سود ها برا 92 هست ..

رفتن به مجمع به شما بستگی داره به جو گروه به قیمت روز بسته شدن برا مجمع ...تا مجمع شاید شد 1700 حالا شما می تونی بری مجمع می تونی نری ...این مربوط به شما میشه ..

نظر

در حال کار...
                                X