چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • bours
    عضو عادی
    • خرداد ۱۳۹۰
    • ۲۵۹

به عنوان عضو کوچک این انجمن میخواستم یه توصیه به اساتید محترم خودم بکنم

اگر سهامی رو به دید میان مدت و با حدضرر و با اطمینان از بنیادی آن خرید کردید خواهشا هر روز از صبح تا ظهر پای سیستم ننشینید و رصدش نکنید، فقط ساعت ۱۲ به بعد بیاید نگاه کنید ببینید حد ضررتون فعال شده یا نه حتی یه دوستی به من گفت اگر هم حد ضرر فعال شد اگر از بنیادی سهم اطمینان داری تا وقتی ۱۰درصد ضرر نکردی خارج نشو ...صبر کن شاید دارن سهم رو بازی میدن...
    این اشتباه خودم بود که هر روز از صبح تا ظهر بابازی گردانان سهم فریب و دلهره و استرس میخوردم و گاهی جوگیر میشدم و سهامم رو میفروختم.... و بعد پشیمان...

شپترو ۲ ماهه که داره منو بازی میده حد ضرر هم فعال شده اما هنوز ۱۰ درصد ضرر نداده به همین دلیل و چون پرریسک عزیز بنیادیش رو تایید کردن نفروختمش و حالا در ابتدای رشد... (امیدوارم;) )

نظر

• AIRAN
      عضو عادی
      • اردیبهشت ۱۳۹۱
      • ۸۱

سید عزیز
      تکنیکال حفاری -خگستر چطور ارزیابی میکنی در چه نقطه ای خروج وتعویض با سهام دلبری

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • شهریور ۱۳۹۱
        • ۲۶۷۶

در مورد كشرق سهم زغالي سبدم ....
        كاملا سهام فروخته شده و كسي نيست....
        حرف و حديثي نيست، و خريدهاي بهتري ميشود انجام دهد.
        شنيده ايم كه معادن زغالسنگي مي خواهند خصوصي شود. سهام زغالسنگ طبس و زغالسنگ كرمان و زغالسنگ شاهرود...

دولت ارزان فروش به نظر شما به كمتر از فروش هر سهم ۱۰۰۰ تومان اين سهام قانع است....
        بازي زغالسنگي ها قبل از سال ۹۲ است، افزايش تنها ۲۰ الي ۳۰ درصدي قيمت زغالسنگ كه تا دو برابر جا دارد، مي تواند سود هر سهم كشرق رو به ۱۵۰ تومان برساند....

حالا اين سهم دارد روي قيمتهاي ۳۱۱ تومان معامله مي شود.

حقوقي زرنگ هم دارد، هفته اي ۲۰۰.۰۰۰ سهم جمع مي كند. حالا كدهاي شخصي چگونه اند؛ بماند...

پرسود باشيد
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET۱۰۰@

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • آبان ۱۳۹۱
          • ۲۸۸۰

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است مشاهده پست
          بچه ها من از اینکه کروی و فاسمین رو ۴ شنبه فروختم پشیمون شدم بدجور از سود عقب افتادم به خصوص فاسمین الان ۱۰۰ % نقدم

چی بخرم به نظرتون؟

من ۳ تا سهمو دیدم عالین
          ۱.شپدیس چند روز دیگه مجمع - پرداخت سود حداکثری و فوری- p.e پایین - احتمال زیاد افزایش سرمایه
          ۲.پارسان = = =
          ۳.بازم فاسمین روند صعودی

نظر دوستان؟

با سلام
          آقای مصطفی اول می بایست دیدگاه شما در خصوص سهامداری تغییر کند
          اینکه شما فاسمین را در آن قیمت فروختید جای بس تعجب دارد و نشاندهنده آن است ذهن و فکر شما برای سهامداری آماده نیست ( با عرض معذرت )
          اولا" شما نباید تحت تاثیر احساسات بازار قرار بگیرد خوب سهم مثل در جا می زند بزار بزند
          من خوب یادم می آید ومعادن بعد از افزایش سرمایه دو سه ماه در جا میزد منفی می خورد با اعصاب سهامداران بازی می کرد برادرم تحت تاثیر احساسات در ۲۶۵ تومان فروخت ولی من نفروختم سهمی در ۲۶۰ تومان منفی می خورد هر چقدر می خواستی در منفی می دادند آخر چی شد الان ۵۰۰ تومان

این مثال را زدم تا اینرا بگویم فرهنگ سهامداری بایستی تبلیغ کنیم
          اما در مورد شما ورود در فاسمین با قیمت بالاتر برای شما سنگین خواهد بود بخصوص وقتی که شما در بالا بخری و سهم مجدد پایین بیاید این باعث سرخوردگی شما خواهد بود ( این طبیعت بازار است.)

اما در مورد شپدیس گزینه بسیار مناسبی می باشد بخصوص اینکه تحت کنترل سهامدار عمده قیمتش نسبت به سودش آنچنان رشد نکرده است قیمت ۴۸۰۰ تومان ۱۱۰۰ سود می گیری قیمتش می شود ۳۷۰۰ تومان با سود ۱۰۰۰ تومانی ۹۲ p/e می شود ۳.۷
          ۱۴۰% افزایش سرمایه می دهد قیمت تئوریک می شود ۱۵۴۰ تومان که با eps بعد از افزایش سرمایه حدود ۴۲۰ تومان رشد تا قیمت ۲۰۰۰ تومان محتمل می باشد

از ان بهتر پارسان
          بعضی موقع سهامدار بجای اینکه خود سهم را بخرد مادر آن سهم را می خرد چرا؟
          خود قیمت سهم رشد زیادی کرده وسهم قیمت تمام شده آن سهم در دفاتر شرکت مادر مفت است
          پارسان مادر شپدیس , زاگرس , کرماشا , شیراز , شراز , شبریز , مارو ن و... می باشد یکی از بهترین پرتفوی بورسی که پارسان آنها را مفت خریده و ما بواسطه پارسان در قیمت مفت سهام مذکور سهیم می شویم هرچند سهم رشد اندکی داشته ما با توجه به نزدیکی مجمع و تقسیم سود ۱۸۰ تومانی و پیش بینی سود ۲۱۰ تومانی برای سال آینده و احتمال افزایش سرمایه ۶۷ درصدی گزینه بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری می باشد

اما گزینه های مناسبی مانند فملی ( زیر ۶۵۰ ) کروی ( زیر ۲۶۰) خود فاسمین ( حدود ۶۵۰ ) فرآور ( زیر ۷۰۰)
          فولاد ۳۵۰ - و نیم نگاهی به ثتران , ثشرق , ثباغ و آس پ - کنور ( بلند مدت ) می تواند به شرط سهامداری مدنظر قرار گیرد

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۶۷۹۷

در اصل توسط سهراب ۱ پست شده است مشاهده پست
            جعفرخان گزارش قپيرا اومد رو كدال . به نظرت چطور بوده ؟

http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...zqCcx۲qA%۳d%۳d
            باز هم طبق انتظارم پیش رفت ..برا قپیرا انتظار سود ۲۰۰ تا ۲۵۰ دارم ..پی بریا ۴ میشه ۸۰۰ تا۱۰۰۰ و۵ میشه ۱۲۵۰ و۶ میشه ۱۵۰۰..جای رشد زیاد نمی بینم وسهام بهتر موجوده ..

البته باز هم بگم کسی دوست داشته باشه میتونه قندی بخره ولی خوب از زمانی که گفتیم گروه قند بالایی ندارن بازار بالای ۵۰ درصد سود داده وباز هم بازدهی سهام دیگر فعلا بیشتر هست چون خیلی بیشتر جای تعدیل دارن وتعدیل پیشخور نشده ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۹۰
              • ۶۷۹۷

در اصل توسط AIRAN پست شده است مشاهده پست
              سید عزیز
              تکنیکال حفاری -خگستر چطور ارزیابی میکنی در چه نقطه ای خروج وتعویض با سهام دلبری
              خگستر در ۱۹۵ پیشنهاد خرید شد با هدف ۳۰۰ ..

حفاری هم بالای ۲۶۰ دوام بیاره شاید رشدی تا حوالی ۳۰۰ بکنه ..

بنده سهام چابکی رو فعلا می بینم مثل گروه روی وگروه پترو کرمانشاه مارون ابادان ..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۹۰
                • ۶۷۹۷

در اصل توسط نادری پست شده است مشاهده پست
                به نظرم وصنعت در حال حاظر ارزشمند است.چون تو پرتفویش شیران داره واتی داره ولصنم داره که سرشار از شیرانند در ضمن شکلر داره غیر مستقیم از طریق سهامداری بر امید قدس شفارس هم داره سفارس هم که داره تو غیر بورسی هایش هم غنی از هر سهمی است.در ضمن ایران خودرو و کلی ذخیره هم داره البته تا نظر سایر اساتید چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                وصنعت تا وقتی بالای ۱۰۶ باشه روند صعود داره با هدف ۱۳۰ تکنیکالی ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است مشاهده پست
                  ممنون کهنه سوار برای پاسخت ولی شدیدا" نیاز به نقدینگی دارم از شما وسید جان راهنمایی می خوام شبندر یا و غدیر کدوم نقد کنم ؟
                  هر کدام صلاح دیدیی

وغدیر ریسک نداره ولی شبندر ابهام زیاد داره با این همه حد ضرر شبندر در صورت شکست ۳۴۰ بره رو ۳۴۰ ..از هر دو نصف نصف هم میشه خروج کرد ولی گفتم غدیر خودش رو به بازار ثابت کرده ولی شبندر هنوز نه ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

در اصل توسط balai پست شده است مشاهده پست
                    جهفر جان سلام وقتتون بخیر

امروز خبری تو روزنامه همشهری در مورد قطعیت دلار ۲۰۰۰ تومانی در بودجه ۹۲ بحث شده بود تو صفحه اقتصادی همشهری

این خبر بیشتر از تاثیر مثبتش رو باقی بازار میخوام بدونم باعث هزینه زیادتر برای خودرو سازان میشه؟ یا خودرو شازان شزایط بهتری پیدا میکنند نسبت به ارزهای گرانتر در بازار آزاد

یعنی الان شرایطشون با دلار مرجع۱۲۲۶ و آزار۳۰۰۰تومانی تا مرجع ۲۰۰۰تومانی محتمل چه تفاوتی ایجاد میکنه؟

با سلام..

نرخ مرجع جوکی بیش نیست هر قمی میخواد تعیین بشه فقط برا کالای اساسی هست ..مثل ارز ۱۲۲۶ وبه نظرم خیلی پایین تر باید تعیین بشه زیر ۱۷۰۰ تا مردم بیشتر از این زیر فشار نباشن ....

در مورد خودرو سازها نرخ مبادله میگیرن نه نرخ مرجع وازاد ..نرخ مبادله بالای ۲۴۰۰ هست ..از نظر من این گروه ورشکسته هستن فقط تکنیکالی برا نوسان خرید فروش میشه وبه امید اینکه شاید فرجی شد وتوافقی شد واز خطر ورشکستگی نجات یافتن ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۶۷۹۷

در اصل توسط رضا ۱۳۹۰ پست شده است مشاهده پست
                      سلام جعفر جان
                      نظر شما در رابطه با نگهداری یا تعویض وتوکا (خرید ۲۵۰) چیه
                      باتشکر
                      سلام..

وتوکا به نظر من با شکست ۲۲۰ وتثبیت بالای اون میتونه تا بالای ۲۵۰ رشد کنه ..از نظر من خرید در قیمت های زیر ۲۰۰ پله ای برا پایین اوردن میانگین ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۹۰
                        • ۶۷۹۷

در اصل توسط امیر۲۳۰۹ پست شده است مشاهده پست
                        جعفر جان خدا قوت
                        تو اين وساخت خبريه ؟ چند نفري هم پيشنهاد دادن؟

بازهم كه رو ۵۱ تومن وملت و فروختيد باشد كه فردا صف بشود كافيه دليران يكمي فيتيله خريد و ببره بالا اونوقت رنج كشيدناش ديدنيه
                        وساخت بالای ۲۶۳ دوام بیاره شاید بتونه تا بالای ۳۰۰ هم رشد کنه تکنیکالی بنیادی خبری ندارم ..

وملت هم بالای ۵۱ باید بیاد وگرنه میره بره ۴۸ ..

نظر

• داروساز
                          عضو فعال
                          • اسفند ۱۳۹۰
                          • ۶۰۵

از یک منبع معتبر داخل سیستم شنیدم در بودجه ۱۵۰۰ میبینند و می خواهند در ۲۵۰۰ تک نرخی کنند حالا تا چقدر موفق باشند فاکتور های زیادی دخیل است.
                          در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                          با سلام..

نرخ مرجع جوکی بیش نیست هر قمی میخواد تعیین بشه فقط برا کالای اساسی هست ..مثل ارز ۱۲۲۶ وبه نظرم خیلی پایین تر باید تعیین بشه زیر ۱۷۰۰ تا مردم بیشتر از این زیر فشار نباشن ....

در مورد خودرو سازها نرخ مبادله میگیرن نه نرخ مرجع وازاد ..نرخ مبادله بالای ۲۴۰۰ هست ..از نظر من این گروه ورشکسته هستن فقط تکنیکالی برا نوسان خرید فروش میشه وبه امید اینکه شاید فرجی شد وتوافقی شد واز خطر ورشکستگی نجات یافتن ..

نظر

• امیر علی
                            عضو عادی
                            • شهریور ۱۳۹۱
                            • ۱۲۰

در اصل توسط امیر علی پست شده است مشاهده پست
                            سلام جناب پرریسک
                            خسته نباشید
                            یکی از دوستان ۳۰ تومن نقدینگی داره میخواد حداکثر ۴ سهم بخره تا عید انتظار حداقل ۴۰ درصد سود داره! گفتم اول با شما مشورت کنم بعد بهش خبر بدم
                            با اجازتون شدوص رو معرفی کردم زحمت بقیه به دوش شما.
                            لطفا قیمت مناسب خرید رو هم بفرمایید.
                            با تشکر
                            جناب پرریسک اگر عنایتی کنید ممنون میشم.

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۹۰
                              • ۶۷۹۷

در اصل توسط سجادي پست شده است مشاهده پست
                              با سلام
                              جعفر جان نظر شما در مورد نگهداری یا فروش شنفت چیه؟ خرید ۴۴۰
                              ممنون
                              با سلام..

این سهم گفتیم بالای ۴۸۰ باید تثبیت بشه تا بتونه به اهداف بالایی برسه که موفق به شکست نشد الان واگرایی مثبت زده ولی خوب این دلیل رشد نمیشه ولی خوب اگر بتونه بالیا ۴۲۵ تثبیت بشه میشه بهش امید داشت روند صعلا نزولی هست ..

در مورد فروش نظری ندارم چون سهم در قیمت کف مناسبی هست ولی خوب شاید رشد زمان ببرد میتوانید تعویض کنید ..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۹۰
                                • ۶۷۹۷

در اصل توسط داروساز پست شده است مشاهده پست
                                از یک منبع معتبر داخل سیستم شنیدم در بودجه ۱۵۰۰ میبینند و می خواهند در ۲۵۰۰ تک نرخی کنند حالا تا چقدر موفق باشند فاکتور های زیادی دخیل است.
                                تک نخری کنن ما ارزوی ما هست هر چند سر سوزنی باور ندارم ..اونم ۲۵۰۰ ..بشه چی میشه ..

نظر

در حال کار...