در اصل توسط آواچی پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط علی ایرانی پست شده است View Postبا سلام و خسته نباشید
جناب پر ریسک کهرام الان 35 درصد ضررم با توجه به اینکه رشد20 درصدی داشته روندش رو در کوتاه مدت و میان مدت چجوری میبینید؟
بالای 817 دوارم بیاره روند صعود سهم پابرجا میمونه ..
مقاومت ها 89 و102 ...فردا باید دید چه می کنه می تونه بالای 89 دوام بیاره یا بر می کرده رو 82...
بنیادی نظر ندارم ...
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postجعفر جان نظرت را در مورد حمل و نقل توکا نگفتی با این p/e جای رشد ندارد ؟
هر چند رو 630 هر کی داشت گفتیم خروج کنه چون واگرایی منفی خیلی بدی زده بود در هفتگی...
روند همچنان نزولی هست ..خرید می کنید پله ای تا 350 بخرید ...بالای 460 با دیتای امروز روند صعود میگره ..
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postجناب پر ریسک جان با توحه به پایین بودن قیمت وساپا ( حدود 95 تومان ) نسبت به کسی که حق را می خرد و100 تومان راهم می خواهد واریز کند چیست
حد ضرر این سهم 100 بود که شکست ..حق تقدم همیشه بازی خطر ناکی داره وسعی می کنم دوری کنم ...
در مورد اینکه چرا حق داره بالا معامله میشه نظری ندارم..
نظر
-
در اصل توسط سجادي پست شده است View Postسلام لطفا نظرتون را در مورد فروش یا نگهداری دکوثر بیان فرمایید.
دکوثر وگروه دارو از وقتی دلار رفت بالای 1700-1800 رفتن تو کما..
این سهم برا مدتی در لیست ما بود با حد ضرر 220 که شکست رفت پی کارش...
دوست من برا اینکه ضررت زیاد نشه همیشه سعی کن حد ضرر قرار بدی ..حالا بنده به شما عزیز چی بگم..
نمی دونم چرا دوستاتن حد ضرر نمی زارن برا خریدها...این سهم تا 120 جا داره بشکنه براش گرون تموم میشه ..وندش هم همچنان نزولی هست ...
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postاستاد عزیز ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
در مورد بنیادی هم اشنایی چندانی ندارم باهاش ودر کل از اون سهام هست با توجه به نامعلوم بودن گزارشات سهم با تکنیکال بیشتر جلو میرم تا بنیادی در مورد این سهم ..
فعلا در لیست خرید بنده نیست ..
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postسلام
حتما شبکه یک رو نگاه کنید
بحث اقتصادیه جالبیه
قابل توجه آقایان مصری پور و پرریسک ومیثم
یه 3-4 دقیقه نگاه کردم ..........احتمالا اخرش میخواد سودی که بانک ها میدن رو توجیه کنه .............
از اون طرف بره حساب کنه که وام ها با این نرخ بهره ها چه بلایی سر شرکت ها و مردم میاره .............بانک ها سود میدن چون با پولشون کار میکنن ولی اکثر کسایی که وام میگرن قراره اون پول رو خرج کنن . مثلا مسکنی خودرویی چیزی بخرن و قرار نیست جایی سرمایه گذاری کنن برای همین این بهره های بانکی پدرشون رو در میاره .........از ما گفتن بود تا میتونید طرف وام ها با بهره ی دو رقمی نرید .....ولی اگه وام 5-6 درصدی حایی میدادن به ما هم بگید ........;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/13, 23:29.///
نظر
-
سه شنبه 24 مرداد 1391
«قنقش» گزارش سه ماهه داد
گروه بنگاهها- شرکت قند نقش جهان معادل 11 درصد از پیشبینی سود هر سهم یکهزار و 219 ریالی خود را طی سه ماه نخست سالجاری پوشش داد.
به گزارش بورس و اوراق بهادار، پیشبینی فروش این شرکت برای سالجاری بیش از یکهزار و 431 میلیارد ریال اعلام شده که طی دوره سه ماهه از فروش محصولات خود مبلغ 123 میلیارد ریال درآمد کسب کرد.
شرکت اعلام کرده كه هیات مدیره در نظر دارد مبلغ 600 ریال جهت تقسیم بین صاحبان سهام به مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی 91 پیشنهاد نماید.
گفتني است، قند نقش جهان يكي از شركتهاي مورد توجه گروه قند و شكر به شمار ميرود.
نظر
-
اینم ذوب اهن..ذوب 130 تومانی رو 154 صف خریدش دیدن داره ..حالا برید قشرین بخرید ..سهام خوب بالا میاد وسهام بد پایین ..
قزوین سرورو قندیها چه می کنه ..
فرصت خرید داد گفتم که میده ..
حالا منتظر می ماینم تا شلعاب شفارس سغرب وکلی سهام که اینجا معرفی شده کم کم بیان بالا ....
نظر
-
در اصل توسط h1978 پست شده است View Postپرریسک جان
بازم اشتباه کردم ذوب 138 تومنی رو با قپیرای 944 تومنی تعویض کردم (پریروز)! این اشتباهات کی تموم میشه
با وجود شما دلگرمی پیدا میکنیم
طمع می کنی..
دوست من شما بهترین قندی رو خالی کردی بعد اومدی سبد فلزی رو هم خالی کردی وهمه چی رو ریختی به هم...
سعی کن سبد تشکل بدی...الان بنده سبد قندیم قزوینه کاریش ندارم ..شفارس دارم بالا نمیره خوب نره ..ذوب این همه بالا نرفت چی شد اخر سر رفت ..سغرب شلعاب ...صبور باش وبه سود های کم راضی...به وقتش سودهای بزرگ میاد دنبالت...
ایراد نداره جبران میشه ....این تجربه ها لازمه..
نظر
نظر