چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
    آقای کهنه سواراگرمطلب روکامل خونده بودی من نوشته بودم خودم هم غبشهردارم ولی بی شخصیت بودن سهم روقبول کن من امروزخریدم فرداهم دوباره میخرم
    درموردکرماشاه یادم نمیادگفته باشم بی شخصیته من روندکوتاه مدشوگفتم اون موقع که صحبت ازتحریم های پیاپی بودکه کاملا درست بوداینکه تومیان مدت سهم بالااومده اون یه چیزدیگه س من خودم کرماشاروروی 413و480خریدم
    برزیل جان مطلب من رو کامل نخوندی. سوء تفاهم نشه. راجع به خودم بود که به کرماشا گفته بودم بی شخصیت....
    ... اون پیامتو راجع به نفروختن کرماشا یادگاری نگه داشتم و ازت بابت کمکی که کردی و واست مهم بود که یکی از بچه های تاپیک سود کنه یه دنیا ممنونم.
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• hamid_farahy
      عضو فعال
      • May 2012
      • 463

پر ریسک عزیز وصندوق روندش نزولی شده ؟ ببخشید

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

اقا چه خبر شده ..دارن در مذاگره با ایران از هم سبقت می گیرن ....امیدورام هر چه سریعتر صورت بگیره ...

در حالي که تحليلگران هنوز در حال بحث درباره احتمال مذاکره مستقيم و دوجانبه ميان ايران و آمريکا هستند، ديپلمات هاي اروپايي اعلام کرده اند برنامه جديدي را براي مذاکره با ايران تدوين کرده اند که شامل مجموعه تازه اي از خواسته ها مي باشد. آن ها گفته اند در ازاي اين خواسته هاي جديد، امتيازات جديدي براي ايران در نظر گرفته خواهد شد.
        کد خبر: 280586تاريخ انتشار: 02 آبان 1391 - 22:15
        در حالي که تحليلگران هنوز در حال بحث درباره احتمال مذاکره مستقيم و دوجانبه ميان ايران و آمريکا هستند، ديپلمات هاي اروپايي اعلام کرده اند برنامه جديدي را براي مذاکره با ايران تدوين کرده اند که شامل مجموعه تازه اي از خواسته ها مي باشد. آن ها گفته اند در ازاي اين خواسته هاي جديد، امتيازات جديدي براي ايران در نظر گرفته خواهد شد.

به گزارش «تابناک»، در شرايطي که يکي از مباحث مهم بين المللي طي روزهاي اخير به مذاکرات هسته اي ايران و اينکه اين مذاکرات از چه کانالي دنبال خواهد شد اختصاص داشته، ديپلمات هاي اروپايي اعلام کرده اند در پي آماده سازي شرايط براي برگزاري دور تازه اي از مذاکرات با ايران هستند.

خبرگزاري «رويترز» ضمن انتشار اين خبر به نقل از ديپلمات هايي که نام آن ها را ذکر نکرده، نوشته کشورهاي غربي در حال بحث درباره تاکتيک مذاکرات جديدي هستند تا پس از برگزاري انتخابات آمريکا در 6 نوامبر، از آن در مذاکره با ايران بر سر برنامه هسته اي استفاده کنند.

به گفته اين ديپلمات ها، يکي از مهمترين گزينه هايي که در حال حاضر در اين رابطه مطرح است بر مبناي دادن امتيازات بيشتري از سوي هر دو طرف استوار است.

در چند دوره قبلي مذاکرات ميان ايران و گروه 1+5، اعضاي اين گروه از ايران مي خواستند توليد اورانيوم با غناي بالاي خود را متوقف کرده، تأسيسات هسته اي فردو را تعطيل و ذخيره اورانيوم 20 درصد غني شده خود را به خارج از کشور منتقل کند. در مقابل، اين کشورها تنها حاضر بودند تحريم ها درباره فروش قطعات هواپيما به ايران را برداشته و در برخي جنبه هاي فني با ايران همکاري کنند.

اين در حالي بود که ايران به طور مشخص، به رسميت شناخته شدن حق غني سازي اورانيوم در کشور و همچنين برداشته شدن تحريم ها را به عنوان شروط حصول توافق مطرح مي کرد.

اکنون، به نوشته رويترز، ديپلمات هاي غربي اظهار داشته اند که براي برداشته شدن فشار و تحريم ها از روي ايران، اين کشور بايد اقداماتي بيشتر از «توقف، تعطيلي و انتقال» را انجام دهد.

در اين رابطه، «مارک فيتزپاتريک»، عضو موسسه بين المللي مطالعات راهبردي اظهار داشته در استراتژي «بيشتر در برابر بيشتر»، غرب خواهان اعمال محدوديت هاي سفت و سختي بر کل برنامه هسته اي ايران است. علاوه بر اين، در پيشنهادهاي جديد، اعمال محدوديت بر اورانيوم غني شده اي که ايران هم اکنون در اختيار دارد و همچنين محدود کردن افزايش ظرفيت غني سازي اين کشور مطرح خواهد بود.

به گفته وي، در مقابل اين اقدامات نياز است که تخفيف تحريم ها از سوي غرب، بيش از آن چيزي باشد که پيش از اين به ايران پيشنهاد شده بود.

با اين حال، به نوشته رويترز، برخي ديگر از تحليلگران معتقدند که وجود شکاف انتظارات ميان ايران و غرب و ماهيت برگشت ناپذير برخي از تحريم ها، هرگونه استراتژي «بيشتر در برابر بيشتر» را بي معنا مي سازد. نبود اطمينان ميان طرفين نيز عامل منفي ديگري است که در اين زمينه تأثيرگذار خواهد بود.

رويترز مي افزايد، همين امر کارشناسان را به اين نتيجه رسانده که درخواست تعليق کل فعاليت هاي غني سازي ايران، درخواستي غيرواقع بينانه و غيرعملي است؛ حتي اگر در قالب قطعنامه هاي شوراي امنيت مطرح شده باشد. در عوض، خواسته غرب احتمالاً بر اين اساس استوار خواهد بود که اين فعاليت ها را تا سرحد امکان محدود نمايد.

در مجموع، به اعتقاد کارشناسان مورد اشاره رويترز، مذاکرات بايد با هدف محدود کردن فعاليت غني سازي و ذخيره اورانيوم ايران و همچنين دادن اجازه بازرسي هاي بيشتر به به بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي استوار باشد. در مقابل، طرف غربي نيز بايد به طور مرحله اي اقدام به کاهش تحريم ها کند.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
          پر ریسک عزیز وصندوق روندش نزولی شده ؟ ببخشید
          تا وقتی زیر 217 نره خیر ...ولی خوب مراقب باشید احتمال شکل گرفتن واگرایی منفی هست ..ولی روند گفتم فعلا صعودی هست ..

نظر

• hamid_farahy
            عضو فعال
            • May 2012
            • 463

پر ریسک عزیز من فکر میکنم اگر خبری باشه و جدی باشه در درجه اول روی دلار و سکه اثر میزاره و از روی افت این دو میشه فهمید چه خبره . درسته ؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

جناب کهنه سوار عزیز ببخشید .

وملت درگیر مقاوت 46 هست و وصندوق هم روندش صعودی هست و به مقاومت 250 واکنش نشون داده . ببخشید طبق چه دلیلی گفتین وصندوق نزولی هست ؟
              دوست عزیز لطفاً به جملات من دقت بیشتری بکنین.
              وصندوق روند نزول به خودش گرفته: اندیکاتورهای روند می گن که احتمالاً این مقاومت رو نتونه رد کنه دوست عزیز. یعنی حواستون جمع باشه
              وملت هم روندش صعودی نیست یکی دو روزی فقط نظاره گر این دو سهم باشین. با عملکردشون تو این دو روز(دو روز گذشته) امیدی در هیچکدوم نمی بینم. مگه اینکه حمایت بشن.

ما توی این تاپیک فقط سهامی رو وارد می شیم که قبل مقاومت نباشن و اصلاح لازم روی اونا صورت گرفته باشه.
              آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/23, 23:54.

نظر

• hamid_farahy
                عضو فعال
                • May 2012
                • 463

جناب کهنه سوار اگر از روی اندیکاتورا میتونین بفهمین چه خبر پس میشه بگین ببینم وپترو با 100 چکار میکنه ؟ رد میکنه یا نه؟ با تشکر

نظر

• Ali Rabani
                  عضو جدید
                  • Oct 2012
                  • 3

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

سلام و به شما كهنه سوار عزيز
                  اتفاقا روي 290 خريد كردم، 315 و 340 و 380 ..

انتظار 10 تا 30 درصد سود را براي اين سهم ندارم، فكرم براي سودهاي دو سه برابري است.
                  بنيادي سهم خبر از سودسازي بالاي 180 تومان را به ازاي هر سهم كشرق رو دارد، قيمتي حدود 1500 تومان به بالا در يكسال و نيم آينده براي اين سهم رقم خواهد خورد.
                  حالا 340 تومان بخرم يا 300 تومان ....زياد فرقي نمي كند. همچنان كه خريدم!
                  امروز صف فروش بودم که خوشبختانه نخریدند، فردا منفی بخورد حتماً اضافه خواهم کرد برای میان مدت.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

جناب کهنه سوار اگر از روی اندیکاتورا میتونین بفهمین چه خبر پس میشه بگین ببینم وپترو با 100 چکار میکنه ؟ رد میکنه یا نه؟ با تشکر
                    پسر گل امتحانه؟ در مورد این سهم هم همون نظری رو دارم که راجع به اون دو تا سهم وملت و وصندوق عرض کردم. البته ممکنه فردا اگه بازار مثبت باشه یا اینکه با یه حمایت درست و حسابی بتونه از این مرز عبور کنه ان شا ا... وگرنه می شه بار دومی که به این مقاومت حمله می کنه و شکست می خوره البته دفعه قبل امیدم نسبت به عبور کمتر از این دفعه بود . در هر حالت دست به ماشه باشید. پولتونو که از تو جوی آب نیاوردین.

ولی دعا می کنم که هر 3 سهم روند صعودی گرفته و با حمایت درست و حسابی سهامداراش از این مرزها عبور کنن.
                    آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/24, 00:28.

نظر

• محمدرضا مرادی
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      سید جان نظرت روی غبشهر 1600 تومنی چیه؟!

با توجه به اینکه سهم پوشش سود عالی داده بازم به نظرتون باید اگه حد ضرر 1500 رو رد کرد خروج کنیم یا سهامداری؟

من چون نقدینگی نداشتم دیر به این سهم وارد شدم...(1600)
                      ســـــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــد@-)
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• hamid_farahy
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 463

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                        پسر گل امتحانه؟ در مورد این سهم هم همون نظری رو دارم که راجع به اون دو تا سهم وملت و وصندوق عرض کردم. البته ممکنه فردا اگه بازار مثبت باشه با یه حمایت درست و حسابی بتونه از این مرز عبور کنه ان شا ا... وگرنه می شه بار دومی که به این مقاومت حمله می کنه و شکست می خوره. اونوقت باید این سهمو بی خیال شد. دست به ماشه باشید. پولتونو که از تو جوی آب نیاوردین.

ولی دعا می کنم که هر 3 سهم روند صعودی گرفته و با حمایت درست و حسابی سهامداراش از این مرزها عبور کنن.
                        با تشکر فراوان دوست عزیز

نظر

• بابااتی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 314

سید نظرت روی وملت چیه ؟

تکنیکال هدف 53 را نشان می دهد ولی خیلی ریپ می زند

نظر

• حسینی
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 137

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            کاخسفيد: «اوباما» آماده مذاکره با ايران است

خبرگزاري فارس: سخنگوي کاخ سفيد از آمادگي رئيسجمهور اين کشور براي مذاکره با ايران درباره برنامه هستهاي تهران خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، «جي کارني» سخنگوي کاخ سفيد گفت «باراک اوباما» رئيس جمهور آمريکا آماده است تا گفتوگوهايي دوجانبه با ايران درباره برنامه هستهاياش داشته باشد؛ اما تاکيد کرد آمريکا [هنوز] هيچگونه مذاکرهاي را برنامهريزي نکرده است.

وي که در جمع خبرنگاران صحبت ميکرد، ادامه داد: ما آماده انجام مذاکرات دوطرفه هستيم اما هيچ برنامهريزياي در اين باره نکرده و هنوز هيچ توافقي با ايران براي انجام اين مذاکرات نداشتهايم.

کارني تاکيد کرد: هيچ چيزي برنامهريزي نشده و هيچ توافقي نيز حاصل نشده است.

روزنامه آمريکايي «نيويورکتايمز» روز يکشنبه در گزارشي به نقل از مقامات دولت آمريکا اعلام کرد آمريکا و ايران درباره اصول مذاکرات دوجانبه درباره برنامه هستهاي ايران به توافق رسيدهاند، گزارشي که هم ايران و هم آمريکا آن را تکذيب کردند.

در جريان آخرين مناظره تلويزيوني اوباما و «ميت رامني» نامزد جمهوريخواهان براي رياست جمهوري، اوباما درباره احتمال مذاکره دو جانبه با ايران گفتوگو کرد، نکتهآي که جي کارني نيز آن را تکرار کرد و گفت: ما زماني که ايرانيها درباره مذاکرات جدي باشند، آماده پيگيري مذاکرات هستيم.
                            از شما انتظار نداشتم از فالس نیوز نقل قول کنید....در اینکه حاکمیت اکنون و به دلیل شدت تحریمها به دریوزگی افتاده شکی نیست اما نقل قول از فالس نیوز با آن سابقه اش موجه نیست....اصل خبر رویترز چنین است:
                            White House says no bilateral talks scheduled for Iran

Oct 23 (Reuters) - President Barack Obama is open to having bilateral talks with Iran about its nuclear program, but the United States has not scheduled any negotiations, White House Press Secretary Jay Carney said on Tuesday.

"We have been open to considering negotiations that are bilateral, but we have none scheduled and we have no agreements with the Iranians to do that," Carney told reporters. "There is nothing scheduled. There is no agreement."
                            The New York Times reported on Sunday, citing Obama administration officials, that the United States and Iran had agreed in principle to one-on-one negotiations on Iran's nuclear program, but both the White House and Iran have denied the report.
                            During the final presidential debate on Monday, Obama said he has long offered Iran the possibility of bilateral discussions, a point Carney reiterated, saying, "we are and have been open to pursuing negotiations if and when the Iranians are serious about having negotiations

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

سناریوی کاهش قیمت سهام غبشهر توسط 14 نفر:
                              اول آبان 91:
                              08:30:00 تعداد سهام در صف فروش با قیمت 15888 : 168,390سهم
                              09:00:3 تعداد سهام در صف فروش با قیمت 15888 : 358,648 سهم
                              28 ثانیه اول 90 معامله 273,598 سهم 15888 توسط 90 معامله گر(متوسط 48299166 ریال)
                              -----------------------------------------------------------------------
                              تعداد85050 سهم لغو شد
                              نتیجه گیری1: پس دقیقاً 23 درصد صف فروش اول بازار که تعداد آن 358,648 تا بود کذایی بود.

ساعت معامله رویداد
                              ------------- ------------------------------------------------------
                              28 ثانیه اول 90 معامله 273,598 سهم قیمت خرید 15888 توسط 90 معامله گر(متوسط 48299166 ریال)
                              54 ثانیه زمان 24758 سهم قیمت خرید بین 15888 و 16797 (قیمت آخرین سهم 1/49 درصد مثبت )
                              2 دقیقه بعد از شروع بازار خرید معکوس 38255 سهم از 16797 تا 15888 (منفی کردن سهم)
                              6 دقیقه از شروع بازار آغاز صف فروش با فروش 31469 سهم در قیمت 15888 توسط تنها 14 معامله گر
                              ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                              09:6:6 حضور مجدد 14 نفر در صف فروش با حجم 169000 ( یادآوری:ساعت 8:30 دقیقه اول صبح هم 168,390 سهم در صف فروش گذاشته شد!!!!!!!!!!!!!!!!)
                              و جمع آوری سهم به شیوه قطره چکانی اونم به تعداد101496 سهم
                              --------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              گذاشتن 900 سفارش خرید15888 ریال توسط یک نفر12:01:12
                              گذاشتن 200 سفارش خرید15888 ریال توسط یک نفر12:02:24
                              گذاشتن دقیقاً 600000 سفارش خرید15888 ریال توسط 14 نفرهمزمان در ساعت 12:24:11

(مانور برای روز بعد ؛ تنظیم ساعت ها و چک کردن سیستم ها و ... درست مثل دزدها)
                              البته همه می دونند که سناریوی مشابهی در روز 2 آبان نیز توسط این گروه پیاده شد. با این تفاوت که به جای 23 درصد این بار حدود نیمی از صف رو کذایی چیدند.( سهم از کجا آوردند؟ پاسخ ساده است:همان سهامی که روز قبل از دست دیگران در آورده بودند)

نتیجه گیری2 و نهایی: این 14 نفر به شیوه ای بسیار زشت اما زیرکانه سهام سهامداران ترسو را از دست آنها در آوردند. تفسیر بیشتر با خودتان.

منبع آمار: سابقه لحظه به لحظه خرید و فروش غبشهر در روز اول آبان
                              آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/24, 05:22.

نظر

• حبیب
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 252

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                ذوب بالای 247 دوام بیاره ..با حد ضرر 247...

شراز بالای 469 با حد ضرر 469...

وپترو بالای 100 با حد ضرر 100..

پکویر بالای 225 با حد ضرر 225..

غبشهر قبل 1400 جمع غبشهر...

حتاید با حد ضرر 260...

وساخت با حد ضرر 210 ..
                                جعفر خان تارگت های اولیه وپترو و وساخت را میفرمایید
                                آخرین ویرایش توسط حبیب؛ 2012/10/24, 05:50.

نظر

در حال کار...
                                X