چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hanny
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 395

سلام جعفر جان
    من ديروز 8:30:7 درخواست خريد غبشهر رو دادم ولي بهم نرسيد !!!!!!!!!!!! به نظر شما روز شنبه عرضه مي شه ؟؟؟ خريد تا چه قيمتي رو صلاح مي دونين ؟؟ ممنون يا حق

نظر

• آواچی
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 337

ثبت رکورد جدید...کف دلار 2700@-)

نظر

• shimab
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 422

جعفر خان قبلاً به مقاومت فولاد در قيمت 268 تومان اشاره كرده بوديد، اگر مقاومت شكسته شده اولين تارگت فولاد را چند مي دانيد؟ در ضمن از معرفي گروه فولاد ازتون ممنونم ....:x

نظر

• baran
          عضو فعال
          • May 2011
          • 704

جناب پر ريسك عزيز با سلام و تشكر از زحمات شما ميخواستم نظرتون را در مورد خريد سهامهايي چون در روز شنبه آينده بدانم :
          1) حكشتي ( بدليل افت زياد واحتمال توافق هسته ايي و كمرنگ شدن سايه تحريمها در آينده نزديك و صف خريد بودن ديروز اين سهم و...)
          2) سمان گستر اصفهان و ثتران ( بدليل عدم رشد ساختماني ها و نظر مساعد شما روي اين سهمها و اعلام اكثر دوستان مبني بر شروع به رشد اين سهمها در مهرماه)
          3) ايران خودرو ( آگهي فروش بانك پارسيان و...افزايش نرخ فروش محصولات و...احتمال توافق هسته ايي )
          بدانم ممنون ميشم دوست كوچك خود را راهنمايي نمائيد در ضمن ديروز با توجه به راهنمايي شما برادر بزرگوار بموتو و وتوكا خريداري شد.........................باز هم تشكر

نظر

• rad
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 557

دلار 2600 تومان شده
            با یک دلار تو بازار بورس چند تا سهم میشود خرید؟مثلا 20 سهم سایپا ویا...
            بنابر این رشد بازار ادامه دارد.
            شرکت های سود ساز با سرمایه کم بیشترین بازدهی را خواهند داشت.
            نظر من اینست سهام داری تا شب سال نو میلادی بهتر است.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
              جعفر خان قبلاً به مقاومت فولاد در قيمت 268 تومان اشاره كرده بوديد، اگر مقاومت شكسته شده اولين تارگت فولاد را چند مي دانيد؟ در ضمن از معرفي گروه فولاد ازتون ممنونم ....:x
              هدف بالای 320 ولی دوستان با فولاد 400 تومنی چطرون...وتوکا 400 تومنی چی...با این دلار گروه فولاد در قیاس با رشد بازار مفت ترین هستن ..با این همه خبر بنیادی خوب..

نظر

• alizare1982
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 590

دلار شد 2700 تومن!!! >:d<
                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                  جناب پر ريسك عزيز با سلام و تشكر از زحمات شما ميخواستم نظرتون را در مورد خريد سهامهايي چون در روز شنبه آينده بدانم :
                  1) حكشتي ( بدليل افت زياد واحتمال توافق هسته ايي و كمرنگ شدن سايه تحريمها در آينده نزديك و صف خريد بودن ديروز اين سهم و...)
                  2) سمان گستر اصفهان و ثتران ( بدليل عدم رشد ساختماني ها و نظر مساعد شما روي اين سهمها و اعلام اكثر دوستان مبني بر شروع به رشد اين سهمها در مهرماه)
                  3) ايران خودرو ( آگهي فروش بانك پارسيان و...افزايش نرخ فروش محصولات و...احتمال توافق هسته ايي )
                  بدانم ممنون ميشم دوست كوچك خود را راهنمايي نمائيد در ضمن ديروز با توجه به راهنمايي شما برادر بزرگوار بموتو و وتوكا خريداري شد.........................باز هم تشكر
                  1-حکشتی نظری ندارم ..بخرم حتاید میخرم ..
                  2-از گروه ساختمان ا س پ ثباغ ثتران ثشرق در صدر لیست خرید ..ثامان خراب کرد از لیستم خارج شد
                  3-خودرو در قیمت 135 گفته شد در این قیمتها نظری ندارم از این گروه بخرم ولساپا میخرم با حد ضرر 190 ...هدف حداقل 240 ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                    سید جان همچنان عقیده داری فولاد خریدنی است ؟
                    یعنی حتی از توی این صف هم برداشتنش صلاحه ؟
                    البته من به جهت اضافه کردن سوال می کنم چون کمی نقدینگی جدید رسیده 247 و251 قبلا خرید داشتم وتوکا رو هم رو 223 و 230
                    خیلی عزیزی
                    دوست من فولاد از 240 داد زدم فریاد زدم لیدر بازار فولادهست ..اگر خردیهاتون تکمیل شده دیگه خرید نکنید وفقط بنشیندی خالشو ببرید ...حال اونهایی که فولاد رو 250 فروختن پرسیدن داره ..اکنون وتوکا رو توصیه می کنم با بموتو اگر کسی بتونه بخره ...

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                      پر ریسک گرامی
                      با تشکر از زحمات شما
                      با جو مثبت فعلی و حجم معاملات دیروز شبندر و شراز - هدف قیمتی این دو را مرحمت فرمایید.
                      ممنون
                      شبندر همچنان 250 ...

شراز هم 480 در صورت شکست 600 ...

نظر

• behnam1480
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 432

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        1-حکشتی نظری ندارم ..بخرم حتاید میخرم ..
                        2-از گروه ساختمان ا س پ ثباغ ثتران ثشرق در صدر لیست خرید ..ثامان خراب کرد از لیستم خارج شد
                        3-خودرو در قیمت 135 گفته شد در این قیمتها نظری ندارم از این گروه بخرم ولساپا میخرم با حد ضرر 190 ...هدف حداقل 240 ..
                        اول ثشرق بعدش ثتران..اینو حالا داشته باشید .. فروردین ماه این پست و دوباره میارم بالا;)

نظر

• ron
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 243

سید جان دست گلت درد نکنه ما این نقدینگی جدید رو ببینیم از بین فولاد بموتو و وتوکا کدوم کاسب میشیم دعا به جونت می کنیم فخوز هم خرید قبلی هست اگر اینها نشد اضافه کردن فخوز هم صلاحه؟
                          درواقع اولویت بندی.ن چجوره؟
                          [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                            سید جان دست گلت درد نکنه ما این نقدینگی جدید رو ببینیم از بین فولاد بموتو و وتوکا کدوم کاسب میشیم دعا به جونت می کنیم فخوز هم خرید قبلی هست اگر اینها نشد اضافه کردن فخوز هم صلاحه؟
                            درواقع اولویت بندی.ن چجوره؟
                            بستگی به ریسک شما داره ..فعلا وتوکا کمترین رشد رو کرده ..اگر قیمت وتوکا رو با فولاد تناسب بگیرم وتوکا 20 تومن عقب هست یعین وتوکا باید 260 میشد نه 240 ...ولی خوب اونقدر فروشنده احساسی ریخته تو بازار که نگو ..

اولویت وتوکا فولاد فخوز ...بموتو هم که در صدر اینها ..

نظر

• rad
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 557

سلام دوستان
                              دوست دارم شنبه اول وقت یه کله و سه کله سهم بخرم.
                              محبت می کنید 5 تا سهم برای خرید پیشنهاد کنید.
                              سود کردم برای شما و خانواده محترم دعا می کنم.
                              ضرر کردم پای خودم.
                              بی نهایت سپاسگذارم

نظر

• capitalist
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 77

پرریسک عزیز به نظرتون کماکان با کرمانشاه بمونم یا توصیه به تعویض با سهم دیگری را دارید(چه سهمی؟)؟ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

نظر

در حال کار...
                                X