به نظرم وصنعت در حال حاظر ارزشمند است.چون تو پرتفویش شیران داره واتی داره ولصنم داره که سرشار از شیرانند در ضمن شکلر داره غیر مستقیم از طریق سهامداری بر امید قدس شفارس هم داره سفارس هم که داره تو غیر بورسی هایش هم غنی از هر سهمی است.در ضمن ایران خودرو و کلی ذخیره هم داره البته تا نظر سایر اساتید چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
گزارش کبافق عجب گزارش جالبی و پر باری بود و تبریک به سهامداران این کوچولوی سودساز:
سهمی که به علت پتانسیل های خاص برای رشد سوداوری معمولا با قیمت به درامد بالای 15 معامله میشد واین اواخرقیمت به درامد 23رو تجربه میکرد با این تعدیل عالی به قیمت به درامد 7 میرسه و این موضوع جای تردید برای افق سوداوری کروی و فاسمین و کاما و فراور نمیزاره........
فردا در صف های سنگین سهم هاس فوق نمیشه شک کرد اما موضوع اینجاست که آیا با توجه به قیمت های پایین منظوری برای دلبر و رشد اخیر قیمت دلبردیگر کسی حاضر به فروش سهم هست؟به نظر میاد باید از فکر خرید در این گروه منصرف شد وفکر سهم های دیگری بود که میتوان خرید و بازار در مورد آنها هنوز انتظار کبافقی در همان گروه را میکشد هر چند احتمال این هم هست که کبافق نه تنها هم گروه های خود را متحول کند که گروه های دلبری را کلا تحت تاثیر قرار داده و سهم هایی مانند کرمانشاه و شپترو و شلعاب و فولاد و......که گویا این روزها بهشون داره بی وفایی میشه هم حرکت خوبی داشته باشن
به شخصه فکر میکنم که این گزارش کبافق خیلی تاثیر گزاره و خوش به سعادت کسانی که امروز سهام دلبری خریدند اما برای اونها که نخریدن هم امیدوارم نیم ساعت اول فرصت خرید پیش بیاد چون به نظرم فردا رشد بزرگی در شاخص شاهد باشیم.....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
ممنون کهنه سوار برای پاسخت ولی شدیدا" نیاز به نقدینگی دارم از شما وسید جان راهنمایی می خوام شبندر یا و غدیر کدوم نقد کنم ؟
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postدوست عزیز وغدیر با افزایش سرمایه و پوشش سود از طرف زیر مجموعه ها، اگه دید میان مدت داشته باشی و ان شا ا... مشکلی پیش نیاد حداقل 25 درصد سود نصیبت می کنه. به چیزهایی فراتر از مدت زمان باز شدن این سهم پس از مجمع فکر کن.
همت بلند دار که مردان روزگار
از همت بلند به جایی رسیده اند
نظر
-
بچه ها من از اینکه کروی و فاسمین رو 4 شنبه فروختم پشیمون شدم بدجور از سود عقب افتادم به خصوص فاسمین الان 100 % نقدم
چی بخرم به نظرتون؟
من 3 تا سهمو دیدم عالین
1.شپدیس چند روز دیگه مجمع - پرداخت سود حداکثری و فوری- p.e پایین - احتمال زیاد افزایش سرمایه
2.پارسان = = =
3.بازم فاسمین روند صعودی
نظر دوستان؟
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postبچه ها من از اینکه کروی و فاسمین رو 4 شنبه فروختم پشیمون شدم بدجور از سود عقب افتادم به خصوص فاسمین الان 100 % نقدم
چی بخرم به نظرتون؟
من 3 تا سهمو دیدم عالین
1.شپدیس چند روز دیگه مجمع - پرداخت سود حداکثری و فوری- p.e پایین - احتمال زیاد افزایش سرمایه
2.پارسان = = =
3.بازم فاسمین روند صعودی
نظر دوستان؟
سه سهم كه گفتين عالين.
پيشنهاد من براي خريد فردا
كنور-----كروي يا كالسيمين---- كف ترين! سهام دلاري
بررسي و تصميم با خودتانآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
جهفر جان سلام وقتتون بخیر
امروز خبری تو روزنامه همشهری در مورد قطعیت دلار 2000 تومانی در بودجه 92 بحث شده بود تو صفحه اقتصادی همشهری
این خبر بیشتر از تاثیر مثبتش رو باقی بازار میخوام بدونم باعث هزینه زیادتر برای خودرو سازان میشه؟ یا خودرو شازان شزایط بهتری پیدا میکنند نسبت به ارزهای گرانتر در بازار آزاد
یعنی الان شرایطشون با دلار مرجع1226 و آزار3000تومانی تا مرجع 2000تومانی محتمل چه تفاوتی ایجاد میکنه؟
نظر
-
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Postسلام
سه سهم كه گفتين عالين.
بررسي و تصميم با خودتان[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postبچه ها من از اینکه کروی و فاسمین رو 4 شنبه فروختم پشیمون شدم بدجور از سود عقب افتادم به خصوص فاسمین الان 100 % نقدم
چی بخرم به نظرتون؟
من 3 تا سهمو دیدم عالین
2.پارسان = = =
3.بازم فاسمین روند صعودی
نظر دوستان؟
من همونروز که گفتی فروختی تعجب کردم و از اینکه به حرفها و تحلیل های ما ایمان نداشتی کمی دلخور شدم.نگران نباش تو بورس همیشه فرصت هست فردا اگه شد و تونستی فاسمین و کروی و فراور و کاما در اولویت خریدت باشه ولی سهم هایی که خودت گفتی هم خوب هستن کرمانشا و شپترو و شلعاب و فولاد و بموتو و ذوب هم در وهله بعد خوب هستن و در کل سهم هایی که جعفر نام بدن عالی هستن ولی گروه روی سه عامل محرک گزارش کبافق و افزایش قیمت جهانی روی و سرب و افزایش قیمت دلبر رو داره که تو بازه کوتاهی رشد سریع میکنه چون از بازار هم عقب مونده و گزارش های 9 ماهشون هم یحتمل عالی است.....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postمصطفی جان وقت بخیر:
من همونروز که گفتی فروختی تعجب کردم و از اینکه به حرفها و تحلیل های ما ایمان نداشتی کمی دلخور شدم.نگران نباش تو بورس همیشه فرصت هست فردا اگه شد و تونستی فاسمین و کروی و فراور و کاما در اولویت خریدت باشه ولی سهم هایی که خودت گفتی هم خوب هستن کرمانشا و شپترو و شلعاب و فولاد و بموتو و ذوب هم در وهله بعد خوب هستن و در کل سهم هایی که جعفر نام بدن عالی هستن ولی گروه روی سه عامل محرک گزارش کبافق و افزایش قیمت جهانی روی و سرب و افزایش قیمت دلبر رو داره که تو بازه کوتاهی رشد سریع میکنه چون از بازار هم عقب مونده و گزارش های 9 ماهشون هم یحتمل عالی است.....
عزیز فکر کنم تو سهمایی که نام بردید کاما توازن رو بهم بریزه الگوی جالبی نداره مبادا تحت تاثیر بقیه که عالی فرمودین بالا بیاد[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Postسلام
سه سهم كه گفتين عالين.
بررسي و تصميم با خودتان
من امروز کنور تو قیمت 2254 اضافه کردم و روزهای قبل فرآور را زیر 700 خریدم .
از گروه روی شما نام کروی و فاسمین راپیشنهاد دادید , فرآور را چطور می بینید؟
ارادتمند
نظر
-
در اصل توسط بارفروش پست شده است View Postبا سلام خدمت جناب احسان
من امروز کنور تو قیمت 2254 اضافه کردم و روزهای قبل فرآور را زیر 700 خریدم .
از گروه روی شما نام کروی و فاسمین راپیشنهاد دادید , فرآور را چطور می بینید؟
ارادتمندآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postجناب پرریسک نظرتون راجع به رانفور چیه
آرام و بیصدا داره حرکت می کنه
ظاهرا 1360 يه مقاومت كوچيك داره و بعد 1500 رو اگه رد كنه روندش صعودي ميشه.
در ضمن هدف كبافق چنده و در چه قيمتي باز شد خريد كنيم.باتشكرآخرین ویرایش توسط ahmad30_n؛ 2012/12/01, 22:27.[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
چی بخرم به نظرتون؟
من 3 تا سهمو دیدم عالین
2.پارسان = = =
3.بازم فاسمین روند صعودی
نظر دوستان؟
اگه من بودم
1. شدوص در اولین حمایت بعد از جمع شدن صف فروش (پرریسک: شدوص هدف میان مدت بالای 800 تومن... حمایت اول 418 دومی 380 ......از 417 برگرده روند سهم عالی خواهد بود)
2. فسپا به گفته پر ریسک عزیز (فسپا .... اهداف بالای 600 می بینم براش ...اونم کاملا بنیادی ..هر قدر پایین تر بتونید بخردید)
3. شلعاب حد ضرر 410 هدف 480 وبعد 600 ...
4. خود فاسمین اگه راه داد (..حد ضرر 667 تومن... هدف....800 ..900)
5. فرآور، کروی
نظر
نظر