چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • پرریسک
    عضو فعال
    • بهمن ۱۳۹۰
    • ۶۷۹۷

در اصل توسط m۲۰۷۵ پست شده است مشاهده پست
    پر ريسك جان خسته نباشيد لطفاپاسخ سوال مرا هم فراموش نكنيد عرض كرده بودم كه ۶۵ درصد سبدم غدير-۴۰۰تومان-رايان ۴۰۰تومان-حق رايان۲۰۰تومان -خبهمن ۲۱۰توماني است وهر روز شاهدآب شدن سرمايه ام هستم وحسابي گير افتاده ام محبت كنيد بفرماييد كه آيا با اين سهم ها بمانم يا قسمتي از انها يا تمام انها را به سهم هاي بهتري تبديل كنم{ چه سهم هايي} با سپاس
    با سلام ببخشید ندیدم..
    در مورد غدیر حد ضرر رو ۴۳۰ گفته بودیم ...هر کی داشت باید خروج می کرد..الانم سهم در روند اصلاحی هست وتا وقتی بالای ۴۱۷ نیاد صعودی نمبینم ....نوسان های ۷-۸ درصد بماند..
    سهم حمایت ۳۷۰ رو داره که حمایت قدری هست ونباید بشکنه بشکنه تا ۳۳۰ هم جای افت داره ...باید دی در اینده چه می کنه...

در مورد رایان هم این سهم حالت اصلاحی داره وکف این سهم رو هم ۳۴۰ می بینم ...برا سهم پایین تر نمی بینم واگر بتونید در قیمتهای پایین میانگین بیارید پایین بهتره ...
    بالای ۳۸۸ روند صعودی میشه ...

خبهمن هم کف رو ۱۸۰ بسته شده وتا وقتی بالای ۲۰۰ نیاد روند صعودی نمیشه ....
    بشکنه تا ۱۶۰ جای افت داره به نظر بعید سهم این حمایت رو بشکنه ....

در کل سهامی که وارد شدید وارد روند اصلاح شدن واگر دید نوسان وکوتاه مدت داشتید باید بالاتر خروج می کردید ....الانم اگر در ضرر زیاد نیستید میتونید با سهام که وارد روند صعود شدن تعویض کنید فقط این سهام حد ضرر رو رد کردن خارج بشید اگر دید کوتاه مدت دارید..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۶۷۹۷

در اصل توسط mohsen m پست شده است مشاهده پست
      باید بررسی کنم. اما احتمالا دیتای من یه مشکلی داره . ولی چندان اهمیتی تو تحلیل فوق نداشته. نتیجه تفاوت دیتاها روی اندیکاتورها تاثیر خاصی نداره
      محسن ممنون از تحلیل ها خوبت .....
      نمودار شما مشکلی نداشت ..مشکل از نمودار کار اموز عزیز بود ...حالا چرا مال ایشون اینطوری شده منم نمی دونم...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۶۷۹۷

در اصل توسط mane۱۶۵۹ پست شده است مشاهده پست
        پرریسک جان نظرت روی وآتی و و بکام و وپترو چگونه هست ؟ و از بین اینها کدام را بیشتر مستعد صعود میدانی ؟ و در ضمن کدامیک وابسته به نتیجه مذاکرات نیستند؟
        با سلام..
        وپترو بالای ۹۰ بمونه برا خرید خوبه ..بکام بالای ۱۷۳...واتی هم قبل ۱۲۵ باید مثبت بشه یعنی فردا ...
        حالا از این سه تا هر کدوم تونستن بالای این قیمتها دوام بیارن شما برو رو اون سهم واگر کم اورد خروج کن تا خواب سرمایه نداشته باشی اگر دید نوسان داری ....
        وگرنه برا میان مدت هر سه تا سهم خوبی هستن وپایین زیادی ندارن وصعود خوبی در میان مدت در پیش دارن..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۹۰
          • ۶۷۹۷

در اصل توسط کارآموز پست شده است مشاهده پست
          با سلام.
          پرریسک عزیز با تشکر از لطفی که میکنی و برادرانه جواب سوالات رو میدی.
          آقا من یک تحلیلی در باره بشهاب زدم که در زیر گذاشتم خوشحال میشم لطف کنی و نظرت رو بگی و ایراداتم رو بگیری.
          با تشکر.

در نم.دار میبینیم که امروز cci -۱۰۰ روبه سمت بالا رد کرده و استو هم در منطقه بیش فروش قرار داره و امروز k% نمودار d% رو به سمت بالا رد کرده و rsi هم ۳۰ رو به سمت بالا قظع کرده همچنین بین نمودار قیمت و macd یک واگرایی مثبت دیده میشه و قیمت هم از حمایت ۳۰۰ تومان برگشته.فکر میکنم هدف اولش ۳۸۹ تومان باشه و خرید با حد ضرر ۳۰۰ تومان مناسب باشه.
          (cci ۵۰ روزه هست و rsi ۱۴)
          بشهاب بتونه بالای ۳۳۳ تومن بمونه روند صعودی میشه ...هدف هم اول همون سقف قبلی هست کمه دوستان گفتن اون رو بشکنه به هدف های بعدی میشه فکر کرد ...فعلا ببینم با ۳۳۳ تومن چه می کنه ...

نظر

• کارآموز
            عضو عادی
            • دی ۱۳۹۰
            • ۱۵۹

با سلام .
            پرریسک عزیز فکر میکنم نمودار محسن جان بر حسب آخرین قیمت معامله هست. و چون برای من بر حسب قیمت پایانیست نمودارهامون با هم کمی تفاوت داره.

آخرین ویرایش توسط کارآموز؛ ۱۳۹۱/۰۳/۰۱، ۰۰:۱۴.

نظر

• morteza93
              عضو فعال
              • فروردین ۱۳۹۱
              • ۵۱۶

استاد پرریسک نظرتون راجع به خرید تپمپی چیه؟ زیر ۳۰۰؟
              یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• masome
                عضو عادی
                • آبان ۱۳۹۰
                • ۱۸۶

سلام صبح بخیر جعفر جان مقاومت پلوله کجاست؟ روندشو چطور میبینی؟

نظر

• mehdi2000
                  عضو عادی
                  • فروردین ۱۳۹۱
                  • ۱۱۵

سلام بر اقا جعفر
                  دوستان امروز شمواد رو از دست ندید امروز روز مهمی براش از اقا جعفر میخام یه بررسی کنن ممنون

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

خوب دوستان من ....چند روز قبل یک بررسی کامل از گروه بانک شد وگزینه بعدی ولیدر بازار این گروه معرفی شد وامروز گروه بانک در کنار گروه ساختمان دارن حکمرانی می کنن بر بازار ...

در ضمن بارها گفتم سهام فرصت خرید میدن ...پست بانک تا دلتون بخواد فرصت خرید داد ...حد ضرر ۶۰۰ تومان ...

نظر

• علی بابا
                      عضو فعال
                      • اسفند ۱۳۹۰
                      • ۹۷۲

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                      خوب دوستان من ....چند روز قبل یک بررسی کامل از گروه بانک شد وگزینه بعدی ولیدر بازار این گروه معرفی شد وامروز گروه بانک در کنار گروه ساختمان دارن حکمرانی می کنن بر بازار ...

در ضمن بارها گفتم سهام فرصت خرید میدن ...پست بانک تا دلتون بخواد فرصت خرید داد ...حد ضرر ۶۰۰ تومان ...
                      سلام و تشکر از زحمات شما
                      نظرتون را در مورد وبصادر هم بفرمایید.
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۹۰
                        • ۶۷۹۷

در اصل توسط آترينا پست شده است مشاهده پست
                        خواستم از شما تشكر كنم.
                        من مطالب شما رو به دوست جانم در كانادا نشون دادم م كه ميخواند و يلي اوقات نظرات شما را تاييد مي كند.
                        ما به همراه دوستم در حال خريد گروه بانكي هستيم.
                        پيش از اين ما بوعلي خريديم در محدوده ۹۰ كه تا ۱۰۵ تومان فروختيم.
                        چندباري خواستم وارد سيستم شوم مرا اجازه نداد كه نمي دانم چرا آيا اينطوري است؟
                        هم اينك ما فكر مي كنيم گروه بانك ناجي آبروي شاخص بورس در ادامه ريزش هاي جهاني در بازار ايران خواهد بود.
                        خواستم نظر شما را در اين خصوص بدونم.
                        درضمن دوست من خواست من اين پست را بزنم و بپرسم از ديدگاه چارتيستها سهمي مانند بانك صادرات و بانك ملت در چه وضعيتي از اين حيث قرار داردند.
                        ممنون خواهيم بود. به اين نظر ما درخواست مثبت مي دهيد آيا؟:x
                        با سلام....
                        خوب اینکه عزیزان وهموطنان در کشورهای دگیر هم بورس ایران رو دنبال می کنند واز اون مهمتر سایت بورسی رو این نشون دهنده موفقیت این سایت هست که در سایه مطالب ارزشمند اساتید وبزرگان ومدیریت خوب این سایت این مهم به دست اومده واین باعث افتخار تمام اعضای سایت بورسی هست......

شما ودوستتون هم لطف دارید در برابر اساتید بزرگ این سایت ما حرفی برا گفتن نداریم واینها رو هم اگر اسمش رو بشه گذاشت تحلیل واینکه دوستان خیلی لطف دارند...

در مورد گروه بانکی اول شاخص این گروه رو بررسی کنیم..
                        در زیر این شاخص در تایم هفتگی هست ...اندیکاتورها به زیبایی تمام اصلاح شدن وواگرایی مثبت هم حتی شکل گرفته ولی با این همه با این رشد اخیر گروه بانک در نمادهای وپست ونوین وبملت وپارس باز هم نتونست مقاومت خودش رو بشکنه وتاج کرد برگشت واحتمالا این گروه برا مدتی مجدد اصلاحی بکنن واینبار با قدرت بیشتر برا شکست مقاومت خیز بردارن ولی در کل ریسک این گروه بسیار پایین هست در مقایسه با بقیه سهام با توجه به نمودارهاشون
                        در زیر هم نمودار بانک صادرات در تایم هفتگی نشون داده شده ...سهم واگرایی مثبت زده ودر یک کانال با کف ۱۰۴ ومقاومت ۱۱۲ گیر کرده ...یا باید بعد شکست این مقاومت سوار بشید ویا در نزدکی کف قیمت یعنی ۱۰۴ ....برای این سهم پایینی نمی بینم وبرای دوستانی که دید میان مدت وصبر هم دارن این گروه واین سهم میتونه ریسک کم وسود خوبی داشته باشه ...
                        بانک ملت هم دقیقا نمودارش با شخص بانکی تقریبا یکی هست واین سهم نتونسته فعلا مقاومت رو بشکنه در این رالی ...سهم مقاومت قدری در ۱۶۵ داره ....گروه بانک در نزدیکی نقاط مقاومت هستن بشکنن صعود خوبی می کنن ..نشکنن هم مجدد با یک افت کم اماده میشن برا شکست ....در کل قبلا هم اشاره شده بود این گروه برا خرید ودید میان مدت خوب سهتن در حال حاضر ....

گروه بانک وبانک صادرات .......
                        .

نظر

• vahid78
                          عضو جدید
                          • اردیبهشت ۱۳۹۱
                          • ۱۸

سلام
                          پر ریسک جان امروز بازار یه تکونی خورد. با داده های جدید میشه چندتا سهم واسه کوتاه مدت معرفی کنی

نظر

• payizi91
                            عضو عادی
                            • فروردین ۱۳۹۱
                            • ۲۹

سلام جناب پرریسک
                            نظرتون در مورد شمواد و فباهنر
                            رو لطف میکنید
                            [SIZE=۱][COLOR="#۰۰FFFF"][COLOR="#۰۰۸۰۸۰"]به جرم وسوسه چه طعنه ها که نشنید حوا ؛پس از او همه تا توانستیم آدم شدیم ؛ ای حوا چه صادقانه حوا بودی و چه ریاکارانه آدمیم(شریعتی)[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

نظر

• حبیب
                              عضو عادی
                              • دی ۱۳۸۹
                              • ۲۵۲

پرریسک عزیز در مورد ثتران هم میفرمایید . فکر میکنید اصلاح سهم تمام شده باشد ؟ در صورت عبور از چه قیمتی روند صعودی میشود ؟

نظر

• hamid_farahy
                                عضو فعال
                                • اردیبهشت ۱۳۹۱
                                • ۴۶۳

پر ریسک عزیز صف خرید حتاید ریخت و اومد زیر ۳۶۰ چکار کنیم ؟

نظر

در حال کار...