کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت دوستان خوب شاخص داره میره برا 28000ولی اگر یک دفعه به 29000رسید زیاد تعجب نکنید در ضمن پترویها بهترینند گول این حرفا رو نخورید تعدیل شپترو رو دید 80% البته 80% شو نشون نداده همگی پر سود باشید
در مورد کنور ازت سوال کرده بودم/جعفر جان بعد از قندی ها با مشورت با تو وارد غمارک وغبشهر شدم اگه یادت باشه که خدا رو شکر اینها هم همونطور که گفته بودی با برکت و خیر رسون بوده اند وهستند.امروز میخوام وارد کنور بشم نظرت چیه؟
سلام و احترام
(با اجازه جناب پر ريسك )
دوست عزيز با نظرت موافقم.كنور سهمي است با بنيادي عالي و نگه داشته شدن در اين قيمتها به نظرم مشكوك است. تصورم اينه كه به يكباره استارت خيلي خوبي خواهد زد و احتمال جاگذاشتن زياد است. همه سهمها حتي بدترين سهمها در هفته هاي اخير رشد داشتند جز همين كنور...يادمان باشد قيمت الان نزديك قيمت عرضه اوليه است. در اين محدوده قيمت صفهاي خريد سنگين و بدون عرضه در اواخر فروردين وجود داشت كه سهم را يك نفس تا 2100 تومان هم برد و....
البته هم در مورد بنيادي آن و هم تكنيكال نظر استاد جعفر را بايد ديد. در هر حال من شخصا دقيق اين سهم را زير نظر دارم و به نظرم قطعا فرصت خريد است و متعجبم كه پر ريسك عزيز چرا در ليست قرار نمي دهد.....
آقاي پوراحمدي برخلاف قنديها در اين مورد ،كاملا با هم موافقيم!
بموتو مهمترین مقاومت 315 بود ..عرضه های امروز احتمال زیاد کار وتوسم هست ..اگر نبود بارها صف خرید میشد ....دو میل سهمی نیست ..ولی بفروشه دوستان باید زحمت حجم مبنا رو بگشن حال وحوصله گره نداریم ..هدف قیمتی 450 /..در مجمع هم 50 بده یعنی برا خریدار امروز در میاد زیر 270 تومن ..برا سال بعد انتظار سود 90 دارم یعنی پی بریا سهم 3 هست مفت مفت ...
دوست عزيز با نظرت موافقم.كنور سهمي است با بنيادي عالي و نگه داشته شدن در اين قيمتها به نظرم مشكوك است. تصورم اينه كه به يكباره استارت خيلي خوبي خواهد زد و احتمال جاگذاشتن زياد است. همه سهمها حتي بدترين سهمها در هفته هاي اخير رشد داشتند جز همين كنور...يادمان باشد قيمت الان نزديك قيمت عرضه اوليه است. در اين محدوده قيمت صفهاي خريد سنگين و بدون عرضه در اواخر فروردين وجود داشت كه سهم را يك نفس تا 2100 تومان هم برد و....
البته هم در مورد بنيادي آن و هم تكنيكال نظر استاد جعفر را بايد ديد. در هر حال من شخصا دقيق اين سهم را زير نظر دارم و به نظرم قطعا فرصت خريد است و متعجبم كه پر ريسك عزيز چرا در ليست قرار نمي دهد.....
آقاي پوراحمدي برخلاف قنديها در اين مورد ،كاملا با هم موافقيم!
آوین جان ممنون از نظزت-من هم الانه با شما در مورد قندی ها موافقم اگه یادتم باشه من هم اعتقادداشتم دیروز اگه قندی ها برگردن در واقع اصلاح کردن وبه حرکت مثبتشون ادامه میدن و باز اگه به یادبیاری من بارها میگفتم قندی ها خوب هستن ولی غمارگ وغبشهر بهتر وکمریسکتر هستن البته به لطف خدا با خروج از قندی ها وورود به غمارگ وغبشهر بازدهی بیشترکسب کردم و اگه مونده بودم خوب سودکمتری میبردم و بارها گفتم قندی ها خوب هستن ولی گزینه های خوب هم زیاد هستن.
من باهات موافقم الانه دارم کم کم کنور میخرم با چندتا کارشناس نشستیم تحلیل کردیم سودش با دلار الان و قیمت سنگ آهن خریدچین 500تومان میشه و این یعنی یه تعدیل اعجاب انگیز با جواب تو بری خرید دلگرم تر هم شدم وباز هم ازت تشکردارم
به حج عرضه ها در سهام دیگه توجه کنید .سهامی بخردی که اونقد ررزامند باشه که عرضه کننده نداشته باشه ..
در غبشهر وتوسم فروخته ودر بموتو بازم وتوسم ..یعنی بازار می دونه این سهام ارزش دارن نمی فروه ولی حقوقی پول لازمیه میفروشه ..پس از فرصت خرید بهره ببرید ..فقط به صف خرید غبشهر توجه بفرمایید ...
نظر