چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam1480
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 432

دوستان در بین پترو شیمی ها هم که اکثرا صف خرید شدند..شاراک هم قیمت مناسبی داره هم اینکه هنوز صف خرید نشده...با زیر نظر گرفتن معملات سهم در چند روز امروز تونستم مقدار خوبی بخرم... اگر در طول روز به اوردرهای خرید نگاه کنید.. بسته های 10000 به بالا زیاد می بینید..دوستانی که علاقه مند هستند رصد کنند... احتمالا تا پایان همین ماه تعدیل بین 20 تا 30 در صدی داشته باشه و دیگه اینکه نسبت p/e و میزان تقسیم سودش هم عالیه..یعنی ارزش نگه داشتن هم داره و از لحاظ بنیادی هم عالیست

نظر

• morteza93
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 516

آقا شما توی بانکیها کدومو صلاح میدونید؟
      وکار و وپارس و وپاسار که رشدشون شروع شده؟
      یا ونوین و وبصادر که کف قیمت هستن؟
      یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
        آقا شما توی بانکیها کدومو صلاح میدونید؟
        وکار و وپارس و وپاسار که رشدشون شروع شده؟
        یا ونوین و وبصادر که کف قیمت هستن؟
        وسینا ..

نظر

• کاوشگر
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 71

خدا رو شکر حرفهای حاج محمود خیلی آروم و بی حاشیه بود بهر حال دمش گرم باعث شد بازار هفته بعد هم سبز بمونه ما که از دلار وسکه جا موندیم بلکه تو این بورس یه چیزی دستمون رو بگیره که امیدوارم شاخص جوگیر نشه و بی استراحت بره بالا ..بابا درسته که ما بقول پرریسک عزیز جماعت ساده دل جامعه هستیم ولی بخدا دل داریم یه چند وقت مثبت به هیج جا برنمی خوره.....
          [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• behnam1480
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 432

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
            حواسها به گروه ساختمان باشه

بزودي با نزديكي به مجامع اين شركتها شاهد رشد خوبي در اين گروه خواهيم بود
            دوست عزیز بنا به اطلاعاتی که از یکیاز فعالان و پیشکسوتان بازار دارم.. بازار مسکن از برج 10 به بعد با رشد فزاینده ای همراه خواهد بود و در اسفند ماه به اوج خودش میرسه.. ساختمانیها رو نزدیک مجمع و یا بعد از مجمع بخرید و تاپایان سال نگه دارید

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
              دوست عزیز بنا به اطلاعاتی که از یکیاز فعالان و پیشکسوتان بازار دارم.. بازار مسکن از برج 10 به بعد با رشد فزاینده ای همراه خواهد بود و در اسفند ماه به اوج خودش میرسه.. ساختمانیها رو نزدیک مجمع و یا بعد از مجمع بخرید و تاپایان سال نگه دارید
              اقا صدا شو در نیارید نمی خواهید که کل بازار بره بالا دیگه سهام نمونه برا خرید ..یکی دوتا از اون خوبهاش رو سوا کردم برا روزهای مبادا که همه سهام رشد کردن ...این گروه واقعا مفته ...

نظر

• mobin
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 590

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                اقا صدا شو در نیارید نمی خواهید که کل بازار بره بالا دیگه سهام نمونه برا خرید ..یکی دوتا از اون خوبهاش رو سوا کردم برا روزهای مبادا که همه سهام رشد کردن ...این گروه واقعا مفته ...
                پرریسک جان
                هنوز نظرتون روی ثشرق - ثتران و ثامان هست؟اولویت با کدوم سهمه؟

نظر

• behnam1480
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 432

اوکی جعفر آقا... راست گفتی.. یکی از همینها که از پروژه های خفنش خبر دارم و همچنین از طرح در دست احداٍ ث دولت در سال آینده...زیر نظرش دارم ولی دیگه پولم تموم شد..همشو ریختم تو غذا و پترو شیمی و معدن:)

نظر

• میرحسین
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 95

سید معمولا ساختمانی ها از اوایل مهر رشدشون شروع میشه یهو نپرن الان چند تاشون فعلا ده درصدی اومده بالا
                    [COLOR=#008000]​ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]

نظر

• سهراب 1
                      عضو عادی
                      • Jun 2012
                      • 159

در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
                      سید معمولا ساختمانی ها از اوایل مهر رشدشون شروع میشه یهو نپرن الان چند تاشون فعلا ده درصدی اومده بالا
                      وقتی به نمودارهای وساخت و ثشرق و ثامان نگاه کنید می بینید که همه اونها رشدشون در اواخر سال گذشته بوده . به نظرتون شروع رشد اونها در حال حاضر یه کمی زود نیست ؟؟؟

نظر

• alizare1982
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 590

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
                        سلام چرا یهو سایت اینطور شده بود از صبح کلا" forbiden میداد.... پررریسک عزیز موندیم یه وقتی واسه این تایپیک یا این سایت اتفاقی واسش بیفته تکلیف ما چی بشه... خدائیش از صبح دستم به هیچ سایت دیگه ای نمی رفت..اینترنت تعطیل...
                        سید عزیز هر چی از خدا می خوای بهت بده واقعا" تو این دوره زمونه کسی که بیاد اینقدر خالصانه از ته قلبش وقت بزاره کم پیدا میشه مثل تو هیچکسی پیدا نمیشه ... دوستت داریم بمون تا بمونیم...
                        :x:x:x
                        سلام. منم حرف كاوشگر عزيز رو تأييد مي كنم! باور كنيد وقتي سايت بالا نميومد، انكار توي اينترنت يه چيزي گم كردم، پيداش نميكنم!!! :(
                        پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• ron
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 243

سید جان همچنان عقیده داری فولاد خریدنی است ؟
                          یعنی حتی از توی این صف هم برداشتنش صلاحه ؟
                          البته من به جهت اضافه کردن سوال می کنم چون کمی نقدینگی جدید رسیده 247 و251 قبلا خرید داشتم وتوکا رو هم رو 223 و 230
                          خیلی عزیزی
                          [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• Nilper
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 69

جعفر خان روی 300 از توریل جدا شیم یا فکر می کنید هموز جا داره؟ خیلی ممنون@};-

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

پر ریسک گرامی
                              با تشکر از زحمات شما
                              با جو مثبت فعلی و حجم معاملات دیروز شبندر و شراز - هدف قیمتی این دو را مرحمت فرمایید.
                              ممنون
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• hamid20
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 122

هدف همان هست ..

قزوین در صدر بود این که تکلیف روشنه..

قشهد بازار اشتباه می کنه ..گزارش بیاد معلوم میشه کدوم قندی ارزش صف نشتن داشته کدوم نداشته ..قشهد لیست دو خرید هست همچنان هدف همان ..

جعفر جان به قشهد و رشدش اعتقاد دارم دلیل عرضه هاش هم کامل شدن الگو ab=cd بود که نزدیک های 2400 شکل گرفت.........اگه تو تحلیل الگو اشتباه میکنم بفرمایید ممنون میشم.

نظر

در حال کار...
                                X