چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeedte
    عضو فعال
    • May 2012
    • 478

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
    سودسال بعدغبشهر152تومان ومارگارین 40تومان زنگ بزنیداین شماره 63965040 گویاهست
    غبشهر حدود ۱۶۰تومن اولین پیش بینی رو اعلام کرده که خوبه به نظرم
    ۱۵۹۷ریال

نظر

• saeedte
      عضو فعال
      • May 2012
      • 478

در اصل توسط کیان پست شده است View Post
      شیرینی بورس به همینه! من فکر میکردم کرماشا با این گزارش جدید حداقل دوتا مثبت کامل میخوره!
      اقا اگه این شیرینیه من زهرمار رو ترجیح میدم که از تلخیش خفه شم ولی این ۲تا مثبت تلخ بخوره:))

نظر

• اسیر بورس
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 79

سلام
        سید جان معاملات امروز شبندر رو چطور میبینی؟به نظرت میتونه رشدش ادامه دار باشه یا با توجه به قیمت 330 تومنی که شما فرموده بودید و امروز به اون هدف رسید دیگه فعلا نمیتونه رشد کنه؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
          ۱۵۹۷ریال
          پیشبینی 92 غمارگ هم 56 تومانه دوستان عزیز نه 20 تومان.
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• AVIN 8861
            عضو عادی
            • May 2012
            • 210

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
            ۱۵۹۷ریال
            اگر فقط از منظر پيش بيني سود سال بعد نگاه كنيم اين عدد 159 پخش شده ، به عنوان اولين پيش بيني اصلا و ابدا جاي نگراني ندارد
            فقط مساله آن اطلاعيه شفاف سازي كذايي است كه صراحتا گفته در سال بعد تعديلهاي مشابه امسال را نداريم...
            يعني عملا چشم انداز سال بعد و تعديلهاي مثبت احتمالي رو مبهم و تاريك تصوير مي كنه ....
            احتمالا بازار به اين نكته واكنش نشان مي دهد نه صرفا يك عدد ....ببينيم چه خواهد شد....
            با توجه به اينكه ظاهرا امور سهام شركت اطلاعات را بيرون داده احتمالا سريعا روي كدال خواهيم ديد و بازگشايي نيز مي تواند بسيار سريع باشد.....
            صبر مي كنيم....

نظر

• خان عمو
              ستاره دار (1)
              • Feb 2011
              • 109

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
              با سلام خدمت دوستان.واقا خوب پيش بيني كرده.تا اخر سال 150 ميسازه احتمالا

واقعا يه عده آدم بي همه چيز راه افتاده بودن تو سايتهاي بورسي دل سهامدارا رو خالي مي كردن.

بنظرتون اينجور پول درآوردن حكمش از دزدي بدتر نيست؟
              [B][COLOR="#008000"]خداوند میفرماید:

من از ستمی که به بندگانم شود نخواهم گذشت هر چند کافر باشند![/COLOR][/B]

نظر

• cyrus
                عضو عادی
                • May 2012
                • 34

سلام دوستان
                الان با امور سهام تماس گرفتم پیش بینی 92 مارگارین 56 و غبشهر 159 می باشد
                فکر کنم خبر خوبی باشه
                پس دوستان نگران نباشند و مطمن باشند بازدهی مناسبی می بینند از این دوسهم

نظر

• خان عمو
                  ستاره دار (1)
                  • Feb 2011
                  • 109

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                  اگر فقط از منظر پيش بيني سود سال بعد نگاه كنيم اين عدد 159 پخش شده ، به عنوان اولين پيش بيني اصلا و ابدا جاي نگراني ندارد
                  فقط مساله آن اطلاعيه شفاف سازي كذايي است كه صراحتا گفته در سال بعد تعديلهاي مشابه امسال را نداريم...
                  يعني عملا چشم انداز سال بعد و تعديلهاي مثبت احتمالي رو مبهم و تاريك تصوير مي كنه ....
                  احتمالا بازار به اين نكته واكنش نشان مي دهد نه صرفا يك عدد ....ببينيم چه خواهد شد....
                  با توجه به اينكه ظاهرا امور سهام شركت اطلاعات را بيرون داده احتمالا سريعا روي كدال خواهيم ديد و بازگشايي نيز مي تواند بسيار سريع باشد.....
                  صبر مي كنيم....
                  ما هم منتظر مي مانيم.
                  فقط اين نكته رو در نظر بگيريد اين شركت در پيش بيني بسيار محتاط عمل مي كنه با اينحال 56 تومن اعلام كرده و اين براي بازار و حرفه اي ها فرصت خريد به حساب مياد.
                  بنظر مياد سود امسال هم دومرتبه جاي تعديل داشته باشه تا 120 تومن
                  [B][COLOR="#008000"]خداوند میفرماید:

من از ستمی که به بندگانم شود نخواهم گذشت هر چند کافر باشند![/COLOR][/B]

نظر

• navid13
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 38

سلام بر دوستان ، من غبشهر را با توجه به مطالب این سایت و تحلیل خودم به سبدم اضافه کردم ونتیجه صبر را در نمادی مثل فایرا دیده ام. صبور باشیم.

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                      اگر غمارگ بالای 50 اعلام کنه واقعا فراتر از انتظار خود من خواهد بود ..

اونهایی که دم از سودهای زیر 30 تومن میزدن واگر بالای 50 اعلام کنه امیدوارم پیش خود وخدای خود پاسخگو باشن ..

بالای 50 برا غمارگ وبالای 150 برا غبشهر اونم در اولین پیش بینی خیلی عالی هست وباید منتظر بمانیم ببینم ایا روز بازگشایی باز هم فرصت خرید در این قیمتها رو میدن ..

کل بازار توان نداره چون لیدر بازار غبشهر وغمارگ اول باید رشد کنن ...

نظر

• bours
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 259

پر ریسک جان با توجه به تغییر ارز مرجع سهامهای زیر رو نگه دارم یا در اولین فرصت بفروشم؟

ساروم (بخاطر وام ارزی)
                        وتوکا
                        شپترو
                        کرماشا
                        فاسمین

نظر

• mmis
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 235

سلام جناب پرریسک حدضرر ساروم یکبار دیگه اعلام می کنید ممنون
                          خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• محمدرضا مرادی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            اگر غمارگ بالای 50 اعلام کنه واقعا فراتر از انتظار خود من خواهد بود ..

اونهایی که دم از سودهای زیر 30 تومن میزدن واگر بالای 50 اعلام کنه امیدوارم پیش خود وخدای خود پاسخگو باشن ..

بالای 50 برا غمارگ وبالای 150 برا غبشهر اونم در اولین پیش بینی خیلی عالی هست وباید منتظر بمانیم ببینم ایا روز بازگشایی باز هم فرصت خرید در این قیمتها رو میدن ..

کل بازار توان نداره چون لیدر بازار غبشهر وغمارگ اول باید رشد کنن ...
                            سید جان با این وضعیت اگه غبشهر چند باز شد ما باز هم اضافه کنیم؟
                            اصلا با توجه به اینکه باید تا یک ماه اینده سهم افزایش سرمایه 70 درصدی از محل سود انباشته بده،کف سهم کجاست؟!
                            با این پیش بینی اولیه،سود سازی اخر سال رو حدودا چند میدونی؟!
                            پیش بینیت از وضعیت سهم تا دو ماه اینده چیه؟!

ببخشید خیلی سوال شد!:d
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• alipour477
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 31

جناب پرریسک با سلام مجمع رفتن بموتو را صلاح میدانید.

نظر

• hamid_farahy
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 463

دوستان فاذر و زیر نظر داشته باشین میخواد 200 و رد کنه و صف خرید بشه .

نظر

در حال کار...
                                X