جناب پرریسک تمام تحلیل های شما درست است اگر وضع همینطوری بماندو تحریم ها شرکت ها را به مرز ورشکستگی نکشاند
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط hamia پست شده است View Postسید جان سلام
به نظرت خگستر چه سناریویی رو برای جبران عقب موندنش از +4 های گروه حودرو پیش می گیره ( تعدیل - گره - عرضه و ... ) ؟؟ و آیا محدودیتی واسه گره های متوالی وجود داره ؟
و
در صورت باز شدن سیمانی ها سناریوی خودت چیه ؟؟/ افزایش حجم یا فروش ) و اینکه فکر می کنی سغرب و ساروم با چه قیمتی باز می شن ؟؟
در ضمن دوستان توجه کنن در اینکه بازار برمی گرده شکی نیست و دیدن شاخص بالای 40000 با این قیمت دلار و در پیش بودن انتخابات آمریکا و ایران و اینکه در چندین ماه آینده جنگی رخ نحواهد داد دور از ذهن نیست ... پس مواظب سهامتون با شین که مفت ندین ....!!!!
مرسی
نظر
-
دلار فعلا 3550 تومن ..با دلار 2500 تومنی بورس منفجر میشه دلار 3550 جای خود دراد ..
همچنان صبر می کنیم ..ببینم این قنیدها رو دوباره میشه دو برابر این قیمتها دید ..یا گروه فولاد مس روی سیمان خلاصه سهام افتابه سازی هم با این دلار بیاد دو برابر بشه شاید سه برابر 4 برابر ...باید صبر کرد ..
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postجعفر خان هدف فولاد با این حجمی که امروز زد چنده؟ 300 را رد می کنه؟:x
وقتی دلالهای دلار هی میان میگن دلار 3000-4000-5000 چرا ما برا سهام این قیمتها رو ندیم ..البته سهامدار جماعت تنها قشری هست که از صنعت خود بد میگه ...فولاد 600 تومنی رو هم می بینیم ..بالاتر هم می بینیم ..
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postجناب پرریسک سلام
یه مشورت میخواستم
به نظرتون من از این سبد سهام که میگم با این قیمتهای خرید(به تومان)، از کدومها خارج بشم؟!
کدوم ها رو نگه دارم و یا اضافه کنم؟!
اگه یه حدود قیمتی برا خرید یا فروش هم بدید ممنون میشم...
سبد:
بموتو320------توریل272-------شاراک719------کرماشا573------ثشرق194-------وسپه139
بازم از توجهتون ممنونم.
دوست من در بموتو می توانستید نوسان بگیرید که انگاری این کار رو نگریدید..
و.قتی سهمی صفش ریخت ودوباره صف خرید نشد در اون روز میتونید 50 درصد در مثبت خروج کرده ومنتظر باشید تا به حمایت برسه مجدد وارد بشید ..
بقیه هنوز رشدی نکردن ولی گفتم هر جا که وارد سود شدید دیدید داره کم میاره 50 درصد خروج کنید ..سهام خوبی هستن ..
نظر
-
در اصل توسط saeedr88 پست شده است View Postجناب پرریسک تمام تحلیل های شما درست است اگر وضع همینطوری بماندو تحریم ها شرکت ها را به مرز ورشکستگی نکشاند
تحریم صنعت قند وشکر رو ورشکست نمی کنه بلکه شکوفا می کنه ..
گفتم بریم چغندر بکاریم بهتره والان سود رفته در کشاورزی ...
نظر
-
-
در اصل توسط hamia پست شده است View Postممنون میشم بررسی کنید
در مورد سیماینها بستگی به قیمت بازگشایی داره ..اگر با پی بریا زیر 6 باز بشن به نظرم ارزش خرید داشته باشن ...چون با تعدیلهایی که میدن پی برای میاد زیر 4 اونم در این بازار ..
در ضمن هگمتان دوستان حواسها باشه بالای 277 می تویند اونهایی که سیمانی ندارن بخرن با حد ضرر 277 وهدف های بالای 400 ...
نظر
-
قيمت دلار در حال حاضر 3580 تومن . با كنفرانس خبري امشب كه رئيس جمهور در مقابل خبرنگارهاي داخلي و خارجي داره ممكنه فردا دلار يه كمي بياد پائين و مثلا بشه 3300 تومن . اونوقت از فردا دوباره ميان ميگن بازار ملتهب شد و دلار سقوط كرد و يه داستان ديگه براي بازار سهام داريم . خدا به خير بگذرونه .
نظر
-
نظر