چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
    قيمت دلار در حال حاضر 3580 تومن . با كنفرانس خبري امشب كه رئيس جمهور در مقابل خبرنگارهاي داخلي و خارجي داره ممكنه فردا دلار يه كمي بياد پائين و مثلا بشه 3300 تومن . اونوقت از فردا دوباره ميان ميگن بازار ملتهب شد و دلار سقوط كرد و يه داستان ديگه براي بازار سهام داريم . خدا به خير بگذرونه .
    بزار بفروشن ضرر پشت ضرر..فولاد رو 280 فروخت بعد قیمت ورق اومد رو 300 خریدن 10 درصد ضرر با کارمزد فقط از محل سهام بعد دلار هم 15 درصد رفته بود بالا دیروز میشد 25 درصد ضرر در دوروز ..

این افراد پولشون رو بزارن بانک سود بگیرن بهتره درسته ارزش پول کمتر میشه ولی خوب در یک روز از ناحیه سهام 10 درصد از پولشون نمیپره ..یکی نیست بگه شما که به بازار سهام اعتقاد نداری تو بازار سهام چه کار می کنی برو رد کارت ..والا..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط jeneral35 پست شده است View Post
      سلام پرریسک جان
      حرف شما برای امثال من حجته و همیشه افتخار میکنم با اینکه تجربه بورسی زیادی دارم از سخن های شما نیز استفاده میکنم.
      امروز کارشناسی و تجربه شما در غبشهر بیش از پیش نمایان شد
      سوال من اینه که با توجه به جو چهارشنبه بازار قندی ها فکر میکنید بتونن از فردا حرکت خود را آغاز کنند؟
      سخنرانی امروز رییس دولت برای فردا تاثیری نمیزاره؟
      و آیا قندی ها به کف مقاومتی خود نخوردن ؟
      سلام
      دوست من شما لطف داری..

در مورد قندیها بله الان در بهترین محدوده قیمتی برا برگشت هستن ..البته گفتم مثل اینکه عده ای به عمد دارن جلوی رشد رو مییگرن ..حالا بنده همیشه خوشبین بوده واز توهم بدم می اومده خصوصا در بازار سهام ..

در مورد سخنرانی اینها ..ول کنید حرف اینها خریدار داشت کشور این نبود ..

به نظرم اگر قرار باشه رالی جدید گروه شروع بشه همین روزها خواهد بود با بازدهی بالای 50 درصد ..با اشن همه حتما حد ضرر بزارید ....

در مورد غبشهر هم تازه اول راهه امروز یک مقاومت رو 1250 داشت شکوند در حد تیم ملی حد ضرر بره رو 1250 وهدف بعدی ما بالیا 2000 خواهد بود حداقل ..

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        سلام..

نظر من ابادان در صدر بعد کرمانشاه هست در صدر بعد هم شیران صفهان اگر مشکل حل بشه که ظاهرا شده وبقیه پتروها ..فقط دقت کنید در صادرات مشکل نداشته باشن ودر دریافت پول ..

شاراک را در چه رتبه ای و جه هدف قیمتی پیش بینی می کنید؟
        اولین مقاومت؟؟؟

ساختمانی ها و ثباغ هم ممنون می شوم.

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• nirvana_00
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 172

سلام مرد
          خدا به مال و زندگیت برکت بده. همین.....

نظر

• Sarmaye
            عضو جدید
            • Jul 2012
            • 14

جناب پرريسك تشكراز زحمات بي دريغ جنابعالي نظرتون رو دو مورد خودرو و سايپا مي فرماييد

نظر

• کاوشگر
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 71

سلام جعفر خان گل ممنون میشم به سوالم جواب بدید
              در مورد وبشهر دفعه قبلی گفته بودی تکنیکالی تا 220 می ره فکر می کنی با قیمت الان 220 و با توجه بازار به صنایع غذایی در کنار غبشهر و غمارگ باز هم جای رشد خواهد داشت؟ و اینکه نظر جنابعالی در خصوص تعویض این سهم با غبشهر یا غمارگ چیه ؟؟ پیشاپیش از پاسخت تشکر می کنم .. سلامت ،پاینده و پرسود باشی
              [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• e.hamedi
                ستاره دار(13)
                • Jun 2012
                • 379

سلام بر پرریسک

با توجه به شرایط فعلی قیمت ها ، می شود دلایل برتری انتخاب قشیر را بر قشهد و قزوین بیان کنید؟

با سپاس

نظر

• mane1659
                  كاربر فعال
                  • Dec 2011
                  • 235

پرریسک جان در مورد گزارش مارون نظرت چیست ؟ آیا میتونه بالابره

نظر

• سهراب 1
                    عضو عادی
                    • Jun 2012
                    • 159

جعفر خان با معاملات امروز قپيرا به نظرت احتمال ريزش وجود داره يا نه ؟ نمودار اون و كندلي كه امروز زده زياد اميدوار كننده نيست .

نظر

• برزیل
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 415

جعفر خان با معاملات امروز قپيرا به نظرت احتمال ريزش وجود داره يا نه ؟ نمودار اون و كندلي كه امروز زده زياد اميدوار كننده نيست .
                      بااجازه صابخونه :شنیدم کسایی که حامی قندیهابودن سهام قندیشونوفروختن ویکی ازدلایل افت چندروزه همینه

نظر

• بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

جعفر جان گزارش قشيرين اومد روي کدال

مبارک دوستان قندي

تازه قشيرين حرفي توي سهام هاي بنيادي نداره بگه ، بايد منتظر تعديل هاي بالاي اين گروه باشيم

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

دوست من قپیرا بارها گفتم هدف 1200 بود ..قپیرا با سرمایه 100 میلیون سهمی انگاری داهر الان رو 3600 معامله میشه ..من بارها این موضوع رو گفتم ولی دوستان هی گفتن پی بریا پایین داره فلان داره بهمان داره .حالا ببیند نمی تونه بالا بره دلیل هم سرمایه بسیار بالای قپیرا هست ..قنقش هم نمی تونه بالا بره چون سرمایه 100 میل داره ..اصفهان هم نیم تونه بالا بره چون به هفد رسیده بالاتر از این نداره ..

فعلا قندیهایی که بالا دارن قزوین قشیر قشهد قمرو هگمتان ..قپیرا هم اگر بالا بره فقط در سایه رشد این سهام وجو روانی اینها خواهد بود همین ..مقاومت 1265 هنوز موفق به شکست نشده ..قپیرا لیدر گروه قند نیست اشتباه نکیند..

قندیها تک تک راه خود رو جدا می کنند قزوین راه خود رو جدا کرده چند روز دیگه قشیر هم جدا می کنه قنیشا هم جدا می کنه قمرو قند هگمتان قشهد هم جدا می کن چون سرمیاه اینها نصف یا سوم قپیرا هست ..با بنیادی خوب .

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            سلام..

نظر من ابادان در صدر بعد کرمانشاه هست در صدر بعد هم شیران صفهان اگر مشکل حل بشه که ظاهرا شده وبقیه پتروها ..فقط دقت کنید در صادرات مشکل نداشته باشن ودر دریافت پول ..
                            سلام ..ابادان برا بار چندم باز تعدیل مثبت داد سود از 130 به 160 ..حالا هی برید بفروشید ...پی بریا 5 بدیم بالیا 800 قیمت خواهد خورد ..

فراور سود حدود 100 اعلام کرده با پوشش حدود 600 درصد .دلار هم زیر 2000 دیه حالا برید بفروشید ...

فقط سهام دلاری ...همچنان منتظر می ماینم ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                              جعفر جان گزارش قشيرين اومد روي کدال

مبارک دوستان قندي

تازه قشيرين حرفي توي سهام هاي بنيادي نداره بگه ، بايد منتظر تعديل هاي بالاي اين گروه باشيم
                              خوب قشرین سهم شغیف گروه..انتظار این تعدیل نداشتم در نه ماهه بالای 40 تومن ساخته ..اونم در یک منطقه که کشاورزی مشکل داره ..حالا بخوانید سود شرکتهای طرف اذربایجان رو ..همچنان صبر می کنیم ..گروه قند مجدد شکوفا بشه ..

نظر

• قاتل بروسلی
                                كاربر فعال
                                • Feb 2012
                                • 684

سلام
                                پرریسک جان حد ضرر بموتو چنده؟
                                کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                                ندایی آمد که :
                                او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

در حال کار...
                                X