کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از فردا داشته باشید گروه قند رو ...همین قشیر رو در 2000 شاید تقدیم بازار کردیم ..صبر می کنیم ...گروه قند غذایی فولاد مس روی ودر اخر گروه پترو لید ربازار ...اولی ها به خاطر اینکه تحریم روشون اثر نداره ..
سلام پرریسک جان
حرف شما برای امثال من حجته و همیشه افتخار میکنم با اینکه تجربه بورسی زیادی دارم از سخن های شما نیز استفاده میکنم.
امروز کارشناسی و تجربه شما در غبشهر بیش از پیش نمایان شد
سوال من اینه که با توجه به جو چهارشنبه بازار قندی ها فکر میکنید بتونن از فردا حرکت خود را آغاز کنند؟
سخنرانی امروز رییس دولت برای فردا تاثیری نمیزاره؟
و آیا قندی ها به کف مقاومتی خود نخوردن ؟
از فردا داشته باشید گروه قند رو ...همین قشیر رو در 2000 شاید تقدیم بازار کردیم ..صبر می کنیم ...گروه قند غذایی فولاد مس روی ودر اخر گروه پترو لید ربازار ...اولی ها به خاطر اینکه تحریم روشون اثر نداره ..
پرریسک جان شما که گفتی قشیر بخریم با حدضرر1980
حالا چکار کنیم پس؟
چه خبره تو این شهر چقدر هرکی هرکیه. آخرش دلار چنده؟
سلام دوست من
طبق خبر موثقي كه يكي از دوستان از برادرش تلفن گرفته بود تا ساعت 13 دلار در چهار راه استانبول 4200 تومان معامله مي شد . البته به گفته برادر اين دوست ما به راحتي هم گير نمياد .
این دلار کوفتی اخر سر امروز کمی منفی شد ..3390 تومن ..
امیدوارم دوستان مجدد فردا جو گیر نشن برن سهام دلاری ورچوب حراج بزنن چون دلار از 3500 شده 3400 یا اصلا شما بگو 3000.....دوستان با دلار بالای 2500 این بروس حالا حالا باید مثبت بخوره ..فقط به افزایش نرخ ورق در بورس کالا وشمش روی توجه کنید وسهام خود رو مفت نفروشید ..حالا نوبیت باشه نوبته بورس هست تا همه هجوم بیارن برا خریدش...
نظر