بچه ها چه تقویتی شده یورو در مفابل دلار امروز با این شرایط قیمت جهانی روی بالای 2100 و سرب بالای 2200و مس بالای 8000خواهد بود.......
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
سلام و شب بخير
منظور از شما رو از شركتهاي زير مجموعه رو نمي دونم، اگر بيشتر توضيح بدهيد ممنون ميشوم.
در ضمن اگر مواردي رو كه در مورد كشرق داشته ام، اصلا انتظار تعديل مثبت براي امسال رو ندارم.....ولي آينده يك شركت رو بايد در نظر گرفت و پي بر اي بالاي گروه زغالسنگي به دلايل ديگر است، از مهمترين دلايل هم آزادسازي قيمت زغالسنگه كه قطعا در سال بعد اتفاق خواهد افتاد....
در مورد كشرق موارد زير را لحاظ كنيد:
1- ظرفيت توليد فعلي 200 هزار تن در سال است.
2- عمليات تجهيز و آماده سازي از معدن سوسرا در نيمه دوم سال 90 شروع شده و در نيمه دوم سال 91 به پايان مي رسد.
3- طرح توسعه معدن ملچ آرام از خرداد ماه شروع شده است.
4- با بهره برداري از اين دو طرح 50 هزار تن به ظرفيت توليد آن اضافه خواهد شد. (اضافه شدن حدود 10 الي 15 تومان سود به ازاي هر سهم)
5- طرح زغالشويي اين شركت را از ديگر شركتهاي توليد كننده زغالسنگ جدا خواهد كرد. (اضافه شدن 70 تا 100 تومان سود به ازاي هر سهم)
توليد شركت حدود 200 هزار تن زغالسنگ، قيمت فروش 110 هزار تومن در حال حاضر...سود در حال حاضر 40 تومان
در صورت آزادسازي قيمت به دلار 3000 تومان كه هر تن 300 هزار تومان به فروش مي رسد.(اين آزاد سازي رو در نظر نگرفتم)
در صورت نيمچه آزاد سازي به قيمت هر تن 200 هزار تومان و افزايش توليد به 250 هزار تن....
+ سود ناشي از بهره برداري طرح توسعه توليد كنستانتره زغالسنگ (در صورتهاي مالي شركت پيش بيني شده با بهره برداري از اين طرح 70 تومان سود سازي به ازاي هر سهم خواهد داشت، سال ديگر پيش بيني رو 100 تومان در نظر بگيريد )= (محاسبه اش با شما، بالاتر از 300 تومان نرود!!!)
نظر
-
برا امروز فلامی پیشنهاد میشه هدف قیمتی 280 تومن وبعد شکست اون بالای 500 ..سود سال 90 سهم بالای 50 تومن وبرا 91 بالای 60 اعلام کرده انتاظر سود 100 دارم ازش ..قیمت سهم زیر 240 تومن ...
مارون همچنان در صدر لیست خرید گروه پترو ..
شفارس هم هدف بالای 540 فعلا ..
نظر
-
-
در اصل توسط کریم زاده پست شده است View Postسيد جان سلام
ديروز مقداري وملت برداشتم و منتظر بودم امروز هم منفي اضافه كنم ( البته 51 هم خريد داشتم )حالا اصلاح را تموم شده بدونيم و يا در يك پل بك ديگه 48را مي بينه ؟
در هر صورت ممنون از راهنمايت
وملت دلیران قصد خرید داره انتظار نداشتم بیاره پایین ولی خوب مثل اینکه قصدش خرید تعداد بالاست ...به همین خاطر گذاشت بیاد پایین ..سهامدار یکرده در صورت افت میانگین بیارید پایین ..دلیران بی دلیل خرید نمی کنه با این همه حد ضرر بزارید ..اهداف بالایی داره تکنیکالی..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبرا امروز فلامی پیشنهاد میشه هدف قیمتی 280 تومن وبعد شکست اون بالای 500 ..سود سال 90 سهم بالای 50 تومن وبرا 91 بالای 60 اعلام کرده انتاظر سود 100 دارم ازش ..قیمت سهم زیر 240 تومن ...
مارون همچنان در صدر لیست خرید گروه پترو ..
شفارس هم هدف بالای 540 فعلا ..
سید عزیز این وتوکارو چیکارش کنیم؟
بد جوری رو اعصابه
پیشنهادتون چیه با یه سهم دیگه تعویضش کنیم؟
باتشکر:x
نظر
-
در اصل توسط کریم زاده پست شده است View Postسيد جان سلام
ديروز مقداري وملت برداشتم و منتظر بودم امروز هم منفي اضافه كنم ( البته 51 هم خريد داشتم )حالا اصلاح را تموم شده بدونيم و يا در يك پل بك ديگه 48را مي بينه ؟
در هر صورت ممنون از راهنمايتسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر