در اصل توسط negar پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
آقا يكي بهم بگه چطوري ميشه بعضي ها پيام ميذارن، زيرش يه نوشته اي كه مختص خودشون هست مياد!!!!!!!!!! تنظيماتش كجاست؟؟؟؟؟؟ ;) هر چي گشتم پيداش نكردم!!!!! ;;)پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postجعفر جان ابتنکه وقت میزاری و جواب سوال ها رو میدی ممنونم خدایش خیلی مردی.
جعفر یه سوال ذهن منو مشغول کرده اونم اینه که چرا دوستان قندی از کاهش قیمت دلار نگران میشن ویا با افزایشش خوشحال میشن؟؟؟؟!!!!مگه واردات قند با ارز مرجع نیست؟؟؟شرکتهای قندی هم که مستقیم واردات وصادراتی ندارن!!!
بعضی ها میگن واردات با دلار آزاده که اگه اینجور باشه واقعا ارزش این نمادها خیلی خیلی بالاست ولی اگه اینجوری باشه با جمع تعرفه وهزینه بار و.....که قیمت هر کیلو قند وشکر باید خیلی بالاتر از این ارقام کنونی تو بازار باشه!!؟
بابت معرفی و تحلیلت برای ورودم به غبشهر و غمارگ هم ممنونم سوال قبلی باشه اگه دلار اومد زیر 2000جواب بده ولی یه سوال دارم اینه که به نظرت فاذر و کچاد وبا کنور جابجا کنم یا نه؟؟؟
دولت از ابتدای سال 200 هزار تن شکر خام وارد کرده(خریده) که تا حالا 50 هرار تن اون وارد شده . 7 و 8 مهر ماه دو کشتی ( که فکر نمیکنم بردن اسمشون لازم باشه ) پهلو میگیرند . که تا اینجا میشود 150 هزار تن و به قرار کیلویی 930 ریال توسط کارخانه ها تصفیه میشه . مابقی تا دی ماه میرسه و تصمیم به فروش اون در صورت تمایل شرکتهای قندی (با نرخ 950 تا 980 در صورت تصویب )حتمی هست و در صورت عدم تمایل به خرید باز برای تصفیه و تحت مالکیت دولت اقدام میشه . این یعنی افزایش نرخ و یعنی کدوم واردات با ارز مرجع . راستی با نظرتون موافقم کدوم شرکت قندی میتونه حالا اقدام به واردات کنه . با کدوم پول ؟تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
شاخص شاید به استراحت نیاز داشته باشه ولی سهام ما شاید نه ...
در صدر لیست خرید بموتو وگروه فولاد هست ...
حواستون به گروه ساختمان باشه ..ببینم می تونن مقاومت اصلی رو بشکنن ..ثشرق ثتران نمودار بهتری دارن ...
به آ.س.پ امیدی نیست؟ داره به مجمع نزدیک میشه بدمون نمیاد یه سود خوب بگیریم ;)
از گروه ساختمان من ثباغ و ا.س.پ رو بیشتر میپسندم .....///
نظر
-
کنور:
نوشته اصلی توسط meysam_sh_2020
از 6 ماه ی دوم به بعد تعدیل های این سهم هم میاد
سنگ اهن رو 60 دلار بگیریم در 2400 تومن ضرب کنیم میشه 144 هزار تومن برای هر تن ............چه شود .............حالا اگه 70 دلار بشه سنگ اهن در 6 ماه ی دوم 70 در 2400 میشه تنی 168 هزار تومن .........
وای........چه شود ...............فقط 6 ماه صبر کنید ..........تا گزارش 12 ماهه سود کنور بالای 350 و شاید 400 بشه با این قیمت هایی که الان حساب کردیم .........
بعدا سر فرصت حساب میکنیم ........فعلا سود حداقل 350 تومنی رو (ذهنی )از من قبول کنید ..........تا بعدا بریم بالاتر............ خلاصه اینکه قیمت های جهانی نیاد زیر 60 دلار یه سود خفنی میسازه ........
گزارش 6 ماهشو بده بقیشو ما پیش بینی میکنیم .......... چون سه ماهش خیلی جالب نبود
اگه برای تعدیل معدیل نبنده............بعد از گزارش 6 ماهه من دوباره میخرم این سهمو ...........عاشق این سهمم ..........من اگه بگم که پارسال هر تن سنگ اهن رو با چه قیمتی میفروختن و الان چند میفروشن فردا این سهم صف خرید باید باشه ..............هاها ولی کیه که قدر بدونه ...........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postممنون
به آ.س.پ امیدی نیست؟ داره به مجمع نزدیک میشه بدمون نمیاد یه سود خوب بگیریم ;)
از گروه ساختمان من ثباغ و ا.س.پ رو بیشتر میپسندم .....
پیشنهاد منم به شما اینهاست:(جسارت نباشه ها ما تازه کاریمچیزی هم حالیمون نیست ها زیاد جدی نگیر)
کنور-کشرق-فخوز-فولا-زمگسا-چکاوه-کاصفا-وسینا-حتوکاسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postمیثم جان چرا ساختمونی؟؟؟به نظرم سهم های چابک وتیزی نیستن وبازار عادت نداره قیمت به درامد بالایی بهش بده لیست خرید جعفر خیلی خوبه به نظرم هم سریع رشد میکنن هم مطمین هستن ساختمونی ها برای پیر مردها خوبه نه شما
پیشنهاد منم به شما اینهاست:(جسارت نباشه ها ما تازه کاریمچیزی هم حالیمون نیست ها زیاد جدی نگیر)
کنور-کشرق-فخوز-فولا-زمگسا-چکاوه-کاصفا-وسینا-حتوکا
کشرق مشکوک میزنه ....شاید بشه پایین تر خرید ....کنور هم که بلند مدته کار ما نیست الان که فکرشو میکنم..... غمارگ رو غبشهر هم خوبن ....منتها من خودمو جا مونده میدونم ازشون .........:d///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postراستش ما یه استراحتی لازیم داریم .........فعلا داریم بررسی میکنیم چی بخریم .............این فخوز خوب گزینه ایه به نظر از اینایی که گفتی ....هنوز بررسی نکردم ......فک میکردم از فخوز جا موندم ولی الان که نگاه میکنیم میبنیم رشدی نکرده فخوز ....;) اره ساختمون رو بیخیال .........بهتره بریم دنبال یه سهمی که تعدیل داره مثل فخوز که مثل روز روشنه ........فقط اگه نبنده .......
[B]میثم جان فولاد فخوز وتوکا توریل حتوکا به قول جعفر خان رالی این گروه شروع نشده ;) البته شما یه بار حوالی 230 فولاد خریدی ولی زود رد کردی :p فولاد امروز پر حجم معامله شد و رو به بالا به نظرم تا سقف قیمت قبلیش (340) رشد کنه ....
[/B]
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Post
[b]میثم جان فولاد فخوز وتوکا توریل حتوکا به قول جعفر خان رالی این گروه شروع نشده ;) البته شما یه بار حوالی 230 فولاد خریدی ولی زود رد کردی :p فولاد امروز پر حجم معامله شد و رو به بالا به نظرم تا سقف قیمت قبلیش (340) رشد کنه ....
[/b]///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبه نظرم فخوز از فولاد بهتر باشه ....تا نظر بقیه چی باشه....گروه پترو هم دوباره بررسی میکنیم ........سهام خوب زیاده ... پنجشنبه جمعه بررسی میکنیم ...خرید ها رو میزاریم برای هفته ی بعد ....;) تا این احمدی نژاد هم برگرده :d فردا سخنرانی داره .......
نظر
-
-
در اصل توسط hanny پست شده است View Postسلام جعفر جان
اگه زحمتي نيست ميشه مجددا اهداف قيمتي و حد ضرر غبشهر رو اعلام كنين؟
در ضمن من مقداري كپشير روي 137 تومان خريد داشتم آيا صلاح مي دونين فردا بفروشم و با بموتو و غبشهر جابجا كنم .؟ ممنون يا حق
نظر
نظر