چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • kavian77
    عضو عادی
    • اردیبهشت ۱۳۹۰
    • ۵۹

کسی میدونه کپشیر کی برای مجمع آخراردیبهشت بسته میشه ؟

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۶۷۹۷

اقا ما فکر می کردیم تو بازار سهام مردم جو گیر میشن میرن تو صف خرید وفروش...
      ولی انگاری تو بازار طلا هم این کار میشه....
      الان دلار رفت رو ۱۶۵۰ بعد سکه پرید بالا والانم مجدد داره افت میکنه دلار شد ۱۶۲۰ تومن......

جالبه تو دنیا همه چی مثل سر سره داره میاد پایین از فلزات گرفته تا طلا بعد تو بازار بورس ما سهام روی فلزی صف خرید میشن ...عجب...هیچ چی مون به دنیا رفته ..همیشه برعکس جهت اب شنا می کنیم وهمین بیشترین ضربه رو میزنه .....

نظر

• علامه
        عضو فعال
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۴۲۹

سلام پرریسک عزیز و ممنون بخاطر فعالیت زیادت
        میخاستم نظرت رو راجع به چکارن بپرسم
        چندوقتی بود بی تحرک بود و قیمتش هم بنظر نزدیک کف میومد
        امروز حجم زیادی زد(البته تو منفی)..باتوجه به معاملات امروزش نظرتون راجع بهش چیه؟
        ممنون

نظر

• masome
          عضو عادی
          • آبان ۱۳۹۰
          • ۱۸۶

سلام جعفر جان امروز کمی تمحرکه برداشتم اگه اشتباه نکنم گفتی زیر ۸۴ نباید بیاد تا روندش صعودی باشه.به نظرت حمایت و مقاوتش کجاست؟ رشدش رو تا چه قیمتی میبینی؟

نظر

• محمد ساده
            عضو فعال
            • اسفند ۱۳۸۹
            • ۹۳۷

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
            اقا ما فکر می کردیم تو بازار سهام مردم جو گیر میشن میرن تو صف خرید وفروش...
            ولی انگاری تو بازار طلا هم این کار میشه....
            الان دلار رفت رو ۱۶۵۰ بعد سکه پرید بالا والانم مجدد داره افت میکنه دلار شد ۱۶۲۰ تومن......

جالبه تو دنیا همه چی مثل سر سره داره میاد پایین از فلزات گرفته تا طلا بعد تو بازار بورس ما سهام روی فلزی صف خرید میشن ...عجب...هیچ چی مون به دنیا رفته ..همیشه برعکس جهت اب شنا می کنیم وهمین بیشترین ضربه رو میزنه .....
            با سلام اردات
            امروز قطعا حقوقی های مربوطه بهتر فروختن تا حقیقی هایی که خریدن(تو سهم های مرتبط با قیمتهای جهانی)...فردا و پس فردا همه با ضرر فروشنده میشن...سهم های بتا منفی و کوچک بازار فعلا مناسب خرید هستن...

نظر

• morteza93
              عضو فعال
              • فروردین ۱۳۹۱
              • ۵۱۶

سلام پرریسک
              خواستم از زحماتت تقدیر کنم
              من امروز وارد مداران شدم ولی یکمی ناز کردم و ازکپشیر جاموندم... فردا هم میخوام فملی رو با وبیمه عوض کنم...
              بنظرت این کارو بکنم؟ در ارزشمند بودن وبیمه شکی نیست اما اینکه از فملی خارج بشم(البته با کمتر از ۵% ضرر) بنظرت درسته؟
              یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• mehdi2006
                Banned
                • مرداد ۱۴۰۵
                • ۱۷

جعفر جان خسته نباشی
                من امروز ثاژن رو درصد کامل خريدم بعدش اومد پايين و آخر بازار ششصد تا صف شد ضمنا" به نظر حجم بالايي هم بلوکی زدن،به نظرت با توجه به اينکه تا سقف بعدی سهم حدود ۱۷۰ ت اگر فردا صف باشه میتونه صعود کنه؟

نظر

• mehdi2006
                  Banned
                  • مرداد ۱۴۰۵
                  • ۱۷

ضمنا" فراموش شد امروز کپشير رو درصد کامل خريد شد بعدشم ۲۴۰ تا صف خريد به نظر ميرسه قدرت صعود خوبی داره!تا نظر استاد چی باشه؟

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

در اصل توسط mehdi۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پست
                    جعفر جان خسته نباشی
                    من امروز ثاژن رو درصد کامل خريدم بعدش اومد پايين و آخر بازار ششصد تا صف شد ضمنا" به نظر حجم بالايي هم بلوکی زدن،به نظرت با توجه به اينکه تا سقف بعدی سهم حدود ۱۷۰ ت اگر فردا صف باشه میتونه صعود کنه؟
                    دوست من بارها گفته شد ثازن تا ۱۱۲ پول بک می کنه اونجا با حد ضرر ۱۱۲ بخرید یعنی خریدی کم اورد خورج کن ....شما بازم رفتی رو مثبت ۴ خریدی...
                    در مورد ثازن حد ضرر ۱۱۲ هست وهدف قیمتی فعلی هم حدود ۱۳۵ که اروم وپیوسته اونجا میره...
                    در اصل توسط mehdi۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پست
                    ضمنا" فراموش شد امروز کپشير رو درصد کامل خريد شد بعدشم ۲۴۰ تا صف خريد به نظر ميرسه قدرت صعود خوبی داره!تا نظر استاد چی باشه؟
                    در مورد کپشیر خرید خوبی کردید نهایت حد ضرر سهم ۱۸۰ هست یعنی ۴ تومن با قیمت خرید شما فاصله داره ولی سهم بخواد صعود کنه پله اول ۲۰۰ بعد ۲۴۰ ....یعنی ۴-۵ درصد ریسک ضرر در برابر ۲۰ تا ۳۰ درصد سود ناقابل ..ارزش خرید رو داشت...

نظر

• هادی129
                      عضو عادی
                      • فروردین ۱۳۹۱
                      • ۲۹۶

پرریسک عزیز نظرت در مورد معاملات امروز تمحرکه چیه ؟

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۹۰
                        • ۶۷۹۷

در اصل توسط علامه پست شده است مشاهده پست
                        سلام پرریسک عزیز و ممنون بخاطر فعالیت زیادت
                        میخاستم نظرت رو راجع به چکارن بپرسم
                        چندوقتی بود بی تحرک بود و قیمتش هم بنظر نزدیک کف میومد
                        امروز حجم زیادی زد(البته تو منفی)..باتوجه به معاملات امروزش نظرتون راجع بهش چیه؟
                        ممنون
                        با سلام..
                        چکارن در کف ۱۶۰ هست انیجا رو نباید بشکنه...
                        در ضمن برا صعود باید بالای ۱۷۳ تومن بیاد ..به نظرم بعد ۱۷۳ تومن بخرید با حد ضرر ۱۷۳ هم صعود سریعتری می کنه هم خواب سرمایه کمتری داره...بنیادی خبری ندارم..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۹۰
                          • ۶۷۹۷

در اصل توسط هادی۱۲۹ پست شده است مشاهده پست
                          پرریسک عزیز نظرت در مورد معاملات امروز تمحرکه چیه ؟
                          اگر بتونه بالای ۸۸ دوام بیاره میره برا حدود ۱۰۰ تومن اونم بشکنه هدف احتمالی بالای ۱۱۵ تومن....
                          حواستون باشه سهم در این چند روز بالای ۸۸ بمونه وحد ضرر بره رو ۸۸.....

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۹۰
                            • ۶۷۹۷

در اصل توسط morteza۹۳ پست شده است مشاهده پست
                            سلام پرریسک
                            خواستم از زحماتت تقدیر کنم
                            من امروز وارد مداران شدم ولی یکمی ناز کردم و ازکپشیر جاموندم... فردا هم میخوام فملی رو با وبیمه عوض کنم...
                            بنظرت این کارو بکنم؟ در ارزشمند بودن وبیمه شکی نیست اما اینکه از فملی خارج بشم(البته با کمتر از ۵% ضرر) بنظرت درسته؟
                            با توجه به اوضاع جهانی موندن با سهام فلزی و مناسب نمی بینم ..البته اگر ۱۵ درصد سبد باشه وحد ضرر داشته باشید مشکلی نیست ...
                            فملی سنگین حر کت می کنه سهم تقریبا در کف هست ولی اینجا رو نباید بشکنه ..بالای ی نمی بینم ...
                            سهام فلزی رویی به مدد نرخ دلار بالا موندن کافیه دلار کمی افت کنه با توجه به افت قیمتهای جهانی این سهام باید افت خلیل بیشتری بکنن.....

این گروه رو با دلار باید ببیندی وضعیت دلار هم نامعلوم ...پس موندن با سهام دلاری ریسک هست....

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۹۰
                              • ۶۷۹۷

در اصل توسط masome پست شده است مشاهده پست
                              سلام جعفر جان امروز کمی تمحرکه برداشتم اگه اشتباه نکنم گفتی زیر ۸۴ نباید بیاد تا روندش صعودی باشه.به نظرت حمایت و مقاوتش کجاست؟ رشدش رو تا چه قیمتی میبینی؟
                              تمحرکه فردا وپس فردا حساس هست ...دوام بیاره عالی میشه ویک بازدهی ۱۵ درصد ودر صورت رد شدن مقاومت یک بازدهی ۳۰ درصد در انتظار این سهم هست...این یک پیشنهاد تکنیکالی هست....

نظر

• هادی129
                                عضو عادی
                                • فروردین ۱۳۹۱
                                • ۲۹۶

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                                تمحرکه فردا وپس فردا حساس هست ...دوام بیاره عالی میشه ویک بازدهی ۱۵ درصد ودر صورت رد شدن مقاومت یک بازدهی ۳۰ درصد در انتظار این سهم هست...این یک پیشنهاد تکنیکالی هست....
                                به نظر شما رد میکنه ؟

نظر

در حال کار...