فاذر داره صف خرید میشه اگه دوست دارین بخرین.
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاگر غمارگ بالای 50 اعلام کنه واقعا فراتر از انتظار خود من خواهد بود ..
اونهایی که دم از سودهای زیر 30 تومن میزدن واگر بالای 50 اعلام کنه امیدوارم پیش خود وخدای خود پاسخگو باشن ..
بالای 50 برا غمارگ وبالای 150 برا غبشهر اونم در اولین پیش بینی خیلی عالی هست وباید منتظر بمانیم ببینم ایا روز بازگشایی باز هم فرصت خرید در این قیمتها رو میدن ..
کل بازار توان نداره چون لیدر بازار غبشهر وغمارگ اول باید رشد کنن ...
پر ريسك جان افرادي مثل شما با دقت و وسواس سعي ميكني دوستان و مراجعات بهتون رو پاسخ صحيح و درستي كه بسيار سخت و وقت گير هست بدهي و از نوشته هاتون معلومه كه تا جايي كه امكان داره ميخواهيد كمك كنيد.
ولي امان از دست بعضيها كه با دروغ پردازي و ايجاد جو منفي ميخوان نون در بيارن.واقعا اين نونها خوردن نداره. اين بورس اونقدر بزرگه و فرصت سود اينقدر ميده كه نياز به دروغ و اين كارها نداره.[B][COLOR="#008000"]خداوند میفرماید:
من از ستمی که به بندگانم شود نخواهم گذشت هر چند کافر باشند![/COLOR][/B]
نظر
-
خبرگزاری فارس: در آستانه عرضه بلوک17درصدی سهام پالایشگاه بندرعباس،آخرین وضعیت عملیاتی و مالی این شرکت مشمول اصل 44 از سوی دو کارشناس بازار سهام تحلیل شد. محصولات عمده اصلی شرکت شامل گاز مایع، نفت سفید، بنزین موتور، سوخت جت سبک و سنگین، نفت گاز، نفت کوره، وکیوم باتوم، نفتا، گوگرد و ارائه خدمات آزمایشگاهی است. سرمایه اسمی پالایشگاه بندرعباس هزار و 380 میلیارد تومان بوده و سهام عدالت با 40 درصد، صندوق تامین اجتماعی و شرکت ملی پالایش و پخش با 28 و 27 درصد و سایر سهامداران با 5 درصد مالکیت در ترکیب سهامداری آن حضور دارند. جمع بندی میزان سود آوری شرکت طی دو سال 91 و 92 به شرح زیر است: سال 91:با توجه به سناریو های مطرح شده در مورد سود هر سهم شرکت در صورتی که شرکت ملی پخش و پالایش نرخ تسعیر ارز برای فروش شرکت و مصرف مواد اولیه را 1226 تومان در نظر گیرد و سهم صندوق توسعه ملی از فروش شرکت برای سال 91 کسر شود سود شرکت مبلغ 145 ریال خواهد بود.در صورت عدم کسر سهم صندوق سود شرکت تا 614 ریال افزایش خواهد داشت. همچنین در صورتیکه شرکت ملی پخش برای شش ماهه دوم سال91 نرخ تسعیر ارز برای فروش صادراتی شرکت را معادل نرخ اتاق مبادلاتی و نرخ تسعیر برای فروش داخلی را معادل نرخ ارز مرجع لحاظ کند و متناسب با آن نرخ تسعیر ارز مواد اولیه مصرفی را هم تعدیل کند،سود شرکت با کسر سهم صندوق 632 ریال و با فرض عدم کسر سهم صندوق معادل 1417 ریال خواهد بود. سال92:اگر پالایشگاه بندرعباس نرخ تسعیر ارز برای فروش صادراتی و مصرف مواد اولیه را 1700 تومان درنظر بگیرد سود هر سهم شرکت 902 ریال و اگر 2500 تومان باشد 1315 ریال و در صورتیکه همانند سال جاری ترکیبی از این دو با توجه به فروش داخلی و صادراتی در نظر بگیرد 1199 ریال خواهد بود.
خبرگزاری فارس: عضو کمیسیون برنامه و بودجه پیشنهاد کرد لایحه بودجه با نفت یک میلیون بشکهای و دلار 2500 تومانی بسته شود.
نظر
-
دوستان درود
جناب پرریسک عزیز
با سلام
با دید چند ساله از سهام معدنی چیرو پیشنهاد میکنید؟
تا امسال سنوات هر سالمو که از شرکت میگرفتم تبدیل به سکه میکردم امسال میخوام سهام بگیرم چی بگیرم خوبه؟من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
در اصل توسط اسیر بورس پست شده است View Postسلام
سید جان معاملات امروز شبندر رو چطور میبینی؟به نظرت میتونه رشدش ادامه دار باشه یا با توجه به قیمت 330 تومنی که شما فرموده بودید و امروز به اون هدف رسید دیگه فعلا نمیتونه رشد کنه؟
در اصل توسط اسیر بورس پست شده است View Postسلام
سید جان درباره شصفها اطلاعاتی داری؟فکر میکنی اگه این سهم بخواد باز بشه حول و حوش چند باز میشه؟چقدر میتونه برا امسال سود داشته باشه؟
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاگر غمارگ بالای 50 اعلام کنه واقعا فراتر از انتظار خود من خواهد بود ..
اونهایی که دم از سودهای زیر 30 تومن میزدن واگر بالای 50 اعلام کنه امیدوارم پیش خود وخدای خود پاسخگو باشن ..
بالای 50 برا غمارگ وبالای 150 برا غبشهر اونم در اولین پیش بینی خیلی عالی هست وباید منتظر بمانیم ببینم ایا روز بازگشایی باز هم فرصت خرید در این قیمتها رو میدن ..
کل بازار توان نداره چون لیدر بازار غبشهر وغمارگ اول باید رشد کنن ...آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/11/17, 11:38.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
کل بازار توان نداره چون لیدر بازار غبشهر وغمارگ اول باید رشد کنن ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postغمارگ وغبشهر احتمال زیاد برا تعدیل منفی واعلام سود جدید بستن ..
قشهد که خیلی و.قته گفتیم شگفتی ساز میشه ..اینم برا تعدیل مثبت به نظر بسته هشت ..قپیرا هم برا تعدیل مثبت باید بسته شده باشهع ولی خوب بنده قپیرا رشدش از نظزم پیشخور شده ولی قشهد هدف بالای 3000 هست..
قشهد قراره یه 10 تا 15 تومانی تعدیل مثبت دهد!!!!صداقت همیشه بهترین است.
نظر
نظر