در اصل توسط rezael پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postودی
کچینی
ثامان رو چگونه می بینی؟
ودی گفتم برا کوتاه مدتی ها زیر 323 نباید بمونه فردا بالا نیومد با کمترین خواب پول وضرری در حد 5 درصد که حد ضرری معقول میشه خروج کنید.....رو 323 پیشنهاد خرید داده شده....
برا میان مدتی ها ودی کفش رو 300 هست وتا وقتی نشکنه نگرانی نداره...
در مورد ثامان امیدوارم فردا زیر 185 نمونه وبیاد بالا در صورت تثبیت زیر 185 تا 165 جای افت هست......به نظر خودم سهم برمی گرده وزیر 185 تثبیت نمیشه....روندش هم صعودی هست..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postمتوجه نشدم منظورتون ....اگر حرفی هست مستقیم بفرمایید اگر هم خیر که شما لطف دارید..
منظور خاصی ندارم همینجوری گفتم! آخه خیلی راحت جواب میدین و پیچوندن تو کارتون نیس!!! همین
پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
پر ریسک جان میتونم بپرسم چرا روی قنیشا نظر مثبت دارید؟البته انصافا قنیشا حامی خوبی داره ولی از لحاظ بنیادی بخوای حساب کنی سهم بهتر از اون تو این گروه هست.به نظر من تو این گروه باید سهمی با بنیاد قوی رو خرید که در روند منفی گروه احتمال منفی خوردنش کمتر باشه.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postمنظور ؟!!!
منظور خاصی ندارم همینجوری گفتم! آخه خیلی راحت جواب میدین و پیچوندن تو کارتون نیس!!! همین
دوست من کسی که با حرف بنده وامثال بنده میخرد وبه من وامثال من اعتماد می کند پس ما هم در مقابل این اعتماد ولطف دوستان مسئولیم....درست هست هر کسی مسئول خرید فروش های خودش هست ودر اول این تاپیک هم گفته شده ولی وجدان خود ما چه می گوید.....
پس اگر سهمی معرفی شد وبعد در نیمه راه یا اصلا در همین اول راه کم اورد بهتر هست صادقانه حد ضرر را بگوییم وبا دادن امیدهای الکی دوستان رو در ضرر فرو نبریم ....
به همین خاطر برا هر سهمی که گفته می شود حد ضرر گفته می شود هر چند اینکار بنده شاید مورد پسند خیلی ها نباشد ولی خوب برایم حفظ سرمایه در اولویت است وحفظ سرمایه دوستان....کسی چه می داند شاید یکی سرمایه اش فقط 5 میل باشد واین کل دارای اش ......پس باید در پیشنهاد ها یمان کامل همه جوانب در نظر گرفته شود....ضرر 5 درصدی بهتر از ضرر 50 درصدی هست....ضرر 5 درصدی را می شود جبران کرد ولی ضرر 50 درصدی خیلی سخت هست جبرانش......
دوستان موفق باشند...
نظر
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postپر ریسک جان میتونم بپرسم چرا روی قنیشا نظر مثبت دارید؟البته انصافا قنیشا حامی خوبی داره ولی از لحاظ بنیادی بخوای حساب کنی سهم بهتر از اون تو این گروه هست.به نظر من تو این گروه باید سهمی با بنیاد قوی رو خرید که در روند منفی گروه احتمال منفی خوردنش کمتر باشه.
در این قیمتها بنده با تکنیکال جلو می روم بیشتر ...قنیشا هم واگرایی مثبت زده هم مقاومت در ار اس ای نمودار شکسته شده...با داشتن حد ضرر این سهم بهتر بود...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postگروه سیمان وبیمه ..دی پارسیان دیروز پیشنهاد شد..اکثر سیمانیها شناور بودن وارخ وقت صف های خرید سنگین داشتن.....پارسیان هم شناور بود وصف خرید شد...فقط بیمه دی کم اورد فردا نیاد بالای 323 گوتاه مدتی ها خروج کنن....
وتوکا هم فرا بالای 320 نیاد خروج کنن هرچند زیر 310 نره مشکلی نیست....
در مورد فراور هشدار داده شد اونم رو 730 که سهم صف خرید بود امروز صف فروش....واگرایی منفی یعنی این....
شاراک هم گفته شد بعد شکست 630 حد ضرر 630 بشه که اینم ترکوند رسما.....
در قندیها قنیشا در اولویت بود که اونم ترکوند وبا شکست 1150 روند صعودی اغاز شد ...حد ضرر 1150 .....در ضمن هیچ کس از سهم جا نماند تا دلتون بخواد امروز فرصت خرید داد .....پس در روند صعودی بخرید ...
بعد قنیشا اگر قندی میخرید قشهد وقنقش پیشنهاد میشه چون اینها برا وارد شدن به روند صعودی فقط دو تا مثبت لازم دارن قشهد بالای 1480 وقنقش بالای 1340 تثبیت بشن روند صعودی میشه....اگر بالای این قیمتها نتونستن برن خروج توصیه میشه....
قثابت هم تا وقتی بالای 480 نیاد روند نزولی هست ....پس دویتانی که این سهم رو دارن مقاومتهای قثابت در راه رشد 450 ومهمترین مقاومت 480 هست......در ضمن سهم از 400 برگست بر نمی گشت تا 300 هم جای افت داشت.....مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postجناب پرريسك پيشبيني شما از معاملات فرداي وتوكا چيه؟
وتوکا در نمودار هم معلومه در ار اس ای مقاومت شکسته ولی در نمودار برخورد کرد ولی نتونست بشکنه.....امیدوارم فردا با عرضه توکاریل که به کسی چیزی نخواهد رسید سهم خودش رو بالای 320 بکشه وتثبیت کنه ....همون اتفاقی که در قیمت 250 رخ داد وسهم فرداش رو 240 صف فروش شد بعد بست با صف خرید یه کله تا 300 اومد ...
الانم امیدوارم فردا باشکست 320 بره برا 400 ...برا کوتاه مدتی ها گفتم نتونست بشکنه خروج کنن وگرنه وتوکا تا زمانی که زیر 290 تثبیت نشه نگرانی نداره .....
در ضمن حقوقی ها وتوکا در قیمتهای بالا خودشون خرید کردن یکیش فکر کنم ساتا باشه وهنوز در سودی نیستن .....الان بهترین زمان برا بالا بردن سهمه ....امیدوارم ومنتظر..
نظر
-
در اصل توسط baran پست شده است View Postناب پر ريسك عزيز با سلام ...ممنون ميشم نظرتان را در مورد حتايد و ركيش نيز اعلام نمائيددر اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postحتاید فردا مثبت نشه وبرنگرده حمایت اول 320 بعدی 310.....فردا بگرده روند صعودی پرقدرت ادامه دار هست برنگرده یعنی روند صعودی قدرت زیادی برا صعود نداره
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postبه شخصه دنبال پیش بینی واین چیزها در تکنیکال نیستم ...منتظر می مانیم روند صعودی شکل گرفت میخریم ونزولی شد می فروشیم....
وتوکا در نمودار هم معلومه در ار اس ای مقاومت شکسته ولی در نمودار برخورد کرد ولی نتونست بشکنه.....امیدوارم فردا با عرضه توکاریل که به کسی چیزی نخواهد رسید سهم خودش رو بالای 320 بکشه وتثبیت کنه ....همون اتفاقی که در قیمت 250 رخ داد وسهم فرداش رو 240 صف فروش شد بعد بست با صف خرید یه کله تا 300 اومد ...
الانم امیدوارم فردا باشکست 320 بره برا 400 ...برا کوتاه مدتی ها گفتم نتونست بشکنه خروج کنن وگرنه وتوکا تا زمانی که زیر 290 تثبیت نشه نگرانی نداره .....
در ضمن حقوقی ها وتوکا در قیمتهای بالا خودشون خرید کردن یکیش فکر کنم ساتا باشه وهنوز در سودی نیستن .....الان بهترین زمان برا بالا بردن سهمه ....امیدوارم ومنتظر..
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
از دوستان کسی در مورد سهم زیر اطلاعاتی داره ....در زیر نمودار ابگینه رو می بیندی در تایم هفتگی......
سهم واگرایی مثبت زده .....سهم در ار اس ای بعد مدتها اون هم در تایم هفتگی روند نوزل رو شکسته.....
سهم امروز به مقاومت حدود 50 تومن خورد که صفش ریخت ولی باز هم صف خرید شد وفردا هم دوام بیاره به نظر تا 60 میره.....وحتی شاید خیلی بالاتر....بیمه دی وشخص حقیقی هم بعضی وقتها خریدی می کنن در این سهم.........
این فقط یک نظر تکنیکالی هست ...
نظر
نظر