شراز
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط majidm پست شده است View Postبا عرض سلام وخسته نباشید
دوست عزیز نضرتون در مورد خرید امروز کروی چیه ؟
نظرم رو فراور هست ..انتظار منفی امروز بازار رو نداشتم اونم با دلار 2300 تومنی که الان 2317 تومن شده ..
بازار برا تحریمها یک واکنش نشون داد ولی خوب همه سهام از تحریم اسیب نمی بینن ...
منتظر مثبت شدن بازارهستم هر چند داره میشه ..صف فروش ها جمع شده وسهام داره مثبت میشه مجدد ...کروی بالای 210 باید بمونه تا 240 جای رشد داره ..
نظر
-
سلام و روز بخير.
جناب پر ريسك سهمهايي مثل غبشهر و غمارگ كه در اين بازار منفي صف خريدند در بازار مثبت چه خواهند شد...
قپيرا 1880 رو بنظرت چن ماه ديگه ميزنه؟[B][COLOR="#008000"]خداوند میفرماید:
من از ستمی که به بندگانم شود نخواهم گذشت هر چند کافر باشند![/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postپر ریسک جان سلام و خسته نباشید
میخواستم سغرب محدوده 307 اضافه کنم ... خرید اولم 270 تومنه
نکته خاص تکنیکی داره ؟؟؟ ممنون میشم
تشکر میکنم
این 310 برا کوتاه مدتیها هست ...باید دید فردا چیش میشه..بنیادی همچنان سهم تایید هست ..
نظر
-
-
-
پرریسک نظرت در باره غچین چیه؟
بهر حال غذایی،
بررسی میفرمایید؟بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
دوستان من فایرا زیان از 95 رو کرد 120 تومان سود در سه ماهه...
گفتم فایرا رو میشه با قندیها مقایسه کرد ...حالا قندیها با این دلار افزایش نرخ بگیرن با توجه به سرمایه کم واینکه تولید اکثرا داخلی هست خودتون سود رو حساب کنید ...
دوستان من برا بار چندم برا اینکه ارزش پولتوت حفظ بشه سهام قندی فلزی فولادی رو در یابید ورگنه با این دلار 2355 تومنی نابود میشید ...
اگر دید قندیها تونستن سودی معادل قیمت خودشون هم اعلام کنن تعجب نکنید ..بازار هنوز بدی وضع رو درک نکرده ....گفتم کافیه به بقالی سر بزنید ..قیمتها متاسفانه نجومی داره میره بالا ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوستان من فایرا زیان از 95 رو کرد 120 تومان سود در سه ماهه...
گفتم فایرا رو میشه با قندیها مقایسه کرد ...حالا قندیها با این دلار افزایش نرخ بگیرن با توجه به سرمایه کم واینکه تولید اکثرا داخلی هست خودتون سود رو حساب کنید ...
دوستان من برا بار چندم برا اینکه ارزش پولتوت حفظ بشه سهام قندی فلزی فولادی رو در یابید ورگنه با این دلار 2355 تومنی نابود میشید ...
اگر دید قندیها تونستن سودی معادل قیمت خودشون هم اعلام کنن تعجب نکنید ..بازار هنوز بدی وضع رو درک نکرده ....گفتم کافیه به بقالی سر بزنید ..قیمتها متاسفانه نجومی داره میره بالا ...
10٪ سبدم قصفهاست به نظرت با قپیرا یا قزوین عوض کنم یا نه؟ دلیلشو خودت بهتر می دونی بازاره دیگه امروز سهمی که صف داره شاید فردا نداشته باشه برای همین میترسم اونقدر حجم قصفها رو ندن و ورق از قندیها برگرده
نظر
نظر