در اصل توسط mahmood965 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postپرریسک جان پکویرو چه کنیم شکست حد ضرر؟
این فروشنده احسای نمی دونم کی بود رو منفی داد ..
بازار داره چرخش می کنه .و....کاملا زیبا داره میره رو سهام ریالی ..گروه ساختمان وگروه بانک وتجهیزات وگروه کشیترانی وگروه لاستیگ ...گروه لاستیک بیتشرین سود ریالی رو دارن ..صبور باشید ..
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postعزیزانی که غبشهر دارن وکمی هم شاید نگران بودن تبریک میگم خدا رو شکر سهمتون داره بازگشت میکنه وبه امید خدا رو به جلوست حرکتش وتبریک میگم
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postدوست عزیز لطفاً به جملات من دقت بیشتری بکنین.
وصندوق روند نزول به خودش گرفته: اندیکاتورهای روند می گن که احتمالاً این مقاومت رو نتونه رد کنه دوست عزیز. یعنی حواستون جمع باشه
وملت هم روندش صعودی نیست یکی دو روزی فقط نظاره گر این دو سهم باشین. با عملکردشون تو این دو روز(دو روز گذشته) امیدی در هیچکدوم نمی بینم. مگه اینکه حمایت بشن.
ما توی این تاپیک فقط سهامی رو وارد می شیم که قبل مقاومت نباشن و اصلاح لازم روی اونا صورت گرفته باشه.آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/24, 09:56.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
شايد فسرب ليدر گروه روي بشه. با گردن کلفتي سهامهاي فروشنده بد بخت را از دستش در اوردند حالا احتمالا فسرب بره بالا .
گويا موضوع فروش زمينش دوباره داره سر زبانها ميفته.
گمان کنم فسرب از محل فروش زمينش به ازاي هر سهم بيش از 500تومان تعديل مثبت بدهد.در اصل فسرب با سود 20توماني اش حداقل 600تومان بدون تعديل سود بيش از 100تومانيش تا اخر سال مي ارزد.که با اون فسرب حداقل 1000تومان ارزش دارد.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postما از اول هم نگران نبودیم ..اونهایی نگران هستند که ممکنه از سهم 2500 تومانی جا بمانند وگرنه ما سهام مفت خریدیم چرا نگران باشیم ..بهترنی سهم بازار ...
بازم شرمنده جعفر جان اصلا قصد بی ادبی و بی احترامی نبود وقتی سهم برگشت ذوق کردم که سهامدارای احساسی و جو گیر باعث نشدن که حرف شما زمین گیر شه وهمه دیدیم که سهم در جایی که گفته بودید برگشت.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشايد فسرب ليدر گروه روي بشه. با گردن کلفتي سهامهاي فروشنده بد بخت را از دستش در اوردند حالا احتمالا فسرب بره بالا .
گويا موضوع فروش زمينش دوباره داره سر زبانها ميفته.
گمان کنم فسرب از محل فروش زمينش به ازاي هر سهم بيش از 500تومان تعديل مثبت بدهد.در اصل فسرب با سود 20توماني اش حداقل 600تومان بدون تعديل سود بيش از 100تومانيش تا اخر سال مي ارزد.که با اون فسرب حداقل 1000تومان ارزش دارد.
اغراق هم حدی داره عزیز;)
نظر
-
با سلام جناب پرریسک به نظر شما قزوین با این تعدیل چرا منفی هست ایا نگه داریم امکان رشد ان هست
نظر
نظر