چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
    جعفر خان با معاملات امروز قپيرا به نظرت احتمال ريزش وجود داره يا نه ؟ نمودار اون و كندلي كه امروز زده زياد اميدوار كننده نيست .
    با اجازه پرریسک عزیز.
    من این چند روز روند منفی که سهم طی کرد را خوب برانداز میکردم. اولا که در ساعت 8:30 تا 9 عین این چندروز صف خریدی در ماکزیمم قیمت میچیدند و فروشندگان را شناسایی می کردند سپس صف خرید را حذف و در کف بعنوان خریدار مینشستند. سهم با تلنگری آماده خیزش و صعود بود اما به وضوح خریدار حتی با پایانی + در این چند روز قیمت را در پایین نگاه میداشت و پایانی منفی میزد ولی به گونه ای که از ریزش و تبدیل شدن به صف فروش جلوگیری کند. سپس با آرامی در کل 3 ساعت کاری سهم را جمع میکرد.
    خبری داشتم مبنی بر اینکه یک فرد حقیقی تقاضای خرید 3 میلیونی در کف به کارگزاری ای داده بود و فکر کنم خرید ایشان در این 3 روز تکمیل گردید!!!
    معاملات امروز را نیز اگر دقت میکردید شیب خزنده ای رو به بالا داشت چون سهم در پایین دیگر خشک شده بود و فروشنده ای نداشت. از نظر تکنیکال نیز امروز بر سطح صعودی rsi مماس شد و از فردا بنده منتظر تغییر وضعیت سهم هستم.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• bours
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 259

سلام به تو ای دوست بی آلایش
      تـو پر ریسک هستی یا آسایش؟
      در زمانه کم فروشی وکلاهبرداری
      چیزی نمی فروشی بجـز آرامش

تقدیم به کسی که ندیده و نشناخته دوستی میکند . . .

نظر

• Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

جعفر جان دوست داریم @};-
        آقا من دارم یه فایل ورد درست میکنم از نکاتی که تو پستهایت میزنی نت بر میدارم واقعا یه کلاس آموزش جامع روانشناسی بازار-فاندامنتال-تکنیکال هست
        همیشه پر سود و سلامت باشی.

راستی امروز خرید قهکمت رو تو منفی 4 تکمیل کردم.......نمیدونم کارم درست بود یا نه
        :p
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• bours
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 259

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
          جعفر جان دوست داریم @};-
          آقا من دارم یه فایل ورد درست میکنم از نکاتی که تو پستهایت میزنی نت بر میدارم واقعا یه کلاس آموزش جامع روانشناسی بازار-فاندامنتال-تکنیکال هست
          همیشه پر سود و سلامت باشی.

راستی امروز خرید قهکمت رو تو منفی 4 تکمیل کردم.......نمیدونم کارم درست بود یا نه
          :p

دوست عزیز اگه لطف کنی و فایلت رو واسه بچه های اینجا بذاری تا دوستان هم استفاده کنن کار بزرگی خواهد بود
          ممنون

نظر

• صداقت2
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 704

نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک نمایش ارسال ها
            سلام..

نظر من ابادان در صدر بعد کرمانشاه هست در صدر بعد هم شیران صفهان اگر مشکل حل بشه که ظاهرا شده وبقیه پتروها ..فقط دقت کنید در صادرات مشکل نداشته باشن ودر دریافت پول ..

شاراک را در چه رتبه ای و جه هدف قیمتی پیش بینی می کنید؟
            اولین مقاومت؟؟؟

ساختمانی ها و ثباغ هم بررسی کنید ممنون می شوم.
            صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• keyvan1
              کاربر فعال
              • Sep 2012
              • 168

در اصل توسط bours پست شده است View Post
              سلام به تو ای دوست بی آلایش
              تـو پر ریسک هستی یا آسایش؟
              در زمانه کم فروشی وکلاهبرداری
              چیزی نمی فروشی بجـز آرامش

تقدیم به کسی که ندیده و نشناخته دوستی میکند . . .
              خوبیه این سایت اینه که کاربراش مثل سایتهای دیگه به هم نمی پرند . اونجا هر کی نظر مثبت داره بازخواست میشه . نظر منفی میگه دشنام میشنوه .
              هر وقت هم اینجا بچه ها میگن فلان سهم خوب نیست بنده خدا را دیگه از زندگی سیر نمی کنند
              [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
              من خدایی دارم که همین نزدیکی است
              در امتداد لحظه هایم
              هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

سلام و خسته نباشید بر دوست خوبمان
                جعفر جون شپترو و فاسیمین با این گزارشها فردا در زیر چه قیمتی به نظرت باز بشن تا بتونیم اضافه کنیم؟!
                یاشا

نظر

• negar
                  ستاره دار(2)
                  • Aug 2025
                  • 536

در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Post
                  خوبیه این سایت اینه که کاربراش مثل سایتهای دیگه به هم نمی پرند . اونجا هر کی نظر مثبت داره بازخواست میشه . نظر منفی میگه دشنام میشنوه .
                  هر وقت هم اینجا بچه ها میگن فلان سهم خوب نیست بنده خدا را دیگه از زندگی سیر نمی کنند
                  شما هم دیدی:-s هر کی فحش بلد نیست میتونه بره یاد بگیره چطوری مسیولینش اجازه میدهند

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                    نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک نمایش ارسال ها
                    سلام..

نظر من ابادان در صدر بعد کرمانشاه هست در صدر بعد هم شیران صفهان اگر مشکل حل بشه که ظاهرا شده وبقیه پتروها ..فقط دقت کنید در صادرات مشکل نداشته باشن ودر دریافت پول ..

شاراک را در چه رتبه ای و جه هدف قیمتی پیش بینی می کنید؟
                    اولین مقاومت؟؟؟

ساختمانی ها و ثباغ هم بررسی کنید ممنون می شوم.
                    شاراک قبلا هم شاراه شد سهم خوبیه واهداف بالایی داره بالای 1000 می بینم ..فقط رو 720 یک مقاومت کویچک داره شکست حد ضرر بزارید 720 وبعد با اسودگی سهامداری کنید ..

گروه ساختمان هم دوست من این گروه انتظار تعدیل مثبت این چیزها ندارم ..این گروه پی بریا 3و نهایت 4 دارن ..کمتر از چند ماه دیگه هم مجمع دارن ودر مجمع هم تقریبا 100 درصد تقسیم سود ..سود سال بعد اینها هم در حد همین امسال ..با تقسیم سود پیب بریا این گروه میشود 2......

برا گروه ساختمان انتظار دارم پی بریا بگیرن یعنی پی بریا اینها بشه 5...واین خود یعنی یک بازدهی 50 درصد ...حالا در بازار مثبت وبا این تورم دلار باید پی بریا خیلی بالاتر هم بگیرن ..ولی خوب تا بازار درک کند کمی زمان میبرد ..

قزوین رو ما دو ماه گفتیم بعد دوماه تازه بازار اومد روش یا سیمان غرب یا همین شفارس یا همین شپتر کرمانشاه فولاد ...بازار وقتی میفهمه که خیلی دیر شده .

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
                      سلام
                      پرریسک جان حد ضرر بموتو چنده؟
                      سلام..

تا وقتی زیر 326 تثبیت نشده روند صعود داره ..فعلا جای نگرانی نیست .

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                        سلام و خسته نباشید بر دوست خوبمان
                        جعفر جون شپترو و فاسیمین با این گزارشها فردا در زیر چه قیمتی به نظرت باز بشن تا بتونیم اضافه کنیم؟!
                        یاشا
                        با سلام..

اتا جان فاسمین درست یک روز مانده به بسته شدن گفته شد بالای 610 فرصت خرید هست با هدف 800 تومان ..

حالا فاسمین اگر حوالی 700 باز شد با هدف 785 دوستان میتونن ورود کنن ...وبعد با شکست این قیمت یعنی 785 تومن هدف قیمتی فاسمین 1100تا1200 هست ..

اگر فاسمین همین فردا بالای 785 تومن قیمت خورد دوستان با حد ضرر 785 میتونن ورود کنن با هدف 1100 تا1200 تومن ..ولی در کل گفتم بالای 785 باز بشه خیلی عالی میشه ومیتونیم به هدف بالای 1000 فکر کنیم هر چند پایین اون هم باز بشه با این گزارش بعد مدتی میشکنه ومیره برا بالای 1000...

شپترو هم سقف قیمت قبلی 815 تومن هست بالای این قیمت باز بشه با حد ضرر 815 برا خرید خوبه با هدف قیمتی 1200 تومن ...

یادش بخیر شپترو زیر 500 تومنی قبل مجمع ..

نظر

• shimab
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 422

جعفرخان فولاد با این فروشی که امروز در بورس کالا داشت به نظرت چقدر می تونه تعدیل بده؟؟؟ راستی فرآوری و کروی و کالسیمین هم تعدیلات خوبی دادند و در عین حال محتاطانه . جعفرخان فولاد هم می تونه همانند گروه روی تعدیل داشته باشه؟؟؟ :x

نظر

• Sarmaye
                            عضو جدید
                            • Jul 2012
                            • 14

جناب پرريسك فكر كنم سئوال من جا افتاد لطفا در مورد خودرو و سايپا راهنمايي بفرماييد

نظر

• کاوشگر
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 71

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
                              سلام جعفر خان گل ممنون میشم به سوالم جواب بدید
                              در مورد وبشهر دفعه قبلی گفته بودی تکنیکالی تا 220 می ره فکر می کنی با قیمت الان 220 و با توجه بازار به صنایع غذایی در کنار غبشهر و غمارگ باز هم جای رشد خواهد داشت؟ و اینکه نظر جنابعالی در خصوص تعویض این سهم با غبشهر یا غمارگ چیه ؟؟ پیشاپیش از پاسخت تشکر می کنم .. سلامت ،پاینده و پرسود باشی
                              سید عزیز فکر کنم ما رو فراموش کردی، منتظر می مانم
                              [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• aniant
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 52

پر ریسک عزیز در مورد کفرا و فسرب روند انها؟ممنون
                                آخرین ویرایش توسط aniant؛ 2012/10/02, 22:55.

نظر

در حال کار...
                                X