چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • mane1659
    كاربر فعال
    • آذر ۱۳۹۰
    • ۲۳۵

پرریسک جان نظرتون راجع به نظر آیدی دنیای بورس که در سایت همسایه در مورد شاخص و اهداف برخی از سهامها صحبت کردن میفرمائید/

آیدی دنیای بورس:
    من خودم شاخص رو ۴۰ هزار واحد ميبينم ولي نمي خواهم خيلي جو بدم ميخواهم اهداف شاخص رو به تدريج اعلام كنم تا بعدا كسي طلب كار نشود من قيمت فولاد رو ۵۰۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۳۲۰ تومان ذوب رو ۳۵۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۲۵۰ تومان كچاد رو ۱۰۰۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۸۰۰ تومان فخوز رو ۳۰۰۰ تومان مي بينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۲۵۰۰ تومان شراز رو ۱۰۰۰ تومان ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۷۵۰ تومان شبندر رو ۳۵۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۳۰۰ تومان ، ومعادن رو ۵۰۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۳۵۰ تومان خارك رو ۲۵۰۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۱۸۰۰ تومان شپنا رو ۱۴۰۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۱۰۰۰ تومان ، شبريز رو ۷۰۰ ميبينم فعلا اعلام ميكنم ۵۵۰ تومان و غيره بقيه رو بعدا اعلام مي كنم

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۶۷۹۷

در اصل توسط mane۱۶۵۹ پست شده است مشاهده پست
      پرریسک جان نظرتون راجع به نظر آیدی دنیای بورس که در سایت همسایه در مورد شاخص و اهداف برخی از سهامها صحبت کردن میفرمائید/

آیدی دنیای بورس:
      من خودم شاخص رو ۴۰ هزار واحد ميبينم ولي نمي خواهم خيلي جو بدم ميخواهم اهداف شاخص رو به تدريج اعلام كنم تا بعدا كسي طلب كار نشود من قيمت فولاد رو ۵۰۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۳۲۰ تومان ذوب رو ۳۵۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۲۵۰ تومان كچاد رو ۱۰۰۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۸۰۰ تومان فخوز رو ۳۰۰۰ تومان مي بينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۲۵۰۰ تومان شراز رو ۱۰۰۰ تومان ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۷۵۰ تومان شبندر رو ۳۵۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۳۰۰ تومان ، ومعادن رو ۵۰۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۳۵۰ تومان خارك رو ۲۵۰۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۱۸۰۰ تومان شپنا رو ۱۴۰۰ ميبينم ولي فعلا اعلام ميكنم ۱۰۰۰ تومان ، شبريز رو ۷۰۰ ميبينم فعلا اعلام ميكنم ۵۵۰ تومان و غيره بقيه رو بعدا اعلام مي كنم
      دوست من بنده با تحلیل هیچ عزیزی کاری ندارم .....
      وهیچ نظری در مورد تحلیل عزیز نمی دم ...چون خودم رو در این حد نمی بینم ..

ولی خوب با این دلار وسودهایی که در پیشه این قیمتها برا این سهام قابل دسترسی هست ....

بازم میگم با این دلار .....

نظر

• آواچی
        عضو فعال
        • آذر ۱۳۹۰
        • ۳۳۷

نقل قول :
        به نظرم هدفمندی یارانه ها طبق نظر ا.ن انجام نخواهد شدو مجلس اجازه این کار رانخواهد داد , چرا که اجرای این طرح
        باعث گرانی , تورم و فشار بیشتر به مردم خواهد شد و مجلس داره از این موضوع به نفع خودش استفاده میکنه.
        بین ا.ن و مجلس شکاف و اختلاف عمیقی وجودداره.

ا.ن بعد از جریان وزیر خارجه و اطلاعات مردود شد و در حال حاضر داره تحمل میشه تا این چند ماه از عمر باقیمانده خودش و جریانش
        تموم بشه , بعد از این دوره اجازه کوچکترین حرف انحرافی به او داده نخواهد شد و چاره ای جز خانه نشینی نداره و انگار چنین آدمی
        وجود خارجی نداشته. نهایتش او به یک آدم تشریفاتی تبدیل خواهد شد.

کلا" در رابطه با طرح هدفمندی همانطور که همه میدانیم , این طرح روی همه صنایع بطور غیر مستقیم و روی صنایعی که انرژی بر هستند
        اثرمستقیم دارد.
        بنده نظرم بر اینه که حتی طرح هم اجرا بشه خیلی روی عملکرد و سود شرکتها نمیتونه تاثیر بذاره , چرا که اعتقاد دارم شرکتها قطعا"
        افزایش قیمت خواهند داد و افزایش هزینه های ناشی از آن را جبران خواهند کرد. ( صرف نظر از تاثیر روانی).
        مگر مرحله اول طرح اجرا نشد؟ آیا ای پی اس شرکتها پایین اومد ؟ نه تنها پایین نیومد بلکه بیشتر هم شد . ( سیمانیها).

همانطور که قبلا" گفتم همیشه از خرید دربازار مثبت ترس داشتم و میفروختم , ولی حالا نه .
        حجم معاملات سنگین شده و گویا پول به بازار تزریق شده , فکر میکنم این بازار ترس ندار
        ه.

نظر

• جواد مهرابی
          عضو فعال
          • اردیبهشت ۱۳۹۱
          • ۵۴۳

پرریسک نظرتون چیه به سمت بقیه غذایی ها بریم که هنوز رشد نکردن

مثلا غپینو
          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۶۷۹۷

در اصل توسط javad پست شده است مشاهده پست
            پرریسک نظرتون چیه به سمت بقیه غذایی ها بریم که هنوز رشد نکردن

مثلا غپینو
            ۴تا ۵ صفحه اخر تاپیک رو مطالعه بفرمایید نظر بنده در مورد گروه غذایی وغپینو رو خواهید دید واینکه از این گروه کدومها رو برا خرید مدنظر دارم ...

نظر

• javad60
              عضو عادی
              • اردیبهشت ۱۳۹۱
              • ۱۵۴

salam
              ?hameye sahm ha roshd kardan, in shepars, tekoon nakhord. chi karesh konam be nazaret

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۹۰
                • ۶۷۹۷

در اصل توسط Aiming پست شده است مشاهده پست
                پارسان۶۳۰.... شصفها ...... کساوه ۳۰۰...... شراز ۴۴۴۰ريال
                کدومشون؟ :)
                قیمتهای خرید که بالاست ..حد ضررم رعایت نکردی..
                پارسان وکساوه به نظرم تعویض بشن با غماگر وغبشهر بهتر باشه ...

البته اینها هم رشد می کنن ولی بازدهی این دو سهم خیلی بیشتر می بینم وبه نظرم شاید همون ۳۰ دقیقه اول روز شنبه فرصت خرید باشه ..البته شاید ..ولی میگم فعلا این دو تا از قندیها هم زدن جلو برا خرید در لیست بنده ..

از گروه قند هم همچنان قپیرا وقزوین رو خرید می کنم اگر قصد خرید داشته باشم ..قزوین که اصفهان دوم هست وقپیرا هم هنوز که هنوز ۲۰ درصد عقبه ...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

در اصل توسط javad۶۰ پست شده است مشاهده پست
                  salam
                  ?hameye sahm ha roshd kardan, in shepars, tekoon nakhord. chi karesh konam be nazaret
                  سلام..

مراقب حمایت ۱۴۰ باشید نشکنه ..بشکنه تا ۱۱۰-۱۲۰ هم جای افت داره ..

در مورد صعود هم اگر بتونه خودش رو بالای ۱۵۵ تثبیت کنه روند صعود سهم شدت میگیره وارد روند صعود میشه ...
                  تکنیکالی....

فعلا حمایت ۱۴۰ ومقاومت ۱۵۵...

نظر

• mohseni1353
                    كاربر فعال
                    • دی ۱۳۸۹
                    • ۱۰۱۰

جناب پرریسک مداران هم وارد روند صعودی شده ؟باز هم سپاسگزارم از لطفتون

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۶۷۹۷

در اصل توسط mohseni۱۳۵۳ پست شده است مشاهده پست
                      جناب پرریسک مداران هم وارد روند صعودی شده ؟باز هم سپاسگزارم از لطفتون
                      بالای ۱۹۸ تومن وارد روند صعود میشه ..باید دید روز شنبه بالای این قماومت تثبیت میشه یا کم میاره ..بشکنه هدف ۲۲۰ ..فعلا بعد ۲۵۰..

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(۱۸)
                        • تیر ۱۳۹۱
                        • ۲۶۴۱

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                        قیمتهای خرید که بالاست ..حد ضررم رعایت نکردی..
                        پارسان وکساوه به نظرم تعویض بشن با غماگر وغبشهر بهتر باشه ...

البته اینها هم رشد می کنن ولی بازدهی این دو سهم خیلی بیشتر می بینم وبه نظرم شاید همون ۳۰ دقیقه اول روز شنبه فرصت خرید باشه ..البته شاید ..ولی میگم فعلا این دو تا از قندیها هم زدن جلو برا خرید در لیست بنده ..

از گروه قند هم همچنان قپیرا وقزوین رو خرید می کنم اگر قصد خرید داشته باشم ..قزوین که اصفهان دوم هست وقپیرا هم هنوز که هنوز ۲۰ درصد عقبه ...
                        دوست عزیزم خارج از بحث سهم و سهم بازی میخوام بگم واقعا نمونه یه آدم پر مهر و خوش دلی.......
                        من رو یاد استاد ابن سینای سهام و دوستای دیگم میندازین که واقعا بدون هیچ چشمداشتی نسبت به انتشار علم و اطلاعات خودشون میپردازن.....
                        بعضی وقتا فک میکنم کمتر کسی هست که انقدر با صبر و حوصله از وقت خودش بزنه و وقتی رو که میتونه به کارای خودش برسه رو اختصاص میده به افراد مختلف......
                        ایشالا خدا جوابش رو بهت بده جعفرخان عزیز :x

اما درباره سبد و نظر جنابعالی .....
                        من به تمامشون اعتقاد زیادی دارم و همه رو بنیادی و میان مدت بر داشتم و به خاطر همین شاید حد ضرر رو رعایت نکردم( شایدم اشتباه کردم... نمیدونم) و اگه نقدینگی داشتم .......
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• mane1659
                          كاربر فعال
                          • آذر ۱۳۹۰
                          • ۲۳۵

پرریسک جان ب نظر شما قپیرا ۱۲۰۰ را میشکنه ؟
                          یکسری از تحلیگران میکن روی ۱۱۵۰ مقاومت داره نظر شما چیست

نظر

• صداقت2
                            عضو فعال
                            • شهریور ۱۳۹۱
                            • ۷۰۴

با سلام
                            اکر مداران مقاومت ۱۹۸ تومان را نشکند حمایت بعدی چند است
                            صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• R.P.S
                              عضو عادی
                              • مرداد ۱۳۹۱
                              • ۵۷

باسلام
                              پرریسک عزیز نظرت در مورد شرکت اینده سازان بهشت پارس چی؟ایا باز شد واسه خرید خوبه؟ممنون میشم

نظر

• sea2003son
                                عضو عادی
                                • تیر ۱۳۹۰
                                • ۱۷۹

جناب پرریسک در مورد غمارگ مواد اولیه ان از خارج فراهم میشود واین نقطه ضعف این سهمه با افزایش قیمت دلار و تحریمها سود اورس ان کاهش می یابد؟

نظر

در حال کار...