چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    بله شناور کم هگمتان اگر حامی درست داشته باشه برا یک امتیاز هست ..در کنار اینکه مجمع هم نرفته ودر مجمع هم معمولا سود بالایی تقسیم می کنه ...سرمایه هم که پایین هست ودر منطقه اب وهوایی خوبی هست ..به نظرم بیارمش در لیست...4 تا قندی بهتر از سه تا قندی هست ...دوستان هگمتان بره تو لیست خرید ...
    :x :x :x
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• ایمان صالح
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 71

هکمتان دیروز کندل مرد آویزان زد.کندل امروز قپیرا و قشیر هم جالب نبود.به نظرتان تا کجا میتونن افت کنن؟

نظر

• AVIN 8861
        عضو عادی
        • May 2012
        • 210

سلام و احترام به همه دوستان

به خصوص بهترین تکنیکالیست بنیادی کار
        و
        بهترین بنیادی کار تکنیکالیست
        یعنی پرریسک عزیز

ضمنا صدهزار آفرین به پرریسک هوشمندبابت انتخاب قهکمت
        هکمتان قزوین دوم از نظر پتانسیل رشد

نظر

• shahmir
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 368

جعفر جون

بین فولادیها شما فخوز و ، مبارکه و وتوکا رومعرفی کردی با قیمتهای حمایتی و مقاومتی . من امروز وتوکا خریدم در صورت افت بیشتر فردا هم اضافه میکنم. از راهنمائیهای
          همیشگیت سپاسگذارم.
          تو گروه مواد غذائی هم غبشهر رو منفی کامل خرید داشتم با حد ضرر 890 نگه میدارم(البته خیلی امکان فعال شدن حد ضررش کمه !!)

نظر

• مهران
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 442

قمرو هم قندی خوبیه ...با مدیریت قوی اینم اینده روشنی مثل قلر داره ...بعد اون 4 تا قندی پنجمی این هست ...
            ميشه بگين شناور قهكمت جقدره

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

قهکمت نزدیک به دو میلیون فقط شناور داره و بالحق میتونه در لیست خرید جا داشته باشه بنیادیش هم بررسی کردم واقعا فاند قدری داره از اون سهمهایی که سرش به کار خودشه و من همیشه از این سهمها خوشم میومده
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط مهران پست شده است View Post
                ميشه بگين شناور قهكمت جقدره
                دیگه شناور سهم رو هم حساب کردن زیاد سخت نیست ها ..کل شناور سهم 5 درصد هست ..میشه 1/500/000هزرا سهم .حالا از این تعدا خیلی ها هم بلند مدتی هستن ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                  جعفر جون

بین فولادیها شما فخوز و ، مبارکه و وتوکا رومعرفی کردی با قیمتهای حمایتی و مقاومتی . من امروز وتوکا خریدم در صورت افت بیشتر فردا هم اضافه میکنم. از راهنمائیهای
                  همیشگیت سپاسگذارم.
                  تو گروه مواد غذائی هم غبشهر رو منفی کامل خرید داشتم با حد ضرر 890 نگه میدارم(البته خیلی امکان فعال شدن حد ضررش کمه !!)
                  دوست من میگم وتوکا کمتر از یک ماه دیگه میره مجمع 25 تومن سود میده یعنی شما داری الان زیر 200 خرید می کنی ..این سهم کجا میخواد افت کنه ..بازار امونش نمیده ..بازار اینطوری عرضه نمیشد سهم خیلی سریع بالا می رفت ..امروز تا 225 هم رفت ..

این سهم خیلی سریع میاد رو 280 .وبعد بالای 300 ..نیادم میریم مجمع یه سود درست درمون می گیریم ..

نظر

• مهران
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 442

دیگه شناور سهم رو هم حساب کردن زیاد سخت نیست ها ..کل شناور سهم 5 درصد هست ..میشه 1/500/000هزرا سهم .حالا از این تعدا خیلی ها هم بلند مدتی هستن ..
                    1183000 سهم شناورشه در بين قندي ها گمترين شناور رو داره وسهمه بي سر صدايي هست من رو 1714خريدم و فردا هم اگه رو منفي كامل باشه ميخرم

نظر

• mdmahdi
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 38

سلام جعفر جون امروز قزوین رو تو سقف فروختم تو کف هم خریدم ( راستش بعد از خرید اصلا فکر نمیکردم به این زودی بیاد بالا )
                      کمی هم قپیرا داشتم با قشهد عوض کردم

کلا نمیتونم تو حسابم پول نگه دارم :-s

نظر

• AVIN 8861
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 210

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                        سلام و احترام به همه دوستان

به خصوص بهترین تکنیکالیست بنیادی کار
                        و
                        بهترین بنیادی کار تکنیکالیست
                        یعنی پرریسک عزیز

ضمنا صدهزار آفرین به پرریسک هوشمندبابت انتخاب قهکمت
                        هکمتان قزوین دوم از نظر پتانسیل رشد
                        .............

نظر

• Aiming
                          ستاره دار(18)
                          • Jul 2012
                          • 2641

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                          قبلا عذر خواهی میکنم بابت اینکه این سوال رو اینجا میپرسم ولی چون این تاپیک بازدید کننده بیشتری داره گفتم بهتر میتونم جواب بگیرم ولی تو تاپیک آموزشیم این سوال رو مطرح کردم . دوستانی که با مباحث مالی بیشتر آشنایی دارن لطفا راهنمایی کنند شاید به درد دوستان دیگر هم بخوره.

من تو صورتهای مالی شرکت ها یه بند میبینم با این عنوان "سود (زیان) قبل از اقلام غیر مترقبه اثرات انباشته تغییر در اصول و روشهای حسابداری" که سر در نمیارم چیه ..... اگه یکی از دوستان لطف کنه اینو برای من توضیح بده ممنون میشم.. ;;)
                          ;;) ;;) ;;)8->
                          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• mane1659
                            كاربر فعال
                            • Dec 2011
                            • 235

پرریسک جان خبر تصویب افزایش نرخ شکر و تعرفه واردات آن در تالارهای همسایه به شدت پیچیده آیا شما خبری موثق دارید و اگر این اتفاق بیافتد کدام قندی ها هستند که نرخ شکر را تو بودجشون زیر1350 دیده اند و کدام یک جای تعدیل بیشتری دارند

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                              پرریسک جان خبر تصویب افزایش نرخ شکر و تعرفه واردات آن در تالارهای همسایه به شدت پیچیده آیا شما خبری موثق دارید و اگر این اتفاق بیافتد کدام قندی ها هستند که نرخ شکر را تو بودجشون زیر1350 دیده اند و کدام یک جای تعدیل بیشتری دارند
                              بنده به شایعات کاری ندارم وخبری هم ندارم ..اصلا برام مهم هم نیست ..چون رو قندی رفتم که با همین شکر هم خوبه ..بالا بره که دیگه نور علی نور میشه ..

قشهد شکر رو 1175تومن دیده ..بقیه باای 1250 دیدن ..

نظر

• بنان
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 840

بله شناور کم هگمتان اگر حامی درست داشته باشه برا یک امتیاز هست ..در کنار اینکه مجمع هم نرفته ودر مجمع هم معمولا سود بالایی تقسیم می کنه ...سرمایه هم که پایین هست ودر منطقه اب وهوایی خوبی هست ..به نظرم بیارمش در لیست...4 تا قندی بهتر از سه تا قندی هست ...دوستان هگمتان بره تو لیست خرید ...
                                دستت درد نکنه جناب جعفر خان من تو هفته گذشته تو بی سر و صدایی با میانگین 19505 حسابی خرید کردم البته ملاک من پی بر ای و شناور پایین سهم بود حالا خدارو شکر شمام آوردید تو لیست ویژه فقط حعفرجان من غمارک و غبشهر هم اساسی خریدم امروز غمارکو خوب جمعش کردن اما غبشهر یه ذره ای ریپ میزد امیدوارم اینا هم از فردا راهشونو پیدا کنن

نظر

در حال کار...
                                X