چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (۲)
    • تیر ۱۳۹۱
    • ۱۲۸۱

در اصل توسط bours پست شده است مشاهده پست
    آ_س_پ صعودی نشده پرریسک عزیز
    با اجازه جناب پرریسک
    دوست عزیز سیگنال هایی برای صعود در این سهم دیده می شه. اما خیلی قوی نیست. فردا نظاره گر بازار باشیم بهتره. به قول جناب پرریسک هر سهمی اگه وارد روند صعود شد در ۸۰ درصد موارد تا ۳ روز اجازه ورود می ده... ۴ درصد بالاتر می خریم اما در روند صعود.
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۶۷۹۷

در اصل توسط صداقت۲ پست شده است مشاهده پست

تک سهم هایی مثل ودی هم مناسبند.
      فردا اگر مثبت ۵ بخورد - به محدوده ۲۶۶ تومان و آغاز روند صعودی می رسد.
      بنظرتان اولین هدف قیمتی کجاست؟
      ممنون

کندل امروز سهم بسیار عالی بود ..مثل الگویی که در شفارس زد در ۲۶۰ ویه کله تا ۳۰۰ رفت ..

هدف سهم ۳۲۰ هست فرصت خرید داد بله سهم خوبیه ..با این کندل امروز به نظرم امروز بهترین خرید بود ...

نظر

• nirvana_00
        عضو عادی
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۱۷۲

جناب پرریسک من به گزارش قزوین نگاه می کردم ۱۳۴۳۰ تن تفاله ی خشک رو به قیمت ۴۵۵۸۱ میلیون ریال دیده که برابر با ۳۴۰تومان به ازا هر کیلو خواهد بود در حالی که همین هفته ی پیش توی بورس کالا ۵۴۰ فروخته که اگر این قیمت رو لحاظ کنیم به قیمت۷۲۵۲۲ میلیون ریال خواهیم رسید یعنی ۲۶۹۴۱ میلیون ریال پنهان سازی سود
        درست می گم؟

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۹۰
          • ۶۷۹۷

در اصل توسط boorsy پست شده است مشاهده پست
          سیدجان سلام من پریروز یکسوم سرمایه مو که از قندیا آزاد کرده بودم رو ۱۶۷۰ صنعتی بهشهر خرید زدم فردا بنظرتون یه پله دیگه از صف فروش خرید بزنم؟ ممنون
          سلام..
          بله پله دوم از سبد غذایی رو میتونید فردا سوار بشید در منفی کامل ...در ضمن غیر غبشهر هیچ سهم غذایی خرید نشه حتی اگر ۱۰۰ میلیون صف باشه ..کل سهام بررسی شده سهام بهتری پیدا نشده جز غگل که یک دانه هم نمیدن ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۶۷۹۷

در اصل توسط nirvana_۰۰ پست شده است مشاهده پست
            جناب پرریسک من به گزارش قزوین نگاه می کردم ۱۳۴۳۰ تن تفاله ی خشک رو به قیمت ۴۵۵۸۱ میلیون ریال دیده که برابر با ۳۴۰تومان به ازا هر کیلو خواهد بود در حالی که همین هفته ی پیش توی بورس کالا ۵۴۰ فروخته که اگر این قیمت رو لحاظ کنیم به قیمت۷۲۵۲۲ میلیون ریال خواهیم رسید یعنی ۲۶۹۴۱ میلیون ریال پنهان سازی سود
            درست می گم؟
            به این چیزها دقت نکردم برا این سهم انتظار سود ۱۵۰ داشتم که با این قیمتهای شکر وقند وتفاله میشه به سود بالای ۲۵۰ امید داشت ...پی برای ۵ بدیم میشه ۱۲۵۰ تومن و۴ بدیم میشه ۱۰۰۰ تومن ..حالا افت وخیر میمونه به گزارش ها بعدی بیاد وروند کل گروه ..

ولی گفتم غبشهر داریم که انتظار سود ۵۰۰ تا ۶۰۰ دارم برا سال بعد پی بریا این سهم با سود مجمع الان نزدیک ۲ هست ..بازدهی کدوم بیشتره؟؟؟؟؟؟

نظر

• Fundamental
              عضو فعال
              • شهریور ۱۳۹۱
              • ۶۹۷

بنده با غبشهر همچنان هستم و سعی دارم فردا هم سنگین اضافه کنم البته با یه گین توپول از وپترو

نظر

• Jamshidyar
                كاربر فعال
                • مهر ۱۳۹۰
                • ۵۵۶

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                به این چیزها دقت نکردم برا این سهم انتظار سود ۱۵۰ داشتم که با این قیمتهای شکر وقند وتفاله میشه به سود بالای ۲۵۰ امید داشت ...پی برای ۵ بدیم میشه ۱۲۵۰ تومن و۴ بدیم میشه ۱۰۰۰ تومن ..حالا افت وخیر میمونه به گزارش ها بعدی بیاد وروند کل گروه ..

ولی گفتم غبشهر داریم که انتظار سود ۵۰۰ تا ۶۰۰ دارم برا سال بعد پی بریا این سهم با سود مجمع الان نزدیک ۲ هست ..بازدهی کدوم بیشتره؟؟؟؟؟؟
                جعفرجان خدا قوت
                خداوکیلی برای هیچ سهمی مثل غبشهر تا حالا انرژی نذاشتی. همین باعث میشه ماها به سهم با اطمینان بیشتری نگاه کنیم. راستی گفته بودی اگر توافق بشه سود بالاتر از اینها خواهد بود. کنجکاو شدم درباره علتش بدونم.
                موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• nirvana_00
                  عضو عادی
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۱۷۲

خوب مسلما غبشهر
                  حالا اگه اجازه بدید به حرف های خودتون استناد کنم که فرمودید قزوین رو بالای ۲۰۰۰ تومن می بینید یعنی تقریبا ۱۰۰% دیگه، غبشهر هم فرمودید ۳۰۰۰ تومن که اونم می شه ۱۰۰ % دیگه. حالا یک نکته که بنده فکر می کنم قزوین دوسر برد خواهد بود و اون اینکه زمزمه های دلار مرجع ۱۷۰۰ تومنی بودجه ۹۲ می آد که تا آخر آبان باید پیش نویسش به مجلس بره ازاون طرف هم اگه تحریم برداشته شه دلار حوالی ۲۴۰۰ خواهد بود یعنی قندی ها در هر دو حالت سود ده خواهند بود

نظر

• Fundamental
                    عضو فعال
                    • شهریور ۱۳۹۱
                    • ۶۹۷

بنده با غبشهر همچنان هستم و سعی دارم فردا هم سنگین اضافه کنم البته با یه گین توپول از وپترو

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۶۷۹۷

خوب مسلما غبشهر
                      حالا اگه اجازه بدید به حرف های خودتون استناد کنم که فرمودید قزوین رو بالای ۲۰۰۰ تومن می بینید یعنی تقریبا ۱۰۰% دیگه، غبشهر هم فرمودید ۳۰۰۰ تومن که اونم می شه ۱۰۰ % دیگه. حالا یک نکته که بنده فکر می کنم قزوین دوسر برد خواهد بود و اون اینکه زمزمه های دلار مرجع ۱۷۰۰ تومنی بودجه ۹۲ می آد که تا آخر آبان باید پیش نویسش به مجلس بره ازاون طرف هم اگه تحریم برداشته شه دلار حوالی ۲۴۰۰ خواهد بود یعنی قندی ها در هر دو حالت سود ده خواهند بود
                      بله گفتم ..ولی خوب همه راه رو قرار نیست یکساله طی کنه ...بعد ۱۴۰۰ که هدف ما بود قزوین هدف بعدی رو در میان مدت میزنه ..مثل قنیشا ..سال قبل طوفان کرد والان یکساله در جا میزنه تا خبرهای بنیاید بیاد به یاری سهم وپی بریا سهم رو توجیه کنه ..
                      قزوین هم از زیر ۳۰۰ رسید به ۱۴۰۰ حالا بیاد تعدیل ها یکی یکی رو بشه تا زمینه رشد مجدد فراهم بشه ...دید میان مدتی کنید رو قزوین ..

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • آذر ۱۳۹۰
                        • ۲۲۱۲۰

خوب مسلما غبشهر
                        دلار مرجع بره بالا برای روغن هم میره بالا.........با دلار ۱۸۰۰ تومنی سود غبشهر حداقل حداقل ۶۰۰ ......
                        وسال اینده بی برو برگرد به نظرم دلار مرجع بالا خواهد رفت توافق بشود یا نشود ...........البته نظر شخصیه که میتونه اشتباه باشه ..
                        ///

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۹۰
                          • ۶۷۹۷

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است مشاهده پست
                          جعفرجان خدا قوت
                          خداوکیلی برای هیچ سهمی مثل غبشهر تا حالا انرژی نذاشتی. همین باعث میشه ماها به سهم با اطمینان بیشتری نگاه کنیم. راستی گفته بودی اگر توافق بشه سود بالاتر از اینها خواهد بود. کنجکاو شدم درباره علتش بدونم.
                          سهم خوبیه ..قیمت مناسب داره ..حیفه دوستان جا بمونن ..رو قزوین هم انرژی زیاد گذاشتیم رو سغرب رو کرمانشاه ...

منظور سود همون ۵۰۰-۶۰۰ بود ..در ضمن سودش نه به دلار این چیزها ربط نداره ..طبق قیمت سازمان حمایت میفروشه ..تولید وفروش خوب بالا رفته واین نشون میده که شرکت متحول شده ..در ضمن درسالهیا قبل همیشه ۱۵۰ رو راحت میساخته ...امسال شد ۳۳۰ وسال بعد بالای ۵۰۰ ...پی بیا هم نزدیک ۲ میشه ..با سود مجمع..

مفت نیست از نظر شما ؟؟؟کدوم سهم بازار همچین شرایطی دراه ..گفتم شده لیدر بازار داره کل بازار رو پایین میاره ..البته این نظر منه ...

نظر

• nirvana_00
                            عضو عادی
                            • بهمن ۱۳۹۰
                            • ۱۷۲

بله گفتم ..ولی خوب همه راه رو قرار نیست یکساله طی کنه ...بعد ۱۴۰۰ که هدف ما بود قزوین هدف بعدی رو در میان مدت میزنه ..مثل قنیشا ..سال قبل طوفان کرد والان یکساله در جا میزنه تا خبرهای بنیاید بیاد به یاری سهم وپی بریا سهم رو توجیه کنه ..
                            قزوین هم از زیر ۳۰۰ رسید به ۱۴۰۰ حالا بیاد تعدیل ها یکی یکی رو بشه تا زمینه رشد مجدد فراهم بشه ...دید میان مدتی کنید رو قزوین ..

جناب پر ریسک در مورد تاثیر پذیری غبشهر از تحریم ها و همینطور لغو تحریم ها و اثر اون بر غبشهر صحبت می کنید ؟ ممنون می شم

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۹۰
                              • ۶۷۹۷

جناب پر ریسک در مورد تاثیر پذیری غبشهر از تحریم ها و همینطور لغو تحریم ها و اثر اون بر غبشهر صحبت می کنید ؟ ممنون می شم
                              هیچ تاثیری روش نداره ..

غذا ودارو دو کالایی هستن که در لیست تحریم قرار نمی گیرن...

ولی خوب تحریم نباشیم بهتره ولی خوب تحریم باعث شده بازار روغن کاملا انحصاری بیفته دست غبشهر وغمارگ وبراشون عالی شده هیمن ..

نظر

• yousef
                                عضو فعال
                                • اردیبهشت ۱۳۹۰
                                • ۸۰۸

در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پست
                                دلار مرجع بره بالا برای روغن هم میره بالا.........با دلار ۱۸۰۰ تومنی سود غبشهر حداقل حداقل ۶۰۰ ......
                                وسال اینده بی برو برگرد به نظرم دلار مرجع بالا خواهد رفت توافق بشود یا نشود ...........البته نظر شخصیه که میتونه اشتباه باشه ..
                                میثم عزیز...غبشهردرسال اگه اشتباه نکنم بیش از۳۰۰میلیون دلارواردات مواداولیه داره که توگزارش امسال حدود۱۳۰۰تومن درنظرگرفته....

قاعدتا افزایش ارزمرجع برای غبشهرنکته بسیارمنفی میتونه باشه چه جوری شمااین روبراش مثبت میدونین؟مگه چقدرمیتونه افزایش نرخ بده؟

نظر

در حال کار...