در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
هکمتان دیروز کندل مرد آویزان زد.کندل امروز قپیرا و قشیر هم جالب نبود.به نظرتان تا کجا میتونن افت کنن؟
نظر
-
جعفر جون
بین فولادیها شما فخوز و ، مبارکه و وتوکا رومعرفی کردی با قیمتهای حمایتی و مقاومتی . من امروز وتوکا خریدم در صورت افت بیشتر فردا هم اضافه میکنم. از راهنمائیهای
همیشگیت سپاسگذارم.
تو گروه مواد غذائی هم غبشهر رو منفی کامل خرید داشتم با حد ضرر 890 نگه میدارم(البته خیلی امکان فعال شدن حد ضررش کمه !!)
نظر
-
قهکمت نزدیک به دو میلیون فقط شناور داره و بالحق میتونه در لیست خرید جا داشته باشه بنیادیش هم بررسی کردم واقعا فاند قدری داره از اون سهمهایی که سرش به کار خودشه و من همیشه از این سهمها خوشم میومدهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط shahmir پست شده است View Postجعفر جون
بین فولادیها شما فخوز و ، مبارکه و وتوکا رومعرفی کردی با قیمتهای حمایتی و مقاومتی . من امروز وتوکا خریدم در صورت افت بیشتر فردا هم اضافه میکنم. از راهنمائیهای
همیشگیت سپاسگذارم.
تو گروه مواد غذائی هم غبشهر رو منفی کامل خرید داشتم با حد ضرر 890 نگه میدارم(البته خیلی امکان فعال شدن حد ضررش کمه !!)
این سهم خیلی سریع میاد رو 280 .وبعد بالای 300 ..نیادم میریم مجمع یه سود درست درمون می گیریم ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدیگه شناور سهم رو هم حساب کردن زیاد سخت نیست ها ..کل شناور سهم 5 درصد هست ..میشه 1/500/000هزرا سهم .حالا از این تعدا خیلی ها هم بلند مدتی هستن ..
نظر
-
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postقبلا عذر خواهی میکنم بابت اینکه این سوال رو اینجا میپرسم ولی چون این تاپیک بازدید کننده بیشتری داره گفتم بهتر میتونم جواب بگیرم ولی تو تاپیک آموزشیم این سوال رو مطرح کردم . دوستانی که با مباحث مالی بیشتر آشنایی دارن لطفا راهنمایی کنند شاید به درد دوستان دیگر هم بخوره.
من تو صورتهای مالی شرکت ها یه بند میبینم با این عنوان "سود (زیان) قبل از اقلام غیر مترقبه اثرات انباشته تغییر در اصول و روشهای حسابداری" که سر در نمیارم چیه ..... اگه یکی از دوستان لطف کنه اینو برای من توضیح بده ممنون میشم.. ;;)وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postپرریسک جان خبر تصویب افزایش نرخ شکر و تعرفه واردات آن در تالارهای همسایه به شدت پیچیده آیا شما خبری موثق دارید و اگر این اتفاق بیافتد کدام قندی ها هستند که نرخ شکر را تو بودجشون زیر1350 دیده اند و کدام یک جای تعدیل بیشتری دارند
قشهد شکر رو 1175تومن دیده ..بقیه باای 1250 دیدن ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبله شناور کم هگمتان اگر حامی درست داشته باشه برا یک امتیاز هست ..در کنار اینکه مجمع هم نرفته ودر مجمع هم معمولا سود بالایی تقسیم می کنه ...سرمایه هم که پایین هست ودر منطقه اب وهوایی خوبی هست ..به نظرم بیارمش در لیست...4 تا قندی بهتر از سه تا قندی هست ...دوستان هگمتان بره تو لیست خرید ...
نظر
نظر