شدوص رو دریابید
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postمن نقشه کشیده بودم برا پایین تر امرو غافلگیرمون کرد همه خریدارو امروز کردم
پولم هم آماده نبود برا امروز دیگه کارگزار عزیز مرام گذاشت
بچه هایی که گرفتید حواستون باشه من شنیدم گروهی که قصده جم کردنه صفو داشتن به قصده نوسانه 8-10% بوده احتمال داره روزای بعدی به صف خرید احتمالی بدن حالا نمیدونم ممکنه به رونده سهم لطمه بزنه یا نه :-/ ولی حواستون باشه ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post:)) منم نقد نبودم فعلا :( از روزه اولی که دیدم صفه فروشه اوردمش تو واچینگ اخرشم هیچی :((
بچه هایی که گرفتید حواستون باشه من شنیدم گروهی که قصده جم کردنه صفو داشتن به قصده نوسانه 8-10% بوده احتمال داره روزای بعدی به صف خرید احتمالی بدن حالا نمیدونم ممکنه به رونده سهم لطمه بزنه یا نه :-/ ولی حواستون باشه ...
ده درصد بالاتر هم بخوان خالی کنن بازار مث باقلوا و هلو قورت میده کل سهامشونو
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post:)) منم نقد نبودم فعلا :( از روزه اولی که دیدم صفه فروشه اوردمش تو واچینگ اخرشم هیچی :((
بچه هایی که گرفتید حواستون باشه من شنیدم گروهی که قصده جم کردنه صفو داشتن به قصده نوسانه 8-10% بوده احتمال داره روزای بعدی به صف خرید احتمالی بدن حالا نمیدونم ممکنه به رونده سهم لطمه بزنه یا نه :-/ ولی حواستون باشه ...
نظر
-
محصولات شدوص هنوز دربورس کالا عرضه نشده وشرکت قصدداره که این کار را بکنه با وجودمخالفت صنایع لاستیکی میدونید چرا؟؟؟؟؟؟چون قیمت دوده صنعتی به شدت بالا میره درحالیکه هنوز توی این یک سال دوده افزایش نرخ داخلی نداشته واین میتونه باعث 2برابر شدن سوددهی فقط با افزایش نرخ دوده بشه.این اولین تعدیل که درچندروزآینده شاهدش خواهیم بود.
نظر
-
پر ریسک گرامی
روز بخیر
زحمت میکشید وملت رو مورد بازبینی قرار بدید. برخی از دوستان نظرشان این است که باید 49 را ببیند و بازگردد. نظر شما چیست. آیا صلاح میدانید در این قیمت ها اضافه کنم؟ سپاسگزارم[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط aur140 پست شده است View Postدوستان جمع شدن شدوص شاید بخاطر جو خیلی مثبت بازار باشه نظر شما چیه؟
و دیدیم که امروز چه کرد
پس بخاطر جو نبود و پیش بینی شده بود
این عبارت "اهداف خیلی بالایی داره ، خیلی بالا" رو من فقط یکبار دیگه از سید این اواخر شنیدم و اونم در مورد شبریز ۴۳۰تومنی بود که الان وضعشو میبینیم و تا ۸۵۰ میره
و حالا هم در مورد شدوص....
ببینیم خدا چی میخواد
نظر
نظر