چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدرضا مرادی
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

جعفر جان یه سوال، فلامی چرا اینقدر روهای معاملاتیش کم بوده؟خطر گیر افتادن نداره؟

پیشنهاد خریدتون رو دیر دیدم،مجبور شدم رو 240 بخرم!:d

دیروز و امروز دوتا خرید بدون بررسی داشتم،دیروزی پیشنهاد سید یاسر شریعت بود مبنی بر خرید شپارس از صف فروش،که خوب امروز +4 خورد!

ببینم امروزی هم مثل دیروزی واسم خوش یمن میشه یا نه،فلامی منتظر صعودتم...:d
    تمام سال من بی تو...

نظر

• kiana
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 93

2حقوقی بیخود شدوص 500 هزار تادیگه تا محو کاملشون از پرتفوی شدوص سهام دارن اگه امروز وفردا هم این 500 تارو بدن باید به فکرحجم پرکردن حجم مبنا باشیم.(صبا تامین ..... سرمایه گذاری بانک مسکن ) امروز وفردا خروج کامل اگه سوابق صبا تامین رودرشرکتهای کوچک بورسی بررسی کنیم بوضوح خواهیم دید پس ازخروج ازپرتفوی سهمی اون سهم بشدت روبه صعودرفته وراه برای ورودسهامدارای حقیقی هموارشده درضمن خیلی از فروش امروزودیروز رابااطلاعی که دارم باتوجه به اهداف بالای شرکت آشناهای همین 2حقوقی باکدهای گروهی خریدند . این اطلاعات را منبع موثقی به من داد وتحقیق درمورد سهامهای شرکتهای کوچک بورسی که صبا تامین پس ازخروج ازآنها سهامشان به شدت رشدکرده رابه عهده خودم گذاشت ........لطفا اگه کسی دراین مورد اطلاعاتی داره اطلاع رسانی ی ی ی ی کنه. تشکر

نظر

• امیر علی
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 120

با تشکر از راهنمایی های جناب پرریسک و سایر دوستان
        امروز شفارس و مارون خریدم
        انشالله که داغ شدوص رو فراموش کنیم.خداکنه یه پولبک بزنه ما هم بخریم.
        دارم کم کم سهمای سبدم رو با سهمای پیشنهادی استاد عوض می کنم و فقط در تارگتهای اعلامی فروشنده خواهم بود.
        جناب پرریسک خدا به خودتون و خانوادتون سلامتی و شادکامی بده.

نظر

• kiana
          عضو عادی
          • Nov 2012
          • 93

در اصل توسط mehdi1364 پست شده است View Post
          سلام جناب پر ريسك
          باعر ض خسته نباشي به نظر شما بهترين گزينه براي تك سهم شدن در حال حاضر كدوم سهم مي باشد؟
          با تشكر
          دوست گرامی: بزرگان بورس دنیا وهمچنین با تاکید پرریسک گرامی تواین تاپیک مبنی بررعایت درصد سهام توسبدامون همگی به شدت از تک سهم شدن سهامدارهارو برحذرداشته اند.

نظر

• kiana
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 93

در اصل توسط kiana پست شده است View Post
            2حقوقی بیخود شدوص 500 هزار تادیگه تا محو کاملشون از پرتفوی شدوص سهام دارن اگه امروز وفردا هم این 500 تارو بدن باید به فکرحجم پرکردن حجم مبنا باشیم.(صبا تامین ..... سرمایه گذاری بانک مسکن ) امروز وفردا خروج کامل اگه سوابق صبا تامین رودرشرکتهای کوچک بورسی بررسی کنیم بوضوح خواهیم دید پس ازخروج ازپرتفوی سهمی اون سهم بشدت روبه صعودرفته وراه برای ورودسهامدارای حقیقی هموارشده درضمن خیلی از فروش امروزودیروز رابااطلاعی که دارم باتوجه به اهداف بالای شرکت آشناهای همین 2حقوقی باکدهای گروهی خریدند . این اطلاعات را منبع موثقی به من داد وتحقیق درمورد سهامهای شرکتهای کوچک بورسی که صبا تامین پس ازخروج ازآنها سهامشان به شدت رشدکرده رابه عهده خودم گذاشت ........لطفا اگه کسی دراین مورد اطلاعاتی داره اطلاع رسانی ی ی ی ی کنه. تشکر
            دوستان چون من خودم یه کاری برام پیش اومده وفرصت بررسی این موضوعو ندارم لطفا اگه کسی اطلاعاتی میتونه بابت این موضوع بده لطف بکنه اطلاع رسانی کنه.

نظر

• امیر علی
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 120

در اصل توسط kiana پست شده است View Post
              دوست گرامی: بزرگان بورس دنیا وهمچنین با تاکید پرریسک گرامی تواین تاپیک مبنی بررعایت درصد سهام توسبدامون همگی به شدت از تک سهم شدن سهامدارهارو برحذرداشته اند.
              ولی خداوکیلی اگه رو یکی از سهمای پیشنهادی جناب پرریسک تک سهم شده بودم تا حالا ضررم جبران شده بود
              بدی شلوغی سهم اینه که سبد بیشتر مواقع رشد کمی داره چون یه سهم منفی یکی مثبت مگر این که به تارگتها پایبند بشم که من از امروز چنین تصمیم گرفتم.

نظر

• mehdirashedin
                عضو جدید
                • Jul 2012
                • 9

امروز 30 درصد از سبدم رو فرآور گرفتم به امید اینکه خبر واگذاری معدن انگوران صحت داشته باشه و رو اینها تاثیر بذاره
                راستش صبح خواستم کروی بگیرم دیدم 7 8 میلیون حقوقی فروخته شک کردم و سریع درخواست خرید رو کنسل کردم !!:O بعد دیدم دیگه نمی شه خرید، لذا اجباراً فرآور گرفتم:-s
                [COLOR="#0000FF"]اگر فقیر به دنیا بیایی این اشتباه تو نیست ولی اگر فقیر بمیری این اشتباه توست! (بیل گیتس)[/COLOR]

نظر

• جواد مهرابی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 543

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                  من فک میکنم اینایی که دنبال قندیا میرند دنبال یه نوسانند اما دریغ که مثله باتلاقند . کو گوش شنوا ....
                  باتلاقش زیاد عمق نداره و شایدم به دریا راه داشته باشه.....

ببینید قپیرا تو سه ماهه 50 تومن ساخته با همین قیمت تو یکساله 200 تومن میسازه.... پی بر ای 6 میشه 1200 ، پس باتلاقش عمق نداره .....

صحبت از بالا رفتن نرخ ارز مرجع هست و احتمال قریب به یقین دولت جهت پوشش کسری بودجه ارز مرجع را بالای 1500 میبنده و اون زمان شکر وارداتی میشه تقریبا 1800 تومن ..... اون زمان دیگه قندی خریدش سخت میشه ...
                  افرادی که تو این قیمت ها میخرن اکثرشون دیدشون اینجوری برادر.....
                  بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• mehdi1364
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 41

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
                    ولی خداوکیلی اگه رو یکی از سهمای پیشنهادی جناب پرریسک تک سهم شده بودم تا حالا ضررم جبران شده بود
                    بدی شلوغی سهم اینه که سبد بیشتر مواقع رشد کمی داره چون یه سهم منفی یکی مثبت مگر این که به تارگتها پایبند بشم که من از امروز چنین تصمیم گرفتم.
                    به دليل اينكه وجه نقد كمي در دست دارم نمي توانم تشكيل سبد دهم به اين دليل مي خوام تك سهم بشم اگه كسي منو راهنمايي مي كرد ممنون مي شدم

نظر

• شاهین محلوجی
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 2050

پرریسک عزیز تو واچینگ لیستتون کهمدارو نمیبینم بنیادی و تکنیکالی هدف بالایی داره نظرتون چیه قربان؟
                      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• alizare1982
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 590

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                        سلام. امروز شبندر تا صف خريد خواهد رفت!
                        پست رو آوردم بالا ببينيد!!شبندر رو خدائيش حال كرديد!!!!!! بيش از 32 ميليون فروش! همه رو قورت داد. از منفي 4 تا مثبت 2 رفت!
                        پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• بابااتی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 314

جعفر جان نبودی دلم واست تنگ شده بود ، بابا صبح ها زودتر یک سری به ما بزن

سید نظرتون راجع به بشهاب چیه ، من فکر می کنم منفی های این دو روز یک پول بکی زد برای فتح قله اصلی که بالای 500 است ایا تایید می فرمایید ؟

نظر

• راهکار جدید
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 139

جعفر جون سلام ممنون از پیشنهاد فلامی من امروز وارد شدم ورود به شپارس را چگون می بینی برا فردا؟

نظر

• bari
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 193

جعفر خان وپترو با این پرتفوی که داره بدجور داره چشمک میزنه

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

فردا دوباره بازار وحشي ميشه.چون يکي ديگر از نگرانيهاي بازار سرمايه بر طرف شد.
                                احتمالا فردا گروه روي صف خريدشون محکمتر شود.چون بلحاظ تکنيکالي مقاومتها را شکوندند.خصوصا کالسمين که 700را و فراور 750را و فسرب288و 300را و کروي.....را شکوندند و خبر عدم اجراي فاز 2 يارانه ها تا سال1393 به تعويق افتاد/
                                گروه فولاد و پتروشيمي و سيمان و معدني و.........هم از اين خبر متاثر خواهند شد.

پالايشگاه و شبندر که ديگه قابل گفتن نيست راه خودش را ميره خصوصا شبندر را که دوباره نفت و استاد اعرابي و برو بچ حرفه اي امدند روش.در ضمن شبندر مقاومت 377را شکوند.
                                .............................................

لاریجانی در نشست خبری-3:
                                سال آینده هم برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها مناسب نیست
                                رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بعید می دانم سال آینده زمان مناسبی برای اجرای فاز دوم باشد، گفت: با توجه به اینکه انتخابات ریاست جمهوری در ابتدای سال آینده انجام می شود 6 ماه برای تشکیل کابینه و ساماندهی شرایط مدیریتی دولت جدید زمان می برد بنابراین زمان مناسبی برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی امروز دوشنبه در نشست خبری در پاسخ به سئوال خبرنگار شبکه تلویزیونی چین مبنی بر اینکه ارزیابی خود را از تحولات سوریه بعد از سفرهای منطقه ای اخیر خود بیان کنید، اظهار داشت: در این سفر شرایط منطقه و سوریه را از نزدیک مشاهده کردیم و بر حل مشکلات سوریه از طریق راه حل سیاسی مصرتر شدیم ، اعتقاد دارم ارسال سلاح و امکانات نه تنها نمی تواند شرایط داخلی سوریه را تغییر دهد بلکه یک اشتباه بزرگ است.

وی با بیان اینکه عزمی در مسئولان سوریه برای حل مسائل از طریق سیاسی وجود دارد، تصریح کرد: تنها راه حلی که می تواند در سوریه تاثیر داشته باشد گفتگو، تقویت دموکراسی و جلوگیری از کشتار است.

گفت: کسانی که واقعا اعتقاد دارند باید مشکل سوریه حل شود و در این زمینه راستگو هستند با مشاهده شرایط میدانی قطعا به این نتیجه خواهند رسید که ارسال سلاح فایده ای ندارد و ما هم در سفر خود به ترکیه به دوستان ترک گفتیم که بیشتر اراده شان به این سمت معطوف باشد.

در ادامه نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا مرحله دوم هدفمندی یارانه ها در سال 92 اجرایی می شود، گفت: بعید می دانم سال آینده زمان مناسبی برای اجرای فاز دوم باشد.

لاریجانی گفت: با توجه به اینکه انتخابات ریاست جمهوری در ابتدای سال آینده انجام می شود 6 ماه برای تشکیل کابینه و ساماندهی شرایط مدیریتی دولت جدید زمان می برد بنابراین زمان مناسبی برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها نیست.

رئیس مجلس در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه رهبر انقلاب بارها قوای سه گانه را به وحدت هر چه بیشتر میان خود دعوت کرده اند و علیرغم این رهنمودها اظهاراتی از سوی روسای 3 قوه شنیده می شود به طور نمونه اظهارات دیروز رئیس جمهور علیه پارلمان بود و این اظهارات مانند دانه های تسبیحی است که یکی یکی بیرون می آید و وحدت را بر هم می زند ما به عنوان اصحاب رسانه با چنین اظهاراتی که بوی تفرقه می دهد چه کاری باید انجام دهیم، گفت: آنچه رهبر انقلاب فرمودند بسیار خیرخواهانه بود اما این به معنای این نیست که قوای سه گانه وظایف خود را انجام ندهد.

وی گفت: اظهارات دیروز رئیس جمهور نیازمند پاسخگویی است اما در شرایط فعلی مسائل مهمتری داریم و نیازی به پاسخگویی ما نیست و شما اصحاب رسانه هم باید کمک کنید تا فضا ملتهب نشود.

لاریجانی تاکید کرد: اظهارات رهبری خیرخواهانه و واجب العطاعه است.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار شبکه سحر مبنی بر نوع رابطه ایران با آذربایجان و اینکه خبرنگار سحر در آن کشور به دلیل اتهامات واهی دستگیر و در زندان است، مجلس شورای اسلامی چه اقداماتی در این زمینه انجام می دهد، گفت: ما با کشورهای همسایه روابط خوبی داریم اما ممکن است در پاره ای از موضوعات با هم اختلاف داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در مورد این خبرنگار نیز باید این موضوع از طریق کانال های دیپلماتیک حل شود.

رئیس قوه مقننه همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار العالم مبنی بر اینکه موضعتان در مقابل گروه های معارض سوری چیست و با توجه به اینکه رابطه بسیار خوبی با دولت سوریه دارید چطور می توانید به حل مشکلات این کشور کمک کنید، بیان داشت: اگر گروه های معترض سوری راه حل خود را برای رفع مشکلات تغییر دهند و به سمت گفتگو بروند مشکلات زودتر حل می شود و ایران نیز در این زمینه کمک خواهد کرد.

در پایان این نشست خبری لاریجانی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه احمدی نژاد در گذشته به ملک زاده سمتی در وزارت خارجه داده بود که این موضوع مورد مخالفت رهبری و مجلس شورای اسلامی قرار گرفته بود، آیا با توجه به اینکه در روزهای اخیر ملک زاده به عنوان رئیس سازمان میراث فرهنگی منصوب شده است، مجلس در این زمینه ورود پیدا خواهد کرد، خاطر نشان کرد: خواهش می کنم اینگونه سئوالات را نپرسید و همانطور که قبلا هم گفتم بنا نداریم به این مسائل ورود پیدا کنیم چرا که مسائل مهمتری در کشور وجود دارد.

نظر

در حال کار...
                                X