پر ریسک عزیز میشه نظرتون رو در مورد کترام بگید ؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست با این اوصاف به نظر شما این سهام ارزش خرید دارن ..مثال شما حاضری غمارگ با سود 120 برا انتهای سال بعد رو روی 400 بخری..سود امسال هم کلا بیخیال...اگر رو 400 حاضر باشی خرید کنی مطمئن باش این سهم به اون قیمت خواهد رسید وزیر اون قیمت فرصت خرید خواهد بود ..
مثل این میماند کسی ملک با ارزش خود رو 50 درصد زیر قیمت به فروش برساند حالا یا به دلیل بی اطلاعی و.ضعف تحلیل یا به دلیل نیاز به پول نقد ..
همین اتفاق هم رخ داد دو ماه قبل ملکی رو شخصی بعد سه سال نگه داشتن در 37 تومن فروخت ویک هفته بعد همان ملک شد 60 تومن ..چون طرف از قیمتها خبر نداشت وبا همان قیمتهای سه سال قبل پیش میرفت وخستگی ونیاز مغز طرف رو قفل کرده بود ...
هر ریزشی فرصت خرید هست ..حمایت غمارگ 320 وغبشهر 1250 چند روز قبل هم گفتم ..
درضمن غمارگ تعدیل منفی حاصل از سود سال 92 را پیش خور کرده و حتی در صورت اعلام سود 40 تومنی افت نهایت 8 درصدی رو میتوان برای آن متصور بود
فقط تو یه چیز موندم که چرا به این اول پیش بینی جدید که کمتر از پیش بینی آخر باشه میگن تعدیل منفی
درحالیکه بالای صددرصد از سود سال قبل سودشو بیشتر پیش بینی میخواد بده!!!!
""برخی از قوانین مسخره بورس ایران""
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postغمارگ در صورت اعلام سود 56 تومنی زیر 350 فرصت خرید هست و در صورت اعلام سود 40 تومن محدوده 300 میتواند فرصت مناسبی باشد
درضمن غمارگ تعدیل منفی حاصل از سود سال 92 را پیش خور کرده و حتی در صورت اعلام سود 40 تومنی افت نهایت 8 درصدی رو میتوان برای آن متصور بود
فقط تو یه چیز موندم که چرا به این اول پیش بینی جدید که کمتر از پیش بینی آخر باشه میگن تعدیل منفی
درحالیکه بالای صددرصد از سود سال قبل سودشو بیشتر پیش بینی میخواد بده!!!!
""برخی از قوانین مسخره بورس ایران""
در ضمن این منفی رو هم میشه گفت پیشخور کرده هر چند دلیلی برا منفی خوردن نداشت چون مهم سود 12 ماهه هست ..قندیها الان به خاطر سود 12 ماهه پی بریا بالای 10-15-20 گرفتن
ببینم روز بازگشایی چی میشه وگزارش کدال کدام سود رو تایید می کنه هر دام باشه مهم نیست ..مهم سود 12 ماهه هست ...
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبنیادی نظری ندارم ..
تکنیکالی رو 110 مقاومت داره بشکنه حد ضرر بره رو 110 ..
از این گروه سهام بهتری موجوده مثل کسعدی کفرا کاذر کساوه کهمدا ...برید رو سهام خوب این گروه ..
من از این گروه امروز کچینی از صف فروش برداشتم امیدوارم نظرتون رو این سهم هم مثبت باشه.
لطفا وبیمه رو یه تحلیلی بفرمایید ممنون میشم.
چرا این سهم اصلا خریدار نداره؟
قبلا از راهنماییتون ممنونم
نظر
-
پرریسک جان تحلیلت از فولاد چیه در بازه زمانیه کوتاه مدت؟
می خواد هی درجا بزنه؟
یا میریزه تا 320 یا 280 که دوستان میگن؟
یا میره بالا برا هدف های 390 و 430 تومن؟
مرسی.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postکاری ندارم کی چه رقمی گفته ..ولی خوب دوستان خودشون هم دو تا دو تا چهار تا کنن سود سهم به دست میاد ..
فعلا فقط یک نفر این سهم رو تحلیل کرد اونم در بورکس وسود سهم رو بالای 120 در اورد ..بقیه ما تحلیل از کسی مشاهده نکردیم ...یکی میگه سهم فلان شده یک میگشه بهمان شده ..
همه این حرفها کشک هست وقتی بازدهی بالای 100 تا 150 داد پست میاد بالا ....صبر می کنیم ..در مورد افت هم منتظر می ماینم تا ببینم به رقم های گفته شده شما میرسن ویا خیلی ها باید جا بمانند ..باید دید روز بازگشایی چه رخ می دهد ..
گروه لینبات هشدار داده بودیم رفتن تو صف فروش وحالا هر کی تونست از صف فروش بیاد بیرون فقط شاید از جو گروه بتونه از این سهام درپیت خروج کنه ..
غچین هم در 320 معرفی شده امروز رسید به هدف 400 وهدف بعدی 500 هست ..
غچین وهمه گروه غذایی وقندی انگشت کوچیکه غمارگ وغبشهر نمیشن ..در اون مدتی که اینها در جا زدن اکثر بازار منفی بوده ودر جازده واز این بابت که از این سهام خروج نکریدم سر سوزنی پشیمان نیستم ..در ضمن در قیمت 398 که غمارگ بود گفتیم بشکنه تا زیر 350 میاد ولی خوب چون احتمال جا ماندن بسیار زیاد بود ارزش خروج نداشت ..
باز هم صبر می کنم تا اینده روشن کند بازدهی از ان کدام گروهها وکدام سهام خواهد بود ..
نمیدونم :( اره باید ببنیم چطور بازگشایی میشه من خودم حس میکنم 300 رو ببینه تو این چن وخته :-/
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postحد ضرر 166 بزارید ...با باز شیران این سهم طوفانی میکند بیا وببین ..شیارن دست احدی بهش نمیرسه واتی همینطور ولی ولصنم رو میشه راحت خرید ..
در ضمن واتی در قیمت 110 با بازدهی حداقل 50 درصد معرفی شد در همین تاپیک ..حوصله پیدا کردن پست نداریم ..واتی خیلی زود اون بازدهی رو داد وبا خبهایی که داره میاد شاید 50 بشه 100 درصد ..اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
امروز رفتم آزمایش خون دادم وقتی برگشتم دیدم شپترو نزدیک صف فروش، غبشهرو بستن، فاسمین منفی، ساروم صف فروش، کروی نزدیک 4 درصد منفی و....... خلاصه فشارم افتاد....لپ تاپ و بستم و رفتم خوابیدم حالا اومدم میبینم کروی صف خرید، شپترو +، خبرای خوب از غبشهر!!، فاسمین نزدیک مثبت، ساروم بدون صف فروش!!
ای بابا....
این بازیهای بورس رو نباید جدی گرفت
نظر
-
در اصل توسط bours پست شده است View Postامروز رفتم آزمایش خون دادم وقتی برگشتم دیدم شپترو نزدیک صف فروش، غبشهرو بستن، فاسمین منفی، ساروم صف فروش، کروی نزدیک 4 درصد منفی و....... خلاصه فشارم افتاد....لپ تاپ و بستم و رفتم خوابیدم حالا اومدم میبینم کروی صف خرید، شپترو +، خبرای خوب از غبشهر!!، فاسمین نزدیک مثبت، ساروم بدون صف فروش!!
ای بابا....
این بازیهای بورس رو نباید جدی گرفت
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postبازدهی قشنگه ارو که کسی شکی نداره توش فقط بحثه زمانشه که به نظره من ممکنه طول بکشه یکم حداقل تا زمان گزارش سه ماهه 92، البته تمام این قیمت هایی که الان توش هستیم بره دیده میان مدتی فرصت خرید محسوب میشه بره هردوسهم
نمیدونم :( اره باید ببنیم چطور بازگشایی میشه من خودم حس میکنم 300 رو ببینه تو این چن وخته :-/
شیران چرا باز نمیشه راسی :( سودش که ملوم نیس چن میشه اخر، هنو فک کنم درگیر محساباتشن انقد که پیچیده شده :)) واتیم مصطفای عزیز میگف میخواد هلدینگ بشه و درگیر کارای اونه، تو این حالت تنا چیزی که دستمون بش میرسه همینه فردا فرصت خریده خیلی خوبی میده مطمئنن، فقط خدا کنه زیره 166 نیاد چون ممکنه ریزشش ادامه دار شه واسه کوتا مدت:(
صبر می کینم ..غچین که یک ماه نشده هدف 400 ما رو زد تازه در برابر غمارگ وغبشهر رقمی نیست اصلا ...
6 ماه در جا زدن ....صبر می کنیم شاید به قول شما 6 ماه در جازدن وشایدم یک ماه نشده از مقاومت های قبلی گذشتن وهمون مقاومتها شدن کف قیمتی براشون ..باید صبر کرد ..
نظر
-
نظر