چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • پرریسک
    عضو فعال
    • بهمن ۱۳۹۰
    • ۶۷۹۷

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پست
    خدا رو شکر
    بحث پارتی نبود. هر کسی قبل اعزام می تونه پذیرش بگیره داداش
    در هر حال در خدمتیم.
    ضمنا داداش به نظرت ۳۰۰۰ تا " بکام" رو رد کردم برم سراغ چه سهمی برای جبران ضرر؟
    لطف داری دوست من ..

برا خرید نظر من رو پکویر هست ..به نظرم امسال بالای ۷۰ سود بسازه حتی اگر پی برای ۳ بدیم قیمت ۲۱۰ در میاد وبا پی برای ۴ قیمت ۲۸۰ ....از نظر تکنیکالی سهم در روند صعود قرار گرفته ..رو ۱۸۰ مقاوئمت داره وبا شکست اون به نظرم میره بر بالای ۲۴۰ ...جو گروه مثبت هست ومواد اویله دلار ۱۲۲۶ میگیره ...فروش با دلار ۱۸۰۰ ..سه ماهه هم ۱۷ تومن پوشش داده بالای ۳۰ درصد ..
    بالای ۱۸۰ اومد به حد ضرر ۱۷۵ میتونید وارد بشید ...به نظرم اینبار رالی این سهم زیبا خواهد بود در کنار گروه لاستیک وپسا وپکرمان وپسهند ....

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (۲)
      • تیر ۱۳۹۱
      • ۱۲۸۱

در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پست
      سلام . اقا این پذیرش که میگی همون امریه هست؟ چه جوری باید اقدام کرد؟
      نه پذیرش شبیه امریه س.
      با مراجعه به برخی ارگان ها ۲ ماه قبل از سربازی در لیست پذیرش اونها قرار می گیرین. روزی که از آموزش اومدین به اونجایی که پذیرش گرفتین معرفی می شین.
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• arioman
        عضو عادی
        • تیر ۱۳۹۱
        • ۶۴

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
        سهام دبا اینده روشن با پی برای ۴ به مراتب ارزشمند تر از بانک هست ..

در ضمن اگر خطری باشه مطمئن باشید پول موجود در بانک قبل همه ارزشش رو از دست میده ..فقط در بانک یه چیزی دستت رو میگیره ...

اگر فکر می کنید جنگی در کاره ارز وطلا بخرید همین ...بقیه بازارها همگی در صورت وجود خطری با سقوط همراه خواهند شد ...

دقت کندی سهام با پی بر ای ۴ واینده روشن به مراتب بازدهی بیشتری از بانک خواهند دااد ...فقط نباید جنگ بشه همین..

البته برا بعضی گروهها پی بریا کم معنی نداره مثل گروه خودرو که با این نرخ ارز نابود میشه ..ولی گروه سیمان قند پترو فلزات با پی بریا زیر ۴ ارزش سهامداری دارن..البته حد ضرر حتما بزارید ..مثال هر کی قشیر قزوین قند اصفهان با پی برای زیر ۴ فروخته الان در صف خرید همون سهمها گیر کرده ..
        پرريسك جان ممنون بابت جوابت
        فقط اينكه درباره p/e غالب بورس نظرت چيه و اينكه اين p/e به سمت چه عددي ميل مي كند در دراز مدت ؟

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۹۰
          • ۶۷۹۷

در اصل توسط arioman پست شده است مشاهده پست
          پرريسك جان ممنون بابت جوابت
          فقط اينكه درباره p/e غالب بورس نظرت چيه و اينكه اين p/e به سمت چه عددي ميل مي كند در دراز مدت ؟
          پی برای بازار در سهام خوب رو ۴ هست وزیر ۴ فرصت خرید هست در سهام خوب که اشاره کردم ...حالا شاید بازار رشد نکنه ولی خوب هر کی بره مجمع اظر نظر من از سود بانکی به مراتب بیشتر سود می کنه ..از اون طرف این سیاست سود ۲۰ درصد قرار نیست تا ابد باشه ..به محض کاهش سود بانکی بازار بورس وسهام با پی بری ۴ وزیر اون یک رشد جانانه می کنن وبازار مجدد پی برای میگره ......

در سهام خوب اینده دار با پی بریا زیر ۴ پله ای وارد بشید وسهامداری کنید ..اگر هم نوسان میگیرد با تکیه بر تکنیکال این کار رو بکنید ..

فخوز سهمی که از ۱۰۰۰ اومد رو ۱۶۰۰ الان بکشیش هم زیر ۱۴۰۰ نمیره چون پی برای سود بالاش این اجازه رو نمیده ..تازه هنوز هم قراره تعدیل مثبت بده گزارش این رو میکه ..یا سیمان غرب رو میکشتی هم زیر ۲۴۰ راه نداشت شاید مقطعی می رفت ولی میشد فرصت خرید ناب ..به سرعت بر میگشت بالا ..

یا همین پکویر میره رو ۱۵۰-۱۶۰ ولی در یه چشم به هم زدن میاد رو ۱۷۰-۱۸۰ چون گزارش سهم وپی برای اون اجازه افت بیشتر نمیده وانهایی که در قیمتهای مفت میفروشن سهام خوب رو بازنده ترین قشر بازار بورس ما هستن ..

یا اونهایی که قشیر وقند اصقهان قند قزوین رو فروختن ..واقعا توجیهشون چی بود ..فقط ترس ...از قدیم هم گفتن ترس برادر مرگه ...فکر کنید پلوتون رو گذاشتید بانک بدترین حالت ..قرار نیست کارخونه نابود بشه ..

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • اسفند ۱۳۹۰
            • ۱۶۸۳

با عرض سلام خدمت همه دوستان
            بعضی دوستان تو پیام خصوصی بنده رو در مورد ایجاد یک تاپیک برای جمع آوری مطالب مورد لطف قرار دارن
            امیدوارم بتونم دین خودم رو به دوستان ادا کنم.
            http://forums.boursy.com/showthread....A۹%D۸%A۷%D۹%۸۴
            البته همچنان خدمت جعفرآقا در این تاپیک هم هستیم و بازم مزاحمشون میشیم

نظر

• arioman
              عضو عادی
              • تیر ۱۳۹۱
              • ۶۴

پرريسك جان پس يكي از دلايل عمده خريد هاي ميان مدت و دراز مدت و حتي نوسان گيري پايين بودن p/e سهم مي تواند باشد ؟

نظر

• alipour477
                عضو عادی
                • اردیبهشت ۱۳۹۱
                • ۳۱

جناب پرریسک با سلام لطفا یک تحلیلی هم از مپنا بفرمایید با تشکر

نظر

• به امید رشد
                  عضو عادی
                  • فروردین ۱۳۹۰
                  • ۱۰۶

با سلام
                  جناب پرریسک این حتاید رو من چیکار کنم؟
                  قیمت خرید روی ۳۴۰
                  این همه خبر مثبت در موردش هستش ولی تکون نمیخوره
                  یکی میگه زنگ زدم شرکت گفتن حبندر رو میخان عرضه کنن یا افزایش سرمایه بده
                  به نظرتون اگر تا آخر تابستون باهاش بمونم جواب بده؟
                  با سپاس

نظر

• صمدآقا
                    عضو فعال
                    • مرداد ۱۴۰۵
                    • ۲۱۴

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                    پی برای بازار در سهام خوب رو ۴ هست وزیر ۴ فرصت خرید هست در سهام خوب که اشاره کردم ...حالا شاید بازار رشد نکنه ولی خوب هر کی بره مجمع اظر نظر من از سود بانکی به مراتب بیشتر سود می کنه ..از اون طرف این سیاست سود ۲۰ درصد قرار نیست تا ابد باشه ..به محض کاهش سود بانکی بازار بورس وسهام با پی بری ۴ وزیر اون یک رشد جانانه می کنن وبازار مجدد پی برای میگره ......

در سهام خوب اینده دار با پی بریا زیر ۴ پله ای وارد بشید وسهامداری کنید ..اگر هم نوسان میگیرد با تکیه بر تکنیکال این کار رو بکنید ..

فخوز سهمی که از ۱۰۰۰ اومد رو ۱۶۰۰ الان بکشیش هم زیر ۱۴۰۰ نمیره چون پی برای سود بالاش این اجازه رو نمیده ..تازه هنوز هم قراره تعدیل مثبت بده گزارش این رو میکه ..یا سیمان غرب رو میکشتی هم زیر ۲۴۰ راه نداشت شاید مقطعی می رفت ولی میشد فرصت خرید ناب ..به سرعت بر میگشت بالا ..

یا همین پکویر میره رو ۱۵۰-۱۶۰ ولی در یه چشم به هم زدن میاد رو ۱۷۰-۱۸۰ چون گزارش سهم وپی برای اون اجازه افت بیشتر نمیده وانهایی که در قیمتهای مفت میفروشن سهام خوب رو بازنده ترین قشر بازار بورس ما هستن ..

یا اونهایی که قشیر وقند اصقهان قند قزوین رو فروختن ..واقعا توجیهشون چی بود ..فقط ترس ...از قدیم هم گفتن ترس برادر مرگه ...فکر کنید پلوتون رو گذاشتید بانک بدترین حالت ..قرار نیست کارخونه نابود بشه ..
                    جناب پرریسک با سلام سوالم درمورده گروه قنده آیا گروه قند وارد روند صعودی شده؟در این مرحله خرید قشیر و قزوین رو تا چه قیمتی توصیه میکنید؟

نظر

• MOSTAFA
                      عضو فعال
                      • مرداد ۱۴۰۵
                      • ۹۸۹

سلام
                      جعفر بحث سیمان شد ...۱ چی جالب کشف کردم
                      http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...reHolderId=۵۶۰
                      سفارس
                      ۵۴% سغرب و درصد بالایی سبهان مال سفارسه...نظرت؟

نظر

• يگانه
                        کاربر فعال
                        • اسفند ۱۳۸۹
                        • ۶۱۶

جعفر عزیز این خبهمن رو شما تو چه صنعتی قرارش میدی ؟؟

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • اردیبهشت ۱۳۹۱
                          • ۴۶۳

دوست عزیز پرریسک با این فاذر چکار کنیم بد جوری داره اذیت میکنه؟

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۹۰
                            • ۶۷۹۷

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است مشاهده پست
                            سلام
                            جعفر بحث سیمان شد ...۱ چی جالب کشف کردم
                            http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...reHolderId=۵۶۰
                            سفارس
                            ۵۴% سغرب و درصد بالایی سبهان مال سفارسه...نظرت؟
                            با سلام..

من همیشه سهم اصلی رو بیشتر می پسندم تا سهم فرعی رو ...
                            وقتی سغرب سیمان قائن وسیمان بهبان سیامان درود واین همه سیمانی خوب رو میشه خرید ...سفارس رو میزاریم برا اخرین مرحله که هیچکدوم فرصت خرید نمییدن ..

مثل غدیر ..اول باید خود سهام پترویی خرید اخر سر رفت سراغ غدیر ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۹۰
                              • ۶۷۹۷

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است مشاهده پست
                              دوست عزیز پرریسک با این فاذر چکار کنیم بد جوری داره اذیت میکنه؟
                              فاذر در روند صعود نبود ولی خوب انتظار داشتم تا ۲۲۰ بیاد که با گزارش صدرا گند زد به همه چیر وهمه هم می دونستن که این گزارش صدرا اجازه افزایش قیما به این گروه رو نمی ده ...فعلا هم این گروه تحت تاثیر گزارش صدرا هست ..

پایین تر از ۱۶۰ -۱۷۰ براش نمی بینم ..در مورد اینکه بالا بره فکر کنم هم بالایی داشته باشه با این گندی که صدرا بالا اورد

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۹۰
                                • ۶۷۹۷

در اصل توسط يگانه پست شده است مشاهده پست
                                جعفر عزیز این خبهمن رو شما تو چه صنعتی قرارش میدی ؟؟
                                سرمایه گذاری....
                                چون تو زمیه خودرو فعال هست با اون اوضاع افتضاح وهم چند تا سهم خوب جدیدا خریده که سود اینها هم میره برا پوشش گندی که زمینه خودرو میزنه ..

فعلا پی برای پایین داره وشاید مثل سایپا یه حالی بده ..ولی در کل بازار این سهم رو خودرویی می بینه ..

نظر

در حال کار...