چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهراب 1
    عضو عادی
    • Jun 2012
    • 159

صف خريد 22 ميليوني فولاد عرضه شد و به دنبال اون صف خريد وتوكا و فولاي ريخت و ذوب هم منفي شد . معلوم نيست باز چه خبر شده .

نظر

• rad
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 557

دریا موجه کاکا

نظر

• زاپاتا
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 229

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        ذوب فعلا با حد ضرر 230 نگهداری کنید ..زیر 230 نباید بیاد ..مراقب باشید

گروه پترو که عالی هست کرمانشاه وشاراک رو در یابید ..

ببینم قشیر همین امروز می تونه راه خودش رو از قپیرا جدا کنه ..صبر می کنیم ..
        پرریسک عزیز

حد ضرر ذوب فعال شد.

بریم تو کارش؟
        [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• moasheran
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 22

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
          صف خريد 22 ميليوني فولاد عرضه شد و به دنبال اون صف خريد وتوكا و فولاي ريخت و ذوب هم منفي شد . معلوم نيست باز چه خبر شده .
          شايد به بازار تهران ربط داشته باشه. و نگراني و استرس معامله گران كه با هر حركتي درصف فروش و خريد جابجا ميشوند
          سكوت سرشار از ناگفته هاست

نظر

• احمدخان
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2032

محمد حسن خان
            هیج بحرانی در کار نیست.
            ضد مردم در هر لباس و منصب و صنفی باید از بین بروند.
            باید پولهای باد اورده گرفته شود و الا مردم این کار را می کنند و ان وقت امنیت از مفت خورها هم سلب می شود.
            چرا فقط فقرا باید در ناراحتی و استرس باشند؟

نظر

• محمد حسن
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 423

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
              یعنی اعتراض مدنیه؟؟
              یا اعتصاب کاری؟
              نمیدونم اسمش رو چی بگذاریم بازاری میگه امروز که من کالایی را میفروشم فردا باید با قیمت بالاتری جایگذین اگر تازه جنس خوب گیرم بیاد پس الان برای چی بفروشم همان بهتر که تعطیل کنیم

نظر

• برزیل
                Banned
                • Aug 2025
                • 415

من زنگ زدم خ جمهوری گفتم آقایه همچین خبری شنیدم راسته گفتن فروش نداریم واینم گفت بازاریان ازفروختن اجناس به دلیل هرروزبالارفتن قیمت اجناس ونامشخص بودن قیمت ارز ازفروش خودداری میکنن

نظر

• mehdipour2000
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 406

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                  دریا موجه کاکا
                  :))
                  تحلیل رایگان
                  اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                  توییتر: m_mehdipour

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                    من زنگ زدم خ جمهوری گفتم آقایه همچین خبری شنیدم راسته گفتن فروش نداریم واینم گفت بازاریان ازفروختن اجناس به دلیل هرروزبالارفتن قیمت اجناس ونامشخص بودن قیمت ارز ازفروش خودداری میکنن

اره درسته یکی از دوستای من که برای خرید کلی ز زده بود بهش گفتن فعلا فروش ندارن!!!

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

ما که یه دونه گوشی هم نمیفروشیم نوکیا 1616 30هزارتومانی شده 100هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!!بابام میگفت زمان جنگ اینقدر احتکای کالا نبود که الان هست همه هرچی دارن در حال انبار کردنش هستن
                      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• mehdi1364
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 41

آره درسته ما كه تو شهرستان كوچكي هستيم خيلي از بازاريا مغازه ها شونو تعطيل كرده اند و دست تو جيب انداختند چرا به خودمون زحمت بديم و بريم سر كار مهم جنسامونه كه روز به روز ميره بالا راستي بچه ها خبري از عامو بهمن نداري دلمون واسه .....تنگ شده ....

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

خوب بازار شرایط عادی نداشت واین عرضه معلوم نشد برا چی بود ..ببینم هفته بعد باز با افزایش نرخ فولاد دوباره صف 20 میلی براش میزارن ..

صبر می کنیم تا بازار دوباره هم از ناحیه دلار ضرر کنه هم از ناجیه سهام ...بار دوم هست این اتفاق رخ میده ..

گفتم شرکتها دلار رو زیر 2000 دیدن به فرضن همین الان قیمت دلار بشه 2000 بازم این عرضه ها کاملا بیمعنی واحساسی بود ...

نظر

• mehdipour2000
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 406

سلام... من خودم لوازم یدکی کامیون وارد میکنم ... تاجر جزئم کله گنده نیستم
                            نمیتونن نفروشن... این داستان امروز یکسال پیش وقتی دلار استارت زد برای ما پیش اومده چیز تازه ای نیست... یه ماه شل و ول نفروختیم بعدش مجبور شدیم بفروشیم گنده تر از ما جنس نمیداد بالاخره چون مجبور بود دلار یورو و درهم بزنه فروش رو شل کرد.
                            الانم بازار نمیتونه نفروشه چون تقاضا بالاست بعدشم باید دلار بزنن اونور آب جنس باید بفروشن که پول بیاد و بزنن. زیر و روکشیه حرفای دیروزه... نفروشن جواز باطل میشه به همین راحتی. الان مالیات ندی اتحادیه سوال پیچ میکنه چه برسه به این ناز و اداها.... دیگه احتکار بماند. خداروشکر ما مصرف کننده های خوبی هم هستیم ... هرسال مدل جدید میاد باید بخریم... نخریم از دیگران عقب میفتیم!!! پس تقاضا سرجاشه.
                            این خبرا هم بهتره اینجا نیاد روند کار خودشو میکنه ... دو روز منفی خورد ولی دوباره بالا رفت. اینهمه سهم کلفت داریم
                            فولادی معدنی پالایشی قندی کاشی ... با اینهمه تعدیل توی راه ....
                            تحلیل رایگان
                            اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                            توییتر: m_mehdipour

نظر

• bari
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 193

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              خوب بازار شرایط عادی نداشت واین عرضه معلوم نشد برا چی بود ..ببینم هفته بعد باز با افزایش نرخ فولاد دوباره صف 20 میلی براش میزارن ..

صبر می کنیم تا بازار دوباره هم از ناحیه دلار ضرر کنه هم از ناجیه سهام ...بار دوم هست این اتفاق رخ میده ..

گفتم شرکتها دلار رو زیر 2000 دیدن به فرضن همین الان قیمت دلار بشه 2000 بازم این عرضه ها کاملا بیمعنی واحساسی بود ...
                              علت اصلی تظاهرات در بازار تهران بود شعارهای وحشتناکی شنیده میشد

نظر

• ahmad30_n
                                عضو عادی
                                • Aug 2025
                                • 207

زمزمه هاي هاي ورود هاشمي رفسنجاني و يا ايجاد شوراي رياست جمهوري زياد شده است
                                [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
                                X