چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

در اصل توسط bours پست شده است View Post
    آ_س_پ صعودی نشده پرریسک عزیز
    با اجازه جناب پرریسک
    دوست عزیز سیگنال هایی برای صعود در این سهم دیده می شه. اما خیلی قوی نیست. فردا نظاره گر بازار باشیم بهتره. به قول جناب پرریسک هر سهمی اگه وارد روند صعود شد در 80 درصد موارد تا 3 روز اجازه ورود می ده... 4 درصد بالاتر می خریم اما در روند صعود.
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

تک سهم هایی مثل ودی هم مناسبند.
      فردا اگر مثبت 5 بخورد - به محدوده 266 تومان و آغاز روند صعودی می رسد.
      بنظرتان اولین هدف قیمتی کجاست؟
      ممنون

کندل امروز سهم بسیار عالی بود ..مثل الگویی که در شفارس زد در 260 ویه کله تا 300 رفت ..

هدف سهم 320 هست فرصت خرید داد بله سهم خوبیه ..با این کندل امروز به نظرم امروز بهترین خرید بود ...

نظر

• nirvana_00
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 172

جناب پرریسک من به گزارش قزوین نگاه می کردم 13430 تن تفاله ی خشک رو به قیمت 45581 میلیون ریال دیده که برابر با 340تومان به ازا هر کیلو خواهد بود در حالی که همین هفته ی پیش توی بورس کالا 540 فروخته که اگر این قیمت رو لحاظ کنیم به قیمت72522 میلیون ریال خواهیم رسید یعنی 26941 میلیون ریال پنهان سازی سود
        درست می گم؟

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط boorsy پست شده است View Post
          سیدجان سلام من پریروز یکسوم سرمایه مو که از قندیا آزاد کرده بودم رو 1670 صنعتی بهشهر خرید زدم فردا بنظرتون یه پله دیگه از صف فروش خرید بزنم؟ ممنون
          سلام..
          بله پله دوم از سبد غذایی رو میتونید فردا سوار بشید در منفی کامل ...در ضمن غیر غبشهر هیچ سهم غذایی خرید نشه حتی اگر 100 میلیون صف باشه ..کل سهام بررسی شده سهام بهتری پیدا نشده جز غگل که یک دانه هم نمیدن ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
            جناب پرریسک من به گزارش قزوین نگاه می کردم 13430 تن تفاله ی خشک رو به قیمت 45581 میلیون ریال دیده که برابر با 340تومان به ازا هر کیلو خواهد بود در حالی که همین هفته ی پیش توی بورس کالا 540 فروخته که اگر این قیمت رو لحاظ کنیم به قیمت72522 میلیون ریال خواهیم رسید یعنی 26941 میلیون ریال پنهان سازی سود
            درست می گم؟
            به این چیزها دقت نکردم برا این سهم انتظار سود 150 داشتم که با این قیمتهای شکر وقند وتفاله میشه به سود بالای 250 امید داشت ...پی برای 5 بدیم میشه 1250 تومن و4 بدیم میشه 1000 تومن ..حالا افت وخیر میمونه به گزارش ها بعدی بیاد وروند کل گروه ..

ولی گفتم غبشهر داریم که انتظار سود 500 تا 600 دارم برا سال بعد پی بریا این سهم با سود مجمع الان نزدیک 2 هست ..بازدهی کدوم بیشتره؟؟؟؟؟؟

نظر

• Fundamental
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 697

بنده با غبشهر همچنان هستم و سعی دارم فردا هم سنگین اضافه کنم البته با یه گین توپول از وپترو

نظر

• Jamshidyar
                كاربر فعال
                • Oct 2011
                • 556

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                به این چیزها دقت نکردم برا این سهم انتظار سود 150 داشتم که با این قیمتهای شکر وقند وتفاله میشه به سود بالای 250 امید داشت ...پی برای 5 بدیم میشه 1250 تومن و4 بدیم میشه 1000 تومن ..حالا افت وخیر میمونه به گزارش ها بعدی بیاد وروند کل گروه ..

ولی گفتم غبشهر داریم که انتظار سود 500 تا 600 دارم برا سال بعد پی بریا این سهم با سود مجمع الان نزدیک 2 هست ..بازدهی کدوم بیشتره؟؟؟؟؟؟
                جعفرجان خدا قوت
                خداوکیلی برای هیچ سهمی مثل غبشهر تا حالا انرژی نذاشتی. همین باعث میشه ماها به سهم با اطمینان بیشتری نگاه کنیم. راستی گفته بودی اگر توافق بشه سود بالاتر از اینها خواهد بود. کنجکاو شدم درباره علتش بدونم.
                موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• nirvana_00
                  عضو عادی
                  • Feb 2012
                  • 172

خوب مسلما غبشهر
                  حالا اگه اجازه بدید به حرف های خودتون استناد کنم که فرمودید قزوین رو بالای 2000 تومن می بینید یعنی تقریبا 100% دیگه، غبشهر هم فرمودید 3000 تومن که اونم می شه 100 % دیگه. حالا یک نکته که بنده فکر می کنم قزوین دوسر برد خواهد بود و اون اینکه زمزمه های دلار مرجع 1700 تومنی بودجه 92 می آد که تا آخر آبان باید پیش نویسش به مجلس بره ازاون طرف هم اگه تحریم برداشته شه دلار حوالی 2400 خواهد بود یعنی قندی ها در هر دو حالت سود ده خواهند بود

نظر

• Fundamental
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 697

بنده با غبشهر همچنان هستم و سعی دارم فردا هم سنگین اضافه کنم البته با یه گین توپول از وپترو

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

خوب مسلما غبشهر
                      حالا اگه اجازه بدید به حرف های خودتون استناد کنم که فرمودید قزوین رو بالای 2000 تومن می بینید یعنی تقریبا 100% دیگه، غبشهر هم فرمودید 3000 تومن که اونم می شه 100 % دیگه. حالا یک نکته که بنده فکر می کنم قزوین دوسر برد خواهد بود و اون اینکه زمزمه های دلار مرجع 1700 تومنی بودجه 92 می آد که تا آخر آبان باید پیش نویسش به مجلس بره ازاون طرف هم اگه تحریم برداشته شه دلار حوالی 2400 خواهد بود یعنی قندی ها در هر دو حالت سود ده خواهند بود
                      بله گفتم ..ولی خوب همه راه رو قرار نیست یکساله طی کنه ...بعد 1400 که هدف ما بود قزوین هدف بعدی رو در میان مدت میزنه ..مثل قنیشا ..سال قبل طوفان کرد والان یکساله در جا میزنه تا خبرهای بنیاید بیاد به یاری سهم وپی بریا سهم رو توجیه کنه ..
                      قزوین هم از زیر 300 رسید به 1400 حالا بیاد تعدیل ها یکی یکی رو بشه تا زمینه رشد مجدد فراهم بشه ...دید میان مدتی کنید رو قزوین ..

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

خوب مسلما غبشهر
                        دلار مرجع بره بالا برای روغن هم میره بالا.........با دلار 1800 تومنی سود غبشهر حداقل حداقل 600 ......
                        وسال اینده بی برو برگرد به نظرم دلار مرجع بالا خواهد رفت توافق بشود یا نشود ...........البته نظر شخصیه که میتونه اشتباه باشه ..
                        ///

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                          جعفرجان خدا قوت
                          خداوکیلی برای هیچ سهمی مثل غبشهر تا حالا انرژی نذاشتی. همین باعث میشه ماها به سهم با اطمینان بیشتری نگاه کنیم. راستی گفته بودی اگر توافق بشه سود بالاتر از اینها خواهد بود. کنجکاو شدم درباره علتش بدونم.
                          سهم خوبیه ..قیمت مناسب داره ..حیفه دوستان جا بمونن ..رو قزوین هم انرژی زیاد گذاشتیم رو سغرب رو کرمانشاه ...

منظور سود همون 500-600 بود ..در ضمن سودش نه به دلار این چیزها ربط نداره ..طبق قیمت سازمان حمایت میفروشه ..تولید وفروش خوب بالا رفته واین نشون میده که شرکت متحول شده ..در ضمن درسالهیا قبل همیشه 150 رو راحت میساخته ...امسال شد 330 وسال بعد بالای 500 ...پی بیا هم نزدیک 2 میشه ..با سود مجمع..

مفت نیست از نظر شما ؟؟؟کدوم سهم بازار همچین شرایطی دراه ..گفتم شده لیدر بازار داره کل بازار رو پایین میاره ..البته این نظر منه ...

نظر

• nirvana_00
                            عضو عادی
                            • Feb 2012
                            • 172

بله گفتم ..ولی خوب همه راه رو قرار نیست یکساله طی کنه ...بعد 1400 که هدف ما بود قزوین هدف بعدی رو در میان مدت میزنه ..مثل قنیشا ..سال قبل طوفان کرد والان یکساله در جا میزنه تا خبرهای بنیاید بیاد به یاری سهم وپی بریا سهم رو توجیه کنه ..
                            قزوین هم از زیر 300 رسید به 1400 حالا بیاد تعدیل ها یکی یکی رو بشه تا زمینه رشد مجدد فراهم بشه ...دید میان مدتی کنید رو قزوین ..

جناب پر ریسک در مورد تاثیر پذیری غبشهر از تحریم ها و همینطور لغو تحریم ها و اثر اون بر غبشهر صحبت می کنید ؟ ممنون می شم

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

جناب پر ریسک در مورد تاثیر پذیری غبشهر از تحریم ها و همینطور لغو تحریم ها و اثر اون بر غبشهر صحبت می کنید ؟ ممنون می شم
                              هیچ تاثیری روش نداره ..

غذا ودارو دو کالایی هستن که در لیست تحریم قرار نمی گیرن...

ولی خوب تحریم نباشیم بهتره ولی خوب تحریم باعث شده بازار روغن کاملا انحصاری بیفته دست غبشهر وغمارگ وبراشون عالی شده هیمن ..

نظر

• yousef
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 808

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                دلار مرجع بره بالا برای روغن هم میره بالا.........با دلار 1800 تومنی سود غبشهر حداقل حداقل 600 ......
                                وسال اینده بی برو برگرد به نظرم دلار مرجع بالا خواهد رفت توافق بشود یا نشود ...........البته نظر شخصیه که میتونه اشتباه باشه ..
                                میثم عزیز...غبشهردرسال اگه اشتباه نکنم بیش از300میلیون دلارواردات مواداولیه داره که توگزارش امسال حدود1300تومن درنظرگرفته....

قاعدتا افزایش ارزمرجع برای غبشهرنکته بسیارمنفی میتونه باشه چه جوری شمااین روبراش مثبت میدونین؟مگه چقدرمیتونه افزایش نرخ بده؟

نظر

در حال کار...
                                X