چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mane1659
    كاربر فعال
    • Dec 2011
    • 235

پرریسک جان نظرتون راجع به نظر آیدی دنیای بورس که در سایت همسایه در مورد شاخص و اهداف برخی از سهامها صحبت کردن میفرمائید/

آیدی دنیای بورس:
    من خودم شاخص رو 40 هزار واحد ميبينم ولي نمي خواهم خيلي جو بدم ميخواهم اهداف شاخص رو به تدريج اعلام كنم تا بعدا كسي طلب كار نشود من قيمت فولاد رو 500 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 320 تومان ذوب رو 350 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 250 تومان كچاد رو 1000 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 800 تومان فخوز رو 3000 تومان مي بينم ولي فعلا اعلام ميكنم 2500 تومان شراز رو 1000 تومان ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 750 تومان شبندر رو 350 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 300 تومان ، ومعادن رو 500 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 350 تومان خارك رو 2500 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 1800 تومان شپنا رو 1400 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 1000 تومان ، شبريز رو 700 ميبينم فعلا اعلام ميكنم 550 تومان و غيره بقيه رو بعدا اعلام مي كنم

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
      پرریسک جان نظرتون راجع به نظر آیدی دنیای بورس که در سایت همسایه در مورد شاخص و اهداف برخی از سهامها صحبت کردن میفرمائید/

آیدی دنیای بورس:
      من خودم شاخص رو 40 هزار واحد ميبينم ولي نمي خواهم خيلي جو بدم ميخواهم اهداف شاخص رو به تدريج اعلام كنم تا بعدا كسي طلب كار نشود من قيمت فولاد رو 500 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 320 تومان ذوب رو 350 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 250 تومان كچاد رو 1000 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 800 تومان فخوز رو 3000 تومان مي بينم ولي فعلا اعلام ميكنم 2500 تومان شراز رو 1000 تومان ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 750 تومان شبندر رو 350 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 300 تومان ، ومعادن رو 500 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 350 تومان خارك رو 2500 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 1800 تومان شپنا رو 1400 ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم 1000 تومان ، شبريز رو 700 ميبينم فعلا اعلام ميكنم 550 تومان و غيره بقيه رو بعدا اعلام مي كنم
      دوست من بنده با تحلیل هیچ عزیزی کاری ندارم .....
      وهیچ نظری در مورد تحلیل عزیز نمی دم ...چون خودم رو در این حد نمی بینم ..

ولی خوب با این دلار وسودهایی که در پیشه این قیمتها برا این سهام قابل دسترسی هست ....

بازم میگم با این دلار .....

نظر

• آواچی
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 337

نقل قول :
        به نظرم هدفمندی یارانه ها طبق نظر ا.ن انجام نخواهد شدو مجلس اجازه این کار رانخواهد داد , چرا که اجرای این طرح
        باعث گرانی , تورم و فشار بیشتر به مردم خواهد شد و مجلس داره از این موضوع به نفع خودش استفاده میکنه.
        بین ا.ن و مجلس شکاف و اختلاف عمیقی وجودداره.

ا.ن بعد از جریان وزیر خارجه و اطلاعات مردود شد و در حال حاضر داره تحمل میشه تا این چند ماه از عمر باقیمانده خودش و جریانش
        تموم بشه , بعد از این دوره اجازه کوچکترین حرف انحرافی به او داده نخواهد شد و چاره ای جز خانه نشینی نداره و انگار چنین آدمی
        وجود خارجی نداشته. نهایتش او به یک آدم تشریفاتی تبدیل خواهد شد.

کلا" در رابطه با طرح هدفمندی همانطور که همه میدانیم , این طرح روی همه صنایع بطور غیر مستقیم و روی صنایعی که انرژی بر هستند
        اثرمستقیم دارد.
        بنده نظرم بر اینه که حتی طرح هم اجرا بشه خیلی روی عملکرد و سود شرکتها نمیتونه تاثیر بذاره , چرا که اعتقاد دارم شرکتها قطعا"
        افزایش قیمت خواهند داد و افزایش هزینه های ناشی از آن را جبران خواهند کرد. ( صرف نظر از تاثیر روانی).
        مگر مرحله اول طرح اجرا نشد؟ آیا ای پی اس شرکتها پایین اومد ؟ نه تنها پایین نیومد بلکه بیشتر هم شد . ( سیمانیها).

همانطور که قبلا" گفتم همیشه از خرید دربازار مثبت ترس داشتم و میفروختم , ولی حالا نه .
        حجم معاملات سنگین شده و گویا پول به بازار تزریق شده , فکر میکنم این بازار ترس ندار
        ه.

نظر

• جواد مهرابی
          عضو فعال
          • May 2012
          • 543

پرریسک نظرتون چیه به سمت بقیه غذایی ها بریم که هنوز رشد نکردن

مثلا غپینو
          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
            پرریسک نظرتون چیه به سمت بقیه غذایی ها بریم که هنوز رشد نکردن

مثلا غپینو
            4تا 5 صفحه اخر تاپیک رو مطالعه بفرمایید نظر بنده در مورد گروه غذایی وغپینو رو خواهید دید واینکه از این گروه کدومها رو برا خرید مدنظر دارم ...

نظر

• javad60
              عضو عادی
              • May 2012
              • 154

salam
              ?hameye sahm ha roshd kardan, in shepars, tekoon nakhord. chi karesh konam be nazaret

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                پارسان630.... شصفها ...... کساوه 300...... شراز 4440ريال
                کدومشون؟ :)
                قیمتهای خرید که بالاست ..حد ضررم رعایت نکردی..
                پارسان وکساوه به نظرم تعویض بشن با غماگر وغبشهر بهتر باشه ...

البته اینها هم رشد می کنن ولی بازدهی این دو سهم خیلی بیشتر می بینم وبه نظرم شاید همون 30 دقیقه اول روز شنبه فرصت خرید باشه ..البته شاید ..ولی میگم فعلا این دو تا از قندیها هم زدن جلو برا خرید در لیست بنده ..

از گروه قند هم همچنان قپیرا وقزوین رو خرید می کنم اگر قصد خرید داشته باشم ..قزوین که اصفهان دوم هست وقپیرا هم هنوز که هنوز 20 درصد عقبه ...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط javad60 پست شده است View Post
                  salam
                  ?hameye sahm ha roshd kardan, in shepars, tekoon nakhord. chi karesh konam be nazaret
                  سلام..

مراقب حمایت 140 باشید نشکنه ..بشکنه تا 110-120 هم جای افت داره ..

در مورد صعود هم اگر بتونه خودش رو بالای 155 تثبیت کنه روند صعود سهم شدت میگیره وارد روند صعود میشه ...
                  تکنیکالی....

فعلا حمایت 140 ومقاومت 155...

نظر

• mohseni1353
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1010

جناب پرریسک مداران هم وارد روند صعودی شده ؟باز هم سپاسگزارم از لطفتون

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                      جناب پرریسک مداران هم وارد روند صعودی شده ؟باز هم سپاسگزارم از لطفتون
                      بالای 198 تومن وارد روند صعود میشه ..باید دید روز شنبه بالای این قماومت تثبیت میشه یا کم میاره ..بشکنه هدف 220 ..فعلا بعد 250..

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        قیمتهای خرید که بالاست ..حد ضررم رعایت نکردی..
                        پارسان وکساوه به نظرم تعویض بشن با غماگر وغبشهر بهتر باشه ...

البته اینها هم رشد می کنن ولی بازدهی این دو سهم خیلی بیشتر می بینم وبه نظرم شاید همون 30 دقیقه اول روز شنبه فرصت خرید باشه ..البته شاید ..ولی میگم فعلا این دو تا از قندیها هم زدن جلو برا خرید در لیست بنده ..

از گروه قند هم همچنان قپیرا وقزوین رو خرید می کنم اگر قصد خرید داشته باشم ..قزوین که اصفهان دوم هست وقپیرا هم هنوز که هنوز 20 درصد عقبه ...
                        دوست عزیزم خارج از بحث سهم و سهم بازی میخوام بگم واقعا نمونه یه آدم پر مهر و خوش دلی.......
                        من رو یاد استاد ابن سینای سهام و دوستای دیگم میندازین که واقعا بدون هیچ چشمداشتی نسبت به انتشار علم و اطلاعات خودشون میپردازن.....
                        بعضی وقتا فک میکنم کمتر کسی هست که انقدر با صبر و حوصله از وقت خودش بزنه و وقتی رو که میتونه به کارای خودش برسه رو اختصاص میده به افراد مختلف......
                        ایشالا خدا جوابش رو بهت بده جعفرخان عزیز :x

اما درباره سبد و نظر جنابعالی .....
                        من به تمامشون اعتقاد زیادی دارم و همه رو بنیادی و میان مدت بر داشتم و به خاطر همین شاید حد ضرر رو رعایت نکردم( شایدم اشتباه کردم... نمیدونم) و اگه نقدینگی داشتم .......
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• mane1659
                          كاربر فعال
                          • Dec 2011
                          • 235

پرریسک جان ب نظر شما قپیرا 1200 را میشکنه ؟
                          یکسری از تحلیگران میکن روی 1150 مقاومت داره نظر شما چیست

نظر

• صداقت2
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 704

با سلام
                            اکر مداران مقاومت 198 تومان را نشکند حمایت بعدی چند است
                            صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• R.P.S
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 57

باسلام
                              پرریسک عزیز نظرت در مورد شرکت اینده سازان بهشت پارس چی؟ایا باز شد واسه خرید خوبه؟ممنون میشم

نظر

• sea2003son
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 179

جناب پرریسک در مورد غمارگ مواد اولیه ان از خارج فراهم میشود واین نقطه ضعف این سهمه با افزایش قیمت دلار و تحریمها سود اورس ان کاهش می یابد؟

نظر

در حال کار...
                                X