چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • شهریور ۱۳۹۰
    • ۱۳۳۹

در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پست
    روه پتروشیمی در حالی در برخی نمادها همچنان با حاشیه های ممنوعیت صادراتی برخی محصولات روبرو هستند که مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام کرده: با توافق وزارت صنعت، معدن و تجارت، ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی مورد تجدیدنظر قرار گرفته است. دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایان پتروشیمی نیز گفته: ممنوعیت صادرات برخی اقلام پتروشیمی مانند بنزن، استایرن مونومر، سود کاستیک، lab، کریستال ملامین، pvc و پلی اتیلن حذف شد که امروز به گمرک اعلام میشود.
    ظاهرا تعیین فرمول و قیمت خوراک در وزارت نفت بررسی و تصمیم گیری درباره قیمت خوراک پتروشیمی ها و نحوه محاسبه آن نهایی شده است.به زودی این پیشنهاد به دولت ارائه می شود و دولت، تصمیم نهایی درباره نحوه محاسبه نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی را اعلام خواهد کرد. مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران پیش تر اظهار کرده بود: تامین خوراک واحدهای پتروشیمی در وضعیتی مطلوب قرار دارد و با بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی، حجم خوراک مورد نیاز پتروشیمی ها افزایش خواهد یافت

جعفر جون اینم یک خبر توپ واسه شپترو
    عطا جون ممنون ولی پارس جنوبی پالایشگاه گازه که خودش در واقع تولید کننده گاز شیرین و کاندانسته که خوراک پتروشیمیه!!!!حجم خوراک مورد نیاز پتروشیمی چه ربطی داره به پارس جنوبی!!!تازه خوراک پتروهای عسلویه تامین هم میشه.
    پارس جنوبی فازهای ۱۲و۱۳و همچنین ۱۷ و۱۸ و همچنین ۱۵ و ۱۶در حال کامیشینینگه که احتمالا اوایل سال آینده سومی راه اندازی بشه الانم فازهای ۱و همچنین ۲و۳ وهمچنین ۴و۵و همچنی۸ و۷و۶و همچنین ۹و۱۰در حال تولیده که این آخری سال ۸۷بود که استارت خورد........
    آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ ۱۳۹۱/۰۸/۱۶، ۱۹:۳۱.
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • شهریور ۱۳۹۰
      • ۱۳۳۹

چه کرده قیمت جهانی فلزات اساسی فردا معدنی ها دیدنی خواهند بود...

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • شهریور ۱۳۹۰
        • ۱۳۳۹

در اصل توسط msa۴۰۷ پست شده است مشاهده پست
        دوستان من مدتی هست که با این سایت و به خصوص این تاپیک آشنا شدم خیلی هم استفاده کردم ولی میخوام بدونم ایا سایتی هست دوستان معرفی کنن بابت اموزش از مبتدی
        در ضمن من فنوال رو از ۲۳۱۱ دارم الان وقت فروشه یا نه!
        ممنون از پاسختون
        دوست من در همین سایت تاپیک های آموزشی خوبی هست که دوستان زحمت کشیدن و کالکشن های خوبی تشکیل دادن

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • شهریور ۱۳۹۰
          • ۱۳۳۹

در اصل توسط برزیل پست شده است مشاهده پست
          آقامن احساس میکنم ایشون کارمندخودشرکته وبه خوبی ازداخل شرکت خبرداره وضررسهامداررونمیخوادمن همین خبرهارو۲هفته قبل شنیدم
          به دوستان پیشنهادمیدم کمی هم به حرفهای ایشون توجه کنیداینکه یه آیدی میادبنام شفاف سازی وفقط درموردروغنی هامینویسه یعنی جدی گرفتن مطالبش
          یادمه توی تاپیک شصفهادربورکس آیدی سونیا۲۰ ازداخل شرکت خبرهای مهمی داشت وهرروزاعلام ازاوضاع بدداخل شرکت میدادکه عده ای توجه کردندوفروختندوعده ای هم متعصب چندماهه پولشون بلوکه شده
          ازینکه اخبارشرکت رومیزاری ممنونم شخصاتابعدازاعلام سودسال۹۲ برای خریدصبرمیکنم
          ودوستانی که ازاین مطلب ناراحت شدندعذرخواهی
          (چقدرگفتم بفروشش گوش نکردی )
          خوب پس چرا شفاف سازی میکنه که قیمت سهم بشکنه خوب شفاف سازی کنه بگه قراره ادغتم بشه.ادغام کار ساده ای نیست قبل از هر چیز باید سازمان و تو جریان بزارن وسریعا شفاف سازی کنن

نظر

• محمدرضا مرادی
            عضو فعال
            • شهریور ۱۳۹۱
            • ۲۱۸۸

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پست
            خوب پس چرا شفاف سازی میکنه که قیمت سهم بشکنه خوب شفاف سازی کنه بگه قراره ادغتم بشه.ادغام کار ساده ای نیست قبل از هر چیز باید سازمان و تو جریان بزارن وسریعا شفاف سازی کنن
            ببینید اصلا ایشون هرکس هستن مشخصا هدفشون تخریب این دوتا سهمه!منکه با این به اصطلاح شفاف سازیشون مصمم تر شدم که باز هم اضافه کنم!

آخه کی میاد حرف دوستای شناخته شده ای مثل سید جعفر و عطا و کهنه و سوار و ... رو که توی این سایت واقعا مثل یه خانواده کنار همیم ول کنه بره حرف یه بنده خدایی رو قبول کنه که اصلا هویتشم معلوم نیست!!!

بابا حداقل به این تابلویی عمل نمیکردین برادر من!!!!شفاف سازی های خود شرکت کافی نبود؟!!!!!!!!!!!!!

بی ابرویی هم حدی داره والا!

-----------------
            به نظر من بنیادی این شرکت ها که اصلا جای حرفی رو نداره!!!فقط میمونه کثافت کاری مدیران که من از یه نکته میترسم اونهم فقط توی کوتاه مدت!!!و اون اینه که این ها بردارن پیش بینی ابتدایی

رو خیلی پایین بدن...(جعفر جون به نظرت چشم انداز یک ماهه ی این دوتا سهم کجاست؟)

وگرنه اگه حتی ۵ میلیارد وام با سررسید یکساله به من بدن من همش رو از این دوتا میخرم و نگاهشونم نمیکنم و سر سال بی دغدغه ۱۱-۱۲ ملیارد میفروشمشون!یعنی انصافا پول پول میاره!:d
            تمام سال من بی تو...

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۹۰
              • ۶۷۹۷

در اصل توسط برزیل پست شده است مشاهده پست
              آقامن احساس میکنم ایشون کارمندخودشرکته وبه خوبی ازداخل شرکت خبرداره وضررسهامداررونمیخوادمن همین خبرهارو۲هفته قبل شنیدم
              به دوستان پیشنهادمیدم کمی هم به حرفهای ایشون توجه کنیداینکه یه آیدی میادبنام شفاف سازی وفقط درموردروغنی هامینویسه یعنی جدی گرفتن مطالبش
              یادمه توی تاپیک شصفهادربورکس آیدی سونیا۲۰ ازداخل شرکت خبرهای مهمی داشت وهرروزاعلام ازاوضاع بدداخل شرکت میدادکه عده ای توجه کردندوفروختندوعده ای هم متعصب چندماهه پولشون بلوکه شده
              ازینکه اخبارشرکت رومیزاری ممنونم شخصاتابعدازاعلام سودسال۹۲ برای خریدصبرمیکنم
              ودوستانی که ازاین مطلب ناراحت شدندعذرخواهی
              (چقدرگفتم بفروشش گوش نکردی )

ما هیچ احتیاجی به رانت نداریم ..

روز بازگشایی مارگارین چند بار پشت سر هم گفتم غمارگ بالای ۳۹۸ تومن دوام نیاره تا زیر ۳۵۰ میره کاملا تکنیکالی وغبشهر هم زیر ۱۴۹۰ بره فعلا تا ۱۴۰۰ رو میره ..

با هیچ روندی نمی جنگیم رو هیچ سهمی تعصب نداریم ...غمارگ بالای ۳۹۸ دوام نیاورد داره میره برا حد ضرر دوم ..ولی گفتم مشکل اینجاست اهداف این دو سهم ان قدر بالاست که به جز چند تا سهم انگشت شمار سهام دیگیری همچین بازدهی نخواهند داد ..

کدوم سهم مثل قزوین بازدهی داد؟؟از کل بازار به تعداد انگشتای دست هم نمیرسه از تمام گروهها ..

صبر می کنیم ..فعلا که از در دیوار دارن مشکلات این گروه رو حل می کنن البته اگر مشکلی باشه ....با غذایی مردم شوخی نمیشه کرد ...کمریسک ترین گروه بازار..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۹۰
                • ۶۷۹۷

در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پست
                روه پتروشیمی در حالی در برخی نمادها همچنان با حاشیه های ممنوعیت صادراتی برخی محصولات روبرو هستند که مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام کرده: با توافق وزارت صنعت، معدن و تجارت، ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی مورد تجدیدنظر قرار گرفته است. دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایان پتروشیمی نیز گفته: ممنوعیت صادرات برخی اقلام پتروشیمی مانند بنزن، استایرن مونومر، سود کاستیک، lab، کریستال ملامین، pvc و پلی اتیلن حذف شد که امروز به گمرک اعلام میشود.
                ظاهرا تعیین فرمول و قیمت خوراک در وزارت نفت بررسی و تصمیم گیری درباره قیمت خوراک پتروشیمی ها و نحوه محاسبه آن نهایی شده است.به زودی این پیشنهاد به دولت ارائه می شود و دولت، تصمیم نهایی درباره نحوه محاسبه نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی را اعلام خواهد کرد. مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران پیش تر اظهار کرده بود: تامین خوراک واحدهای پتروشیمی در وضعیتی مطلوب قرار دارد و با بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی، حجم خوراک مورد نیاز پتروشیمی ها افزایش خواهد یافت

جعفر جون اینم یک خبر توپ واسه شپترو
                عطا جون شما بگو صادارت صفر..

مواد پتروشمی تو بازار داخل اونقدر قیمتها بالا رفته که نیازی به صادرات ندارن ..

شپترو همچنان هدف ۱۵۰۰ وکرمانشاه هم بالای ۱۳۰۰ هست ...فقط سود از ان کسانی هست که با سهام خوب باشن..

فعلا کل بازار داره در جا میزنه ولی به وقتش خواهیم دید کدوم سهام بازدهی بیشتر میدن ..

یادش بخیر شپترو زیر ۵۰۰ وکرمانشاه زیر ۴۵۰ وشراز ۳۷۰ وشبندر ۱۸۰ وذوب ۱۳۰ وفولاد ۲۵۰ و....یادش بخیر...چند وقت دیگه این قیمتها جوک میشه .قیمتهای امروز منظورم هست ..

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • آبان ۱۳۹۰
                  • ۶۲۹۱

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پست
                  عطا جون ممنون ولی پارس جنوبی پالایشگاه گازه که خودش در واقع تولید کننده گاز شیرین و کاندانسته که خوراک پتروشیمیه!!!!حجم خوراک مورد نیاز پتروشیمی چه ربطی داره به پارس جنوبی!!!تازه خوراک پتروهای عسلویه تامین هم میشه.
                  پارس جنوبی فازهای ۱۲و۱۳و همچنین ۱۷ و۱۸ و همچنین ۱۵ و ۱۶در حال کامیشینینگه که احتمالا اوایل سال آینده سومی راه اندازی بشه الانم فازهای ۱و همچنین ۲و۳ وهمچنین ۴و۵و همچنی۸ و۷و۶و همچنین ۹و۱۰در حال تولیده که این آخری سال ۸۷بود که استارت خورد........
                  سعید جان یکمی زیر دیپلم بگو تا منم بفهمم :D :p

نظر

• صداقت2
                    عضو فعال
                    • شهریور ۱۳۹۱
                    • ۷۰۴

در اصل توسط صداقت۲ پست شده است مشاهده پست
                    پررسک خان
                    کف قیمتی و تارگت اخابر را یکبار دیگه زحمت می کشید!!!
                    ......
                    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • آبان ۱۳۹۰
                      • ۶۲۹۱

درود بر جعفر عزیز که همیشه حرفهایت به دلم میشینه
                      پاینده باشی (یاشا)

نظر

• محمدرضا مرادی
                        عضو فعال
                        • شهریور ۱۳۹۱
                        • ۲۱۸۸

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پست
                        به نظر من بنیادی این شرکت ها (غمارگ و غبشهر)که اصلا جای حرفی رو نداره!!!فقط میمونه کثافت کاری مدیران که من از یه نکته میترسم اونهم فقط توی کوتاه مدت!!!و اون اینه که این ها بردارن پیش بینی ابتدایی

رو خیلی پایین بدن...(جعفر جون به نظرت چشم انداز یک ماهه ی این دوتا سهم کجاست؟)

وگرنه اگه حتی ۵ میلیارد وام با سررسید یکساله به من بدن من همش رو از این دوتا میخرم و نگاهشونم نمیکنم و سر سال بی دغدغه ۱۱-۱۲ ملیارد میفروشمشون!یعنی انصافا پول پول میاره!:d
                        ؟؟!!!
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • آبان ۱۳۹۰
                          • ۲۱۵۸

سلام جناب پرریسک شما چرا باین حرفهای شفاف سازی توجه میکنید شما بنیادی سهم را دیده اید فکرنمیکنید سهامدار عرب عمده برای اینده سهم چه برنامه ای چینده وخودش تابحال یک سهم عرضه نکرده واین حرکت وبازی مالی کسانی است که از برنامه عمده خبردارند وجامانده اند ومیخواهند باحداقل قیمت سهام را جمع کنند وقتی ازعمده نتوانند از جز میگیرند تامل وصبرفرمایید .

نظر

• hamid_farahy
                            عضو فعال
                            • اردیبهشت ۱۳۹۱
                            • ۴۶۳

من که فکر کنم فردا صف های الکی غبشهر و غمارگ جمع میشه و رالی صعود اغاز میشه .

نظر

• هامد
                              ستاره دار(۷)
                              • مرداد ۱۳۹۱
                              • ۲۶۱۱

بچه ها من گیج شدم :))) از یه طرف بحثه این سهامدار عربس که منم شنیدم که این یه دستی زده و اینا واسه این که عربه شاخ نشه دارن قیمته سهمو پایین نگه میدارن که دوستمون نیکا ام همینو میگفت، نیکا جان شما چقد موثقه خبرت ؟
                              از طرف دیگه این دوستمون که تو شرکته تاکید داره عربها اصلا دنبال سهامبازی نیستن و کلی با همین سودی که دارن میبرن خوش خوشکانشونه، میگه دوتا از خطهای اصلی تولید مارگارین جم شده و اماده ارسال به بهشهره و حسابرسا و کارگزارای مدیرا این شفافسازیو سره هم کردن تا سهامدارارو بترسونن و باتوجه به اینکه فروشه زمین نزدیکه تا میتونن تو پایین خرید کنن و بورسم به این کاراشون نظارتی نداره و این سناریو دومی با خبری که روزه بازگشایی مبنی بر اینکه خریدارا اونروز از شرکت بودن مطابقت داره ...
                              درهر صورت هرکدومش باشه باید به زودی منتظر برگشت سهم و گروه باشیم.
                              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• homework
                                عضو فعال
                                • اردیبهشت ۱۳۹۱
                                • ۷۴۷

بچه ها آی دی برزیل
                                خیلی حامیه خوبیه برا آی دی شفاف سازی

نکنه خدایی نکرده ... زبونم لال:-s
                                بعدا تر ها مثه چند تا آی دی دیگه که تابلو شد یکی هست
                                ایناهم خدایی نکرده ...

انشالله که من اشتباه می کنم :-//:)
                                دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

در حال کار...